• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    RRELOADED
    RRELOADED --- ---
    NYX:

    SIBILLE:

    Ale SUB. tu nemá co varovat, není admin a REBORNA to asi zachytila, pochopila jako že se jedná o bana do týhle diskuse a tak už na SUB. nereagovala... !!

    Ale PŘÍSPĚVKU NYXE SI REBORNA PÍŠÍCÍ UŽ JEN SHARKIE A SNOWWHITE O DĚTECH ANI NEVŠIMLA A ANI V NĚM NIC O BANU NA CELEJ SERVER A K ÚČTU A DO POŠTY NEBYLO!!

    ale protože s vrátila z policie, tak SUB. vysvětlila svoje příspěvky, že na nich není nic rasistickýho, na příspěvku O INDOVI NEBO OBNOVĚ POKOJÍČKU A BYTOVKÁCH PRO ,,NEGRY" A RIBJONY, CO TAM MÍSTO TOHO KLUBU MĚLY STÁT, ať si to přečte pořádně a neotravuje...

    TOHLE TOTIŽ BYLA REAKCE NA BENNY_ ho , že reborně údajně nechtěl dát nějakej ,,NEGR" na párty, kde byla SUB. a psala to sem ona první, a bylo to z části vtipný řešení věčnýho problému Reborny se seznamováním tady a CLOWNZEPPA -ovým širokým nosem....


    REBORNA:

    nic rasistickýho, proč by REBORNA MĚLA CHODIT NĚCO VYSVĚTLOVAT V KRÁSNEJ DEN NA POLICII

    Reborna jasně psala zde SUBVERSION, ŽE ANI O SEZNÁMENÍ, ANI O SEX S NÍ ANI S JEJÍM MIMÍSEM ANI O SEX S JEJÍ KÁMOŠKOU NEBO SEZNÁMENÍ S JEJÍM MANŽELEM NEMÁ zájem,

    A ASI ANI NEBUDE MÍT ZÁJEM... tak už nebylo třeba, aby jí SUBVERSION sem psala a ,,pomáhala se seznmaováním" svérázným způsobem zasíláním do Bohnic a poznámkami na NEmožné Reborny mateřství a dojmy, jaká asi Reborna je partnerka a to na základě jediný cesty z párty



    Ale nepomohlo:

    REBORNA:

    ,,On mě chápala a znal a proto se mnou byl...

    Co si myslíš ty nebo tvoje kámoška, to mi sice není, ale mělo by být úplně jedno, protože lesba fakt nejsem..."



    RRELOADED
    RRELOADED --- ---
    NYX: Takže REBORNA tu reagovala na nějaký příspěvky Sharkie a pak SNOWWHITE a tvýho varování si zatím evidentně nevšimla!

    A když už, tak má mít bana do týhle diskuse a SUBVERSION Rebornu a Reborna SUBVERSION v ignore...

    Tohle nebyl rasismus, byla to reakce na BENNY_ ho, sice v návaznosti na příspěvek SUB., že R. tancovala na nějaký akci s Indem, ale evidntně nic, co by patřilo SUBVERSION, která v tom příspěvku sice figuruje, ale ten příspěvek není pro ní, ale v rekaci na BENNY_ ho

    Rasistickýho na něm nic není, je spíš z části humorný, a není na něm nic, proč by měla SUBVERSION Rebornu popotahovat na policii pro údajný rasismus..

    Cl Z. je CLOWNZEPPA, co vloni posílal Reborně fotky se psem do pošty, ale pak si tu z ní dělal s ostatními legraci a Reborně něco cpal a nadával, jako první.. a tohle bylo de facto pro ostatní a vůbec ne pro SUBVERSION:

    REBORNA:


    Reborna, jak se zdá, na SUBVERSION nereagovala už vůbec a psala jen BENNY_ mu nějaký paradoxy a sarkasmy a dost jí nakrklo, že se do toho SUBVERSION opět montovala a ještě ji udala a popotahovala na policii pro údajný rasismus jen kvůli tomuhle:

    REBORNA:



    A psala odpověď SNOWWHITE a tak si zatím varování a tvýho příspěvku evidentně vůbec NEVŠIMLA!!

    a KONČILO TO TU za ni tím, že napsala SUBVERSION, že je piča pičatá, co nemá chodit na akci, aby jí tam nepřipomínala nyx a nekazila náladu, pak odešla při jejím posledním přihlášení ve STŘEDU na tu párty, tam se normálně bavila a pak už sem ani nepsala a pak až dostala náhle z ničeho nic bana na celej systém a nemohla se dostat do pošty, a to aniž by sem cokoli psala dalšího, se sem nemohla náhle už dostat.

    a TVÝHO VAROVÁNÍ SI VŠIMLA AŽ POTOM z účtu jinýho!


