• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    REBORNA:

    Jo?? A takhle si to jedou pořád dál, od doby, co jsem ten profil zase aktivovala...ale teď už mám na to zase čas se tim prokousávat.

    Jen mě zajímá, jak dlouho to bude trvat, než mi napíše celá republika a zbydou jen ti Pražáci?? A pak už jen ti s bytama.

    Píše Olomóc a mou poznámku, že hledám jen muže z Prahy a to tam mám hned 3x, opět naprosto ignoruje...

    Jenže: ÁÁÁJ STÉÉÉJ! HÝR! NIKAM NENDU BYDLET PRYČ UŽ, KDYŽ LEDA ZA BÝVALÝM BYCH ŠLA, ALE TO BYLA VÝJIMKA:

    včera 21:32

    Ahojky slečno neměla by jsi náladu prohodit pár písmenek?Jsi moc sympatická rad bych se s tebou chtěl seznámit


    včera 21:35

    No ale mně se líbí v Praze. A taky tu mám mámu a taky kvůli práci.


    včera 22:22

    já jsem se chtěl zatím seznámit ne rovnou stěhovat do Prahy


    včera 22:23

    No ono ani není zatím kam, byt po babi bude až za mnoho let :) A vztah na dálku nehledám.

    ....

    Občas mám chuť si tm napsat třeba: Než mi napíšeš, filtruj lokalitu, debile!!

    Ale pak to nechci zase kazit chuděrám, co by třeba v nouzi z Prahy pryč i do Horních Prdelákovic bydlet šly.


    REBORNA
    REBORNA --- ---
    SHARKIE:

    Asi to tu bude ráno 80 x kvůli konfiguraci, ne už kvůli mýmu opravování chyb.

    A upřímně?? Jak ses ptala...Kdyby mě tu zas neotravovali kolečkem a reakcemi už večer, když jsem se konečně odhlásila a zas jen jukla a zas tu něco bylo...Chtěla jsem jít na koncert do klubu, minule tam byl i jeden solidní a nekuřák, vysokej, černovlasej a podobnej bývalýmu, ale tipuju, že jen zas z Moravy náplava, co se tu v létě poflakuje a pak by mi zase jako on do Moravských Prdelákovic a Dolního Teplákova zmizela...a styděla jsem se ho tam balit a jelikož jsem tam dojela na kole a dala si místo vína radši jen pivo, abych nenabourala, i když ho jinak nepiju, tak, mě tak sedativně utlumilo v tom vedru takovou peckou do hlavy, že jsem se nezmohla ani na tanec, natož pak na balení zaběhlých Moraváků.

    Jinak.

    V tom kolečku o bytě mě neudržují jen lidi tady ale taky přímo na seznamce.

    Podivej!

    a to je pořád do kola. A to tam mám, že jsem z Prahy a že chci muže z Prahy, ale ti z Prahy, to píšou jen flirťáci a jinak pořád dokola a dokole tohle.

    Jen tenhle je ne strejc nebo taťulda přes 40 nebo opuštěnej netaťulda odněkud z pustiny, kde bych leda na prasečím spřežení z Mrazíka jak SUB., co mě vezla s bývalým snoubencem z Ovy nebo její kámoška Marfuša jezdit mohla, což byl kdysi muj sen, ale přeci jen tak se teď do práce moc lidí nepřepravuje. Ale tenhle vypadá mladě a hezky:

    Takže: V tom kolečku o bytě mě neudržují jen lidi tady ale taky přímo na seznamce.

    Podivej!

    Čti chronologicky od konce:

    včera 21:38

    Tedy obdenně. A o víkendech z Prahy jezdit ven, ale ne jen Benešov :)

    včera 21:38

    Nemám čas na dojíždění a chci někoho, kdo se mi bude věnovat, skoro denně.

    včera 21:37

    kde pracuješ? co děláš?

    včera 21:37

    kolik máš času?

    včera 21:37

    na dálku? to je kousek...ale lepší než být sami

    včera 21:35

    Taky, taky...takže na vztah na dálku už jaksi není čas v našem věku, ne?

    včera 21:35

    37..bez dětí...a ty?

    včera 21:32

    Děti už máš? Kolik že ti je?

    včera 21:32

    No ale já s bývalým už bydlela a hledám to samý.


    včera 21:31

    njn...já tě nestěhuju..rád bych se seznámil

    (Nestěhuješ?? Ale jak to? Tak jak seznámil?? Nestěhuješ, ale seznámil??? : So: ,,seznámil", so: What do you mean by that??!! ale to jsem mu smaozřejmě nepsala....)


    včera 21:30

    No ale mně se líbí v Praze. A taky tu mám mámu a taky kvůli práci.

    včera 21:24

    ahoj

    sobota, 4.7. 14:08

    cca 50km

    sobota, 4.7. 14:08

    potom třeba na viberu, nebo whatsapu můžeme dát videohovor

    sobota, 4.7. 14:08

    A kde přesně bydlíš? Kolik km od centra Prahy?

    sobota, 4.7. 14:07

    Kecáš!! To vypadáš mladě tedy... máš aktuální fotky??

    sobota, 4.7. 14:07

    37

    sobota, 4.7. 13:58

    A věk?

    pátek, 3.7. 20:30

    benešovsko

    čtvrtek, 2.7. 18:45

    Z Prahy...co ty? Odkud jsi a kolik ti je?

    neděle, 21.6. 17:58

    Ahoj AMORE...zasah na první pohled....odkud jsi? kolik ti je?...chceš se seznámit?


    REBORNA
    REBORNA --- ---
    SHARKIE:

    ....a co se dření týče - já studovala VŠ a pak brigáda při pracáku pořád anebo práce na HPP 7 let, to není málo.

    Ale platy byly malý a teď je zpětně hypotéka drahá.... plat odpovídal tehdy tomu, za kolik byly tehdy hypotéky - nízký platy v krizi a nízký hypotéky = úspory malý, ale hypotéky současně už velký...

    A i jako manažerka ve vysněný práci, tedy takový, kam se dá dostat MHD z bydliště za Prahu do hodiny, jsem měla 30 tis., což byl muj top.... ale to teď už zase nebude - krize korony.


    Ale já to měla slíbený, ale teď to má v hrsti táta a to mě obtěžuje.. komunikace s ním, řešení věcí po SMS a mailech pořád dokola, píčovin o odborný pomoci, co mi prej pomůže s nějakou mou údajnou psychikou, i když mě zaléta nikdy v nijakym divnym psychickym stavu neviděl, jak by taky mohl, když se mnu nebydlel a já byla u mámy, co naopak řvala léta na mě, ať už jdu do toho bytu, že už tam táta skoro není no a pak jsem bydlela s bývalým snoubencem, co moc dobře ví, že mi nic nebylo, ale táta jede pořád něco s mou údajnou psychikou, se kterou jsem ale až do toho, co jsem se tu v březnu dozvěděla o znásilnění, že bylo a domluvili ho přes tenhle server, nic neměla, 2018 lej, že tam mám jít kvůli zmizení snoubence, že to sama nezvládnu, přitokm pak mě viděl, jak jen chci peníze už a nedal mi je a jel to dál, pak zase letos, že prej mi tam pomohou s prací, pak prej zase, že mi tam pomohou s tím, aby mě v práci nešikanovali kvůli předsudkům a když jsem se nechápavě ptala jakým, tak nepřišla odpověď a tak dále a tak podobně a to jede proto, že jsem bývalýmu snoubenci křičela a brčela před skoro dvěma lety něco v PMS o nějaký vyhlášce a pak na blbý poznámky bývalýho snubence jen zařvala, že kolegyně, co mě pomluvila a dala vyhodit, když už mě nadřízená naopak zvala na služebku, že co mám jAKO DĚLAT, ŽE ji má snoubenec leda tak zabít, tu krávu, a u toho táta ani nebyl, ale jede si tuhle písničku o penězích jen pod podmínkou nějakých odborníků už dva roky, místo, kam mě posílal, změnil asi 3x, a to i přesto, že jsem vloni v práci normálně fungovala a vesele naháněla sperminátory 27+ jak o život a celou koronu vesele sportovala, znásilnění pořešila zatím záložně a nic už mi kvůli němu nebylo, jen zviřátko nevinný se už v nebíčku nad námi vznáší, že muj kolaps jsme tu samy neustály, nevyrovnanej spánek a tak moje péče, nejen o mě, že jsem nejdla a nespala a bezmocně tu klikala a hledala a radši bych to někomu hned předala, ale nikdo mi nepomohl, máma nemohla a táta ani nepřijel, tak to skončilo u odborníka a pak odborníků, co ale neudělali, co jsem chtěla, řeší něco jinýho a nepomohli mi tu s tím, nevim proč....
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    REBORNA: Cekas na prachy. A prachy nebudu. Tak cakaj dalsich par rokov, no. Pre mna za mna. Ale to uz na to dieta potom bude fakt pozde. A asi nielen na to.

    A k tomu pomoc uz vyhladala. Zase ta minulost. Ries pritomnost. Teraz vyhladaj pomoc. Teraz. Teraz. TERAZ!!! Alebo zajtra, pozajtra.. proste v najblizsej dobe. Zabudni dovtedy na minulost. Tu preberies potom s pomocou, ktora ta povedie spravnym smerom. Fakt nam vsetkym ver, ze ti to pomoze.

    TERAZ a ZAJTRA je dolezite. VCERA uz nic nezmeni. Nie kvoli nam, ale kvoli SEBE. Komu inemu ako TEBE by malo zalezat na tom, aby si sa pohla niekam dopredu?

    A uz odpovedat nemusis, nebudem uz reagovat. Premysli si to sama, preber so sebou. Nie je nutne tu zase vsetko 10x zopakovat a prepisat. Vsetci sme to uz citali a tipla by som, ze tak min 90% ludi, uz tu tie tvoje slohy necita. Tak si usetri cas a bez radsej spat. Dobru a sladke sny. O buducnosti :)
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    SHARKIE:
    REBORNA:

    Zlusím ti to přiblížit - v poště jsem našla:

    ,,poslyš: když jsme se před těmi 3 týdny po 14 letech potkaly, musím upřímně říct, že jsem byla překvapená, jak dobře a pohledně pořád vypadáš, protože podle toho, co tady produkuješ za bláznivý slohy, bych čekala něco fakt hroznýho a šílenýho na první pohled. slušelo ti to a překvapilo mě i to, že se dokážeš v klidu vymezit - bez scének, pokřikování, insane divadla....jako normální člověk..
    ale proč už s tím sakra nechceš konečně něco udělat? když sama vidíš, jak jsi nešťastná a jak jsi v tom pořád zaseklá. proč se v tom pořád rochníš a vyvoláváš zpátky všechny křivdy, když v reálným životě chceš jít dál a hledět do budoucnosti, najít si partnera a založit rodinu?

    (K TOMU JSEM JÍ ODPOVĚDĚLA NĚCO V TOM SMYSLU, ŽE JSEM POŘÁD SAMA A POROTOŽE POŘÁD ČEKÁM NA TY PRACHY, UŽ 2 ROKY)

    jsem přesvědčená, že když dokážeš tohle trauma nějak zpracovat, máš pořád dobrou šanci potkat nějakýho fajn chlapa, se kterým si tu rodinu budeš moc za rok až dva až tři pořídit. věř mi, že žádnej příčetnej chlap si neudělá dítě s holkou, co mu bude pořád dokoloa vyprávět o bejvalým, zakaleným bytu, zlým tátovi, zlý sestře, zlý babičce, protože něco, co se stalo před 2 rokama a něco jinýho, co se stalo před 14 rokama, blablablabla.....prostě ne! proč by to dělal?


    jdi na terapii, vyhledej odbornou pomoc, nech se vést odborníkem. nech si pomoct vymotat se z toho uzavřenýho kruhu, ve kterým se pořád dokola točíš. není na tom nic ostudnýho: když máš zlomenou nohu, tak taky jdeš k doktorovi přece, tak když máš zlomenou duši, proč si nenecháš pomoct někým, kdo je na to školený?

    (PROTOŽE MI NIC NENÍ A JEN NEMÁM NA NÁJEM A ČEKÁM NA TY PRACHY!!!)

    říká ti to vlastní otec, (NE, NEŘÍKÁ, JEN TO PSAL, ANIŽ BY MĚ VIDĚL, PROTOŽE MI DLUŽÍ TY PRACHY)

    říká ti to každý, kdo si přečte 3 libovolný příspěvky od tebe....ne proto, abychom ti nějak ubližovali, ale protože všichni vidíme, že to reálně potřebuješ a zdá se, že je to jediná cesta, jak by ses mohla z týhle vnitřní mizérie vyhrabat (protože evidentně sama to nedokážeš)

    (NE , PSALI TO SEM JEN PROTO, ŽE MĚ DALI ZNÁSILNIT A MOC DOBŘE TO VÍŠ! )


    pokud se prostě jen nedokážeš odhodlat, nabízím ti pomocnou ruku - ráda s tebou zajdu soukromně na kafe anebo pomůžu najít nějakýho schopnýho terapeuta, klidně tam s tebou i zajdu. tohle myslím naprosto upřímně, nabízím ti nezištnou pomoc a svůj čas, nic za to nechci a nebudu to nikde veřejně propírat, to ti slibuju.

    (ALE JÁ UŽ TAM KVŮLI ZNÁSILNĚNÍ BYLA A NA PČR KVŮLI PROFILU TAKY A NEPOMOHLI MI, ZNÁSILNĚNÍ NEŘEŠÍM NAROZDÍL OD KRIMINÁLKY, KTEROU ZAJÍMALO JEN A POUZE TO A NE JÁ A POMOC MNĚ S PROFILEM A CO SE TÝČE OSTATNÍHO, ŘEŠÍM JEN NÁJEM A S TÁTOU TY PRACHY! A budu!)

    když si prolistuješ to auditko (v absolutní střízlivosti, prosím), tak přece sama musíš vidět, že seš už skoro 2 roky zacyklená na tom stejným a neudělala jsi vůbec, ale vůbec žádný krok vpřed (spíš naopak), pořád se točíš na minulosti, bytu, bejvalým, tátově podvodu, blablabla......pojď s tím něco udělat, dokud se z toho fakt regulérně nezblázníš ;)

    (NE, NAŠLA JSEM SI SUPR PRÁCI A PAK O NÍ ZASE PŘIŠLA, ALE S TÍM NIC TEĎ NEUDĚLÁM A S TÍM ZBYTKEM TADY TAKY NE)

    nemáš ani žádný stud o sobě takovýhle věci veřejně psát a zanechávat je volně dostupný na internetu. (ZA TO, ŽE MĚ NĚKDO ZDROGOVAL A NĚJAKEJ DEMENT MĚ OHRABAL NEBO ZNÁSILNIL, SE OPRAVDU NEMUSÍM STYDĚT JÁ, ALE LEDA PACHATEL, JE 21. století .

    (a PSALA NĚCO TAKY O TOM, ŽE JSEM PREJ NA SEBE NĚCO NAPRÁSKALA, CO BYLA HANBA - JÁ O NIČEM NEVÍM, PSALA JSEM JEN O SEZNAMOVÁNÍ, O RANDE, PSANÍ NA SEZNAMCE A NE O SEXU NEBO NĚČEM HANEBNÝM)

    A dávno bych to smazala, ale mazala jsem naopak on topic a tamto nechala, aby se v tom kriminálka líp zorientovala, ale na tu já od odborníka nebo odbornice vůbec nechtěla!! Mě vadilo něco jinýho tady, profil na serveruk, kde mám spoustu známých. a že je spiknutí absurdní?? Ne, mám na to dlkazy, ale jsou to jen obrázky a nemám vyšetření, ale stejně bych nechtěla, aby ten kluk seděl, byl mladej a třeba hezkej, ale TY PRACHY BY SE ŠIKLY...ať už na zvíře, co mi tu mym vyčerpáním, jak jsem tu nad tím bezmocně celý noce plačící a rozklepaná seděla, když jsem na to přišla, de facto zabili, tak už na byt, nebo cokoli...A PRACHY BY ŘEŠIL PRÁVNÍK, TŘEBA I KDYŽ MĚ FYZICKY KROM MODŘÍN S ŠKRÁBANCŮ NA HLAVĚ A KOMATU NEPOŠKODIL NIJAK FYZICKY, STEJNĚ BY TO NA TO ODŠKODNĚNÍ PODLE MĚ BYLO, TO SI PIŠ!)

    PaK zase psala něco o terapii...

    atd.

    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    MRAKY: uz koncim.. sice spanok nehrozi, ale idem robit nieco produktivnejsie :)

    pardon no, nedalo mi to.. nebola som prva a asi ani nebudem posledna.. pokial teda holka nedostane banan, aby sem vo vlastnom zaujme radsej neliezla
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    REBORNA: Stale operujes s vecami, co nemas. Same keby. To nie je. Ber co je a pracuj s tym.

    A ano, mam byt z doby, ked boli lacnejsie. Ale tazko som si to oddrela. Za dost nevyhodny urok (bo cudzinec a dalsich par veci) a pol roka po kupe som ochorela a behom mesiaca to vyzeralo, ze skoncim ako lezak. Neschopna pracovat, sama v zahranici, s hypotekou na krku. Super vyhliadky, nie? Keby som cakala, jak ty, az sa druhy o mna postaraju, tak tu uz nie som. Navyse pocitam s tym, ze sa to zas moze posrat. Ale zase spravim vsetko co pojde, aby sa to dalo vramci moznosti dokopy.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    SHARKIE: Jenže mi pořád řešíme s tátou ty peníze! A mámě se vypla elektřina a byla tu...

    A paralelně mi psala do pošty jedna zas něco o bytě a terapiích, se kterými se tu ale začlo i přesto, že já jen psala, že pořebuju na hlavu leda tak ke kadeřnici, na kterou nemám a nikdy jsem neměla...


    a pak se tu jely ty bláboly o terapiích jen proto, že mě na psychiatrii posílal člověk, co tu spolu-napánoval moje zdrogování a znásilnění.

    MRAKY
    MRAKY --- ---
    vypravěč: ted dojde na sdileni cisel, pak chvilka frustrace a pak se prida k davu
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    REBORNA: "a ja byla tak advanced".. juu tento skvost som prehliadla

    Hele, mas pocit teraz, ze sa do teba navazam? Pretoze fakt to myslim dobre. Nemam dovod niekomu neznamemu takto na dialku ublizovat. Ty ale tu pomoc potrebujes osobne a odbornu. Co najskor. Vcera uz bolo pozde. Tak prosim ta niekam bez. A skus sa prestat otacat dozadu. Vpredu je krajsie, ver mi.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    SHARKIE:

    Tím že bych pronajala ten byt. Byt z dědictví našeho pražskýho mámina rodu, co pak ale táta prodal, aby se na něm obohatil on a jeho přítelkyně...ale on ho prodat neměl... udělala bych to tak, že bych ten svůj byt pronajala--- A šla do menšího... A ty máš z hypotéku z doby, kdy stály byty milion... tak to už bych půlku měla doplacenou právě..... to já ale nemohla....protože mi neřekli, že bych měla, naopak mi řekli, že s bytem můžu počítat.
    Takže kdybych s tím nepočítala a šla na Slovensko třeba, tak bych už tam měla za to, co jsem vydělala, kdybychz si tam založila hypotéku v roce 2009 po VŠ, právě už půlku tý hypotéky splacenou, byt v době, kdy stály v krizi , dky jsem začla pracovat, byty milion...ty malý...

    Ten 2+kk byl za milion pro tátu pak opravdu jen díky mámě a jejímu předkupnímu právu. Ten druhej její taky...

    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    REBORNA: Postarala. Mam svoju strechu nad hlavou, platim si liecbu, stravu, vsetko co treba. Zariadim, co treba, alebo zozeniem pomoc. Nie som zavisla na niekom a mam co potrebujem. Co nemam, tak bud nepotrebujem, alebo sa snazim najst sposob, ako to ziskat. Miesto nariekania.

    A setrim si na stari. Az bude najhorsie, vzdy mozem predat byt a ist niekam k dedeckom a babickam. A konecne bude cas na Diabla :) Proste som spokojna s tym, co je a snazim sa niekam dalej posuvat. A riesim prusery. Tie budu chodit vzdy, mensie ci vacsie. Zaseknut sa hned na prvom na par rokov by mi fakt nepomohlo. Jasne, niektore moc uspesne nevyriesim, ale to je normalne. Kazdy ma slabsie chvilky. Dolezite je vstat, oklepat sa a ist dalej.

    A ze nemam dieta, je prave to zodpovedne rozhodnutie. Keby som bola ty, tak by bol sposob, ako sa o to postarat. Ale to by nebola zrovna korektna cesta. Ja sa radsej zmierim s tym, ze to nevyslo. Preto predsa nekonci vsetok zivot. Stava sa. Aj horsie veci. Fakt nie je rozumne lamat cez koleno nieco, na co nie su vhodne podmienky. Len pretoze, ze JA KURVA CHCEM.

    Ale to ty nepochopis.

    A dalsich par otazok, na ktore neodpovies: Keby si sa teda podla svojho planu postarala teraz a mala byt, nasla chlapa, spravila mimiska, ty na materskej a chlap by nahle zmizol (kludne nehoda, zabijeme ho chudaka napr. autom). Co by bolo potom? Ako by si sa o vas postarala potom? Sama? Hm?
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    SHARKIE:

    No nepostarala, žádný dítě nemáš a jak se postaráš pak, ještě nevíš.... a já jsem byla tak advanced, že jsem to, jak se postrám pak, řešila radši dřív, než to dítě bylo a vzniklo....a proto jsem zatím si žádný bývalým snoubencem udělat nenechala, a radši ještě pracovala, šetřila, čakala na znovu obnovení nároku na mateřskou a čekala na byt jeho, až bude doplacenej, ta pidigarsonka a koupí větší, jak pak říkal, ale sliby chyby, nebo spíš co by bylo na dítě ten rok výhodnější přeci, ten muj byt stejně velkej doplatit, když táta stejně bydlel jinde ( a jeho máma s garsonkou už byla na sklonku života a pak by měl kdyžtak záložní byteček po ní v nejhorším, pokud by potřeboval), až tam už nebude mít táta nájemníka, co tam byl de facto místo mě...protože on říkal léta, že mi byt přenechá, ale nebyl jeho ale říkal to léta, protože on sám věděl, že není jeho, ale z bytu mámy a že na něj jen těch 350 tis. dal, že jeho vlastně nebyl....

    Protože já tu tak na ty jedy a navážení se do mě a narážky paralelně vysvětlovala nejen budoucnost a muže a potenciální mimino přes seznamku, ale prolínavě i minulost, protože zas tu další opruzové a opruzky se do mě tu navážely a radili, i když sami myslim nejsou zodpovědní a o sebe se postarat neumí...

    Snažila jsem se tu vysvětlit ten princip, proč s bývalým snoubencem nebo vůbec, ještě dítě nemám...

    A to i když jsem s ním 4 roky byla a tři roky žila a bylo období, kdy už jsme se milovali moc a byli ostatními už braný jako ten nerozlučný zamilovaný pár, všude spolu oddaně ruku v ruce viděný...

    Ten princip, že jsme se seznámili, pak zas na znovuobnovení mateřský jsem čekala a už se chystala, pak to zasnoubení, prostě že jsme si řekli, že se vezmem a bylo jasný proč, že už spolu léta jsme a že to k miminku už by mohlo vést...

    No ale vysvětlit ten princip, co je jasnej asi.

    Že já byla místo koleje u mámy, pak na půl u mámy, pak 4 roky s ním a z toho 4 roky u něj, hypotéku na garsonečku doplácel a pak byl nájem za 18 tis. 2+kk, což je crazy....

    A principem dříve bylo: ,,Až po svatbě."

    No a v dnešní době antikoncepce jak bariérový, tak jiný, kdy se souloží už od 18, tedy u mě, nevim jak u jiných, ale souloží asi už před studii a během nich a během prvních prací, takže asi sex až po svatbě už se moc nepraktikuje, ale už za studií během těch pvních vážných několikaletých vztahů, tedy tak jsem to měla já, a pak během těch prvních prací taky...

    ...se dá tedy ta věta:


    ,,Až po svatbě."

    PŘELOŽIT DE FACTO MODERNĚ JAKO:

    ,,Dítě až po bytě."

    Tedy:

    ,,Až po svatbě." = moderním slovníkem : ,,Dítě až když máš ty holka a tak i to následný miminko, kde bydlet."
    = Ať už po znovuobnovení nároku na mateřskou, nebo po doplacení hypotéky, nebo odchodu nájemníka z bytu, kterej předtím léta okupoval táta, ale pak už bydlel stejně jinde a byt měl být muj a starší sestry, co už měla ale barák v zahraničí na půl s manželem se složili a ani dítě nechtěli....

    A tedy bytě, co by platil chvíli bývalý snoubenec a já už mohla být vesele těhotná a ve vlastním bytě...

    Prostě ,,Dítě až po bytě, až když bych měla kde bydlet konečně poprvé v životě v klidu a jistě."

    To je logika snad.

    To jsem se tu snažila vysvětlit.

    Marně.




    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    REBORNA: a neslo by ofotit ten papier pod dvere a hodit to sem? to by mohlo hodne vysvetlit :)
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    REBORNA: *nábytku -- nevešel....
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    REBORNA: pozůstalost
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    SHARKIE: Tak o tom přesvědčuje právník, že když je pozlstalost, co vznikala po generace máminým rodem z Prahy a babička je po smrti a děda taky a táta se přistěhoval k mámě, co pak léta jeden z bytů, co z toho bytu vznikli, výhodně měl, pak jen na něj 300 tis. dal, že asi na pokračování mámy a tedy i mýho rodu z toho bytu mně něco náleží....

    A že tátově přitelkyni tak nějak nic. Ale táta s ní bydlí, její byt rekonstruoval a bydlí s ní, a dává jí zas jen to málo, co platil i u mámy v jednom z těch dvou bytů....

    Jenže to pak jí má kompenzovat kdyžtak z bytu po jeho mámě....

    Ne z tý strany mý mámy, co je s ním dávno rozvedená a v bytě, co on prodal, byla i půlka jejího nábytku, co se jí jen do jednoho z těch bytů, na který se ten její původní dělil nevyšla...

    Ale všeobecně...

    Pozlstalosti obvykle rtozdělují právníci, ne táta a jeho přítelkyně, jak se jim zrovna hodilo do krámu a to je proto, že viděli, že já bydlím jinde, ale nevím proč by s tím jako měli počítat a o něčem víc měl táta bez porady se zbytkem rodiny rozhodovat.

    A navíc do toho tahat sestru, co je v zahraničí, má proto barák a dítě něchce... a ještě do toho pak tahat to, co se mi kdysi stalo po rozchodu před víc jak 12 lety a ještě mi to tak připomínat...a to navíc dokola pak i v době kdy mi krachlo budoucí manželsvtí a tak možná možnost mít dítě, což s tim souvisí a připomínat mi to v mailech, kde šlo jen o byt a používat to navíc a ještě zvyšovat tak moje utrpení a zamotávat víc do beznaděje bilancování a složitý myšlenkový pochody křehký ženy, bylo krajně nevhodné, což ale on jako chlap asi nemohl pochopit a nenapadlo ho to. Tak v tom pokračoval dál, i když moc nebylo nejdřív jasný proč...

    Pak se to vyjasnilo.... papírem, co dal pod dveře matce, kde stále mimo jiné i nějaký nesmyslný ultimátum o penězích a mý údajný psychice, která byla ovšem naprosto v pořádku a nemohl o ní ani nic vědět, protože u mý ztráty práce byl bývalý snoubenec, ne táta, a kdo to rozjel tahat do peněz a dědění tohle, nevim.

    Jen semu to hodilo pak do krámu s tim pořád odkládat převod peněz a vytáčet se, asi a slíbený podíl snižovat a snižovat....




    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    REBORNA: Pisala som pre ostatnych. V tomto od teba rady fakt nechcem, neber si to osobne. Obzlast tak blbe.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    REBORNA: Tocis dokola to same a neodpovedas na otazky. A fakt nie su rodicia povinny ti zaobstarat byt. Ci uz priamo, alebo nepriamo. Neviem, kde si k tomu presvedceniu prisla, ze ty mas na to proste narok. A basta. Este dupni nozickou, jak to robia male deti. To bude take zodpovedne dospelacke a vsetko to vyriesi ;)
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    SHARKIE: To bych rozhodně nedělala, do doby, než se do tebe zamiluje....

    Zapoj asi šarm, případně sex appeal.

    K. ti tu zřejmě poradí leda tak včasný anál ... na něj nedej :)

    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    A pre ostatnych nieco na omluvu za spustenie dalsieho kolecka "ja som prisla o byt a nemozem mat mimisa".

    Kedy myslite, ze je vhodne potencialne novej znamosti trochu priblizit vacsie zdravotne problemy, ktore nie su navonok skoro vidiet? Jak sa da prakticky cudziemu cloveku vysvetlit, ze mozem kedykolvek bez varovania zrusit plany a nevyleziem v ten den z postele? Nezvladli to ani kamarati a znamy z okolia. Jako uz fungujem vdaka liecbe viac menej "normalne", ale tie obmedzenia tam asi budu uz navzdy a obcas to proste fakt nejde.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam