Ale nájmy už jsou i v tom východním ,,vidloidově", kde zřejmě žije podle všeho B. a zmizel tam býv. sn., aby to měl blíž tatínkovi, prej vysoký jako v Praze.
Co dodat:
Reborna Sharlotta Yorková byla dobrá žena. Takže: Jen ten byt! (přeložili špatně jako: Jen to apartmá.)
To fakt vypadá na finančního fetišáka leda REBORNA: , aby to za mě platil, kdyby mě chtěl zbouchnout...jinak to nevidim, že by to někdo normální platil.
To mě by to ani nenapadlo, já chtěla ten byt rodinnej po rodičích. Ne bejt vnájmu, nikdy, to mi jen táta s býv. snoibenecem zařídili, jeen prodal byt a jeden se záhy vypařil...A finanční fetišák platit nájem drahej V PŘEPOČTU na DEN (, co si pamatuju), jak ubytování na dovolený v Itálii, ve Španělsku, na Rhodosu nebo Tenerife, co jsem mně a bývalýmu snoubenci zařídila v těch 4 letech zařídila, finanční fetišák já nejsem.
Co dodat, asi znovu:
Reborna Sharlotta Yorková byla dobrá žena. Takže: Jen ten byt! (přeložili špatně jako: Jen to apartmá.)
(A to ani matku protivnou neměl...neměl maminku už, ani jsem to nebyla já, kdo by jen tak odešel. A byli jsme spolu a spala jsem s ním a uklízela a vařila mu asi tak 3x dýl ! A zažili spolu toho asi tak 20 x víc. A dokonce o jednu práci jsem i kvůli němu přišla....:
Takže: Jen ten byt! (přeložili špatně jako: Jen to apartmá.)
SATC | Season 5 | Episode 6 | Charlotte's Fairy-Tale Divorce
SATC | Season 5 | Episode 6 | Charlotte's Fairy-Tale Divorce
https://www.youtube.com/watch?v=kKQzmgoPgXs
Jsem zhnusená, o byt jsem přišla a ještě obětí trestnýho činu, to už je možná dost na cynismus a to fakt jít do finančního fetišáka, ale to je u ing. jako kdybych jakožto cyklistka šla kalit a balit chlapy na náplavku doprostřed cyklostezky přímo do toho cyklopruhu.