    Tak laskavě zprovozněte její účet a poštu, ať si může dát do ignoru NAVARU a BENNY_ ho nebo nějaký zločionce a třebas i SUBVERSION a SNOWWHIE a dejte jí bana do týhle diskuse.

    Nebo pak případně do dalších podle potřeby adminů diskusí.

    Protože jak se tak zdá, ne že SUBVERSION nezajímá Reborna a její příspěvky, a to rádoby rasistický, ale naopak ve skutečnosti to Rebornu už SUBVERSION, co jí už nemůže nijak pomoci s jejím bývalým snoubencem nebo spíš škodit při seznamování, už REBORNu vůbec nezajímá, ani její ,,nation" a nereaogovala tímhle příspěvkem vlastně na ni, ani rasisticky, ani jinak:

    REBORNA:


    Tak laskavě zprovozněte její účet a poštu, ať si může dát do ignoru kohokoli, jít do pošty a mít pozvánky na akce nebo se seznamovat a není jen zavřená v týhle diskusi.

    Předem díky!




    RRELOADED
    RRELOADED --- ---
    NYX:

    REBORNA přišla den PŘEDTÍM Z POLICIE, jak tu psala, z policie, kam byla udána pro její údajný rasismus, což je nesmysl a pak to tu další dva dny vysvětlovala, že příspěvek nebyl rasistický....

    Zřejmě zachytila poznámku otravný a na Rebornu už po několikáté útočící SUBVERSION o nějakym banu, co ji chtěla SUBVERSION na základě tohoto údajně rasistickýho příspěvku zařídit, protože ho vůbec nepochopila, že nepatřil jí, tedy SUBVERSION, ale jako odpověď BENNY_ mu.

    A chápala to jako hrozící ban do týhle diskuse, což by jí asi nevadilo a bylo spíše vysvobozením, i když jí tu několik IDs psal vloni, že maj radši s NAVAROU oba zůstat výhradně v týhle diskusi a neprojevovat se jinde, což ona neznámo proč dodržela...

    A psala ten den a dva dny po příchodu z policie odpověď SHARKIE a pak SNOWWHITE a tak si zatím varování a tvýho příspěvku evidentně vůbec NEVŠIMLA!!

    A údajně rasistický příspěvek v reakci na SUBVERSION a párty byl toto:

    REBORNA:
    SUBVERSION:

    Reagovala tím příspěvkem REBORNA: na BENNY_ ho, jeho příspěvek, že reborně nechtěl údajně dát na párty ani ,,negr" a nereagovala tím příspěvkem vůbec na SUBVBERISON, která sem něco o párty psala neznámo proč a která nebo někdo jinej REBORNU kvůli tomu příspěvku udala A POPOTAHOVALA na policii pro její údajný rasismus.

    REBORNA:

    Takže REBORNA se tu k tomu vyjádřila a pak si psala se SHARKIE O POŘIOVÁNÍ DĚTÍ A JEŠTĚ musela reagovat na SNOWWHITE, co se do toho montovala a reagovala a to ve spěchu, a tak si varování a tvýho příspěvku asi a evidentně vůbec NEVŠIMLA!!

    A za to, že SUBVERSION považovala příspěvek REBORNY za rasistický REBORNA:, kterej byl reakcí na BENNY_ ho příspěvek, že reborně nechtěl údajně dát na párty ani ,,negr" , že SUBVERSION ho považovala za rasistický a udala ji na policii, považovala za rasistický ať už schválně nebo opravdu, za to reborna nemůže...

    Zdá se, že tu na SUBVERSION na její přání už nereagovala a psala BENNY_ mu a pak jen Sharkie a SNOWWHITE...nikoli SUBVERSION.

    A psala odpověď SNOWWHITE a tak si zatím varování a tvýho příspěvku evidentně vůbec NEVŠIMLA!!

    a KONČILO TO TU za ni tím, že napsala SUBVERSION, že je piča pičatá, co nemá chodit na akci, odešla při jejím posledním přihlášení na tu párty, tam se normálně bavila a pak už sem ani nepsala a pak až dostala náhle z ničeho nic bana na celej systém, a to aniž by sem cokoli psala dalšího, se sem nemohla náhle už dostat.


    Tak laskavě zprovozněte její účet a poštu, ať si může dát do ignoru NAVARU a BENNY_ ho a třebas i SUBVERSION a SNOWWHIE a dejte jí bana do týhle diskuse.

    Nebo pak případně do dalších podle potřeby adminů diskusí.


    Předem díky!





    REBORNA
    REBORNA --- ---
    REBORNA: + a tedy viz obr. - užiteční Kulíšci, (co mám prej chovat místo seznamování a pořízení mimíse, ale ten mi je právě bude obstarávat), a jejich trest za naplánování znásilnění, dříve se to prý snad i dělalo, ale Kulda byl vegoš, bude to chtít potkany nebo krysi, co kdysi chovala jedna známá, co bydlela tam, kde se prodal ten muj byt...já pořád zapomínala její jméno a nevěděla, jak ji před klucíma označovat, takže jsem řikala ,,ta krysí a podkaní?" Takže její přezdívka byla ,,ta potkaní", ale je to K. Někoho snad uklidní, že už nebydlí v Praze a je i s krysama odstěhovaná a už se bohužel nevídáme, ale krysy jsou i jinde.

    viz Kulíšci:



    REBORNA
    REBORNA --- ---

    Negrovi, i kdyby byl z Indie, dáme po palici, vyhodíme z bytu, B. pověsíme stejně jako developery za koule do průvanu, s jeho tolerancí a dredama vytřem leda tak podlahu.

    Cl Z. dáme přeoperovat nos, toho hnusnýho čokla mu s krysou utratíme a VYHÁZÍME NEGROVI NESMYSLE JAKO DREAM-CATCHERY A POD. z okna, byt obsadíme, napíšem se do katastru a tak konečně budem moct POČÍT MIMÍSE...Z VOLNÝHO MÍSTA U BARU, CO PO NĚM ZBYDE, UDĚLÁMJE DĚTSKEJ KOUTEK, popelníkem fláknem po palici SUB., A MÍSTO BYTOVEK PRO ribjonky a negra a spol. uděláme park a obnovíme Pokojíček. Polo-negro-španělo-maminu shodíme i s kočárem z cyklostezky do Vltavy, aby tu nezacláněla, když budem zase spěchat na kole do worku, tedy Cl Z. ne, to já, on se bude rehabilitovat z operace toho jeho odulýho rypáku.

    A pokud mi sem napostuje ještě někdy nějaký prasácký obrázky, tak ho sejmu nebo pošlu na jinou planetu tak rychle, že si ani nestačí nadělat do těch svejch santusáckejch nasrávaček! Kedry pošlem do plynu, třeba cigaretovýho a tak utratíme.
    Ty ohrožující ženy keťákem, čeká viz obr. výše...

    Ale ten negr z klubu je tu třeba dlouho a vesele se vejde do toho 1 % přistěhovalců, co tu suma sumárum schvaluju, možná i 5 %, aby se vešla ta jedna hodná kámoška SUB., ale ne 20 %, to už je moc, to je jasný.


    _BENNY
    _BENNY --- ---
    rozumim tomu spravne, ze vcera vecer nechtel dat Reborne ani ten negr?
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    REBORNA: Na zacatku to bylo docela vtipny. Ted uz je to jen smutny.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Proč přepisuješ kroniky a nepochlubíš se s něčím čerstvým, třeba jak to dopadlo s tím Indem a jestli už plánujete mimíska?
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    PASTAFARIANKA:
    REBORNA:

    Jo, jak můžeš vidět sama: lidi, co mě nikdy neviděli, nebo pokud někde zahlídli, tak max na jedný párty po rozchodu, kde jsem byla divná, ale to dost pochybuju, protože to bylo na jiný scéně a na další a ne na tý třetí...

    A nikdy se mnou nemluvili, dokonce bych i řekla, že ani na tý párty, kde mě někdo zdrogoval a pak znásilnil, jelikož je to jiná scéna, nebyli.... jen to naplánovali a bavěj se tim asi...zdrogováním nebo znásilněním ženy, co se měla vdávat a nevyšlo jí to, přišla o byt, neměla pak kam jít, a je sama a snaží s seznámit... a jeden nechodí pařit vůbec nikam, ale ten mě nikam neposílal, u toho mě úplně šokuje, že takovej člověk by měl na tohle tady žaludek a že by se po tom, co se do něj tu kdysi lidi naváželi, si to ještě vybíjet na mě, kterou tu kdysi někdo šikanoval taky...každopádně - mě neviděli nebo se mnou nikdy nemluvili, vůbec mě neznaj, narozdíl od několika lidí tady, co to jen četli a fakt mě nikam neposílaj...takže mě neznaj, nemluvili se mnou, ale DRŽEJ SE MĚ JAKO KLÍŠŤATA.

    Ale pořád mě někam posílaj za nějakými odborníky..jen předtím mi to ani divný nepřišlo, že jsem jen myslela,m že nepochopili, proč mě bývaloý snoubenec opustil...

    A pak tady ty absurdity - že mi chtěla SUB. s něčím údajně pomoct??

    No s těmi tady?To tedy nevim

    No a tím, co psala?? Jak jako? Jako ve vztahu?? ale jak to ona může vědět, co se stalo, když s námi nežila a nezná mě...
    A to jí jako nedošlo, že když já vztah nemám a hledám, že tím, že o mně bude nějaký věci negativní psát, mi ve vztahu teď nepomůže, když já navíc ho ještě nemám a ŽE NAOPAK VYTVOŘÍ MYLNEJ DOJEM, I KDYŽ MĚ ANI NEZNÁ, ŽE JSEM SNAD někde NĚJAKÁ NEPŘÍJEMNÁ NEBO ZLÁ (jo, ale to spíš právě kvůli tomu tady!! ) NEBO CO TO PSALA O TÝ JEDNÝ CESTĚ Z OSTRAVY Z PÁRTY, KDE JSEM JEN ŘEKLA NĚCO O MUZICE, CO SE MI ČÁST NOCI NELÍBILA A NA TOM JSME SE I SHODLY, PAK NĚCO BÝVALÝMU SNOUBENCI A PAK JSEM MYSLIM I VĚTŠINU CESTY SPALA??!!

    to jí jako nedošlo, že když já vztah nemám a hledám, že tím, že o mně bude nějaký věci negativní psát, mi ve vztahu BUDOUCÍM teď tim nepomůže, když já navíc ho ještě nemám, ale naopak mi pokud bych se pak třeba chtěla seznámit i tady, to seznamování zkazí...mylně špatnej dojem o mně vytvoří...

    ..no a ještě nějaký bláboly o tom, že maj její známý z akcí nějakou poruchu, a že děti nechtěj (to nevim prčo, když taková porucha je krátkodobá záležitost na pár dní, měsíců nebo max na pár let), takže mě nemyslela, přímo mně to nepsala, to je fakt, ale o mně, která se naopak těšila tehdy dobrýmu duševnímu zdraví, jen řešila bydlení a hledání partnera a ještě měla novou super práci, co který mě tu předtím akorát otravovali, když já byla v tématu o seznamkách,i když bych ráda, aby mi tak max s návratem bývalýho snoubence pomohla, místo se do mě navážet, ale to už pak někoho stejně měl, takže to jí jako nedošlo, že o mně tím jako vytvoří mylný dojem, že mi něco je...stejně jako předtím nějaký grázlové, co naplánovali moje zdrogování a znásilnění a psali mi to, že jsem alkoholička anebo že bych se měla léčit nebo že mám jít na terapii leda proto??!! Tak jsem měla dojem, že ona to věděla, ale přesto se k nim přidala!!! a nedošlo jí, že nám tím pak zkazí vztahy tam, kde se budem potkávat??!
    Ne s bývalým snoubencem, co je dávno na Moravě, ale SE MNOU! Se mnou, co jsem na tý scéně byla dřív než on a ona taky! a ŽE ZLOU KREV VYTVOŘÍ a náladu mi krom těch grázlů a dementů leda tak všude, kde se budem vídat, zkazí??!!

    Jen doufám, že to bylo nedorozumění a jen to jako pár ženských tady, a já, nejdřív nepochopila, proč mě tam posílaj, i když mě ani neznaj a nikdy se mnou nemluvili.

    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: To bylo dávno, historie v zaprášených kronikách, ve slepeních knihovny kam už nikdo jiný nechodí - jestli se nezačneš zabývat budoucností, žádnou mít nebudeš - a ten psychouš ti s tím může pomoci.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    To jo, ale je jasný, kvůli komu vlastně a proč! Jak to vzniklo! A kvůli komu, no kvůli mně ne! Samy ženský uznaly, že on topics ze seznamky byly tehdy vtipný a poučný, jak pro mě, tak i pro mužský něco se hodilo vědět na nás, ženy ze seznamek. a já tehdy i vesele pracovala a byla na seznamce plná elánu a na akcích už taky, jsen jsem někde se opila a plakala, když mě chtěl známej odvézt, že není už kam, ale to je tak vše..do tý doby všechno bylo fajn mezi lidmi a mnou...i se SUB.

    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: ono bohatě stačí co a jakou formou píšeš sem…
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: no vidíš, tak si zavolej na ty čísla dole a s nějakým si domluv úvodní schůzku, ať tam domluvíte cíle a plán!
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    PASTAFARIANKA:
    REBORNA:
    REBORNA:
    REBORNA:
    REBORNA:

    Ale jako dobrej nápad.

    Že by na ty pařby, kam bych i krom seznamování na seznamce, chodila a jezdila balit dalšího partnera, jezdil taky nějakej terapeut.

    Hlídal by, jestli za mnou není někdo nebezpečnej, dával by na mě pozor, takže by dělal i toho bodyguarda, měl by odhad na lidi, co se kolem mě a hlavně za mnou! pohybujou.... Ale aby mi nekazil seznamování! To jsem myslela, že by bylo prostě lepší pak s tím novým partnerem zase jezdit.

    No ale terapeut by se hodil, a pokud bych třeba někde nedopatřením zahlídla SUB. a měla z toho záchvat nebo mi to totál zkazilo náladu, že bych si vzpomněla na to, co mi tu v zimě, ani nevim proč, když já jen popsala pánům, ne těm, co mě dali zdrogovat a znásilnit, ale jiným, těm, se kterými bych se narozdíl od nějakýho otravnýho tlustonosýho tu chtěla seznámit, proč jsem sama...

    A nevim, proč mi někdo oponoval, když u nás doma nebyl a to seznamování mi tu kazil.

    A kor SUB., co je zadaná a má dítě...

    Já se tu seznamovat původně nechtěla a jen psala o seznamce, ale třeba bych mohla chtít tehdy i přes nyx, proč ne, tak pak nevim, proč když jsem ani tehdy neuvedla identitu bývalýho snoubence ani svou a mohla jsem jen poslat fotku na vyžádání, kdybych pak šla skutečně tu balit, ale do jinýho auditka, tohle není seznamka, stejně nechápu, proč mi to kazila a popisovala nějakej svuj dojem z asi půl hodiny při cestě po náročný párty, kdy jsem něco jen řešila s bývalým snoubencem a byla nevyspalá a pak ani nic špatně neříkala!! AS proč se tu do mě navážela a proč sem někdo jinej psal svoje dojmy, když mě ani nezná a to seznámení nebo vztahy pak do budoucna, mi kazil!!

    Takže terapeut by mohl se mnou tam jezdit a rovnoou to řešit, kdyby se tam vyskytla SUB. nebo nějaký nebezpečný lidi nebo úchyl, rovnou right on the spot in the party!

    To je fakt!

    A plnil by i funkci dohazovače.

    Kdybych náhodou přehlídla mezi těmi cizáky nebo vykašenci se širokym nosem a pupkem, nějakýho vyššího, hubenýho, pěknýho programátora s úzkym nosem...

    O DJs mám zatím přehled, jeden kdysi byldel u nás v ulici, kde se prodal ten můj byt....toho jako znám..

    A z těch ostatních byli všichni moc mladý, nebo tlustý (ehn, kdo asi a ne, Bifibuřta nemyslím a ani nikoho z psy scény a ještě se mi snad jeho známej posmíval kvůli tomu tady), nebo se mi nikdo z nich nelíbil...

    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: Na návštěvu odborníka tě posíláme dlouhodobě, protože ti straší ve hlavě konzistentně celou dobu - není to jen přehnaná reakce na jednu či dvě události, co se může stát každému.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    PASTAFARIANKA:
    REBORNA:
    REBORNA:
    REBORNA:

    Jo a chemicky vykastrovat za doprovodu terapie by tu potřeboval spíš někdo jinej, že, to ani nemusel být tehdy na tý párty a bejt ten v lese, stačí tady.

    KAŽDOPÁDNĚ JÁ TU UZNALA PODÍL NA KONCI VZTAHU S BÝVALÝM SNOUBENCEM + POUČENÍ DO BUDOUCNA??

    1. Co se toho PMS při ztrátě práce týče:

    tak když bych na zeď opravdu v bytě toho novýho (, pokud vůbec nějakýho bezdětnýho 30+, bydlícího v Praze, pracujícího a hezkýho najdu a vůbec nějakej byt v Praze bude mít), nalepila RUDEJ KALENDÁŘ, VYZNAČILA TAM TĚCH KAŽDÝCH 26 DNÍ TO PMS, + POZNÁMKU:

    POZOR, POKUD BUDU Z TĚCHTO 2 DNŮ TŘEBA 20 MIN PLAKAT NEBO KŘIČET NAŠTVANĚ A Z BEZNADĚJE, NEJSEM TO JÁ, JSOU TO MOJE VAJEČNÍKY A DĚLOHA!!
    Pak si zas druhej den sednu do jahod a budu se zase smát každý kravině, brát ti čokoládu a ovladač a válet se, jen max křeče budou, že se nebudu moct pohnout a budu sténat, ale tomu se dá předejít... cvičením, magnesiem, sexem (ten co jsem si chtěla vyřvat na snoubenci nepříčetná, když se do mě kvůli bábě z metra po mý ztrátě práce a nevyspání na párty, pak v pondělí po cestě z práce nějak navážel)

    No ale pak si bude ten chudák myslet, že ho tohle čeká KAŽDEJ MĚSÍC, ALE TO NENÍ U MĚ PRAVDA, MNĚ SE TO STALO PO ROCE!! Rok byl klid a za 4 roky to bylo asi 5x jenom!!

    To už jsem tu na posílání na terapie psala asi 20 x a to jsem ještě ani o znásilnění nevěděla. Už jsem to tu přeci o tom PMS psala asi 20 x v době, kdy jsem nepochopila, že na psychiatrii nebo na terapie mě tu posílaj jen proto, že tu domluvvili, že mě někdo najde na akci a zdroguje a znásilní...

    což by mě něco tak otřesnýho a odpornýho fakt nenapadlo ani že proti mě někdo něco má, tím spíš, že jsem naopak byla lidmi na párty mile zdravená a na většině z nich vycházela...


    To už jsem tu na posílání na terapie psala asi 20 x a to jsem ještě ani o znásilnění nevěděla.

    Jako už jsem uvažovala i o tý antikoncepci, že to prostě s ní tyhle stavy ,,vyléčim", ale tu bych ráda, pokud někdy v životě vůbec, právě až po dítěti....abych náhodou neměla nedopatřením druhý.

    2. No a druhej důvod toho krachu vztahu před svatbou, když pominu to jeho rodiště: na řešení ztráty práce už maj takový místnosti, kde manažeři, třeba inženýři, když je v práci špatně ohodnotí asistentka a bakalářka ze školy mimo obor, v tom jejich oboru a pomluví před nadřízenou a příjdou kvůli tomu ty manažeři A INŽENÝŘI o práci, i když už jí rozuměj a dělaj levou zadní, tak asi řešení je to doma neříkat, i když před plánovanou svatbou a doplacením bytu a stěhováním do něj, do toho mýho už tátou pokoutně prodanýho bytu, před odchodem na mateřskou dost zásadní info pro partnera, ale prostě to s ním neřešit, že jsem o tu práci přišla a proč, aby náhdnou neměl blbý poznámky, co člověka přivedou do amoku typu: ,,ale já to uměla a dobře uložila a tak co mám dělat, tak jí tedy leda zabij, tu krávu!" a jít radši plakat a nadávat do tý místnosti:

    to už jsem tu psala:

    TAM TY MANŽEŘI A INŽENÝŘI KOPOU DO VĚCÍ (PROJEVIT TO: ,,JÁ BYCH DO TOHO KOPLA, TAK DLOUHO TO STUDUJU, ONA NE, JÁ UŽ TO DOBŘE DĚLALA A TEĎ UŽ ASI NIKDY V ŽIVOTĚ TO UŽ DĚLAT NEMŮŽU, ŽE TO MÍSTO JINDE NENI, NEBO JE OUTSOURCEOVANÝ, I KDYŽ ONA MŮŽE DĚLAT JINDE A JÁ NAOPAK S TOU ŠKOLOU NE!! TAKŽE JSEM SE TO NAUČILA UMIM PERFEKTNĚ UŽ, ALE ZBYTEČNĚ, BYCH DO TOHO KOPLA), jo?

    ... JO, A SKUTEČNĚ TAM DO TĚCH VĚCÍ KOPOU A ŘVOU KLIDNĚ TO ,,TAK JI ZABIJ TU KRÁVU!" a podobně a pláčou a křičí ať už kvůli jejich PMS nebo jen kvůli tomu konci v práci v oboru, na kterou třeba léta čekali, křičí a pláčou klidně hodinu, ne jen 20 min jako já...

    ... A NIKDO SE KVŮLI TOMU S NIMI NEROZVÁDÍ PAK A ANI NEROZCHÁZÍ ... zůstane jim narozdíl ode mě, co jsem to dělala 5 min doma a ani do ničeho nekopala a nic nerozbíjela, jak bydlení tak partner a bezďáci se z nich pak nestanou, na to už ty místnosti, kde chrání vyhozený manažery a inženýry proti rozvodům kvůli vyhazovu asistentkou nebo jinou rozvedenou bezdětnou ,, krávou z práce"...ale za ty místnosti se něco platí a já jsem šetrná...

    No ale ten partner by mi to zaplatil...

    A byl by mír. Nebo do lesa jedině a špalky sekat a u toho nadávat. Ale ten tam nebyl. A na ulici to dělat jako venku mimo domov?? Kde jako, že?? To by bylo před všemi těmi lidmi všude v Praze divný a já už psala, že jsem přeci nehysterčila ani to nechtěla dělat NA VEŘEJNOSTI...

    SUB. přeci psala, že to by indolentovi introvertnímu vadilo - tak já myslela že doma za zavřenými dvěřmi je to lepší...no ale to pak rozchod a já nebo i pak plánovaný mimís na ulici...

    No leda ta místnost, kam ostatní nadávat na ztrátu práce chodí.


    Tak bych to příště řešila, aby ten vztah, ať už založenej na seznamce nebo jinde konečně vyšel.

    NAVARA
    NAVARA --- ---
    SUBVERSION: A byla z toho láska? :)
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    PASTAFARIANKA:
    REBORNA:
    REBORNA:

    G. psala - ok. No a jak z toho udělat tedy tu rovnici pro budoucnost:

    Poučení tedy z jen dvou sexuálních partnerů za předchozích 10 let, co jsem jediný do toho roku 2019 měla (ouchylo-mladíka, kterýho mi tu domluvili na znásilnění na párty nepočítám, co jsem nevěděla, to se nestalo), tedy poučení z těch mých dvou vztahů za posledních 10 let lze odvodit, možná tedy i z toho jednodo dvouletýho vztahu někdy před tím, je, že na seznamce, nebo kdekoli jinde je třeba hledat:



    1. Muže co má na rozdíl od jednoho, se kterým jsem kdysi 2 roky chodila: Bydlení a práci

    2. Muže, kterej na rozdíl od jednoho, se kterým jsem kdysi 2,5 nebo tedy skoro 3 roky chodila: Bydlí v mojí lokalitě, tedy v Praze

    3. Muže kterýmu je na rozdíl od jednoho z těch dvou vztahů za předchozích 10 let, co jsem měla: VÍCE NEŽ 23-26 LET

    4, Muže kterej je tedy z Prahy, studoval tu a má byt tady, má bydlení a práci a je mu na rozdíl od předchozího z těch dvou vztahů za předchozích 10 let, co jsem měla: VÍCE NEŽ 23-26 LET, tedy ideálně 36 let, + to vše předchozí co jsem v této větě vyjmenovala a je tedy jako bývalý snoubenec, a nemá ještě děti jako neměl on,

    ALE NA ROZDÍL OD NĚJ NEMÁ RODIŠTĚ A TEDY TÁTU, CO CHCE POMOCT NA BARÁKU NA MORAVĚ A NEZMIZÍ MI TEDY TĚSNĚ PŘED SVATBOU DO RODIŠTĚ...


    ...mno a pak by to mělo konečně vyjít!



    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    REBORNA:
    minulost..
    minulost..
    minulost..
    minulost..
    minulost..
    minulost..
    minulost...
    ....
    soustred se na pritomnost uz ale! takhle se nikam nedostanes
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    REBORNA: neni to ontopic
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    REBORNA: *problémy bylY..oprava
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    PASTAFARIANKA:
    REBORNA:

    Jo aby to bylo on topic: k seznamování a tomu ,,zenužívání" ve vztazích .... tak proč jsme se rozešli s mým prvním přítelem po asi dvou letech, ta mladá lásk a a ještě na sex musel do mých 18 nebo 17,5 tehdy roky čekat, to je složitý.

    A proč jsme se třeba rozešli s klukem, s kterým jsem chodila 3 roky, taky složitý.

    Ale pak byli po tom rozchodu a co se mi pak stalo nějaký problémy, během mý VŠ právě a našla jsem si právě, že už jsem byla dlouho sama, partnera možná v něčem nevhodnýho, ale rozešla jsem se s ním pak po dvou letech z jiných důvodů.

    No a pak vztan na dálku nevyšel, 100 km vzdálenost...to se dá pochopit, to člověk když dostuduje a pak začne řešit první HPP práci, ještě děti tak nějak neřeší a prostě ani to dojíždění, ale pak to prostě nevyšlo. Což jsem pak i na jednu stranu byla ráda, mix pocitů z toho.

    No a pak jsem asi udělala chybu, že jsem si našla sice v Praze, ale prostě kluka mladšího...

    Jenže když jemu bylo 23 a mně o 5 cca víc, tak já jsem se mu velmi líbila tehdy, věkový rozdíl nebyl ani poznat, všichni by potvrdili, prostě já vypadala tehdy opravdu na těch jeho 23...

    No a pak se jevilo, že až mi pomalu bude táhnout na třicítku a jemu bude 26, že se třeba vezmem, že třeba miminko mít budem...PROTOŽE NĚČÍ SOUROZENCI, BRATŘI, V OKOLÍ A NEBUDU VÍC KONKRETIZOVAT, TAKY MĚLI PRÁVĚ DĚTI V TĚCH 26 NEBO VE 30 NEJPOZDĚJ...Takže prostě by to šlo...

    ....Ale já právě si nejdřív z nějakých důvodů nebyla jistá, zda zrovna s ním dítě chci, měla spíš starosti s teprve asi druhou prací po škole, no a on ten vztah prostě že byl o 5 let mladší v těch 23-26 cca, co mu bylol když jsme spolu chodili, nebral tak vážně...ale byli jsme si věrný, vztah byl 3 roky až na nějaký neshody obvykle láskyplnej a hezkej, užili jsme si za ty 3 roky i dost legrace.

    No a pak bývalý snoubenec to rozsekl, to jsme spolu pak bydleli a ukázalo se, že starší muž byl tehdy pro mě ideál, v těch mých 30....

    Ale když mu pak bylo přes 40 a mně ani 35 a byla jsem mladá prostě ještě a on, i když sice fešák a mvelmi mladě vypadající, byl už prostě takovej dědula unavenej občas, co mi nestačil....

    Protože já si teprve kompenzovala paření a roky, co jsem studovala a nemohla pařit kvůli studiu a pak kvůli tomu jednomu rozchodu a těm problémům, tomu co se mi pak stalo a třeba jedny prázdniny jsem zkažený měla...

    Takže zatímco oni pařili a ten bývalej kdysi před víc jak 10 lety pak taky a někde jezdili, tak já už ne, tak já už pak kvůli studiu a bez něj nemohla a po tom rozchodu a tom co se mi pak stalo taky a pak zas kvůli dokončování školy jsem jen jeden rok pařila někde jezdila a pak zas ne..

    Takže já si teprve ty kolem tý třicítky to zpětně kompenzovala a užívala konečně a bývalý snoubenec už to měl za sebou a už ho to tak nebavilo a dědkovatěl mi....

    Ale z toho jsem poznala, že prostě když VEZMU TY JEDINÝ DVA VZTAHY, CO JSEM MĚLA ZA TĚCH PŘEDCHOZÍCH 10 LET, TAK Z TOHO VIDIM ALESPOŇ, ŽE KLUK POD 25 BYL ASI NA MĚ MOC MLADEJ A NA VÁŽNEJ VZTAH JSEM SI FAKT MĚLA NAJÍT TEHDY STARŠÍHO, ŽE TO BYLA I MOJE CHYBA...NO A ŽE TEN DRUHEJ, TEDY BÝVALÝ SNOUBENEC, BYL VĚKOVĚ PRO MĚ IDEÁL, ALE TEHDY, V TĚCH JEHO 36.... spíš než teď v jeho 42.

    Takže touto rovnicí mi alespoň vyšlo poučení, že prostě to chce raději chlapa přes 30, ideálně 35, ale aby neměl to dítě, tam už je výběr dost omezen.


    Jinak ale věk 35/36 by byl ideál, jak lze z těch svou mých jen 2 vztahů za těch posledních 10 let, toho 3 letýho a 4 letýho vztahu, co jsem jen měla za těch posledních 10 let, odvodit.

    Poučení, že bych tedy měla na založení rodiny hledat muže 30-37 letýho a že to pak snad už konečně klapne, ale teď je zas už málo času u mě kvůli tý biologický stánce ideálního věku na pořízení dítěte, že kolem tý 40 už za párt let na to bude skoro pozdě...

    Takže bych měla teď jet na první a už poslední definitivní dobrou...což je stresující myšlenka.

    A co se týče případnýho samoživitelství - no to se týká všech žen, ale je jasný, ŽE S TÍM VLASTNÍM BYTEM BYCH DO TOHO PARTERSTVÍ A MATEŘSTVÍ, TEDY I MOŽNÝHO SAMOŽIVITELSTVÍ, CO NÁM VŠEM ŽENÁM TEDY VLASTNĚ LOGICKY HROZÍ, TO MÁŠ PRAVDU, ALE S TÍM VLASTNÍM BYTEM BY SE MI DO TOHO ŠLO PŘECI LÍP!!
    Takže se neměl prodávat!
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    GRANTORINO: ted to dokonce probiha online, tudiz zrejme zadaco, ale normalne to stoji kilo za sezeni, vyplati se Ti vic nez krabka cigar a vstup na party
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    INTERNETOVÉ SEZNAMKY be like

    7th Regiment Small Brass Ensemble Performs For Beluga Whale
    https://www.youtube.com/watch?v=RwInKMrQJCo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam