• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    TRISSIE: jasan, ale pokud bych vědomě to ohrožení provozovala s vědomím, že mám nákazu potvrzenou testem, tak u kapavky by bylo trestný už jen provozovat a neoznámit s jednou jedinou osobou, ale u HIV bych mohla provozovat (a tudíž klidně je i nakazit....berme jakožeže jsem je fakt nakazila) s až 6ti osobama beztrestně? fakt to lze takhle vyložit???
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    TEKKANNE: nakažení není podmínka, stačí nechranena sexuální nebo jiná riziková aktivita.
    Těch sedm není přímo v zákoně, ale judikaturni vyklad té fráze "u lidí" je v jiných případech sedm a víc.
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    TRISSIE: what???? :-O takže čistě teoreticky kdybych byla HIV pozitivní a z nedbalosti při nechranenym sexu bych nakazila dalších 5 lidí, tak je to pořád v pohodě a jako by se nic nestalo (pred zákonem)?????
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    _BENNY: to neni gvoje starost, internetovej hrdino
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MARA1113: docela zajímavá teoretická otázka, protože pro naplnění skutkové podstaty stačí nedbalost (tedy "pachatel a) věděl, že může způsobem uvedeným v trestním zákoně porušit nebo ohrozit zájem chráněný takovým zákonem, ale bez přiměřených důvodů spoléhal, že takové porušení nebo ohrožení nezpůsobí, nebo b) nevěděl, že svým jednáním může takové porušení nebo ohrožení způsobit, ač o tom vzhledem k okolnostem a k svým osobním poměrům vědět měl a mohl."), ale co jsem se koukala do judikatury, tak jenom rizikový pohlavní život nemůže v tomhle zakládat trestní odpovědnost za šíření nakažlivé nebo pohlavní choroby, až do chvíle, kdy dotyčná osoba testy podstoupí a vyjdou pozitivní, nebo do chvíle, kdy ji orgány státní správy oficiálně vyzvou k tomu, aby je podstoupila, a ona se jim i přes poučení vyhýbá.

    a moje osobní perlička dne - u šíření pohlavních chorob stačí pro trestnost ohrozit jednu osobu, u "nakažlivých nemocí" jich musí být aspoň sedm, a HIV není z hlediska práva pohlavní, ale nakažlivá choroba.
    co se tak člověk dozví po ránu u prvního kafe :-)
    MARA1113
    MARA1113 --- ---
    REBORNA: .... ted mě napadá,jestli jsi jako obět trestného činu znásilnění byla na testování krve? ......... použitá jehla s ketaminem ( žloutenka typu C,HIV,syfilis,atd..běžné chroby mezi uživately přenosné přes jehly) + nechráněný sex ( to samý + další bonusy ) ...... já bych to nepodcenoval ........ přenosné i na partnera a samozřejmě dítě ..... pokud nemáš negativní testy,podezření na aplikace jehlou jsi si jistá + nechráněný sex a přes to by ses vědomě intimně stýkala s dalšími partnery,můžeš sama dál šířit nemoci a na to sou tuším nějaký paragrafy ,nemluvě o vážném ohrožení vlastního zdravotního stavu .... radši bych tam přece jenom zašel.......
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    TEKKANNE:
    REBORNA:

    A stejně nevim, co se zajímáš. Ty už co jsem tak četla tvuj pokus o znásilnění za sebou máš a v ČR má znásilnění za sebou každá 10. žena asi.

    Jo a nefandi si, za tvym pokusem o znásilnění nikdo z nyxu asi nestojí a byl to zrejmě nějakej obejda..protože ti to podle mě tehdy zdaleka tam neslušelo jako mně, když jsem sice čekala na bývalýho, ale takdy na peníze nebo byt a jak to jako ,,pánové tvorstva" hodlaj s tim mym stěhováním vyřešit a určo ti to neslušelo, jako když mě naštvali do běla, že mě místo bytu náhradního nebo prachů posílali za nějakými odborníky nebo co a vykrucovali se jako hadi v mailech ve chvíli, kdy pochopili, že na schůzce jaksi oba zařídili moje momentální bezdomovectví a tak mě jednou naštvali, že jsem se vydala na okamžitej lov náhradníka, buď s bytem, nebo mladym spermatem, kohokoli!! že mě nasrali do běla!! a to mi to tehdy fakt ten večer v zimě 2018 určitě víc jak tobě slušelo!

    A já jen nevěděla, zda já to nejhezčí a nejmírnější: pěkně ve spánku a něžně mladym pohlednym chlapem z párty, což se každý z těch 10 % žen v ČR, co byly znásilněný, třeba brutálně, asi nepoštěstí, že... a že v době, kdy mě odkopl snoubenec a zradila část rodiny, že mě jako někdo takovou brécu nechtěnou, co se asi nevdá a mimíse mít nebude, ještě tak aby riskoval kriminál chtěl...

    (A to naivně řikal ten ještírek jeden, když jsem tam jakoby nic zůstala druhej den a ptala se, jestli neviděl, kdo mě pak odvedl a komu můžu vrátit bundu, abych svýho potenciáního milence viděla a on naivně říkal mimo jiné: ,,No alespoň to nebolelo, ne?" Což jsem jako zatím nevěděla co ví a jak to vlastně myslí, když já ještě o sexu a že něco bylo ani nic neříkala, jen že mě někdo pomohl, dal spát do lesa, přikryl bundou a někdo mě pak okradl, ale naivita těch chlapů je snad ještě větší než moje, když si vzpomenu pak na ty dva Taloše mladý hezký jak pak bručeli 7 let kvůli tomu s opilou učitelkou mladou na diskárně nějaký.)

    Nebo zda to nejhorší a nejodpornější znásilnění, třeba jak právě ne já, ale pak na ulici řikali ty kluci dva, co šli proti mně. V bezvědomí a hromadný = ne technařem, ale technaři!

    A třeba někym se širokym nosem nebo tlustym nebo kdo VYPADÁ JAKO PSYCHO! Plešatej! Co třeba chodí za kurvama! Když tu o nich tak básnil! NO FUJ!!!!
    NEBO je víc blond a vypadá jako KOUDY! Taky FUJ!! :)

    No a na tý akci jedný ta slečna, co jen reagovala zas na to, co jsem tam řekla já a pak na to jí někdo další, kdo se mi posmíval, tak ona pak odvětila hlasem mrtvolnym: Znásilnili jí tam a posílali ji na psychiatrii a mně pak došlo, čemu se zase jinde lidi smáli a prospala jsem se a došlo mi to a našla jsem to tu....takže střípky prostě, poskládaný z reakcí lidí na to tady, co asi u toho neseděly na podzim v práci a měly čas to luštit celý, zatímco já si spíš hleděla pilně práce a tajně seznamky a jen občas nahodila ještě on topic.

    Protože mně by to právě proto, že jsem přeci psala, že mě muž před svatbou opustil, ani nenapadlo, spíš bych čekala naopak vůči ženě v nouzi pomoc a ochranu mužů ze všech stran!

    A proč se o mě tady pak někdo víc zajímal, diskusi zamotával a co mi pak udělal dalšího i když je taky jen běžnej uživatel jako já, tu bylo vidět!

    Takže typ by byl - vůbec sem nepsat a nebejt tu, kdyby měl zas někdo ,,nechápavou" kripl náladu a chtěl se bavit znásilňováním žen, doporučení snad pro všechny ženy.

    A ten typ jsem dostala, od velmi rozumnýho člověka, ale naštval mě vloni, tak si zase jedu svou, protože on mi i někdo psal, kam mam a nemam jezdit, mezi ,,ty lidi" a to tedy ne!

    Protože to je širokej pojem. TY lidi!


    Tak jsem si ochranu nebo spíš aby se vědělo o mně, kdyby se mi někde něco stalo, zajistila jinak!

    Ale na čas zbytečně - začla po mym zhroucení korona a párty zakázali. Mně bylo tak, že jsem ani o tom, že začíná nevěděla a že se nemám zrovna hroutit a řešit jak přežít na párty, ale radši hledat ještě včas práci, nže nebude, taky ne!

    A to já kdybych se nezhroutila a zajímala, bych to měla vědět jako jedna z prvních tehdy.

    REBORNA
    REBORNA --- ---
    TEKKANNE:

    ,,za mě, ani všechny moje kamarádky a známý, ses opravdu obětovat nemusela: na všech scénách, na kterejch jsem se kdy pohybovala, mi nikdo nikdy nic nepíchal a vždy mě lidi na drogy galantně zvali, a to nejen v Čechách, ale i v zahraničí;)" No to já tvrdim taky, až na to že v zahraničí i v ČR podobný případy byly, ale stejně mi to bylo divný, na zahraničních jich bylo několik, co tam ženy za jedinou noc nahlásily, že by to tu v ČR a ještě na takovýhle menší párty někdo dělal, mi bylo ale divný, tak jsem to původně zavrhla. Pak jsem se to dozvěděla postupně, že by to fakt bylo možný a jak přesně....

    (a mimochodem i to galatní zvaní by bylo šířením toxikomanie, tak já tady musím říct s čistým srdcem, pro nás nebo i pro případné ,,odborníky", co by to tu mohli číst, že celých asi 7 let až do letoška mě nikdo na nic nezval, a to ani galantně, jen mi v jendom klubu přistála do dlaní extáze a tu jsem si nechala a Čecho-talián pak starostlivě i posměšně říkal, ať ji okamžitě vyhodim, že by mi to mohl někdo ještě i když to mám jen u sebe a jíst to nechci, ještě vzít a umřít po tom, kdyby to byla ta špatná a že by to bylo ještě na mě.)
    Asi si chtěl radši dát krystalický MDMA, nebo co to ty děti a lookem modelové kolem 22 let rádi a 3 hodiny na mě skákat a různě se hodiny ožužlávat,
    ale místo celo-dopoledního zvracení jsem se pro změnu opila a odskákala a že byl na mě ošklivěj ještě pak víc opila a urazila, tak z toho nic nebylo! a mimís a spolubydlení už vůbec ne!


    ,,jak poznám, že mně někdo na party intramuskulárně zdrogoval ketaminem a hromadně znásilnil?" - to poznáš tak, že sem něco napíšeš, nebo dáš fotku a pak někam pojedeš a ucítíš slabě píchnutí a pak se prostě probudíš oblečená v vyhrnutou podprdou a postupně si na to vzpomeneš, no a máš na to 48 h se dát na rozbor, to já neudělala, tak ani nevim, co mi přesně píchnul, ale tamto mohl být jinej člověk, jeho jednání, toho co mě dal do lesa, bylo zvláštní a docela milý... a buď to byl sen, nebo se mě na ten sex pak ptal - což mi došlo z hlášky, co pořád mi někdo říkal, co on jim asi pak řekl.,.. a TO, ŽE TO BYLO HROMADNÝ ZNÁSILNĚNÍ jsem nepsala já, to říkali ty kluci na ulici, že ,,to je ta holka, kterou znásilnili ty technaři"...co já vim, tak mě tam dal kluk v koženkový bundě a já se mu sotva začal, pozvracela.

    A zda rád blitky nebo fufínka nebo zda by mi místo běžný soulože radši lízal zapařený a co nejvíc smradlavý nohy, jak mi psal jeden na seznamce, fakt nevim....ale když se zase ptáš,tak zase budu impertinentní: viděla jsem video, kde blitky muži nevadili, ale na jinym místě, než v obličeji ženy, kterou právě souloží...

    Ale to na tom prostě nic nemění, co se stalo, jestli mě líbal a osahal, nebo šukal nebo mi jen pro mě za mě někam strkal prst...

    ale od 2+ let nahoru už je to skoro jedno, jak si tam mohl pak posedět...to jako co jsem měla asi řešit.

    Tedy jako mění, pro mě tedy zásadně... A víš co?? Kdyby byl jeden, tak já byla pár měsíců před tím po riozchodu v takovym stavu a tak nešťastná a stakovými problémy, s bydlením a se vším, že kdyby byl jeden a to jsem si mylslela, že bych po tý hrůze z rozchodem po letech a tý bolesti co jsem přežila, i nad znásilněním jednímm klukem tehdy v cynismu a všem tom marastu rukou mávla!

    To si vybral šikovně dobu, co??
    Nešťastnou ženu po skoro rozvodu, s problémy s bydlením a perspektivou, tak zhnusenou bývalým a otcem a spíš tou situací, sice po dovolený, a šťastný zase chvíli, bavící se, ale cynickou a zmatenou, aby ani znásilnění nehlásila, když jsem se konečně jiným mužům nebo klukovi tam hodnýmu a mladýmu do očí podívala a ráda že jsem někde mezi nimi radši než trpící sama doma byla.

    Upřímně? Když jsem dorazila, tak jsem si řekla: ,,Super, samý chlapy. Třeba i Pražáci, to bych se mohla seznámit."

    Ale je jasný, že teď zpětně bych radši, aby tam parta babiček jeptišek tehdy okolo tancovala!


    Ale nechtěla jsem ani mu dělat problémy, při tom, jaký já chvíli před tím měla a sotva se z nich částečně vyhrabala! Ale po tom, co se to tu vykreslilo a k čemu to vedlo, už je všechno jinak! Kór když mě tu někdo s tím nebo kvůli tomu obtěžoval, pak mi tu někdo asi ještě vyhrožoval, čímž vše zhoršil a vyhrotil a mě k jakýmusi pokusu o řešení situace přiměl.

    JO a PS:

    Víš, to on N. nebo jinej kretén tady, taky když chce napsat, že je kretén a někdo by mu řekl, ŽE JE NAPROSTEJ KRETÉN, taky za sebe napíše jen: To jsem ASI KRETÉN!

    Taky si to veřejně nepřizná nebo nemá potřebu to ventilovat!

    _BENNY
    _BENNY --- ---
    PALEONTOLOG: tobe nejaky silenec z nyxu vyvrazdil rodinu, nebo jak mam tvoje osvicene reci chapat?
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    AREX: napadlo
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    REBORNA: hele ja si proste porad myslim, ze by sis mela popovidat s nekym, ale ne na nyxu, ale treba na ty Socialni klinice, tam bys na to nebyla sama a takhle se tu vypisovat neni vubec v poradku, nevim, jestli to citis. Lidi tu na tebe uz reagujou agresivne, posmesne, ale resit to, Ti uz vubec nepomuze.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    SUBVERSION:
    REBORNA:
    REBORNA:
    REBORNA:
    REBORNA:

    cikány ani cizince ani turisty jsem do hlavy evidentně nebila a ani se jich nedotkla, naopak jsem tam někde někomu z nich ještě pomohla, aby se vůbec mohl pak dostat domu, nebudu specifikovat,... hlavně že to ,,domu" narozdíl ode mě už anebo ještě má!

    A by the way, že to neadresuješ přímo mně, nic nemění na tom, že na základě asi 14 dní starýho příspěvku anebo mý nasranosti a to jen v opilosti na párty, kde MNĚ, NAOPAK MNĚ!! zkazilo A STÁLE VŽDY KAZÍ NÁLADU OPĚT NĚCO, CO MI TO EVOKUJE ANEBO KAZÍ náladu opět jen a pouze tahle diskuse a elementy z ní tam vůbec vidět, NIC TO NEMĚNÍ NA TOM, ŽE TY STÁLE MNĚ NEBO O MNĚ JEN NA ZÁKLADĚ TOHO, NEBO NĚJAKÝ PÁRTY, NĚCO PÍŠEŠ....

    a PROTO TO JDE JEN K HORŠÍMU A HORŠÍMU, I KDYŽ TŘEBA V SOBOTU NA PÁRTY JSEM BYLA PRO ZMĚNU JEN DVĚ HODINKY A UŽ ZASE MILOUČKÁ A HODŇOUČKÁ A KLIDNÁ JAKO BERÁNEK A I ČERNOCHEM SI SCHVÁLNĚ PŘIŤUKLA A DALA ŘEČ... ale už bohužel po tom, cos mi sem kdysi psala, zatím radši než s tebou, a to na hodně hodně dlouho!

    Ale to ti může bejt jedno, že jsme se stejně spolu nikdy nebavily, že.

    Jo a PS: Když jsem tam PŘICHÁZELA, DO JINÝHO KLUBU NA AFTER, PRÁVĚ ODTAMTUD PRCHAL ČLOVĚK VYSTŘÍKANEJ PEPŘÁKEM!!

    Byl to cizinec a vypadal zcela normálně!

    Takže to asi nebude mnou, ale u nich častá a bežná praxe, asi se dost nudí, to se nedivim, to bude ten testosteron, že nesměj v noci radši šukat nebo spát, tak se to nahomadí a vetilujou energii bitím a papřákem nebo to bude steroidy.

    A pak se divim, že se mi nelíbí na chlapech svaly ani hmota, i kdyby svaly nebo TUK. To je jedno.

    Ale kéž by tam tehdy ten security byl!

    Hodně velkej a tlustej!! A hodně znuděnej!

    Jak by za flígr keťáka za mym zadkem vzal a přes tu celou louku hodil, až by při dopadu DRŽKOU V ZEMI RYL a v lesíku se leda na větve napíchal a tak na 20 místech perforoval a v bolestech krvácel! A mohl tu bejt klid! A čitě on topic!










    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    REBORNA: 25 normostran textu za odpoledne bzde novej místní rekord, nechceš na vteřinu zpomalit?
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    SUBVERSION:
    REBORNA:
    REBORNA:

    Jinak sorry, ale tady byl spáchanej ne blebej přestupek a to navíc kvůli krámu, co má jen cenu asi do 2 tis., přičemž já přišla o byt za 2-3 miliony, ať už od kterýhokoli elementu, ale váženj trestnej čin na ženský, co sem jen psala že se chce seznámit a mimino....

    A celý se to tu ubíralo jiným směrem ta diskuse jen a pouze kvůli tomu! A sama jsem psala, že to i zkazilo vztahy mezi mnou a mými známými, nebo kýmkoli dalším, s kým bych se chtěla reálně poznat nebo seznámit, včetně tebe, i když to asi ne, když jsme se i když jsme mohli nikdy nebavily, nebyl čas ani moc důvod, jsme spíš párová nebo dokonce dětnatá scéna.


    Ale pokud jde o trestnej čin a tak zcela záměrný vyprovokování mý osoby, když jí nechápala nejdřív, proč mi jako ze srandy nebo i pak ve zlym něco tady SEM píšeš, tak pokud jde o vážnej trestnej čin na mě spáchanej a dokonce několik a pk v důsledku toho další přestupek a ještě potenciálně mohl být další, tak pak jdeš za mě ty i tvuj ribjon, zcela stranou!

    Ať už jsi v tom pak figurovala jakkoli a z jakýhokoli důvodu!

    KULA
    KULA --- ---
    REBORNA: víš, že se tu všichni bavíme nad tvýma fantasmagoriema?
    Všem je jasný, že jsi na hlavu, bez koruny, tak si všechno vymýšlíš. Nemáš někdy pocit zmatenosti? Ale úplně? Ty už dokážeš, podle mě, poznat svoji fikci od reality. Nic z toho co říkáš nemá žádnou váhu, a můžeš použít hranatých závorek kolik chceš.
    Zanedlouho bude záležet na ostatních, kdy budeš jíst, kdy chodit spát. A když budeš zlobit, přijde pán s injekcí.
    Mohla jsi s tím něco udělat, selhala jsi. Jaká je vyhlídka na ústav?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    AREX: myslíš jako by to říkala nahlas ?
    AREX
    AREX --- ---
    Nenapadlo už někoho, že by R mohla mít svůj vlastní téma, kde může tohle řešit? Není to tady poněkud off topic? Já jen, že ve vedlejším tématu jsem byl pomalu popraven za lehčí off topic a tady je to teda úplně extrém.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    SUBVERSION:
    REBORNA:

    ,,Jak rozvije teorie že za všechny její problémy můžou cizinci a pak si ještě třeba bere do huby moje dítě?"

    Tak tys psala první mně. a já tu psala o seznamování a rozchodu a identitu býv. snoubence původně nezmínila. a nepsala tu tehdy toho moc!
    A jen jsem psala, proč jsem sama, ne abych ho pomluvila, jen jak se to semlelo a uznala chybu! Ale bytem vyjídřila problém zásadní!

    A ani to nebylo určený tobě!

    TO TYS PSALA PRVNÍ MNĚ. Takže je jako jako bych JÁ NAPSALA, PROČ SIS TY BRALA DO HUBY, V DISKUSI, kde jsem psala o seznamce, MNĚ, PROČ SIS BRALA DO HUBY MNĚ A NĚJAKÝ TVÝ DOJMY Z JEDNÝ CESTY Z Ovy z párty, když já tam tehdy ani moc nechtěla, chtěla jsem na jinou akci, kterou organizovali známý ode mě z roku 2003 a ne tvoji.

    A já si ten odvoz přeci od tebe nenutila! To on tam jel hrát! A jindy jsme ta jeli už sami a spal v mym stanu!

    A já se pak s tebou nebavila, ani ve zlym, ani v dobrym, nijak...

    A jeho názor na cestu z Ovy byl asi jinej než tvůj, protože pak se mnou 4 roky chodil, tři roky bydlel a u nás doma jsi nebyla, aby jsi viděla, jak mě obvykle moc miloval a fakt nějaký cesty z Ovy a chvíli pruzení neřešil a cesta z Ovy na našem vztahu a soužití neměnila.

    Takže je jako jako bych JÁ NAPSALA, PROČ SIS TY BRALA DO HUBY, V DISKUSI, kde jsem psala o seznamce, MNĚ, PROČ SIS BRALA DO HUBY MNĚ A NĚJAKÝ TVÝ DOJMY Z JEDNÝ CESTY Z Ovy a psala to tu, KDYŽ JÁ O TOBĚ A I NĚM A JEHO IDENTITĚ NIC!


    A to ne já! To někod jiný psal, že za to, že nemůžu bejt ve městě , kde jsou moji předci po staletí, v bytě, chvíli být v domácnosti a nepracovat, abych mohla mít dítě a být pět nebo deset let v domácnosti ve vlastním nebo levnym bytě...to někdo jiný tu psal, že za to nemůže ani muj táta, co prodal ten byt, ani pak bývalý snoubenec, co pak blíž rodišti zmizel a z garosnky, ze který jsem po jeho boku věrně chodila pracivat a starala se o ni i o něj dost často a vařila mu, jsem nedostala nic.

    To někdo jiný tu psal, že za to, že nemůžu bejt ve městě , kde jsou moji předci po staletí, v bytě, chvíli být v domácnosti a nepracovat, abych mohla mít dítě v levnym nebo vlastním bytě, může snad někdo jiný... ale já, žena co může třebas chtít tu být pár let v domácnosti (, a to si piš že byly moje babičky i prababičky tady docela dlouho) asi ne že...

    A já psala o mužích cizincích kupujících si 20 % bytů v Praze zase de facto původně mužům, českým, se kterými bych se chtěla seznámit, aby se třeba někdo víc snažil nebo si něco uvědomil...

    Původně jsem to nepsala tobě!!

    A TY A TVOJE DÍTĚ a zda budeš mít další je mi fakt jedno.

    Jen jsem tě uvedla jako příklad, aby viděli, že se to týká každý ženy nějaký PMS někdy, nebo krátkodobý poruchy nebo cokoli, že jsme citlivější....

    A u chlapů z drog jsou poruchy, ale krátkodobý.

    A u mě fakt ne a na fámy nevim proč jsem reagovala...


    Kdysi po rozchodu před víc jak 12 lety a co se mi pak stalo a co pak bylo se školou a po mym přetíženbí a nevyspání...to jsem na žádný párty 4 měsíce nechodila, rozodně žádný drogy neměla, nebylo by přeci logicky ani od koho a nikdy jsem žádný dlouhodobě ani krátkodobě neužívala, jen jsem něco v opilosti a smutná kdyi zkusila a v takový formě a množství a odstupem času, že by to jistě ani podle odborníků na psychiku dopadající nebo dokonce poruchu dlouhodobou, kterou mi tu cpou a vymýšlí si něco, co neni pravda, když mě ani neznaj, a ani nikdo tehdy pravdu nevěděl a nemohl vědět, ani tehdy ten muj přítel tehdejší, protože ten mě pak už nevídal, dozvěděla se něoc ode mě ZÁMĚRNĚ JINAK, ŽE TO BYLO MOJE SOUKROMÍ a nějaký motivace hloupý mladý holky, co ho měla ráda a protože vše bylo doma a pak za zavřenými dveřmi...a táta se mnou a mámou už nebydlel a taky se pak ode mě, co se řešilo za zavřenými dveřmi dozvěděl jinak, že jsem mu nejdříve nějaký soukromí věci, a věci před a po rozchodu, neřekla! A to je to prosim víc jak 12 let!


    A je nevkusný to sem tahat a to téma tahat celkově, ať už někym, kdo ženu opustil, a dělá z ní labilní, tak už holku, co si ublížila, ať už dědičně nebo z lásky nebo kvůli drogám, tak holku, co byla kvůli chlapovi na mini-interrupci a sesypala se pak z traumatu, tak nějakou, co z toho pak potíže nebo z drog chvíli měla, nebo mně, co mě záměrně bývalý snoubenec kvli tátovi něco psal a táta nějakej mujm rozchod před víc jak 12 lety, jen aby zamlubvil, že prodal ten byt, vytahoval a nějakou soukromou informaci z dřívějška a fakt hodně hodně starou a za mě záležitost uzavřenou a nepříjmnou smutnou, kdy jsem jako ladá nepříjemnou věc strpěla, ale co jsem ale léty zapmněla a vytěsnila, mi připomínal,

    .... a taky je nevkusný to téma celkově sem vytahovat,
    kor nějakým grázlem nebo hajzlíky, co mě ani neznaj a nikdy se mnou nemluvily,ale proti gustu - já se tu k tématu naivně a možná i příliš důvěřivě, ale i schválně v zájmu nějkaých lidí problémových, což já fakt ještě před rokem určitě nebyla a to ani pár měsíců po rozchodu už pak nebyla, vyjádřila, problémová, to jsem leda tak teď, po tom, co mi provedli, ale stejně jsem se k tomu vyjádřila a k on topicu se tehdy vrátiti chtěla...

    ale někdo si hold nedal pokoj a nedal a nedal...ať už jsem byla v tématu nebo nebyla prostě nedal..a už je jasný proč.

    K tobě jsem měla vždy vztah neutrální, jen tě jakožto lidi, co z roku 2003 nebo 2009 neznám, prostě ignorovala a ne VE ZLYM! Prostě jsem tam měla už jeho, ne jinýho kluka a zdravila jen jiný lidi.

    Ale po tomhle v týhle diskusi?? AŤ to byl od tebe záměr mi škodit, nebo nepochopení a nevím před kým, ale bezdůvodná snaha hájit bývalýho snoubence, co mě opustil a já jen vysvětlovala, že jsme se měli brát a že se něco semlelo náhle během 14 dní a proč, a když on je na Moravě a je off line, tak nevim proč hájit jeho jako a před kým, když on odešel, navíc už po roce někoho pak už měl, to jsem psala a proč tady jako, když tady nebo na akcích po jeho odchodu pryč a od nás daleko s Vámi být a seznámit jsem se TU mohla tak max já!



    SITH
    SITH --- ---
    když grafoman potká grafomana
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    REBORNA: ok, moc děkuji za odpověď, já si to sem s dovolením zkopíruju znova do mýho příspěvku, ať to tu mám a můžu snadno vyfiltrovat, až bude potřeba:

    ,,není zle myšlený zastrašování, ani proti tobě neorganizuju žádnou kampaň nebo znásilnění"

    To já vím, nic takovýho jsem nepsala...

    ,,rozumíme si?" Jo. No proto ať se případně obrátí už leda tak na odbornou pomoc nebo na tu kriminálku, ne s tím tady nebo kdekoli jinde na mě! Když se chci jen bavit!

    *******************************************
    a k tomu zbytku: ano, jsem si jistá, že jsi úplně odtržená od reality. OD OPRAVDOVÝ REALITY, co se kolem tebe a tobě doopravdy děje. stačí si přečíst libovolný tvoje 3 příspěvky a je to jasný jako facka. nám všem do posledního jednoho je to jasný, a proto tě všichni do jednoho posíláme k psychologovi, psychiatrovi, do Bohnic, prostě někam, kde jsou školený s někým takhle ztraceným a zmateným pracovat a pomoci mu.

    za mě, ani všechny moje kamarádky a známý, ses opravdu obětovat nemusela: na všech scénách, na kterejch jsem se kdy pohybovala, mi nikdo nikdy nic nepíchal a vždy mě lidi na drogy galantně zvali, a to nejen v Čechách, ale i v zahraničí;)

    takže se mi tvůj příběh fakt nezdá. nezdá se mi o to víc, že začal gradovat před očima v průběhu času. vymyslela sis spiknutí a za hlavního organizátora označila Navaru, jen tak prostě k tobě najednou sestoupil nějakej duch svatý a přeskupil ti v hlavě písmenka, co tu čteš, a najednou z toho byl případ (kterej sis asi přečetla před týdnem o nějakým znásilnění někde na internetech a vzala ho za svůj a dosadila si do něj random id odsud).

    použiju tvou techniku:

    "Jenže pak tu psala jedna nějaký bláboly, že jsem se prej ,,NECHALA OSAHÁVAT POBLITÁ " na technu, tak jsem jí to vysvětlila, že jsem spala a kdy toho asi zanechal.
    ...........
    A myslim že mě chvíli šukal, než jsem se pozvracela - a bylo mi to pak jedno. Spíš jsem byla v šoku a tak nějak jsem myslela, že byl jeden, i když to bylo nepříjemný se tak probudit a dost šokující a hrozný, probudit se a vědět, že se něco stalo, ale nevědět přesně co, ale pak jsem si vzpomněla na jeho hlas a že mě tam nechal tu bundu a vodu a jak mi pomáhal......

    ale tak zas něž jsem zjistila, že mě fakt zdrogovali, původně, když jsem si tím píchnutím nebyl jistá?? ........
    .................
    Nevědět je lepší, protože to si pak člověk domyslí to hromadný znásilnění, ne jen nehromadný, ale hromadný, stejně jako ti kluci, co mě komentovali na ulici a říkali to množným číslem. a možná jen proto, co jsem tu napsala, ne že by věděli detaily, co já ne.......
    ........
    ,, už vůbec nerozumím, jak se mohlo stát, že kápo tohoto spiknutí je N." - no já nevim, kterej z těch tří troglodytů z těch příspěvků, co tu byly, byl kápo toho nápadu, kterej mohl pro někoho skončit kriminálem... a kterej mi úplně zbytečně zkazil vztahy s okolím, k části scén a ještě mě připravil tím otravováním kvůli tomu a navážením se do mě jen kvůli tomu, o důležitou práci...

    ..a finálně uvědoměním toho, že to bylo plánovaný a že jsem asi skutečně byla znásilněná, ne jen osahaná...... "

    jak vidíš, je to samý "asi, možná, nebyla jistá, myslela jsem si".....podle toho, co píšeš, všechny ty příspěvky o tom spiknutí a hromadným znásilnění zastřešený Navarovou organizací, proběhly v tomhle auditku - můžeš nám je teda najít a odkázat na ně? ať se třeba já, co to to čtu docela poctivě celý rok, dozvím konečně, jak poznám, že mně někdo na party intramuskulárně zdrogoval ketaminem a hromadně znásilnil? to by bylo fakt přínosný.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    GRANTORINO:

    Já v Boha nevěřím, ale co tedy vim nelžu.

    Ale fajn, možná někdy dáme sraz.

    Ale já postupně přemýšlela a došlo mi, že nějaký svině ani by nebylo dobrý řešit a bylo by to stejně marný.

    Tak jsem tady i jinak spíš udělala vše pro to, abychom ten sraz a vidět se nemusely, aby to ani nebylo proto, co jsem jak pak napsala, možný.

    Nebylo by to totiž stejně nic příjemnýho....ještě víc než když jsem se bála a tedy chtěla to řešit prvně.

    A pro další stranu by to nebylo příjemný vůbec, že by mě třeba viděla jinak než na netu nebo jiní matně na párty, ale starší a nešťastnou, ještě víc opuštěnou, paní v soukromí mimo párty v pracovním slušnym oblečení, jako to co jsem a vždy jsem byla, slušná ženská, co jen chtěla lásku, pak by si i ta strana uvědomila, komu a co vlastně udělala.

    Mě jen zajímalo PROČ. A asi vždycky zajímat bude. A bude mi to vratat hlavou, když si na to vzpomenu. Ale je to všechno tak matoucí tady a pocity smíšený o tom, co si kdo asi proč myslí přes ten internet, že se to asi nikdy nedozvim a sama to asi nevymyslim. Ať jsem o tom přemýšlela, jak chtěla, o různých variantách od zájmu, po nepochopení nebo snad pomsty za něco, i když to by bylo taky nepochopení, protože já nic BÝVALÝMU neudělala a ve zlym už určitě vůbec ne, to prostě byla jen láska a čekání na peníze na stěhování i doufání, že se vrátí, zhrzení se smíšenými pocity, prostě láska, co měla trvat věčně, ještě měsíc před tím to tak vypadlo, ale něco se stalo v tý práci a někdo do toho ještě zasáhl a vzdálenost a láska, co měla trvat věčně a myslim mohla, prostě věčně netrvala, a jestli se TU jen jako něco ve zlym pak jevilo, že mě tu někdo záměrně urážel, aby mě znemožnil nebo kamufloval, že něco provedl ve skutečnosti zlýho úplně nevinný hodný ženský, tak to, co třeba jako pomsta MNĚ za něco původně myšlená nebylo, tak pak vypadalo, i když to byl třeba jen jakoby nejapnej ,,žert" de facto cizích lidí, co něco nepochopili, ať už jsem si s tim pak lámala hlavu jakkoli, PROČ, nevim.

    A jedna z těch variant by byla pro mě asi tak zraňující a znechucující, že bych ji snad ani, tohle PROČ, ten důvod, proč by mi někdo něco ve zlym tak hroznýho dělal, třeba i na popud někoho, koho znám, že bych pak to proč ani neměla asi vědět.

    Protože pak bych do dalšího seznamování nebo pak případně manželství a možná tak kdyby to nevyšlo, ještě horšího rozvodu, nechtěla snad ani jít.

    A to by nebylo dobrý.

    Pro mě, pro to možný dítě, co ještě můžu mít, pro muže, co mě třeba pochopí a bude mít rád jako bývalý snoubenec, ale v takový situaci neopustí - ani kvůli nervům z práce, ani kvůli PMS, ani kvůli rodišti, prostě už kvůli ničemu a nikomu. A dá na mě pak pozor, než aby mi někdo, nebo snad dokonce on nebo na jeho pupud, ještě víc ubližoval.

    A tohle tě asi nezajímá, ale co se týče nějakých těch párty, nebo nějaký tý politiky, tak já byla právě ráda, že jsem byla už spíš takový nezávislý pozorovatel, kterej dost věcem stran toho rozumí, jak od lidí z párty nebo tý politiky si vezme tu část, co je dobrá, část ne, část odmítá, části nevěří, prostě pohybuje se tam, jako někdo kdo tam ani nepatří, ale zas z jedný strany patří a zapadá úplně...

    A byla jsem hodná na lidi, hodná i na problémový divný lidi, a chtěla jsem někdy si leraci jen udělat, nebo provokovat tím, že si myslím něco trochu jinýho a jsem v něčem jiná, v něčem paradoxně stejná a o něco se ani nezjímala nebo ignorovala záměrně..

    A pak bylo těžký se vyrovnat s tím, co jsem si chvíli myslela, že by mě někdo nepochopil, že chci pro někoho to lepší ještě nepochopil , že chci aby byl lepší než někdo, kdo se nad něj povyšuje a stále má důvody, nepochopil a neměl mě rád a za to mi třeba záměrně ublížil, ale já myslela, že důvod byl spíš jinej...ale každej snad ví, že i kdyby to bylo v dobrym a ze zájmu, což bych spíš pochopila, od lidí, co mě chápou a opravdu se mnou někdy mluvili nebo mě v pohodě jako soukmenovkyni na akci občas viděli, co mi uděli, ať už z část nebo komplet oboje, je za všech okolností a vždy bude pro ženu ve finále nepříjemná nebo spíš hrůzná věc... tak z toho mám fakt dojem, že ve zlym nebo z pomsty a nevim za co, není totiž za co, až na věc, co jsem v dobrym pro všechny myslela a už to snad ani nikdo neřešil po měsících doufám, když už jsem tam, kde to vzniklo, ani nechodila poslední měsíce tam hodná bezproblémová po nějakým konfliktu právě napak tehdy měsíce byla, aby byl vzájemný klid a já tam mohla chodit dál, A PRÁVĚ SE JEN SEZNÁMIT, tak pořád mě to vede k myšlence, že pokud by to byla za něco snad pomsta, i když nikomu se nic nestalo přeci kvůli mně a stejně by na tom, co už bylo jasný, A DANÝ A FAKT NE KVŮLI MNĚ, a nikomu neškodilo, nic nezměnil, už vlbec ne tím, co mi udělali, pořád mě to vede k myšlenkce, že by v tom v tý pomstě snad figuroval bývalý snoubenec, snad moje největší láska a donedávna podle mě muž mýho života, se kterým jsem oravdu chtěla dítě. A to je strašný. To zlo z tý lásky vzniklý, ten chlad, cítit, ale pak si vzpomenu na jeho úsměvy a objetí, jeho lásku a nemůžu tomuhle uvěřit, když on moc dobře věděl, jak jsem ho milovala, na něj čekala a jak ublížil naopak on mně, tak pak vidim prostě jen spiknutí cizích lidí, asi dost zlejch a ještě navíc sice vychytralejch, ale ve finále když to vemu tak všeobecně, ve skutečnosti NE geniálních, ALE V PODSTATĚ ÚPLNĚ BLBEJCH, NECHÁPAJÍCÍCH MĚ ANI CELOU VĚC A ÚČEL mýho chování někde a to bylo jen 1x !!


    A stejně bych se třeba dozvěděla to ,,proč" jinak, že by záměrně někdo pravdu ,,proč" ohýbal.

    To ,,proč" je tam pořád. A asi vždycky bude a touha nebo potřeba to vědět je tak velká, tak lákavý to zjistit, ale důsledků pro někoho, kdo by to odnesl, jsem se za něj bála...a pak i o sebe bála...je to hrozný.

    A fakt jsem myslela, že jsem tu po odchodu mýho skoro manžela, jakoby zrádce, ve bezpečí a mezi milými lidmi na povídání.


    A tohle bylo fakt zklamání...mezi tím šokem ještě hroznější, o to víc, že jsem si původně v práci myslela, že se tu právě pohybuju mezi hodnejma i inteligentníma lidma, chápavejma. Co se jen některý z legrace drážděj jako kdysi.

    Zklamání z tolika stran.


    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam