• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    REBORNA: Mimochodem dobrej nápad. V poslední práci jsem se chvílemi nudila tak, že mě i zajímalo, jaký nesmysly tu o mně čtou známí ode mě nebo od bývalýho snoubence...tak jsem se zdržovala nejen hledáním manžela na seznamce, ale hlavně tady.

    To poslední, co bych si tehdy myslela bylo, že bych snad byla nemocná, nebo že bych sem měla dát svoje nahý fotky resp. za účelem seznámení běhat s holou buchtou po Václaváku.

    Nyní mezi všemi aplikacemi a interwiews a zamítnutími nebo nesouladem v přesnym oboru nebo mou přílišnou kvalifikací na práci horší, než jsem před tím na konci roku dělala, mě ještě nenapadlo do těch firem napsat, že by mě přeci jen měly vzít, že bych fakt jako zkusila pro ně pracovat, tak ať to ještě zváží a na další zájemce, i ty vybraný, se vykašlou.

    Nebo co takhle zavolat Andrejovi, že bych ráda dělala zase manažerku, ale proč troškařit, když jsem se nevdala a nezabřezla kvůli lidem v korporátu a bytu a rodišti bývalýho, proč troškařit v rámci traumatu bytím radši v malý český firmě bez open space a v klidu, že bych jako radši manažerovala a kontrolovala celej Agrofert.

    Nebo co takhle zkusit zavolat na hrad, že bych jako chtěla ZKUSIT PRACOVAT, že jako tamta inženýrská pozice do který mě otravovali, mi nestačila, ŽE RADŠI BUDU TOHLE ŘEŠIT z hradu!

    Že chci jako ,,zkusit pracovat"a dělat nějakou práci v krizi skoro tak děsný jako byla ta, kdy jsem vylezla z VŠ a hledala práci nebo na hrad zavolat, že chci dělat prezidentku, to je NÁPAD!

    Nebo co takhle si vytvořit pracovní smlouvu a podepsat ji a rozeslat někam do vedení společností v Praze v mym nebo příbuznym oboru, schválně kdo se jako chytne a jen tak pro srandu králíkum mi ji podepíše. Bezva! Easy! Mám motivaci, úsměv na rtech a ohromně si věřím, určitě to vyjde! Jasně! Pracovat! Strašně jednoduchý, že mě to jako nenapadlo dřív! Já nemít tohle auditko...






    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: Co zkusit jít pracovat? Tedy pokud tě nemocnou někam vůbec vezmou…
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    _BENNY:
    REBORNA:

    + ZE SEKCE ČASOPISU PRO ŽENY A MATKY:

    Vyzkoušely jsme za Vás. (obvykle se to týká líčení nebo nějakej čičur a serepetiček nebo voděodolný řasenky do aquaparku atp.)

    Ale z jinýho soudku:

    Vyzkušely jsme za Vás, milé ženy, snažilky a maminky samoživitelky.

    Promovaná inženýrka, sinus cosinus pivot table :

    Při plném nároku na příspěvek na bydlení A POKUD PLATÍTE KLASICKÝ PRAŽSKÝ NÁJEM SE SPOTŘEBOU 13 TIS., část máte paušálně, což neproplácí..

    Tak z těch 13 tis. měs., co platíte, Vám přispějí na bydlení sotva 6 tis. (pokud máte na účtě, co jste si chtěly dát před svatbou na byt, nebo část z toho, tak samozřejmě na příspěvek na jídlo a hmotnou nouzi nárok nemáte:

    bilance:

    6 tis. příspěvek - 13 tis. nájem = MÍNUS 7 TIS. A TY JE TŘEBA SI VYCUCAT Z PRSTU NEBO VYKOUZLIT...

    ŽRÁT DOPORUČUJEME WHISKEY OD CIZÁKŮ, CO TU MAJ BYTY, JSOU ŠTĚDRÝ NA NĚJAKÝ OPENAIR PÁRTY, TA WHISKEY MÁ SPOUSTU KALORIÍ A VYSTAČÍ VÁM JAKO OBŽIVA V ŽALUDKU NA CELEJ MĚSÍC, doporučujeme si sáhnout do krku a výblitky pak doma nakrmit mimíse!

    Jako doplněk stravy místo MANY atp. popř. sperma kolouše, co někde sbalíte, ne fakt, to je důležitý - hlavně prvidelný sex, úsměv, psychická opora, konečně si po roce zasouložit a neztrácet hlavu, mně ten muj DOKONCE ZPLATIL VSTUP NA KOUPALIŠTĚ!! Na 24 let dobrý, co bych jako chtěla, že...mohlo toho být víc, ale prej se chystá tak za 3 roky odjet ze země a pracovat v zahraničí...takže keep on SEZNAMKA!! Tedy tam jsem byla a většina profilů někam zmizela... pak jsem blokla jednoho Slováka, jinak nic novýho)

    Toliko k ,,Vyzkušely jsme za Vás." a příspěvek na bydlení pro odloučené snoubenky, těhulky, snažilky a manželky.

    Meanwhile: bývalý snoubenec nebo manža a otec: Yachting nebo vožení se dokolečka dokola tim drahym zbytečnym taxíkem s nástupní sazbou 500,-, kvůli kterýmu jsme se kdysi s bývalým snoubencem pohádali a málem rozešli..





    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: Nic z toho. Naznačujeme ti, včetně ankety, že máš vyhledat odbornou pomoc. Bez toho se tvá situace nezlepší a nikoho soudného neulovíš.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    _BENNY:

    ,,a jeste ti to trauma nikdo neproplatil, zejo. a to ze ses totalne vykalila a udelalas svou obvyklou scenu a ztrapnila ses pred svym moznym budoucim otcem svych deti, za to taky muzou vsichni ostatni, jenom ne ty, ze. fascinuje me tento jednoduchy svet, jakpak se v nem asi zije?"

    ŽÁDNÝ OBVYKLÝ SCÉNY U MĚ NEBYLY! S bývalým snoubencem jsem byla na všech akcích až na dvě na všech za celý 4 roky v klidu a vesele tančila a opití snášela normálně ... že jsou okolo nějaký muži na drogách nebo kouřící mi bylo úplně jedno nebo zda nějaký bohatý cizinci blokujou byty, abych nemohla bydlet a počít a chtěli by mi to ,,kompenzovat" leda tím že mi místo vyklizení jimi okupovanýho bytu koupí drink a tak max ,,poskytnutím" sexu cizáckým penisem, mi bylo jedno, protože jsem měla přeci bývalýho snoubence a spokojeně bydlela.

    ,,udelalas svou obvyklou scenu a ztrapnila ses pred svym moznym budoucim otcem svych deti" NEBO KOHO TÍM MYSLÍŠ??!!


    ,,Nikdo ti to trauma neproplatil..." Ne. Spíš naopak! Byla jsem pohledná žena plný elánu na opětovnym rozjezdu kariéry v oboru, měla všechny možnosti na to konečně v klidu počít a mít dítě a měla jsme se vdávat... místo toho mě chtěli vyhodit z bytu jako starý fusekle.

    Tak jsem se zhroutila a nebyla několik měsíců schopná práce...dokonce to mělo přesah i do dalšího roku, že mi při změně práce an 3 měsíce, ne jsem našla lepší a i teď v korona-krizi a při ztrátě neuvěřitelně dobrýho adekvátního zaměstnání vytrollením formou znásilnění nebo spíš otravováním do práce ještě před tím, než jsem to vůbec zjistila, že to někdo naplánoval záměrně, nevznikl nárok na podporu a zůstala jsem v nájmu za 13 tis. měsíčně s příjmem 0,- kč .



    REBORNA
    REBORNA --- ---
    TEKKANNE:

    Jo, jasně.

    Když jí se měla po letech vdávat a měla slíbenej ještě byt, kterej se pak prodal a snoubenec jako na potvoru hned druhej den, co jsem to zjistila po letech kvůli jeho rodišti jakoby nic zmizel, zrovna když já už neměla kam jít, tak se tu do mě ještě sotva se za rok z toho zvednu a najdu si práci, která se uvolní v nějakym podniku v Praze tak 1x za 7 let, do mě navážet, zesměšňovat mou snahu si zajistit na těhotenství důstojný 2+kk bydlení po mrtvých máminých rodičích a dělat ze mě magora a dělat si z toho legraci....

    ...ohromná POMOC!

    A s nějakejma dalšíma expertkama mi naznačit a vyzradit, že ne jako že by mě někdo vloni pomohl a dal opilou unavenou do lesa a osahal mě a zachránil mi vlastně před zloději věci, že jsem měla část tašky i mě abych se nezalkla zvratky z opití...

