• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    SUBVERSION: a v kolik ji vyrazili ven? bylo to uz pred treti rano?
    EFFKA
    EFFKA --- ---
    SUBVERSION: to je pech, ze podle jejich prispevku ty, jakozto jeji uhlavni nepritelkyne (predpokladam, ze jsi ta SUB:), ji tam zrovna vyhmatnes:)))) psychicky se pripravuji na naloz prispevku:)
    SUBVERSION
    SUBVERSION --- ---
    Reborna včera v crossu vlezla na stage k djům a dělala tam go go s nějakým Indem o:)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    CRAZY_IVAN: má vejšku, trikolora
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    REBORNA: tak bacha abys omylem nedostala popelnikem do hlavy
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    REBORNA: Nic ve zlym proti turistům!
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    REBORNA: ona je určitě krásná fyzicky, ale ty jsi krásná na duši!!!
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    REBORNA: uka
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    No nic. Tak bývalý snoubenec asi právě uléhá vedle své krasomily na Moravě (ehm, (šereda, určitě je to šereda!) a já tedy v plné kráse v šatech s výstřihem, co mi kdysi na feťáku za 50 éček koupil, vyrážim...

    Buď za jeho kámoši nebo jinam.

    A bij a bij, bij turistu do hlavy! A bij a bi a BIJ TURISTU DO HLAVY! A bij a bij, bij CIZÁKY do hlavy! A bij a bi a BIJ TURISTU DO HLAVY!

    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    SPD/KSČM crossover imo
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    Tak děti a tady vidíte voliče SPD
    H3AD3AD
    H3AD3AD --- ---
    tohle je neuveritelne fascinujici auditko. akorat trochu smutny teda.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: já tu ani blbej byteček a dítě nemůžu mít

    Co lepší práce nebo jiné město? Lidi se běžně stěhují, viz. tvá sestra
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    TEKKANNE:
    REBORNA:
    REBORNA:

    ,,a navíc cizince mám dost ráda."

    Ok, tak s nima bydli a počni, byla jsi dlouho pryč, tak tam jsi asi možnosti jiný neměla. Každopádně, já nejsem psycholog.

    S cizinci jsem pracovala, a pak zase ne... pak spíš pro ně...různě...A jak ten krach mýho vztahu a skoromanželství a že mě muž po letech opustil, souviselo s tou prací už jsem psala.

    A krom přistěhovalců a různých cizinců, co byli sousedy, nebo v krámě, nebo v metru nebo mě jinde balili a někteří na seznmace balili, to byla složitá věc.

    ALE ABYCH TI TO VYSVĚTLILA:

    Já žila léta s programátorem, černovlasym, co vypadal trochu jako Francouz, nebo Žid nebo já nevimm když byl opálenej, tmavší typ, i když Čech, nejdřív průměrně movitym, měl garsonku, ale pak po změně zaměstnání bohatym.

    No a pak mě vystěhovávali, společně s mym otcem, co prodal ten byt.

    NO A MIMO JINÝCH FEELINGŮ MĚ NAPADL PODVĚDOMEJ:

    KDYŽ JSEM PAK TAK VIDĚLA VŠECHNY TY CIZOJAZYČNĚ MLUVÍCÍ A JEMU PODOBNÝ CHLÁPKY, VIDĚLA S MOU HLAVOU PLNOU STAROSTÍ, KAM PŮJDU BYDLET A JAK TO TU PAK UTÁHNU, TAK KDYŽ JSEM VIDĚLA VYKUKOVAT TY CIZINCE Z TĚCH VŠECH BYTŮ, CO SI TU V PRAZE KOUPILI...

    A VIDĚLA JE STÁT TAKY S TĚMA PORTMONKAMA NADITEJMA PO TĚCH KLUBCH, RESTAURACÍCH, NO VŠUDE...

    Tak když jsem si vybavila, jak mě bohatý jim podobný DJ a programátor po mailech, aniž by se podívali, v jakym jsem z toho stavu, vystěhovávali, za instrukcí mého otce, co předtím prodal ten byt, co jsem měla původně slíbenej a chtěla doplatit, taky do mailu...

    ...ještě za doprovodu toho, že mě vystěhovávali a k tomu otec posílal k nějakým odborníkům, nebo snad do blázince, ale to asi ne...a bývalý snoubenec se k tomu asi ještě jako provokaci přidal...



    Tak potom jedna z možností odporu k těm cizincům, co tu maj ty byty, a jsou všude a stojí bohatý na těch barech nebo na místech kAM SE JDU BAVIT, PO TOM, CO MĚ BOHATÝ JIM PODOBNÝ ČERNOVLASÝ PROGRAMÁTORMÍSTO SVATBY A MIMINKA MAILEM VYSTĚHOVÁVAL :

    Tedy nejsem psycholog, ale:
    TO NEMUSELO BÝT ANI TAK OPOVRHOVÁNÍ JEJICH TĚLY, ALE MOHLO TO BÝT OPOVRHOVÁNÍ JEJICH M*A*J*E*T*K*E*M ! Jejich majetkem v mym městě, když já tu ani blbej byteček a dítě nemůžu mít.


    Já snad dneska neodejdu!
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    NAVARA: jo, to byl dobrej fuck up...
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Tak jako chvíli se doufalo, že s tím pohne správce diskuze, ale… poslední přihlášení 19:16:45 21.6.2020
    EKG
    EKG --- ---
    AVATAR: Tak treba to k necemu bude. Osobne se obavam, ze tady uz se fakt jen ceka na kolaps systemu.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    EKG: po poslednim pokusu a jejim narceni lidi v tomhle auditku z nelegalni cinnosti jsem si ji taky dal do DI.

    Neumim ji pomoct, zkousel jsem to nekolikrat, ruznymi zpusoby a nikdy jsem se k ni nedokazal dostat. Kdyz to neslo pred rokem, ted uz je to naprosto bez sance. Nejsem zadnej samaritan, co by sedl na bus a jel ji zachranovat do prahy. Ale kdyz tu pise, ze breci na zachode kvuli tomu, co ji tady nelteri lidi pisi (a uprimne, nedivim se), citim se kvuli tomu spatne a tak jsem vas, celkem slusne, pozadal, at ji nedrazdite.

    Vsichni ji doporucujeme, aby nyx zavrela, protoze ji to nedela dobre. Ona to nedokaze, uz je prilis pokorena v paranoie a potrebuje to tu sledovat, co tu o ni piseme. Jedina sance, jak ji z toho pomoct, je o ni nepsat. Nereagovat na ni, neprovokovat ji.

    A tim koncim, nektery id si stejne nedokazi pomoct - sikanuji slabsi kusy prirozene uz od zakladky. Nektery id to tu teprve objevi a kolecko se obnovi... mozna jsem hodnej, ale nejsem naivni. Takze jsem se to aspon pokusil na chvili zklidnit.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    TEKKANNE:

    Tak já už jsem ti odpověděla... obrázky k tomu už taky asi před měsícem byly.....

    A teď klidně můžeš věnovat čas tý druhý části:

    Ty jsi taky single??? Pokud jo, mohla bys místo komentování toho, jak jsem si chtěla s rodinou zajistit jistý bydlení pro sebe a na miminko, když jsem ještě i po letech soužití nebyla vdaná a komentářů k tomu, že jsem, když přiletěla sestra řešila náš byt, a ne peníze!! , tedy radši za sebe sem dát taky už konečně nějaký tipy a zkušenosti ze SEZNAMKY??

    pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance??, kolik dostáváŠ/odesílአzpráv, co TĚ v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáŠ, co o sobě TAM zveřejŇUJEŠ, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Kdo ti píše?

    Nějaký srandovní story, jako já s tim 23 letym, co mi chtěl udělat dítě a tak barvitě to popisoval, jak to bude probíhat??

    Nebo s tim, co by dal za šuk i ledvinu?? Ten už se prej seznámil, ale zda ji unesl do Německa nevim....
    Tak máš něco zábavnýho, vtipnýho??
    A jak jsou na tom tedy s bydlením??

    Protože já ji měla odpol dobrou, ale teď mám zase po těch vzpomínkách na loni totál zkaženou náladu.

    A RADY ANI NE TAK MNĚ, těch už jsem dostala dost - třeba že jsem stará (na seznamování, na mimino, psali v mých 35), Stifflerka atd. ALE SPÍŠ rady JIM! Těm 30+ co nám, co hledáme vztah a chcem pak rodinu a miminko, na seznamce píšou a proč myslíš, že to nefunguje občas... v čem je problém.

    EKG
    EKG --- ---
    AVATAR: Chaotic good je naprosto v poradku, ale co teda udelas? Ja ji mam bezpecne v di, takze bych tu klidne mohl rozumovat o "pomoci" formou organizovaneho irgb, aby pacientka aspon vedela, o cem pise, a bylo by to, jako bych si jen tak premyslel nahlas. Nakonec proc bych mel byt hodnej, jeste do toho nebe pak budu muset, fakt dik.

    Ale tak proc ne, klidne si pri patku muzeme dat tisici prvni kolecko. Co udelas? Pozves ji na rande a svezes ji svym autem ... rovnou do Bohnic? Nebo ji teda koupis byt a udelas toho mimise?

    Smutne, ano, smutne to je. Cynicke, ano, cynicke to od ruznych jedincu je taky. Udela, ne, sama od sebe s tim ona nic neudela. Takze co udelas ty?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam