• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    IANIS: Černochy z toho vynech rovnou, ty se mi nelíbí vůbec navíc maj širokej nos a jsou zase údajně převybaveni.

    To i jako jestli je rozumnej nápad balit dvoumetrovýho jsem hodně zvažovala. Černochy z toho vynechme úplně prostě, nebudu se k nim vyjdřovat ani nemám potřebu, ani v negativním ani v pozitivním smyslu, prostě vynechme, protože i když s jim muj zadek občas líbil, nikdy jsem o žádnýho neměla zájem a asi myslím mít nebudu...

    Brýlatých obézních blondýn a ov xichtě odulých lookem zjevně dobře vyživených a zjevnym bohatstvím oplývajících zrzek s ještě větším a ještě kulatějším zadkem jsou kvanta a těch pár Černochů tu časem pokryjou a já jim ty černochy, na ty jejich horší časy, až nebudou mít do čeho holky píchnout, tedy pardon, na čem jakožto ženy skákat, RÁDA PŘENECHÁM...tak ať se černoši párujou s nima.

    Peace.

    SUBVERSION
    SUBVERSION --- ---
    Jasně nikdo tu nic nechápe, tak ja pomůžu s dovolením
    Jsi frustrovaná a proto se tu snažíš par lidi ponížit, aby ses necitila v tom tak sama. Jinak opravdu nevidím duvod abys psala něco takového REBORNA: jde vyloženě o útok, chtěla jsi aby to vyvolalo nějakou odezvu a zas se s tebou nekdo pobavil. Je to tak?
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    REBORNA: Pobavilo moc!!
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    REBORNA: žejo!
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    PALEONTOLOG:

    Já měla být dnes na sluníčku a u vody a jít pařit až pak...proč jsem jako tady, místo abych si zjistila včas, radar, že teď bude lejt a že jsem měla jít rychle ven na dvě hodiny, proč jsem neudělala radši to, než odpovídat a datlit něco sem, fakt nechápu ani já!

    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    REBORNA: já vím, ty sem vlastně skoro nic nepíšeš, pracuješ, bavíš se s přáteli v klubu, randíš, a pak zas nic nepíšeš :)
    neboj se a někdy se rozepiš, skalní fanoušky zajímá, co novýho, protože nemáme žádný nový zprávy z bojiště
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    PALEONTOLOG:

    To ne, minulý léto jsem randila a pak bajčila (můj novotvar) a pak tu byla na podzim v zimě z práce, pak až v lednu během příušnic...

    Brzdilo mě to pak od lyžování, že jsem tu byla do noci a ráno včas nevstala!

    Pak byla korona a já bajčila a bajčila, taky in-lajny....

    No a pak měla čas... ale teď nemám, léto v plnym proudu a moc ho nezbývá.

    Taky mě to zdrželo od několika parties, ale to zas bylo prospěšný pro játra, a možná i pro vaginu, ještě bych sbalila nějakýho koulouše a chytla ty kondylomata, ŽENIŠI TAM ASI MOŽNÁ NEJSOU OPRAVDU ŽÁDNÝ, tak chopdit a snažit se balit tam asi stejně nemá smysl, MOŽNÁ, to smrdět doma je zas ne druhou stranu fajn a třebas i pokud nejde o meškání sportu nebo práce a peněz, zdraví prospěšný.

    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    REBORNA: celej rok ? :)
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    PALEONTOLOG: Naopak. Původně jsme se chtěla jít koupat, než začne lejt, ale zdržuju se tady!

    REBORNA
    REBORNA --- ---
    H3AD3AD:

    Jak myslíš.

    Ale já třeba vím od jednoho kluka, ŽE JSOU TAKOVÍ, CO SI JE HLEDAJ JEN JAKO ZÁBAVU do postele, a jen z nouze, že jinou k mámí se jim nechce zatím nebo zatím nedaří najít a tak je maj proto, aby ho měli kam chvíli strkat a že ty šikmooký děti s nima pak nechtěj a brát si je nechtěj.

    Takže není PRAVDA, ŽE JSEM TU JIMI OPOVRHOVALA, já se jich naopak zastávala, ŽE JE MI JICH LÍTO, ŽE NĚKTERÝ TO ASI TAKY NEMAJ LEHKÝ, že já sama zažila kdysi kluka, co mě měl jen na sex, naznačil mi to, A VELMI MĚ TO MRZELO A ŽE VIM JAKÝ TO JE.

    Byla to soustrast. Jaký to asi je být ta, co je jen na sex a vědět to. Nebylo to opovržení.

    Že i přes seznamku si muži takový hledaj jen na sex, že je to smutný.

    A že i já tam zažila HULVÁTY, který se ani nestyděli, možná že je to tím, že to je po netu, HULVÁTY, CO SE ANI NESTYDÍ PŘED SCHŮZKOU DÁMĚ NAPSAT: ,,Ale já bych chtěl jen sex."

    Což na ulici asi při balení by ten chlap neudělal, že by přišel třeba ke mně, k ženě ve svetříku a černých kalhotách, co šla vloni z práce a že by se zaptal:

    ,,Madam/slečno, chtěl bych si zašukat, co vy na to?"

    Ale SUB. má mimíse a moře času, tak se tu chatá všeho, něčemu třeba nerozuměla, protože rozumět mým složitým obratům a jinotajům není někdy lehký. Chápu.

    A k mý nevyřešený minulosti? : Bývalý snoubenec je zpět po letech na Moravě a už tam má holku...našel si ji už rok po rozchodu...


    IANIS
    IANIS --- ---
    REBORNA: a víš, jak se říká té části rodiny, co by byla zděšená černým děckem ?

    (ty podrobnosti, proč bys zvažovala interrupci po početí s Romem / černochem, ty by mě zajímaly. teda kromě toho, že se bojíš mrtvice u podstatné části své rodiny ...)
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    SUBVERSION: To já byhc Číňana nechtěla, že mně osobně se vůbec nelíbí - v obličeji, výškou a bála bych se malýho penisu, že by nedokázal uspokojit a že bych pak byla tím pádem zase hysterka a měla častější PMS hysteráky.

    Araba bych nechtěla asi hlavně proto, že maj jiný zvyklosti a že by třeba nechtěl vytírat, ale asi to jsou předsudky.
    Jinak Arabové maj úzký nosy a jsou třeba pro mě mezi národy, co můžu tak říct, asi jako Frncouzi děsně sexy, židi taky....ale asi maj malej penis taky, nevim...

    A kdybych čekala dítě s Romem, tak to bych zvažovala interrupci, možná jen proto, aby část rodiny neranila mrtvice, že se narodí ČERNÝ DÍTĚ.

    Podrobnosti k tomu výše radši vynechme. Protože moje motivace k tomu a tomu nemáš šanci pochopit.

    Naopak NE JÁ, ALE JEDEN ZNÁMEJ KDYSI O MYM PŘÍTELI, CO BYL z části nečeský (ale narodil se v ČR a maminku měl Slovenko-Češku a jen tatínka jinýho původu, říkal, že on je z části jinýho původu, A ŽE PROTO MI NEROZUMÍ A PODOBNÝ VĚCI, ŘÍKAL TO ON, TEN ZNÁMEJ tehdy, NE JÁ!!

    Ty máš sama dítě bílý a s rovnejma očima, ale radíš. Tak neraď. Je asi jasný, že třeba v Moskvě bys bazírovala na Rusovi, ale pokud bys tu byla přistěhovalkyně nebo máš kámošky přistěhovalkyně, vidíš to á priori jinak, proto je dobrý ti to nevysvětlovat, protože jsi ani nedokázala pochopit, že po mých demonstracích, kde součástí bylo i něco proti rasismu, byla část toho co jsem tu psala, jen provokace..

    A pak po vydráždění z nyxu jen MOJE NASRANÁ REKACE NA TO, CO SI TO JAKO KE MNĚ KDO A PROČ DOVOLUJE A CO MI KDO UDĚLAL. Nic víc, nic míň.

    REBORNA
    REBORNA --- ---
    SUBVERSION:

    ,, na koncik Ortelu s kozama ven jak to umíš, a svého 100 procentního Čecha hned ten večer." SE UŽ DLOUHO DLOUHO CHYSTAM. - viz níže.

    Kozy ven jsem měla jen a pouze na Matchbox, a to jen chvíli cestou do auta před Avatem (jinym než tim tady, 24 letým,. kterýho jsem sbalila v jednom klubu, že jsem musela, když jsem nedostala včas zprávu, kam se přesunul fake Czech tekk, kvůli tobě a jiným věcem a pak spíš mýmu opití a nasranosti zase z nyxu a ze security, co roznášel roušky, zdrhnout z Digitalu summer a jít do jinýho klubu, kde byli jen koulouši a tohohle jsem tam měla vyhlídlího dluho už, že je nepřehlídnutelnej a zajímavej, i když je zřejmé, že čistokrevný Čech to zrovna taky neni...), ten prosím neni taky úplně čistej Čech, ale je z velký části a mluví plynně česky a pracuje tu a je moc milej a chytrej, ale zdrhnul momentálně do ŠP. bez ohlášení, ale napsal SMS včera, že zatím ne na rok, že se zítra vrátí.. se kterým jsme údajně nemohli jen na Funny moon, že si myslel, že je tam jeho bývalka...a kozy byly jen na okamžik, že jsem byla opilá jak slíva, pže porouchal víčko od vína, tak se nedalo postavit a muselo rychle dopít a že jsem měla něco z nějaký zajímavý láhve od Helmutů a že jsem jen chtěla Avatara přesvědčit, ať mě nevozí do Prahy a zůstanem...spíš to byl vtip...

    A pak jsem kozama ještě pohoršila převlíkáním v autě pána z vesničky za to, že nás v noci otravoval, ať mu neparkujem, za plotem, za čož jsme nemohli.

    ,, na koncik Ortelu s kozama ven jak to umíš, a svého 100 procentního Čecha hned ten večer." SE UŽ DLOUHO DLOUHO CHYSTAM.

    Ke svatebním zvonům plánuju zdrbnout piráty a bude stačit jen dodat, že mě někdo dal znásilnit a naplánoval to po netu a že dost možná nějaká kedra a že možná KVŮLI DOMNĚLÉMU RASISMU, KTEREJ SE SICE ÚPLNÁ BLBOST A RASISTKA NEJSEM, NAOPAK JSEM TOLERANTNÍ A PSALA JSEM, ŽE KDYBY TU BYLO SUMA SUMÁRUM 1-5 % PŘISTĚHOVALCŮ, ŽE JE BUDU VÍTAT CHLEBEM A SOLÍ...

    ...Ale to bych si před MLADÝM HONOSNÝM HUBENÝM ORTELÁKEM 27-33 let, KTERÝMU BYCH PAK JEN DOPORUČILA OBNOVU JEHO BUJNÉ KŠTICE A JINOU OBUV a ať rozmyslí hákáč, že se mi kérky moc nelíbí všeobecně, PŘED NÍM už nechala pro sebe A hrála rasistku...

    Určitě to zabere a bude láska převeliká!!! A mimís překrásný.







    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    SUBVERSION: diskuzáků by bylo dost, ale rozhodla se smrdět tady. mě by fakt z terapeutickýho hlediska zajímalo, co by se nakonec po tom banánu stalo. kam by šla tapetovat? je jasný, že bez tapetování žít neumí.
    H3AD3AD
    H3AD3AD --- ---
    REBORNA: oni ty muzi nejdou do vztahu s asiatkou z duvodu predstirany rasovy tolerance, ale z duvodu toho, ze treba zjistej ze je to super normalni holka a ne sebelitostiva deziluzivni psychopatka s nevyresenou minulosti.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    SUBVERSION:
    REBORNA:

    A co jsem ti ještě chtěla vzkázat?? Rok se přehoupl. Tvýmu mimísovi je o rok víc.

    Asi mi ubíhá jakožto staršímu člověku, než jsi ty, čas relativně rychleji, to se tak říká.

    Ale já toho zažila i za těch 10 let, 7 let na HPP a zkrácený úvazek a z toho 6 let na plný úvazek hodně, i za těch necelých 10 let!!: PŘESČASY NEPLACENÝ, NESTÍHÁNÍ, STRESY.

    A jelikož rok se přehoupl a je třeba vidět věci trochu nadčasově:

    Sama víš, ŽE OPRAVDU CHYTRÁ A PROZŘETELNÁ ŽENA BY NEPSALA, VĚTU TYPU ,,MUŽ TI VELMI RYCHLE VYSVĚTLÍ, ŽE MUSÍ BÝT RÁNO VYSPALÝ V PRÁCI...."

    Protože fajn, ale rok se s rokem sejde a pak je třeba, aby si jen na ten přístup, že nedělá doma nic, nezvykal. To je jen můj dojem, byla to teorie, pak bychom přešli se snoubencem a mou matkou na praxi a vidělo by se...

    Připustila jsem i to, že kdyby to nefungovalo, VŮBEC BYCH SE NEBRÁNILA TOMU PŘERUŠIT KARIÉRU A VRÁTIT SE NA PÁR LET KE ZKRÁCENÝMU ÚVAZKU, což už jsem kdysi dělala a bylo to za málo peněz, s nízkou hodinovkou, totál mimo obor, ale fajn. A že bych to i ocenila...

    Protože teď se ROK PŘEHOUPL A DÍTĚ MÁTE OBA A TEĎ JSI PŘECI I TY TEN, KDO BY MĚL MUŽI VYSVĚTLOVAT, ŽE MUSÍŠ BÝT BRZY RÁNO VYSPALÁ V PRÁCI,

    TAK TAM JAKO V NOCI STOJÍTE A JE PAK ZBYTEČNÝ ŘÍKAT, ŽE MUSÍTE BÝT RÁNO VYSPALÍ V PRÁCI, TO JE TOTIŽ JASNÁ VĚC A NENÍ TO TŘEBA SI TO VZÁJEMNĚ UŽ ŘÍKAT ANI VYSVĚTLOVAT...

    ...ŽENA TAKY MUSÍ BÝT RÁNO VYSPALÁ V PRÁCI a to možná na stejných 8 nebo 9 hodin jako muž, prostě vyspalá od 8 do 17 nebo 18 hodin v práci, to jestě po cca hodinový cestě domů a někdy i nákupu doma třeba až v 18 nebo 19 hodin!

    Takže zatímco já brala průřez na prvních 6 let dítěte, TYS V TOM VIDĚLA JEN TEN PRVNÍ ROK, KDY PRACUJE OBVYKLE JEN MUŽ A ŽENA je v 8.-9. měsíci, pak rodí a pak kojí...

    Ale já myslela hlavně po tom prcvním ROCE TY DALŠÍ ROKY PO TOM, ten druhej až pátej rok, JAK BYCH TO JÁ CHTĚLA A VIDĚLA, aby to bylo v klidu...






    SUBVERSION
    SUBVERSION --- ---
    REBORNA: já bych chtěla i Číňana i Araba i dokonce si představ Roma, pokud by to byl skvělý člověk. Ty na to jen nemáš koule se svou xenofobní tupozrakosti, to je vše.
    SUBVERSION
    SUBVERSION --- ---
    REBORNA: Reborno, já furt nevím co řešíš, zajdi si na koncik Ortelu s kozama ven jak to umíš, a budeš mít svého 100 procentního Čecha hned ten večer.
    PALEONTOLOG: na mimibazar samozřejmě, pokud tam nemá banán.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NAVARA: popravdě tohle auditko je jediná rodina co má, by mě dost zajímalo, kdyby odsud dostal padáka, kam by šla pak
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAVARA: tak at! zalozime jinou diskuzi! :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam