• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    REBORNA: No a já to nevěděla a bylo mi to tak než mi to prozradily, jedno.... nějakej umolousanej ňouma, kterej navíc zřejmě nesahá bývalýmu snoubenci, co mě měl rád, ani po kotníky??

    A pak mě i napadlo, že si mě snad možná i takovej víc zaslouží, než honosný programátor, bývalý snoubenec, co ovšem povýšeně jednou říkal o jednom podle mě dobrym DJovi a producentovi a spolu-organizátorovi perties, že je to nula co pije a toho času prej ani nepracuje, tehdy..A NAPADLO MĚ tehdy taky, že možná i takovej, co mě odtáhl do lesa, si mě víc zaslouží, než honosný bývalý snoubenec, tak povýšený, kterej mě ale skoro před svatbou hodil po všech těch letech přes palubu po tom, co se prodal můj byt a jen kvůli hysteráku v PMS po tom, co jsem přišla o práci a nadávání o bytě v jendom jedinym týdnu a jeho tatínkovi a jeho rodišti a způsobil mi takovou vnitřní bolest, a že jsem neměla kam jít, že si mě snad nějakej z párty úplně cizí po tom utrpení, i dkyž jsem to nechtěla a nic nevěděla, víc zaslouží...ale ne, nezaslouží.

    Takže hm, alespoň někdo to má na smrtphonu... A pokud ještě tenhle obrázek v tobě vyvolává úsměv nebo prasečí radost, úsměv, i když jen za větou v diskusi, běž se léčit a určitě vyhledej odborníka:



    REBORNA
    REBORNA --- ---
    Hm, alespoň někdo to má na smrtphonu... to mě, i když jsem na odchodu a docela spěchám, to drží u PC a opět kazí náladu, ale to už je slabej odvar po tom všem, co jsem cítila v březnu.

    Tohle udělat ženský, co si tu chtěla vloni jen přátelsky popovídat a pozastavit nad samotou, životem, marnym pachtění na seznamce? Kterou ani neznáte nikdy jste s ní nemluvili, jen si od ní něco starýho přečetli? Nebo nějakej její feeling z rozchodu, balení přistěhovalcem u rybníka nebo já nevim co, nějaký dojmy z nabídky na seznamce a toho, že mi psal táta, že moje dítě by v mých 35 bylo postižený....jen prostě něco přečetli, aniž byste s ní kdy mluvili, aniž byste jí poznali....

    Ale pokud tahle slova v tobě vyvolávaj úsměv, i když jen za větou v diskusi, běž se léčit:

    Jak bolí znásilnění?
    Není to útok na vaginu, je to útok na osobnost. Na zcela základní principy ženství, mateřství.



    AVATAR
    AVATAR --- ---
    KULA: verim v to, ze pusobit druhemu bolest je spatne. Chaotic good. Odmenu v podobe nebe (nebo jakoukoli jinou) nezadam ;)
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    AVATAR: ale co, aspon bude nyx na idnesu, az ji na naky akci jebne a pak bude policajtum s placem vysvetlovat, jak za to muzou lidi z nyxu a navaru si predvolaj k podani vysvetleni, jak to bylo s tim ketaminem a znasilnenim...
    KULA
    KULA --- ---
    AVATAR: nemůžu nesouhlasit. Udělali jsme si z ní takové morální drbátko, jde o to, jestli ale věříš na nebíčko.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    KULA: ne, dozenete ji do cimdal vetsich psychoz... to jsi neslysel, ze s blaznem se ma souhlasit? Vy ji tu nadavate a tocite do slz. Pred rokem to jeste dokazala brat s nadhledem, ted uz ji to drasa. Pulku casu tu pise romany a druhou probuli na zachode. Ja jsem asi holt citliva dusicka, ale ucelne pusobit bolest nekomu jinymu se mi docela hnusi. Je to jak kdybyste topili kote a jeste se mu posmivali, jak sebou skube.

    trapny...
    KULA
    KULA --- ---
    AVATAR: zavoláme její máme že se jí zbláznila holka? Je nám 12?
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    TUILE:
    REBORNA: TUILE: Prima Cool, upoutávka na pořad: Špinavá práce... asi na díl z farmy a k práci typu kydání hnoje... heslo ,,čuněčí fufínka."

    REBORNA
    REBORNA --- ---
    TEKKANNE:

    ,,...ono totiž šukat bezvládnou ožralou holku, co smrdí blitkama, fakt není žádný terno, ani by se mi nepostavil nejspíš. "
    No když už by ti stál, než se v leže na zádech pozvracela??

    Tak opilá jsem byla, ale ne tak, abych zvracela, a nejsem holka, ale žena spíš.


    A on tam nebyl, to jsem psala. Ale tady jo!!

    Už zas??

    No dobře.

    Jak chceš, ne to, že jsem se v mládí asi ve 24 letech po alkoholu na párty pozvracela, a vloni to z alkoholu rozhodně nebylo... Já myslím, že se 3 pozvraceními za život jsem na tom ze všech lidí, co někdy byli se známými pařit a pít, tak skoro nejlíp. A pak už se mi to léta nestalo.
    Takže ne to o zvracení.
    A jak jistě uznáš - spát ani zvracet , když to ještě ani nebylo z mých dvou dvojek bílého výběrového vína, ani ze dvou loků panáka k ránu na zahřátí, není nic, za co by mě měla hanba fackovat., kór když to bylo výjimečně, po dlouhý době, takže bejt přiopilá a pak usínat místo sama se stanu v lese a to usínat nechtěně, není nic, za co by mě měla hanba fackovat, jak se tu nějak psalo, ani nevim v jakym jinym kontextu, co mi jako kdo ještě proč provedl.

    Ale tohle bude možná pro slabší povahy spíš než to pozvracení nechutný a impertinentí, ale jak myslíš:

    Tak jako když chlapům nevadí trocha fufínek an pindíkovi nebo i hůř, nechci rozebírat kde všude je některý chtěj ty fufínka, tak jsou i takový, co by mi hodili tu bundu, co mám ještě ve skříni, přes hlavu a pokračovali...

    Ale já si matně vybavuju stromy a měsíc a že jsem dýchala volně...

    Tak jsem napsala, že jsem se během toho pozvracela prakticky hned a že toho snad proto pak zanechal!!

    Protože by pak skutečně musel mít muj pozvracenej obličej on v obličeji, kterým nade mnou začal dýchat.
    Já jen vim, že předtím říkal normálně česky: ,,Pojď, chyť se mě." A dal mě do lesa....a říkal to mile a ochranitelsky.

    A pak jsem sei za dva dny až nbo časem domyslela nebo dovybavila zřejmě nějaký dotaz na sex, a to říkal spíš zvídavě a nejistě a pobaveně a ne jako zločinec!!

    Takže jsem to popsala proto, že na základě jednoho jedinýho mýho příspěvku vznikla celá řada nedorozumění, o kterých jsem pak slyšela na párty anebo dokonce i od dvou procházejících kluků na ulici, co jen nabyli dojmu o nějakým brutálním hromadným znásilnění nějakými technaři. Tak jsem to totiž zaslechla, ale tak jsem to já přeci vůbec nepsala..jen jsem psala, že to svedem na Francouze....nebo tak něco...ale ti tam měli normálně svoje holky a vůbec to nebyli přeci a mě vedl a podpíral českej kluk.

    A jen jsem slušně odpověděla na dotaz na barvu blitky, že jsem se později ráno lekla krve po obličeji....nicméně krev jsem měla skutečně ve vlasech, od větví, ale méně.

    Ale to, že vlastně nějakým chlapům nevadí ani trocha fufínek na pindíkovi....to mi pak došlo...a vzpomněla jsem si i na další už narozdíl od trochy fufínka na pindíkovi v malym množství, i na věci, co jsem někde viděla dost nechutný, co chlapi ochotně absolvují nebo dokonce vyhledávají.

    Takže jsem s lekla, že by snad i s poblitou pokračoval... já cítila jen osahávání a oblíkání! Proto jsem to právě tak nejdřív psala, což asi nejsi blbá a víš proč. A to včetně toho, že jsem se jakožto nechtěný ,,obranný" mechanismus pozvracela.

    A doufám, že snad slušný mládenec toho opravdu po pozvracení zanechal...ale když už mě tam tak měl, tak mě osahal...a nevim co dál...myslela jsem že nic tak hroznýho...ale jelikož vyšlo najevo že to bylo možná zákeřně ve zlym úmyslu nebo z legrace pro pobavení ostatních, tak nevim.... jestli si mě jako vyfotil? Jak tady někdo něco naznačoval?? Tak to by bylo samozřejmě velmi nepříjemný!! A skoro by mi tohle narušení soukromí a neúcta ke mně jako k ženě vadilo snad víc, než ten sex, protože jsem single...zdrogování mi vadilo samozřejmě, byla jsem skoro v komatu a mohla i umřít.


    Psala jsi, že mi někdo ublíží, že si o to koleduju. Ale nevím, jak jsi to myslela. Mohla jsem se tehdy jen domnívat a udělat si obrázek na základě hlášky, kdy ještě někdo na akci říkal, že mi rozmašíruje hubu nebo tak něco...ale to nemuselo být proto, že jsem tam o tom nějak mluvila, že pojedu radši příště na akci místo busem a stopem rovnou s pollicií, že to už fakt jinak nejde s těma debilama!

    A od jiných tu bylo, že si mám dát na sebe bacha.

    A víš co to navíc ke všemu je?

    Tomu se říká odborně zastrašování.


    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    TUILE: imho hovno, ale bejvalka to používala v nějakým jakožerozkošným slova smyslu. pak jsem se na primě cool v těžký dřině dozvěděl pravdu. sad story.
    TUILE
    TUILE --- ---
    co sou fufinci?
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    Proc ji provokujete? Nevidite, ze je nemocna? Z nemocnych lidi si delaj srandu jen hlupaci a deti...

    Ona si nedokaze pomoct, vy ji nedokazete pomoct. Ale uskodit umite a evidentne to delate. Proc? Jste zli?

    Nechte toho...
    EKG
    EKG --- ---
    KULA: No je to prevazne text, ale i tak bych ten cloud chtel videt.
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    REBORNA: jinak ja jsem David. Ahoj sluníčko :)
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    REBORNA: Přelož mi prosím ještě něco.
    KULA
    KULA --- ---
    Prosím Vás, máme to zazálohované celé to vlákno? Kdo dělá archiváře?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    REBORNA: ty ses zhroutila ? a můžu vědět, jak jsi to řešila ? dík
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    SNOWWHITE:

    Já tě vůbec neznám, holčičko! Jsem Reborna. Pokud jsi od někoho slyšela moje jméno, fajn.

    Ok.

    Looser = volnějsí, kypřejší (jako např. těsto)

    Loser = ztroskotanec..... ale takový slovo my ing. neznáme.

    Tedy dokud jsem se nezhroutila a nestal se ze mě taky takovej loser.

    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    CRAZY_IVAN: A to si vem jak trpime my, co to cteme na telefonu :)

    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    Já tomu nevěřím. Zavolejte na ni někdo policii.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    tak to je dobra schiza
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam