_BENNY:
"ten komunisticky zakon, ktery by donutil ostatni rodinne prislusniky poridit ti bydleni v momente kdyz bys ze sebe vyvrhla to nebohe dite, nechtel tvuj otec, ale ty sama."
No naopak! Já do telefonu říkala na kecy o možnym prodeji bytu: ,,A co kdybych měla dítě??!" To můj táta říkal: ,,No snad se postará tatínek."
To on chtěl ten starje komunistickej zákon, že muž manželce a dítěti má zajistit bydlení, tedy bývalý snoubenec pak mně. Já chtěla bezpečně počít ve svym, tj. v druhym bytě po předcích rodičů mámy, kde měl ale tátak, co už tam nebydlel, nájemníka a na byt dal jen malou část zatím a napsal se do katastru.
Načež máma po roce se chytala za hlavu, že táta se taky kdysi nastěhoval do bytu k ní a jejím rodičům a nepostaral se...že vše musela ona a odstupný na jinej byt jejím rodičům platit taky ona a ten byt zařídit taky ona, táta ho jen pak po invazi Italů rozdělil na ty dva, z nichž jeden měl být můj a jeden sestry, ale jelikož ten si za ten milion splácela a koupila a blokovala máma, tak prostě ten dřív volnej můj, což byl ten, kde měl místo mě táta už nájemník, když já bydlela s býv. sn. v jeho pidigarsonce a ten pak platil z jejího nájmu nájem za 18 tis. 2+kk, kam si mě po pauze po našem usmíření z tý jeho pidigarsonky ještě ten čtvrtek rok dal, než jsme se měli brát, a nevim, jak vůbec mohlo tátu napadnout ten muj byt prodat ještě než bylo vůbec jistý, kde počnu, nevědělo se zatim, kam vůbec jako půjdu po početí z porodnice, já to říkala a muselo být každýmu jasný, že z nájmu za 18 tis. za 2+kk fakt ne e!!
Takže ten starý komunistický zákon, co by donutil druha/manžela = bývalého snoubence, coby toho rodinného příslušníka, aby mě a tomu dítěti zajistil a pak nechal část nebo celý bydlení, chtěl můj otec! Přeci aby mohl prodat ten druhej byt po MÁMINĚ MAMINCE, co měl díkymámě jen za milion a dal na něj 350 tis. a na základě toho se zapsal do katastru, i když sestra už tam nebyla a nárok na něj tak tátovi zanikal a obohatit se na něm, prostě ho prodat a já zatim vůbec nechápala proč prodat, čim by to jako pro koho bylo lepší, když ségra byla vdaná, stavěla barák a dítě předtim nechtěli a pak už ani nemohli, tak čim to jako bude pro mě a ní lepší, že by se byt prodal a mě nezůstal, protože já nevěděla, jakou už měl ten byt cenu. Táta jen slíbil, že zisk rozdělí mezi mě a ségru, ale ta na večeři přeci říkala předtim mě a mámě, že je jí jedno, zda táta byt prodá a něco o tom, že chce, aby on měl peníze...
Ale zajišťování dědečků do důchodu a jejich přilepšení na důchod na úkor dcer a vnoučete se snad řeší, až když jsou na světě ty děti = vnoučata a to podle momentální situace, co jako po nich a matce od nich = po mně, zbyde, zda něco..
A ne v době, než se vůbec to vnouče, tedy dítě, narodí!! Prodat byt na to vnouče, než se má vůbec možnost narodit! Když mi si teprve řekli, že se vezmem, s bývalým snoubencem ten rok a já ten byt začla hrotit hned jak končila tomu nájemníkovi smlouva.
Já v pidi-garsonce bývalýho snoubence dítě nechtěla, takže žádnej komunistickej zákon opravňující manželky s dětmi k bydlení v bytě, kterej jim nepatří a patří muži, JÁ CHTĚLA DO TOHO SVÝHO BYTU PO BABIČCE, kde měl táta zatím nájemníka a chtěla di ho před těhotenstvím a před svatbou DOPLATIT a bývalý snoubenec mi na to přidat mimořádnou splátku na jeho pidigarsonku taky chtěl a s tátou na schůzce byl, my na ten byt těch 800 tis. pro tátu měli a kdyby ne on, tak já, máma a v nejhorším jinej, co by mě chtěl zbouchnout a platit tam ty poplatky, kdyby tedy bývalý snoubenec zmizel - peníze bych mu pak těhu vrátila, nezhroutila bych se, že jsem bezdéčko, tak bych to vydělala nebo by mu to dal jeho náhradník nebo bych mu těch 200-300 tis., co by mi před oplodněním dal na záchranu toho mýho bytu, dala za pár let z toho, co bych dostala po prodeji bytu po tátově mamince, nebo by mu to dal nějakej kolouš ze SEZNAMKY, co by chtěl radši platit jen poplatky, než nájem se 4 kluky až za letištěm (viz Avatar z klubu) nebo bydlet s dědečkem nebo ve 29 s rodiči (viz dva z loňska ze seznamky) a tak by mě zbouchnul místo zmizelýho bývalýho snoubence a jeho právníkovi by těch 200-300 tis., co mi chtěl opravdu na ten byt bývalý snoubenec dát, ten kolouš do toho mýho bytu po svatbě se mnou nastěhovanej za pár let vydělal a vrátil!
Po padesátý!
Vsadila bych se, že říct na těch randíčkách PŘED TĚMI 29-33 LETÝMI, CO BYDLÍ PO 4 NEBO S RODIČI NEBO S DŮCHODCI, že mám svuj byt nebo to zmínit před nějakym, co by chtěl do Prahy za prací, UŽ BYCH BYLA DÁVNO VDANÁ A TĚHOTNÁ!