    ...ale zcela JASNĚ MI NAZNAČIT, NEBO V JINÝCH PŘÍPADECH VYSVĚTLIT, že ve skutečnosti mě fakt někdo něčím píchnul, zdrogoval a znásilňoval... a ostatní z toho tady měli roku humor a někdo mě místo pochopení a pomoci s návratem bývalýho snoubence naopak kvůli tomu zámerně obtěžoval do práce a psal mým známým, co to tu četli nějaký kraviny a zdržival v práci...

    A ještě mi vyhrožovat nebo naznačovat, ještě když jsem ani moc nehcápala souvislost, že mi někdo někde ublíží a zastrašivat se, abych se bála...

    ...abych se znovu sesypala, začla tu bezmoceně po nocích koukat do toho, co mi tu povedli a pošlo mi morče...a nebyla v rámci sesypání než začal koronavirus a zhroutil se pracovní trh, schopná ničeho.

    ...taky ohromná pomoc!



    REBORNA
    REBORNA --- ---
    REBORNA: *ten čtvrtej rok dal, než jsme se měli brát... ne čtvrtek rok...oprava
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    _BENNY:

    ,,byla jsi to ty, kdo narikal a nadale narika, ze prece uz zbyvalo jenom se nechat naprcat, a pak uz by se proste nekdo MUSEL postarat."

    Mateřskou by mi platil stát, stačilo tehdy přežít v nějaký další firmě zkušebku a opětovně by mi vznikl nárok i přes nepřející kolegyni, co mě dala schválně vyhodit společně s ženskou, co už měla za pár dní ve firmě končit, i když já jsem během její dovolený už vše zvládla za dvě a moc se zlepšila a sotva se vše naučila levou zadní a chápala a vybavila si ze školy i po letech z předchozí praxe a začla už i jistit a opravovat jí i ostatní, když oni dřív v prvním měsíci taky pomohli mně.

    Tkaže NE, JÁ SE CHTĚLA POSTARAT PŘECI, JÁ SI CHTĚLA TEN BYT DOPLATIT SVÝMI PENĚZI !!

    Dát na něj třetinu!!

    Dát to, co jsem našetřila za 6 LET PRÁCE = 300 tis. kč


    Já přeci 3 roky dělala po škole brigády, součtem suma sumárum 7 let pracovala na HPP za 22 tis. hrubýho, pak někde i v oboru a na inženýrský pozici pár let za 28 tis. hruibýho, v jedný firmě chvíli za 30 tis. hrubýho....

    A vydělala jsem nevim kolik, část jsem využila v měsících, kdy jsem v krizi prácvi hledala a směla při pracáku vydělat jen 4 tis. měsíčně, ale odpíráním zbytečností, taxíků, absencí auta atd. jsem SI FAKT ZODPOVĚDNĚ ZA TĚCH 7 LET PRÁCE UŠETŘILA 350 TIS. KČ a z těch jsem chtěla dát na ten byt 300 tis., což společně s mým stavebkem 100 tis., co jsem měla od máma a táty z dřívějška a knížkou, co jsem měla na 80 tis. u mámy, co byla po jejích mrtvých rodičích, ale fakt jen pro mě,

    TO BYLO OPRAVDU SKORO NA POLOVINU CENY TOHO MÝHO BYTU, KTERÝ JSEM SI CHTĚLA NA POČETÍ A MOJE DALŠÍ BYDLENÍ TÁTOVI DOPLATIT.

    a na schůzce byl bývalý snoubenec programátor, co nevím, jak jako vedl konverzaci s tátou o mym bytu a vaječníkách, CO TAM JAKO TÁTA VYMEJŠLEL a jak jako osnoval že nám zabrání byt doplatit a mě nechta bezdětnou.

    Fakt nevim, vim jen od bývalýho snoubence jednu větu z toho!!

    Ten pak zmizel a tak už jsem se zbytek nedozvěděla, jen mu psala bezmocně maily, že táta mi zadržuje podíl a nechce mi místo toho co prodal koupit jinej byt a že mě posílá za nějakými odborníky místo toho, aniž by mě vůbec viděl a mluvil se mnou a že tvrdí, že se mě babička bojí, přitom tý jsem jen ještě za přítomnosti bývalýho snoubence šla říct, jestli tedy ,mi pohlídá morče a proč mi to jako táta zakazuje a jen že se budu vdávat, že má fakt domluvit tátovi, že už za chvíli chci končit v práci na 5 let a mít mimino, ale že táta blábolil do telefonu něco o prodeji bytu, ségře a jejích hypotéce, přitom ta kvůli hypotéce pak nikdy neměla dítě nebo ho s manželem nechtěla...to už je jedno...časově vychází stejně, ŽE V DOBĚ, KDY JÍ BYLO JAKO MĚ A MĚLA MÍT DÍTĚ, MÍSTO TOHO VYDĚLÁVALA A PROTO DÍTĚ MÍT NIKDY NEBUDE.

    Takže já věděla, co bylo správně, ale oni dva mě nenchali, budoucí matku si zajistit na početí, narození a život dítěte v prvních letech bydlení a vše potřebné pro můj klid a blaho dítěte !!

    _BENNY
    _BENNY --- ---
    REBORNA: Takže já věděla, co bylo správně, ale oni dva mě nenchali, budoucí matku si zajistit na početí, narození a život dítěte v prvních letech bydlení a vše potřebné pro můj klid a blaho dítěte !!

    a jeste ti to trauma nikdo neproplatil, zejo. a to ze ses totalne vykalila a udelalas svou obvyklou scenu a ztrapnila ses pred svym moznym budoucim otcem svych deti, za to taky muzou vsichni ostatni, jenom ne ty, ze. fascinuje me tento jednoduchy svet, jakpak se v nem asi zije?
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    FATTY: přemýšlela jsem nad tím velmi a: je to čistá fascinace. nechci vědět, kolik času jsem strávila snahou o pomoc a promluvu do duše, a ještě víc mě děsí, kolik času už mi zabralo čtení všech těhlech výplodů. občas mě to až fyzicky bolí, ale.....fascinuje.
    paralela s bleskem asi není úplně přiléhavá, IMHO úplně jiný typ reality show.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    _BENNY:

    "ten komunisticky zakon, ktery by donutil ostatni rodinne prislusniky poridit ti bydleni v momente kdyz bys ze sebe vyvrhla to nebohe dite, nechtel tvuj otec, ale ty sama."

    No naopak! Já do telefonu říkala na kecy o možnym prodeji bytu: ,,A co kdybych měla dítě??!" To můj táta říkal: ,,No snad se postará tatínek."

    To on chtěl ten starje komunistickej zákon, že muž manželce a dítěti má zajistit bydlení, tedy bývalý snoubenec pak mně. Já chtěla bezpečně počít ve svym, tj. v druhym bytě po předcích rodičů mámy, kde měl ale tátak, co už tam nebydlel, nájemníka a na byt dal jen malou část zatím a napsal se do katastru.

    Načež máma po roce se chytala za hlavu, že táta se taky kdysi nastěhoval do bytu k ní a jejím rodičům a nepostaral se...že vše musela ona a odstupný na jinej byt jejím rodičům platit taky ona a ten byt zařídit taky ona, táta ho jen pak po invazi Italů rozdělil na ty dva, z nichž jeden měl být můj a jeden sestry, ale jelikož ten si za ten milion splácela a koupila a blokovala máma, tak prostě ten dřív volnej můj, což byl ten, kde měl místo mě táta už nájemník, když já bydlela s býv. sn. v jeho pidigarsonce a ten pak platil z jejího nájmu nájem za 18 tis. 2+kk, kam si mě po pauze po našem usmíření z tý jeho pidigarsonky ještě ten čtvrtek rok dal, než jsme se měli brát, a nevim, jak vůbec mohlo tátu napadnout ten muj byt prodat ještě než bylo vůbec jistý, kde počnu, nevědělo se zatim, kam vůbec jako půjdu po početí z porodnice, já to říkala a muselo být každýmu jasný, že z nájmu za 18 tis. za 2+kk fakt ne e!!

    Takže ten starý komunistický zákon, co by donutil druha/manžela = bývalého snoubence, coby toho rodinného příslušníka, aby mě a tomu dítěti zajistil a pak nechal část nebo celý bydlení, chtěl můj otec! Přeci aby mohl prodat ten druhej byt po MÁMINĚ MAMINCE, co měl díkymámě jen za milion a dal na něj 350 tis. a na základě toho se zapsal do katastru, i když sestra už tam nebyla a nárok na něj tak tátovi zanikal a obohatit se na něm, prostě ho prodat a já zatim vůbec nechápala proč prodat, čim by to jako pro koho bylo lepší, když ségra byla vdaná, stavěla barák a dítě předtim nechtěli a pak už ani nemohli, tak čim to jako bude pro mě a ní lepší, že by se byt prodal a mě nezůstal, protože já nevěděla, jakou už měl ten byt cenu. Táta jen slíbil, že zisk rozdělí mezi mě a ségru, ale ta na večeři přeci říkala předtim mě a mámě, že je jí jedno, zda táta byt prodá a něco o tom, že chce, aby on měl peníze...

    Ale zajišťování dědečků do důchodu a jejich přilepšení na důchod na úkor dcer a vnoučete se snad řeší, až když jsou na světě ty děti = vnoučata a to podle momentální situace, co jako po nich a matce od nich = po mně, zbyde, zda něco..

    A ne v době, než se vůbec to vnouče, tedy dítě, narodí!! Prodat byt na to vnouče, než se má vůbec možnost narodit! Když mi si teprve řekli, že se vezmem, s bývalým snoubencem ten rok a já ten byt začla hrotit hned jak končila tomu nájemníkovi smlouva.

    Já v pidi-garsonce bývalýho snoubence dítě nechtěla, takže žádnej komunistickej zákon opravňující manželky s dětmi k bydlení v bytě, kterej jim nepatří a patří muži, JÁ CHTĚLA DO TOHO SVÝHO BYTU PO BABIČCE, kde měl táta zatím nájemníka a chtěla di ho před těhotenstvím a před svatbou DOPLATIT a bývalý snoubenec mi na to přidat mimořádnou splátku na jeho pidigarsonku taky chtěl a s tátou na schůzce byl, my na ten byt těch 800 tis. pro tátu měli a kdyby ne on, tak já, máma a v nejhorším jinej, co by mě chtěl zbouchnout a platit tam ty poplatky, kdyby tedy bývalý snoubenec zmizel - peníze bych mu pak těhu vrátila, nezhroutila bych se, že jsem bezdéčko, tak bych to vydělala nebo by mu to dal jeho náhradník nebo bych mu těch 200-300 tis., co by mi před oplodněním dal na záchranu toho mýho bytu, dala za pár let z toho, co bych dostala po prodeji bytu po tátově mamince, nebo by mu to dal nějakej kolouš ze SEZNAMKY, co by chtěl radši platit jen poplatky, než nájem se 4 kluky až za letištěm (viz Avatar z klubu) nebo bydlet s dědečkem nebo ve 29 s rodiči (viz dva z loňska ze seznamky) a tak by mě zbouchnul místo zmizelýho bývalýho snoubence a jeho právníkovi by těch 200-300 tis., co mi chtěl opravdu na ten byt bývalý snoubenec dát, ten kolouš do toho mýho bytu po svatbě se mnou nastěhovanej za pár let vydělal a vrátil!

    Po padesátý!

    Vsadila bych se, že říct na těch randíčkách PŘED TĚMI 29-33 LETÝMI, CO BYDLÍ PO 4 NEBO S RODIČI NEBO S DŮCHODCI, že mám svuj byt nebo to zmínit před nějakym, co by chtěl do Prahy za prací, UŽ BYCH BYLA DÁVNO VDANÁ A TĚHOTNÁ!

    _BENNY
    _BENNY --- ---
    REBORNA: vypadla z tebe spousta nesouvisejicich hoven

    byla jsi to ty, kdo narikal a nadale narika, ze prece uz zbyvalo jenom se nechat naprcat, a pak uz by se proste nekdo MUSEL postarat. a byla jsi to ty kdo zoufale hledal jakesi irelevantni duvody proc by tobe jakozto budizknicemu (ktere narozdil od ciganu fakt neni schopno se jakkoliv rozmnozit) melo byt cosi priznano.

    kolikrat to jeste budes mazat, princezno?
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    *JEN OPRAVIM: Stockholmský syndrom je specifická pozitivní emoční i afektivní vazba a závislost oběti (např. rukojmí) na pachateli (např. únosci) vyskytující se též ve vztazích některých vězňů a jejich vyšetřovatelů. Často se Stockholmskému syndromu nesprávně říká Helsinský syndrom. Opakem je Limský syndrom, který se projevuje vytvořením vazby pachatele na osobu oběti, (TEDY R.)

    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    TRILIAN_: Ja si nejsem jistej jestli mluvis o nas v dali, nebo o reborne.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    unbook
    TRILIAN_
    TRILIAN_ --- ---
    FATTY: Hyenismus, stockholmsky syndrom, hojení si vlastního ega, víra ze se jedna trolla, zvědavost, fascinace, profesionální zájem, touha ubližovat, ... mám pokračovat?

    Proste kdo je dokonalý, ať první hodí lidstvím (a opustí tento klub).

    FATTY
    FATTY --- ---
    odvazim se tvrdit, ze normalni clovek to po 5min odhadne celkem realne a ty sracky necte. Je mu jasne, ze je to postizeny clovek, a proste, proc... Rad bych vznesl recnickou otazku, co o Vas vypovida to, ze i pres tohle mate stale potrebu toto cist, dokonce i reagovat? Imho je tam paralela s bleskem, super apod. Vite, ze jsou to sracky, ale nejak si nemuzete pomoct, tak nejak Vas to naplnuje...
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    TEKKANNE:
    REBORNA:
    DARKINA:

    Jo a je tam ještě nutno dodat k odkazu na ten příspěvek TE. co ona psala a fakt nevim proč, že ve skutečnosti poté, co jsem šla za babičkou a plakala, že mi má ona pohlídat morče, že táta mi to zakazuje, i když máme s bývalým snoubencem odjíždět, a že chci už mimino a že se budu vdávat a ať tátovi fakt domluví, ať byt po mamince z máminy strany neprodává a táta tam volal, když jsem pila čaj a nadával mi a že ten den bývalý snoubenec zmizel a nebyl doma, že táta pak za několik dní teprve psal, ŽE SE ME BABIČKA BOJÍ, neřikal to ani nikdo ze známých, ani bývalý snobenec, ani babička.

    Neříkal to nidko!

    Nikdo se mnou nemluvil, je máma a ta nadávala na tátu, jak se mohl opovážit prodat ten byt. A já stále moc nechápala, proč to udělal. V čem by to jako mělo být pro mě, jedinou nositelku jeho genetický informace lepší.

    A proč pak psal něco, že se mě babička bojí, když jsme napsala sotva jsem začla spát a jíst tátovi i bývalýmu snoubenci asi 40 mailů, že jsem jí přeci jen šla říct, ať mi pohlídá morče, že odjíždíme a že se budu vdávat a že s tátou bývalej snoubenec řešil předání a doplacení toho bytu a jí na něj měla peníze taky, a jen ať tátovi proboha domluví, že na bytě je plomba a že já už to mimino odkládat víc nemůžu, že je mi přeci 35 a už jen na pár měsíců do nový práce mi zbývá...

    Takže nikdo nic o mě neříkal špatnýho, protože setra byla v zahraničí a bývalý snoubenec už na Moravě a měl mě blokovanou protože jsem měla v PMS hysterák 20 min, že jsem přišla o práci a to zase nevěděl táta a ani to, že se mám vdávat, tak nevím, jak na to TE. přišla že by snad tehdy, kdy jsem ještě před svatbou byla šťasná a veselá a pohodová výkonná skoro-manažerka jedný z velkých společností, co měla před svatbou a těšila se na dítě, nikdo neříkal tehdy, že bych něco dělala špatně nebo že by se mě někdo bál nebo že bych snad dělala něco špatnýho.

    Nikdo!

    Jen táta, no protože měl u sebe poníze z prodeje mýho bytu na moje mimino, bytu po mrtvý mámině mamince a chtěl část z nich ukrást pro sebe nebo pro jeho přítelkyni a zničil mi život.

    A do teď mě posílá za nějakými odborníky a já nevím proč.

    Kŕ když vše, proč jsem se pak chovala divně, způsobil jen a pouze on, bývalý snoubenec a pak jen nějakej grázl, co mě dal proto, že jsem se měa vdávat, nevyšla mi kvůli mý ztrátě práce a PMS a prodeji bytu tátou, co jsem nadávala, co to jako má znamenat, nevyšla mi proto svatba a začla jsem hledat náhradu a psala tu něco o seznamce, takže grázl tedy, co mě dal ani nevim proč, najít, zdrogovat a znásilnit.



    DARKINA
    DARKINA --- ---
    REBORNA: Draha, zeptala jsem se te jednoduchou otazkou. Stacila mi odpoved ano ci ne...
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    DARKINA:
    REBORNA:
    TEKKANNE:


    Je nás fakt dost...já neměla s bývalým snoubencem ani počato, protože jsem čekala na přestěhování do toho svýho bytu slíbenýho rodiči, OPRAVDU NESPOLÉHAJE NA HISTORICKÝ KOMUNISTICKÝ ZÁKONY PRÁVA ŽEN S DĚTMI NA UŽÍVÁNÍ BYTŮ A TAK PRÁVA TĚHOTNĚNÍ, takže já chtěla počít až budu mít prvně v životě konečně nějaký svoje bydlení, v tom bytě, co ale táta proti mý a mámině vůli prodal, i když on se kdysi nastěhoval k ní (a byt co se dělil na ty dva byl její a nábytek v tom tátou prodanym bytě, na kterej on dal jen 350 tis. taky její) !

    ALE JSOU I TAKOVÉ, CO TO ZJIŠŤUJOU AŽ PO 8 LETECH A TO UŽ JE DOKONCE I NA BABYBOX POZDĚ...pak už leda svěřit détě do péče otci a jeho milence nebo gay partnerovi, pokud by to v zájmu dítěte někde bydlet a ne s ní dlít u kontejnerů jeho odebráním matce neudělal vlastně někdo za ní, třebas i proti její vůli,...

    ... tady jeden z DOTAZŮ Z DISKUSÍ ALA MIMIBAZAR, co mi po zmizení bývalýho snoubence, kdy byl byt prodanej pár dní jeho garsonka dávno pronajatá slovenskýmu páru a já skejsla před svatbou a po jeho zmizení do rodiště v tom drahym nájmu 2+kk za 18 tis. suma sumárum a dali mi on a táta 10 dní na vystěhování neznámo kam v době, kdy jsem byla čerstvě bez práce a nároku na podporu, že už jsem ji při hledání tý práce víc v oboru jednou ten rok brala.

    (Jo a měnil se zákon!! Družky, snoubenky jako já, těhulky, manželky - všechny mohou po zmizení troglodytů, pokud maj to štěstí, že jsou v nájmu a ne v jejich tedy pardon ehm jeho vlastním bytě, žádat o příspěvek na BYDLENÍ TAM, KDE SKUTEČNĚ BYDLÍ a už nehraje roli, že maj třeba ještě po VŠ stále trvalý bydliště u jednoho z rodičů i když už dávno léta bydlí s tím spolu-prvo-snažilem o mimíse jako já, co jsme ještě ani se snažit nezačli a já čekala v 34 letech na ten byt, co slíbil koupit NEBO na to, až nájemník táty vyklidí pro mě a moje plánovaný dítě ten můj byt po mámině mamince, co na něj táta dal 300 tis. z milionu a pak ho prodal a snoubenec pak záhy zmizel a fakt nemyslim že schválně sadisticky po letech věrnýho soužití tak, abych byla pak po zaplombování mýho bytu a shrábnutí peněz bytu (po mrtvý mámině mamince), tátou a jeho přítelkyní, abych byla pak čerstvě místo plánovaný svatby a miminka bezdomovkyně, co nikdy nebude už moct kvůli absenci bytu a probendění mých 400 tis. za dva roky za nájem, nikdy mít dítě, to jen byla souhra okolností:

    jinak tedy FAQ, TAKŽE I PODOLÍ BUDE TAKOVÝCH PLNO:

    https://www.modrykonik.cz/forum/rozvod-a-soudy/byt-je-psany-na-manzela-mam-na-nej-po-rozvodu-pravo/

    ,,Prosím o radu,

    jsme manželé 8,5 roku, máme 8 letého syna, byt jsme si kupovali za svobodna, ale je psaný na manžela.
    V případě rozvodu, mám na tento byt nějaké právo ?????? Nebo na mě manžel musí dát přepsat půlku bytu??? (((...PRÁVĚ SE VŠICHNI PRÁVNÍCI, CO TO ČTOU, ZAČLI HYSTERICKY SMÁT, OTVÍRAT ŠÁŇO A OBJEDNÁVAT PRO TOHO MUŽE POPŘ. JEHO MILENKU JACHTU A PRO TOHO SYNA A TU MANŽELKU, ZASLOUŽILOU MATKU KOUPILI ZA 3 KČ KAPESNÍČKY NA SLZIČKY A TEPLEJ PSÍ PELÍŠEK KE KONTEJNERUM, ABY TO JAKO ZAS NEBYLO TAK ZRŮDNĚ NEFÉR, ŽE DOSTANE JEN NA SYNA 3000 KČ MĚSÍČNĚ VÝŽIVNÝ A Z TOHO BUDE MUSET ZA ŽENA PO ROZVODU PRO TY DVA ZAJISTIT NÁJEM ZA 13 TIS. A JÍDLO PRO OBA)

    Děkuju moc za radu..."

    ODPOVĚĎ JE ŽE PANÍ ANI SYN JEJÍHO MANŽELA NEMAJ NÁROK NA BYDLENÍ. Ta jediná je z výčtu mystifikací, co jí tam ty ostatní píšou, správná.




    Protože byt nabyl on před svatbou jako můj bývalý snoubenec a paní z jejího platu platila jen jiný výdaje jako jídlo a věci do domácnosti a všechny svoje a vařila a platila svoje dovolený, a vše, tak jako já, ale ne tu hypotéku, TAK ONA A SYN SE MUSÍ Z TATÍNKOVA BYTU OBRATEM VYSTĚHOVAT A ON JIM NEMUSÍ ZAJISTIT NÁHRADNÍ BYDLENÍ.


    TEKKANNE:

    ,,když si představím ten stress, co teď musí prožívat, když má pravděpodobně úplnou svobodu v tom, za co může utrácet svoje vlastní peníze"

    TE. nám tu ještě MŮŽE VYČÍSLIT, KOLIK TA MANŽELKA A JEJÍ SYN TOMU JEJÍMU MANŽELOVI TEDY DLUŽÍ, ŽE JIM ZAJISTIL BYDLENÍ NA SKORO 8 LET A ZDA TO POKRYJÍ ALESPOŇ ALIMENTY, ZDA SI MYSLÍ, ŽE BY JE MĚL PAK TEN SYN TATÍNKOVI VRACET ABY POKRYL, ŽE JEHO MAMINCE TEN TATÍNEK LÉTA POSKYTOVAL BYDLENÍ tam kde ji šukal !!

    JU? NA BYDLENÍ: Má právo jen ON, ten tatínek, A TO ABY SI MOHL KUPOVAT TY PŘEDRAŽENÝ ZBATEČNÝ TAXÍKY ANEBO JACHTU, muj táta měl kdysi lodičku a jezdil s ní na Lipně, takže oni maj nárok. Muj otec, co se kdysi nastěhoval k mý mámě a Moravák, se kterym jsem tu v Praze 4 roky měla vztah, 3 roky bydlela a měli jsme se brát.

    Nárok maj oni, aby měli lodě a předražený taxíky s nástupkou 500,- kč a byt, co může bývalý skoro-manžel pronajmou Slovákovi a Slovence na šukání.

    Aby měli ten klid v nakládání se svými penězi, jak psala mně TE.



    A já žena, družka a bývalá věrná milující snoubenka z Prahy nárok na to se vdát a mít mimino a mít s nim kde bydlet nikoli!

    Jasný jak facka.

    Jen se skoro divim, která neinženýrská dilka, která nemá alespoň část bytu od rodičů, je tak vymletá, že je fakt ochotná si v tomhle státě fakt v soužití s mužem pořídit děti.

    Tohleto je spíš fascinující.

    Pak se to občas střídá s elementy, co pro zaměstnavatele a doplacení hypotéky obětovaly vaječníky a pak tedy jsou v 45 letech sice ve vlastním byt vlastníma silama, ale už schopný porodit leda dementa, co jim každej myslící prenatální gynekolog dá utratit. Sorry za expresivní výrazy, to jen pro údernost mého rozčarování a dilematu a ženského inženýrského předsvatebního schizmatu alá, ,,co votravuješ s bydlením a miminem a penězi na svatbu, koukej si dá radši v 35 letech hypotéku na 4 mega, psychotická nulo a nevotravuj nějakejma těhotenstvíma a výhružkama, že se chceš 3 roky starat o dítě a kojit, mazej do práce VYRÁBĚT ZBYTEČNOSTI a dej si radši místo mimina do těch 42 hypotéku, ať máš bezdětná do konce života kde dalších 20 let o čem přemejšlet a nevotravuj, jak bys pumpla celou rodinu o prachy, tedy svou mrtvou babičku a její byt, abys mohla mít dítě a aby pokračoval rod, my otcové z Prahy a burani z Moravy serem na pokračování nějakýho TVÝHO RODU, CHCEM LODĚ A TAXI, PROSÍM!! Tak neruš a nevotravuj nás nějakym bydlením na nějaký mimino a nějakou svatbou, když my se bavíme a zbůhdarma utrácíme".



    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Hele mám to vůbec cist? Dostal jsem se hele slovům téňo a pže... dál to asi nedam
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam