• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    SUBVERSION
    SUBVERSION --- ---
    REBORNA: Reborno, já furt nevím co řešíš, zajdi si na koncik Ortelu s kozama ven jak to umíš, a budeš mít svého 100 procentního Čecha hned ten večer.
    PALEONTOLOG: na mimibazar samozřejmě, pokud tam nemá banán.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NAVARA: popravdě tohle auditko je jediná rodina co má, by mě dost zajímalo, kdyby odsud dostal padáka, kam by šla pak
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAVARA: tak at! zalozime jinou diskuzi! :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    BOBESH: Ona si tu klidně bude psát sama se sebou nebo reagovat na rok+ starý komentáře :)
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    REBORNA: *když tu byl vloni takovej chaos a já netušila zatím, kdo je ta SVINĚ.. viz níže...

    A potrefená husa... a tak dále...
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    deti nechte ji uz. at je klid tady. stejne ji nepomuzem. uz se tu o to pokouselo x lidi x let. ublizujete sobe i ji ;)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    "nebo zištný ženy"

    Ty po něm chceš půlku bytu (tedy pár mega) a inzeruješ to jako nezíštná? Vždyť máš 4x dražší sazbu jak profesionální kurvy - a ty navíc udělaj co se jim řekne a nepruděj :)
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    SUBVERSION:

    Vždyť jsi se tu do mě první navážela z ničeho nic ty, TO TY jsi sem svoje ,,halucinace" o cestě z Ovy nebo o tom, že bych neměla mít děti, naopak psala PRVNÍ TY. A jestli děláš v personální agentuře nebo jsi HR nějaký firmy, to je jedno.

    A benefit? Já jen dostala ŽÁDOSTI OD CIZINCŮ A PREFEROVALA BYCH ČECHA, TAK KDYŽ SE MĚ TU PTALI NA NĚJAKÝ BENEFITY, CO SI JAKO MYSLÍM, ŽE NABÍZÍM JÁ, i když nevím proč, TAK JSEM VÁHAVĚ ODPOVÍDALA, za asi třemi přednostmi, co si myslím, že mám, že možná někdo nechce Romku nebo Ukrajinku, nebo že si muži stěžují na fake profily nebo zištný ženy, kterým jde jen o nějaký zaslání věcí nebo dokonce prostitutky, co jsou na seznamce vydávaje se za reálný profily k seznámení!

    Jen součástí tý věty bylo, že (to jsem nevysvětlila předem, že pokud se pokusím o empatii a svůj úhel pohledu, že jsem vloni dostávala mnoho ŽÁDOSTÍ OD CIZINCŮ A PREFEROVALA BYCH ČECHA), tak tuto část už jsem vynechala ten úvod a napsala jen ten zbytek, že možná mimo jiných věcí do nabízím je pro někoho, nějakýho Čecha třeba výhodou to, že NEjsem cizinka.
    Protože těch je na seznamce asi taky dost jako cvizinců, co mi psali a já je nechtěla.

    Pro mnoho věcí - lepší porozumění. Nátura. Nevím.

    Sama víš, co myslím, že třeba s Italem nebo Eskymákem nebo Arabášem by sis třeba nerozuměla, a jde i o jazyk, A Číňana bys asi taky nechtěla, možná ani Ukrajince, a to k nim máš blíž, tak nedělej hloupou.
    Tehdy ještě nešlo o nacionalismus ani rasismus!

    Ale někdo to tu nepochopil a pochopil to ÚPLNĚ JINAK.

    Já si taky trochu chtěla FEMINISTICKY DLOUBNOUT DO MUŽŮ, který jdou POD ZÁMINKOU tolerance a antirasismu DO ŠIKMOOKÝCH slečen.

    A jasně psala o dětech.

    Protože nevim jak moc se bavíš s muži, ale JÁ JICH ZNALA HODNĚ, TAK JSEM CHTĚLA JIM naznačit, ŽE RUKU NA SRDCE, JESTLI OPRAVDU PLÁNUJOU SE ZMÍNĚNÝMI SLEČNAMI ŠIKMO-OKOU RODINKU.


    Nebo jestli to nejsou spíš některý SPROSTÝ DĚVKAŘI, JAKO JSEM JICH ZNALA ASI PĚT, CO MĚLI TAKOVOU SLEČNU JEN NA SEX A DOČASNĚ A RODINU S NÍ VŮBEC NEPLÁNOVALI...

    A jen jsem slyšela story, jakou že má jako kundičku, a jaký jsou Asiatky v pornu, ALE O RODINĚ A PLÁNOVANÝ SVATBĚ NIC!

    A jen jsme psala, že v klubech jsou cizinci a varovala, že to nejsou jen turisti, ale bytnatý zazobanci, co budou zoufalcům nemakačenkům bez bytů přebírat holky, ALE ŽE NA MĚ TO NEPLATÍ, ŽE BYCH PREFEROVALA Čecha než zazobanýho (=bohatýho) cizáka a že vim dobře proč by to bylo lepší!

    Tak jsem myslela, že tys to nepochopila, ŽES MĚ VYHODNOTILA JAKO RASISTKU a že PROTO DO MĚ RYJEŠ SAMA OD SEBE Z CESTOU Z OVY A PÍŠEŠ MI NĚJAKÝ HNUSNÝ VĚCI.

    Nevěděla jsem totiž původně proč, není se čemu divit, když tu byl vloni takovej chaos a já netušila, kdo je ta SVINĚ A kdo je ok, kdo tu řeší řeší seznamky, a pomohl by mi leda tak, ať už předtím s návratem bývalýho, nebo kdo by alespoň projevil soustrast s tím, že jsem i kvůli němu přišla o byt na miminko a TĚŽKO SE MI TAK SEZNAMUJE A TĚŽKO BY SE MI ZAKLÁDALA RODINA S TĚMI 30 LETÝMI, CO TU NEMAJ BYT, nebo co předtím žili u nějaký slečny a já si JE teď nemám na pořízenÍ MIMINKA KAM NASTĚHOVAT!


    SUBVERSION
    SUBVERSION --- ---
    REBORNA: furt píšeš "Víme". Ty a kdo další.. ?
    Chápeš že ty jsi ve svých halucinacich úplně sama a nikdo tvé "názory" nesdílí? Chápu že se s tebou nikdo nechce bavit, proto své bludy píšeš sem.
    Já se nemám kam vracet, tady jsem doma. HR asistentka nejsem. nic víc o mě vědět nepotřebuješ.. Hezký víkend

    REBORNA: ty jsi furt myslíš že je to nějaký extra benefit že jsi Češka :) to je roztomilé..

    _BENNY: od ženy by to ale schytat mohla úplně v pohodě že? Začínám o tom uvažovat
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    _BENNY:

    Jako za co?
    A reklama je vtipná a kvůli tomu, že sem lezou Slováci, se nesměla vysílat...ale důvodem byl taky sexismus, protože mluvěj hodně všechny ženy, ale dobrej nápad byl tam dát právě Slovenku, že pak by to nemuselo pobuřovat ani český upovídaný ženy, že některý taky irituje, když nějaká Slovenka mluví... (jako jsem možná SUB. iritovala já, neodpověděla mi, s čím jsem prudila, bývalý snoubenec nic pak po cestě z Ovy neříkal)

    Může někdo za to, že Slováci chytaj naše vysílání a reklamy?

    A fakt mě zajímá, jestli má Ravnos Češku nebo Slovenku!

    _BENNY
    _BENNY --- ---
    REBORNA: kdybys byla borec, tak na party nejednu chytnes uz u vchodu
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    RAVNOS:
    RAVNOS:

    Ženu máš? OK. A je to Češka nebo Slovenka, Ukroška, Ruska jako SUB., Romka, Italka, na čtvrt severo-afro-Arabka, na půl původem Hispánka a jen z části Češka nebo Maďarka?

    REBORNA
    REBORNA --- ---
    REBORNA: *odhad **vybírají, jen ty něžné
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    RAVNOS:

    Že je P. plešatej pupkatej obejda z toho pop cornu, kterej jen žere při domluvených znásilněních snoubenek a slečen po internetu a může se tam u nich leda tak kurvit se zakondylomatěnejma z nějakýho Red lightu nebo si vzít v lepším případě Ukrošku, už víme.

    Že ho má N. malýho, víme od Zuu. taky.

    Že spíš než já by na nyx a doauditka o seznamkách ani na seznamky neměla už vlézt SIBILLE, že je ještě starší a zřejmě ošlivější a má přívažky a může leda tak balit nějaký gaye ze svlečenýho auditka, víme taky.

    Stejně tak, jako že TE. vypadá jako medusa (nakonec odhat potvrzen při osobním setkání po letech), odešla ze školy, ale možná ji pak vyrazili a že jí smrděj dready a měla by si z nich vytahat červy, co jí do nich nakladly mouchy a pak si ty dready vypláchnout savem, je jasný.

    Že SUB. by se měla vrátit do země, kde si muži vybíraj ženy, a jen ty něžně, ani trochu drsné nebo své potřeby jakkoli prosazující, a najít si místo rad mně práci, co má delší životnost, než práce HR asistentky, která má občas životnost jen asi 3 roky a pak končí, víme taky.

    Ale tohle ještě nevíme:

    Čekala jsem s tím na správnou příležitost.

    Takže to dáme třeba jako odpověď na to, že jsem ,,koza": To, jestli se já ve svym státě a městě rozmnožim nebo ne, tě nemusí zajímat, protože sice je tu Slovenek dost, ALE TVOJE VYVOLENÁ NA TEBE ČAKÁ stejně zřejmě AŽ někde na orientu, až východně ZA BESKYDY, NĚKDE POD TATRAMI:

    AD ZAKÁZANÉ REKLAMY: ,,Každá kráva."

    VIDEO: U nás je každá kráva šťastná. Česká reklama pobouřila Slováky - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/...i/ceska-reklama-na-restauraci-pobourila-slovaky.A141211_173201_ekonomika_nio

    (asi jako když SUB. vadilo, že mluvím na něj chvíli cestou do nebo z Ovy, údajně pruzení, kterýho si ani nejsem vědomá, tak my máme zase tohle):


    Supiš - Restaurace Máneska
    https://www.youtube.com/watch?v=6zSAXWKXGpk





    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    straslivej bizaaar
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    REBORNA: A nemusela pohledy kazit sexuálně funkční vztah mně a bývalýmu snoubenci, kor toho času ještě před svatbou a mimísem..

    Ale to ne ona, TO ON Z TOHO V METRU UDĚLAL DRAMA, A VYČÍTAL MI TO a ryl do mě nevhod, po mym vyhazovu a v mym PMS a nevyspání den po dvoudenní akci a deficitu spánkovym po brzkym vstávání v 6 do práce a pak mi ji doma připomněl když já už byla v pohodě a řekla už po cestě, že co je mi do baby z metra a jen ať nejde běhat, když mi zakázal procházku a že je vedro a že půldem jindy a jen se chtěla dospat a chtěla se pomilovat a aby šel ke mně do postele, což nepochopil a myslel, že mu zakazuju běhat a nutím ho ve 20 h jít spát což nebyla pravda a vytáčel mě pak a vytočil mě pak po drhý a takhle do noc, do 1:00 ráno, KDYŽ BABA UŽ BYLA DÁVNO V BUSU SMĚR PRDELÁKOVICE a už spala v těch HORNÍCH PRDELÁKOVICÍCH V KLIDU, ZATÍMCO MY MĚLI DOMA ZKAŽENEJ VEČER, COŽ ZAČLA ONA, ANI O TOM NEVĚDĚLA, UŽ BY SI NA MĚ NIKDY ANI BABA NEVZPOMNĚLA, zatímco já ji budu mít kvůli němu v hlavě celej život a je jí plný auditko na nyxu.



    Je slavná, jen proto, že si chtěla číst.


    Chocholousek!
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    _BENNY:

    Na večeři se za mě nestyděl, to jen psala TE. schválně nebo že to nepochopila, že já většinu věcí právě neřešim v práci ani před lidmi, ale doma za zavřenými dveřmi, nestyděl, naopak stál při mě, taky seděl k lidem zády, vedle mě a pak když sestra odešla, jsme se otáčeli, kdo ji tak naštval a proč mě tak umlčovala a proč tak naštvaně odešla, ale žádná honorace tam neseděla a ty lidi, co seděli asi 4 metry od nás za naším stolem v rohu a jejich taky v rohu, docela daleko šikmo, byli zabraný do svý společnosti a vůbec si nás nevšímali! Byla to taková ta hlučná staroměstská hospoda!

    A k tomu v metru? Pravda. Možná styděl. Ale to byla podle mě jeho paranoia... Ale asi taková, JAKO BYLO U HALINY, ŽE ŠMOLDAS NEBO NĚKDO VYPRÁVĚL, ŽE je docela blbý, že pokaždý, když jde se synem, musí moknout, ŽE JEHO SYN SE ZA NĚJ STYDÍ, KDYŽ ON MÁ DEŠTNÍK.

    Já si spíš myslim, že mi to prostě v těch šatech seklo, ano, byla jsem trochu slyšet, ale spíš ty lidi se jen se zájmem dívaly, co má krásná sexy slečna za problém, než že by mě odsuzovali.

    Baba si chtěla číst, ale sama ví, že pak se metro naplnilo další mou návštěvou jako je tu U MĚ ona, TEDY TURISTY A TY HLUČELI NA MŮSTKU A FLORENCI JEŠTĚ VÍC...no a pak těch pár zastávek to mohla v zóně Romajzlov a Ukrošov mezi Vys. a ČM, kde jsem začala po 10 min ticha znova mluvit, těch pár stanic vydržet a dočíst si knihu pak v busu směr Prdelákovice nebo doma na zahradě nebo v posteli vedle impotentního dědečka, se kterym asi spává, děti a vnoučata maje už z baráku a odrostlé...

    A nemusela pohledy kazit sexuálně funkční vztah mně a bývalýmu snoubenci, kor toho času ještě před svatbou a mimísem..

    Ale to ne ona, TO ON Z TOHO V METRU UDĚLAL DRAMA, A VYČÍTAL MI TO a ryl do mě nevhod, po mym vyhazovu a v mym PMS a nevyspání den po dvoudenní akci a deficitu spánkovym po brzkym vstávání v 6 do práce a pak mi ji doma připomněl když já už byla v pohodě a řekla už po cestě, že co je mi do baby z metra a jen ať nejde běhat, když mi zakázal procházku a že je vedro a že půldem jindy a jen se chtěla dospat a chtěla se pomilovat a aby šel ke mně do postele, což nepochopil a myslel, že mu zakazuju běhat a nutím ho ve 20 h jít spát což nebyla pravda a vytáčel mě pak a vytočil mě pak po drhý a takhle do noc, do 1:00 ráno, KDYŽ BABA UŽ BYLA DÁVNO V BUSU SMĚR PRDELÁKOVICE a už spala v těch HORNÍCH PRDELÁKOVICÍCH V KLIDU, ZATÍMCO MY MĚLI DOMA ZKAŽENEJ VEČER, COŽ ZAČLA ONA, ANI O TOM NEVĚDĚLA, UŽ BY SI NA MĚ NIKDY ANI BABA NEVZPOMNĚLA, zatímco já ji budu mít kvůli němu v hlavě celej život a je jí plný auditko na nyxu.



    Je slavná, jen proto, že si chtěla číst.

    Přitom takových bab, co si chtěly v metru číst a absurdně v pražskym metru by rády hrobový ticho jak v divadle a zakazujou třeba mladým lidem dokončit telefonát, je spoustu, ale slavná musí být je ona a Julča.

    Přitom Julča se zasadila alespoň o PRÁVO SEDĚT A UKÁZALA, JAK JSOU LIDI V METRU ZLÍ, ŽE KDYŽ UŽ SEDĚLA, DO NÍ DÁL RYLY, PŘITOM JÍ MOHLI NECHAT A SEDĚT A MLČET A ONA BY PAK TAKY DRŽELA HUBU.

    Ale tahle baba, co neudělala světabornýho nic, BUDE DO KONCE ŽIVOTA MINIMÁLNĚ U MĚ V POVĚDOMÍ, A SLAVNÁ NA NYXU, jen proto, že mě týden po ní opustil bývalý snoubenec a že jsme se i kvůli ní nevdala a nemám kvůli ní v 36 mimíse a nemám i kvůli ní, nejen fotrovi, KDE BYDLET.

    Baba zas.aná.

    Přitom jAK PÍŠU, NE ONA, NIC ANI NEŘEKLA, JEN SE PODÍVALA, to jen on a jeho vidláckým původem paranoia.

    ..A UNDERGROUND-URBANO-FOBIE...

    to budiž nový název pro panický strach a nejistotu z dopravního prostředku jménem metro a mluvení a jakýmikoli projevy před lidmi v něm...



    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    REBORNA: ty sa hlavne prosím Ťa nerozmnožuj, ty koza.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Poprvé jsem se na tuhle diskuzi podívala z počítače a ne z mobilu, a takhle v tom velkým formátu jsou ty příspěvky ještě epičtější.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    REBORNA: ale z toho co pises docela jednoznacne plyne, ze se za tvoje chovani na verejnosti stydel
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam