SHARKIE:
No nepostarala, žádný dítě nemáš a jak se postaráš pak, ještě nevíš.... a já jsem byla tak advanced, že jsem to, jak se postrám pak, řešila radši dřív, než to dítě bylo a vzniklo....a proto jsem zatím si žádný bývalým snoubencem udělat nenechala, a radši ještě pracovala, šetřila, čakala na znovu obnovení nároku na mateřskou a čekala na byt jeho, až bude doplacenej, ta pidigarsonka a koupí větší, jak pak říkal, ale sliby chyby, nebo spíš co by bylo na dítě ten rok výhodnější přeci, ten muj byt stejně velkej doplatit, když táta stejně bydlel jinde ( a jeho máma s garsonkou už byla na sklonku života a pak by měl kdyžtak záložní byteček po ní v nejhorším, pokud by potřeboval), až tam už nebude mít táta nájemníka, co tam byl de facto místo mě...protože on říkal léta, že mi byt přenechá, ale nebyl jeho ale říkal to léta, protože on sám věděl, že není jeho, ale z bytu mámy a že na něj jen těch 350 tis. dal, že jeho vlastně nebyl....
Protože já tu tak na ty jedy a navážení se do mě a narážky paralelně vysvětlovala nejen budoucnost a muže a potenciální mimino přes seznamku, ale prolínavě i minulost, protože zas tu další opruzové a opruzky se do mě tu navážely a radili, i když sami myslim nejsou zodpovědní a o sebe se postarat neumí...
Snažila jsem se tu vysvětlit ten princip, proč s bývalým snoubencem nebo vůbec, ještě dítě nemám...
A to i když jsem s ním 4 roky byla a tři roky žila a bylo období, kdy už jsme se milovali moc a byli ostatními už braný jako ten nerozlučný zamilovaný pár, všude spolu oddaně ruku v ruce viděný...
Ten princip, že jsme se seznámili, pak zas na znovuobnovení mateřský jsem čekala a už se chystala, pak to zasnoubení, prostě že jsme si řekli, že se vezmem a bylo jasný proč, že už spolu léta jsme a že to k miminku už by mohlo vést...
No ale vysvětlit ten princip, co je jasnej asi.
Že já byla místo koleje u mámy, pak na půl u mámy, pak 4 roky s ním a z toho 4 roky u něj, hypotéku na garsonečku doplácel a pak byl nájem za 18 tis. 2+kk, což je crazy....
A principem dříve bylo: ,,Až po svatbě."
No a v dnešní době antikoncepce jak bariérový, tak jiný, kdy se souloží už od 18, tedy u mě, nevim jak u jiných, ale souloží asi už před studii a během nich a během prvních prací, takže asi sex až po svatbě už se moc nepraktikuje, ale už za studií během těch pvních vážných několikaletých vztahů, tedy tak jsem to měla já, a pak během těch prvních prací taky...
...se dá tedy ta věta:
,,Až po svatbě."
PŘELOŽIT DE FACTO MODERNĚ JAKO:
,,Dítě až po bytě."
Tedy:
,,Až po svatbě." = moderním slovníkem : ,,Dítě až když máš ty holka a tak i to následný miminko, kde bydlet." = Ať už po znovuobnovení nároku na mateřskou, nebo po doplacení hypotéky, nebo odchodu nájemníka z bytu, kterej předtím léta okupoval táta, ale pak už bydlel stejně jinde a byt měl být muj a starší sestry, co už měla ale barák v zahraničí na půl s manželem se složili a ani dítě nechtěli....
A tedy bytě, co by platil chvíli bývalý snoubenec a já už mohla být vesele těhotná a ve vlastním bytě...
Prostě ,,Dítě až po bytě, až když bych měla kde bydlet konečně poprvé v životě v klidu a jistě."
To je logika snad.
To jsem se tu snažila vysvětlit.
Marně.