SHARKIE:
Ale já sem šla kvůi akci známých...no a ejhle, zase zpráva v poště byla...
A leda tak on topic o finančním fetišistovi ze seznamky sem dát chtěla.... jenže tady zas na mě něco čekalo.
Ale to, že se nebudu o mimino starat, jsem psala jen jako provokaci, v návaznosti na historickou diskusi o vztazích a domácnosti tady s jedním, co se tu zase po letech objevil a všude mi na něco začal odpovídat...no a taky jako paralelu k tomu, co říkala matka, jejíž nebo z jejíhož dědictví bytů a dekretu byl de facto byt, co táta pak prodal, jak on někde sportoval a ona starala a obětovala a bla bla bla...
Přitom co já jakožto dítě s geniální pamětí pamatuju, normálně léta sportovali spolu a jezdili všude spolu, tedy až do rozvodu a co já vim, tak to ona při práci nestíhala a babička jí pomáhala moc...
...a já jí létě uklízela, dělala jí doma služku..že pořád byla v práci nebo pryč...
A že jsem si vařila od 13 a že jsem od mámy už přes 6 let a předtím u ní byla jen místo koleje, kdy se o mě rozhodně nestarala a peníze mi samozřemě nedávala, když žádný od táty nedostala a sama málo vydělávala, to je jasný...
Takže já se o sebe fakt postarat umim.
A byla jsem manažerka, takže v práci jsem si polepšila, ale pak mě otravovali, jak jinde tak tady a pořád do kola zdržovali a to i po večerech i do práce...
A kdybych byla narozdíl od toho být družka, normálně vdaná, tak bývalýmu by po letech našeho soužití, že když jsem mu byla léta věrná, milovala ho, vařila mu, naučila ho pečovat o domácnost a o ni se společně s ním více méně vzorně starala a udržovala náš společný byteček (tedy až na léto,. kdy jsme díky jeho druhý práci a naší společný de facto zálibě i často jezdili), udržovala a prostě věrná vzorná ženuška byla, pak ho doprovázela tak, že i o jednu práci kvůli němu přišla, a pak jsme se měli brát, ale stalo se něco v mý práci, o kterou jsem zřejmě nespravedlivě přišla a on se rozhodl taky jít po 15 letech zpět, blíž svýmu rodišti, ale to už tehdy, když jsme se měli brát, že když jsem ještě těsně před tím přišla o byt po rodičích, co s řešil a zřejmě by ho, pokud bych nebydlela s bývalým snoubencem, táta neprodal, že když jsem v takový situaci, že by mě bývalý snoubenec, když tu má v mym městě byt, na kterej z velký části vydělal a ušetřil za společnýho soužití a spolupráce se mnou a za mý bezmezný jeho popory a věrnýho soužití, tak kdybych nebyla ta léta jen přítelkyně a družka, ale manželka, tak že by me v takový situaci neměl chladnokrevně vysypat na de facto na ulici,
vysvětlil normálně právník. Viz video. Ale já chtěla svůj byt, ne jeho umolousanou garsonku, i když se nám v ní bez mimina žilo 3 roky fajn...
A to i když jsme dítě ještě neměli, ale teprve si řekli, že se vezmeme a na svatbu a mimino zvolna chystali.
A já to chci uzavřít, jen mi chybí už těch 200 tis., co mi bývalý snoubenec na byt dát chtěl (tím spíš, že na nájem 2+kk, co vybral, tý pani asi 200 tis. jen za nájem za ten náš čtvrtej rok nacpal), tedy mýmu tátovi to chtěl na to dát a já zbytek...a hlavně mi chybí to z prodeje toho mýho bytu, ty ca 2 miliony. Co už nedostanu, že. A dostane část tátova přítelkyně, že...a velkou část táta na lepší důchod, i když ho má 2x vyšší než máma a ještě dělá a mohl pak prodat byt spíš po jeho mamince, že...ne moje dědictví co bylo spíš z máminý strany než od něj, co na ten byt z milionu dal jen 300 tis. a chtěli jsme mu to doplatit. A kdybych neměla bývalýho snoubence, tak by po mě asi zřejmě tehdy nechtěl celej ten milion, ale něco mi v tom bytě fakt nechal a neprodal by ho a dceru do nájmu drahýho neposílal, že...
a já dítě mít můžu, tak se o bydlení zajímám.
A že žena nemůže s dítětem moc otálet a není čas v určitym věku na přetahování v práci, to jsem se asi málo snažila vysvětlit mýmu otci, se kterým jsem jen měla krátkej telefonát z tooh drahýho nájmu za 18 tis. měs. 2+kk, který tak debilně vybral bývalý snoubenec a pak už se mu v něm zalíbilo....a on to asi věděl dobře, kolik mi je, ale o bytu a plánech mluvil jakoby v dalekym budoucnu...
A když se tu do mě někdo navážel, že se o sebe neumím postarat, i když to dělám od 13 let vařením, praním i úklidem a nákupy a vším a zbytkem od dokončení VŠ, kdy jsem se pak u mámy vyskytovala jen na přespání velmi výjimečně a byla spíš tři dny z týdnu u jednoho přítele 2,5 a pak dalšího, co bydlel s rodiči, co často byli pryč, 3 roky a pak tedy bydlením s bývalým snoubencem, se kterým jsem 4 roky byla...
...že se o sebe postarat umím a to že neumím mi psali v době, kdy jsem dělala manažerku, ale jen se jim snažila vysvětlit, že v 35/36 letech, kdy člověk je jednou nohou už prakticky na mateřský a jen hledá přes seznamku nebo více méně všude a teoreticky s přimhouřenejma očima i na akcích toho pravýho, co se o zbouchnutí už postará, ale že neni teď dobrej čas na hypotéku na 3-4 mega před mateřskou, jsem se tu snažila vysvětlit a je to zcela jasný každýmu myslícímu člověku, snažila vysvětlit, ale marně..nebo mě spíš schválně trolil jeden dement, že asi asi myslel, že jsem děsná feministka a schválně se ze mě snažil dělat neschopnou...
V kombinaci s tím, co se mu navážení do mě hodilo do krámu, že domluvil moje zdrogování a znásilnění, když mě ani nezná...a proto to tu jede znovu od podzimu. A já nevěděla, že to byl on, tak se debata protáhla...
A s nikým se nesrovnávám. Jen jsem tu psala dál, že mi tu ublížili záměrně. Nebo si jen jeden dement chtěl ze srandy zasouložit a mě asi spíš ponížit, a málem mě vloni tim díky mýmu podnapilýmu stavu, co jim to zkomplikoval, málem tim zabil...
A u odborníka/-ce jsem už byla a debata o mym znásilnění přes tento server přímo začínala story o bytě a o jedný věci bývalýho snoubence, zda by ještě místo mi dát byt měl ještě kvůli jednomu krámu sotva za pár tis., co ani tam kde je, nepotřebuje, náturu schválně mě dát, místo aby mi přenechal část bytu, z pomsty zdrogovat a znásilnit, což se mi nezdálo, navíc byl off line od toho roku, ale chvíli to tu tak kvůli jednomu obrázku působilo a já byla zmatená a vyděšená k smrti, když jsem tu na to přišla, že to domluvili kvůli týhle diskusi, kde jsem jen o smutku z rochodu a seznamce de facto psala a nic špatnýho neudělala.
A za kyberšikanu považuju to znásilnění, ale druhá strana asi to nepochopila a schválně zkreslila a myslí sia napsala, že za kyberšikanu považuju, že se o tom někdo baví nebo se tomu směje.
Což je nepochopení toho, co jsem tam původně říkala...
A O BYTĚCH SE TO TU ROZJELO DOKOLEČKA TAKY PROTO, ŽE ZA NÁS, KTERÝCH JE ASI VÍC, CO DĚTI NEMÁME, ALE MÍT JEŠTĚ MŮŽEME, JE CÍLEM SEZNAMKY VZTAH A MIMINKO, COŽ ALE NĚKTEŘÍ PÁNOVÉ TAM I TADY NECHÁPOU, TAK SE TA DEBATA NĚJAK ZAČALA A NENÍ Z NÍ ÚNIKU...
JELIKOŽ NĚKDO NEPOCHOPIL, TŘEBA JAKO JEDNA V POŠTĚ DNES, CO SE MĚ NA TO ZASE PTALA, PROČ TO POŘÁD ŘEŠÍM, COŽ I NĚKDO ŘÍKAL, ŽE JÁ NEŘEŠÍM UŽ BÝVALÝHO SNOUBENCE, TEN UŽ OD LÉTA LOŃSKÝHO UŽ NOVOU ŽENU NAŠEL, I KDYŽ MOC NECHÁPU, JAK TO V JEHO 42 A NA MORAVĚ, BEZDĚTNOU V TOM VĚKU, ABY TO NEBYLA ŠEREDA, DOKÁZAL....
...ALE ŽE JÁ NEŘEŠÍM UŽ JEHO, ALE TEN BYT...A BUDU, DOKUD NEBUDU MÍT BYT NEBO TY P*E*N*Í*Z*E NA JINEJ BYT A NA TO DÁT SI TAM KOLOUŠE A PAK BUDE JASNĚJŠÍ TO, NA CO SE MĚ TU PTAL JEDEN NEPOCHOPA:
Co mě na muži zume krom materiálních statků...
Jenže fór je v tom, že finanční statky jsem zatím nikdy u žádnýho muže neřešila....byla jsem i z klukem, kterýho na chvíli máma vysypala z bytu a i když já byla studentka, on nepracoval....
A že jsem nevěděla, že bývalý snoubenec garsonku má a co dělá za práci, jsem netušila, že se mi prostě líbil...
Ale že teď na mimino to už řešit ty statky musím, ať už těch mužů ze seznamky, nebo moje...