No nic.
Přišla po dlouhý době zpráva od údajnýho FINANČNÍHO FETIŠÁKA.
Ale zádrhel je asi v tom, že to nebude ten případ. Aby byl, pak by to spíš bylo dle toho článku se ženou, co nemůže mít anebo lépe na velkou dálku...a s nulovou vidinou za protislužbu.
Tenhle, tedy pokud jsem to pochopila, to myslel tak, že by platil v mý přítomnosti a něco by za to asi chtěl...zda mimíse, zatím nevím...
Ale debata se vyvinula jiným směrem.
Otázka je, zda mám odpovědět, že tedy fajn, ať zaplatí ten šílenej nájem dle některých tady šílený alkáčce, co místo svatby a mimíse ještě přišla ve dvou dnech o dva byty - prodejem tátou svůj po rodičích nebo spíš rodičích mámy a zmizením bývalýho snoubence pak ještě o nájemní, ve kterým s ním žila a že to, že by po 4 letech věrného soužití na mě bývalý snoubenec, kterýmu jsem léta vyvářela a uklízela a doprovízela ho, a byla s ním od 30 nejlepší léta svýho života, na mě převedl ,,alespoň to apartmá", tedy byt, jako ŠArlotě nebo Charlottce její bývalý ze Sexu ve městě si taky jen můžu nechat zdát, radši ho pronajal předtím Slovákům, se mnou žil pak ve větším nájmu a pak mě klidně i přes slovo svatby, obratem chtěl vysypat, a to na ulici.
Tak nevím, zda mám odpovědět, že když zaplatí tenhle nájem, že mu tedy pošlu další složenku a když bude hodnej, že mu přijdu tedy, že jsem to já, štědrá ing., i naplivat do obličeje, jak si přeje.
A odpověděla jsem na to původně proto, že jsem taky i kvůli nějakejm otravnejm troglodytum předtim přišla o velmi důležitou práci, co už takovou v Praze a blízkym okolí jen tak nenajdu, jsem místo bohatýho rozvodu po rozchodu po letech díky výši nájmu, i když jsem tu mohla mít po rodině byt, finančně na dně, ale spíš hlavně z důvodu, že ten na fotce je opravdu hezkej.
Tak nevim: kdo chce, tak chronologicky od konce:
dnes:
Ok a dokázala bys mi klidně i naplivat do obličeje? :)
středa, 17.6. 03:21
+ tedy vlastně....už nemám služební tel., tak bych poprosila o 400 kč na měsíc na kredit a taky asi 50 kč na víno, až pojedu někam na párty, nějaký levnější stačí...taky nemám teď na servis kola, nutně potřebuje opravu, je to krom MHD muj jediný dopravní prostředek a zároveň koníček a já váhám, jestli ho dát do servisu za dvojku anebo si koupit na měsíc jídlo....ne tak bývalý snoubenec....ten náš bývalý byt pronajímá a je programátor a je za vodou...má jídlo a třebas i jachtu si může koupit. Ale on je hubenej, to já potřebuju tu dietu, že nemam co žrat, jako sůl :)
středa, 17.6. 03:17 (s humorem a prakticky)
Takže: Bude to 9 tis. nájem + poplatky 4 tis. ....ale část se vyúčtovává později, tak to tě musím poprosit o trpělivost, že tě nebudu moct v tvé potřebě platit uspokojit hned, nějak se pak totiž budete muset šábnout se sociálkou, protože jsem zažádala o příspěvek na bydlení a oni mi asi 7 tis. z těch 13 tis. daj...no a ty můžeš doplatit ten zbytek. Ale asi tě nepotěším...to já nějak sestavím těch zbylých 6 tis., tedy 60 tis. za rok cca z dosavadních úspor...tak třeba na jídlo bys mi mohl dát, abych nezemřela hlady, když už nedostávám stravenky...snad to bude stačit. Mám spotřebu tak 3 tis. měsíčně za jídlo. Snad to stačí. Hezký večer :)
středa, 17.6. 03:13 (po vzpomínce na byt)
Nájem? Tak fajn :)
středa, 17.6. 03:12 (po zamyšlení nad korona krizí)
A co bys mi měl jako platit??!!
středa, 17.6. 00:31
Co to zase je??!!
pátek, 12.6. 01:16
Ahoj, bylo by možné ti platit, odevzdávat peníze a nepřebírat si od tebe za to nic? :) Je to taková zvláštní věc, ale chci být jen obíraný a aby sis to ty užívala, že mě máš v hrsti a můžeš mě nutit platit kdy se ti zlíbí. Pokud by ses nestyděla :)