TEKKANNE:
REBORNA:
REBORNA:
,,a navíc cizince mám dost ráda."
Ok, tak s nima bydli a počni, byla jsi dlouho pryč, tak tam jsi asi možnosti jiný neměla. Každopádně, já nejsem psycholog.
S cizinci jsem pracovala, a pak zase ne... pak spíš pro ně...různě...A jak ten krach mýho vztahu a skoromanželství a že mě muž po letech opustil, souviselo s tou prací už jsem psala.
A krom přistěhovalců a různých cizinců, co byli sousedy, nebo v krámě, nebo v metru nebo mě jinde balili a někteří na seznmace balili, to byla složitá věc.
ALE ABYCH TI TO VYSVĚTLILA:
Já žila léta s programátorem, černovlasym, co vypadal trochu jako Francouz, nebo Žid nebo já nevimm když byl opálenej, tmavší typ, i když Čech, nejdřív průměrně movitym, měl garsonku, ale pak po změně zaměstnání bohatym.
No a pak mě vystěhovávali, společně s mym otcem, co prodal ten byt.
NO A MIMO JINÝCH FEELINGŮ MĚ NAPADL PODVĚDOMEJ:
KDYŽ JSEM PAK TAK VIDĚLA VŠECHNY TY CIZOJAZYČNĚ MLUVÍCÍ A JEMU PODOBNÝ CHLÁPKY, VIDĚLA S MOU HLAVOU PLNOU STAROSTÍ, KAM PŮJDU BYDLET A JAK TO TU PAK UTÁHNU, TAK KDYŽ JSEM VIDĚLA VYKUKOVAT TY CIZINCE Z TĚCH VŠECH BYTŮ, CO SI TU V PRAZE KOUPILI...
A VIDĚLA JE STÁT TAKY S TĚMA PORTMONKAMA NADITEJMA PO TĚCH KLUBCH, RESTAURACÍCH, NO VŠUDE...
Tak když jsem si vybavila, jak mě bohatý jim podobný DJ a programátor po mailech, aniž by se podívali, v jakym jsem z toho stavu, vystěhovávali, za instrukcí mého otce, co předtím prodal ten byt, co jsem měla původně slíbenej a chtěla doplatit, taky do mailu...
...ještě za doprovodu toho, že mě vystěhovávali a k tomu otec posílal k nějakým odborníkům, nebo snad do blázince, ale to asi ne...a bývalý snoubenec se k tomu asi ještě jako provokaci přidal...
Tak potom jedna z možností odporu k těm cizincům, co tu maj ty byty, a jsou všude a stojí bohatý na těch barech nebo na místech kAM SE JDU BAVIT, PO TOM, CO MĚ BOHATÝ JIM PODOBNÝ ČERNOVLASÝ PROGRAMÁTORMÍSTO SVATBY A MIMINKA MAILEM VYSTĚHOVÁVAL :
Tedy nejsem psycholog, ale:
TO NEMUSELO BÝT ANI TAK OPOVRHOVÁNÍ JEJICH TĚLY, ALE MOHLO TO BÝT OPOVRHOVÁNÍ JEJICH M*A*J*E*T*K*E*M ! Jejich majetkem v mym městě, když já tu ani blbej byteček a dítě nemůžu mít.
Já snad dneska neodejdu!