• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Todle nejni možný. Ta ma v hlave slehac co ji tam tyhle sračky micha.

    Jako vazne, budu 40yo manager blbej jako reborna a rozhodnu se pro to ze si (podle seznamu hezky) poridim zenu a deti.

    Proc bych si mel brat rebornu a nezbouchnout nejakou mladou 25yo cubicku.
    TUILE
    TUILE --- ---
    REBORNA: tak di do levnejsiho najmu nebo do spolubydleni, abys nemusela sahat na rezervy a mohla to platit jen z prijmu, ne?

    je trohu skoda rozfrcat nasetreny penize za najem.
    chapu kdyz je to necekana situace, tak se do rezerv saha, ale najem na celej rok? to asi uplne necekany neni. a i kdyz clovek prijde o praci, tak proste sehnat si vydelek v praze na najem a jidlo zvladne do dvou mesicu, i kdyby to melo bejt polepovani zbozi v obchode.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    REBORNA: Ted se podminky docasne zmirnily, kamos si ted bral 100% hypo, takze vymluvicky.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    MOODYCAT: No jasně, ale já ten základ, tu základní část na ni probendila teď za loňskej rok a letošek v tomhle nájmu, NÁJEM se spotřebou JE TOTIŽ ASI 160 TIS. ZA ROK, 320 TIS. ZA DVA roky, já tu jsem v nájmu něco přes rok a půl.

    A k hypotéce jsem psala, protože vloni se to ještě jevilo, ŽE BYLO DOST ŠANCÍ SPLAŠIT NÁHRADNÍHO SNOUBENCE (, TEDY NÁHRADNÍHO MANŽELA), místo do rodiště zmizelýho snoubence, NAJÍT PŘES SEZNAMKU A ještě zachránit situaci a narychlo s nim domluvit a zpunktovat náhradního mimíse, aby se stihl do mých 40 a nehrozilo postižení, I KDYŽ ODBĚR PLODOVKY už jo.

    A že před mateřskou není dobrý si dávat hypotéku.

    A otázka je, zda by to byl dobrý nápad u mě po dítěti pak, protože jak jsem psala, po čtyřicítce je u dětnantých žen kariéra nejistá a že bych vydělala těch 5 MILIONŮ (, a to ještě s výdaji na to dítě, kdyby byla nehoda a byly dvojčata, ještě vyššími), abych z toho zvládla ušetřit ty 2 miliony na půlku hypotéky na byt nebo ty 4 miliony na celej, to se zdálo dost nereálný.

    Ale jak jsem psala, ještě je ve hře byt, co bude po mamince z tátový strany 92 letý, ale ten je bohužel fakt malinkej a slíbenej ho ani tátou (jako kompenzaci za to, že mě nenechal doplatit do milionu a prodal a i pro sebe a jeho přítelkyni zpeněžil druhej byt, co měl výhodně jen že to byl druhej byt vzniklý z bytu po mámině mamince a tatínkovi a bytů jejích předků, a táta na něj dal jen malou část, ale pak prodal a zpeněžil, i když já a máma jsme si to nepřály), tak ten malinkej, garsonečku, tý tátovi maminky, slíbenej NEMÁM. Nelze s tim počítat.

    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    To se pije jenom suchý víno?
    TUILE
    TUILE --- ---
    spis alkoholicka. do dvaceti let to tipuju na selhani jater.

    Reborno, nechces zkusit suchej mesic?
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    62kg flaska bozkova, trsani celej vikend..
    Smazka alert?
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    REBORNA: Hele tech 400 tis by ti na zaklad hypoteky stačilo, pak už platíš misto najmu hypo. A jednou to bude tvoje.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    REBORNA: Dalsi sok bude pro tebe asi to, ze vetsina lidi si proste bere normalne hypoteku
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    MOODYCAT:

    No to já chodila od konce VŠ roky taky a výsledkem bylo, že jsem měla v roce 2018 našetřeno ,,jen" necelých 400 tis., a to jsem se fakt snažila šetřit, fakt extrémně, bývalej snoubenec by potvrdil, že jsem šetřila na jídle a minimalizovala nákupy, skoro nic si nekupovala...

    A sama jsem potvrdila, že jsem ušetřila málo po škole v krizi, tj. od 2010 a že ta krize měla převis do 2014 u mě, že mi 3 roky zůstal až do 2016 nízkej plat.

    Pak jsem ho měla vyšší, ale smlouvu jen na rok...no a pak jsem si našla práci víc v oboru, ale šla s platem zase dolů. (pořádně placenou práci v oboru,zase za 30 tis., jsem měla jen až vloni, ale to už snoubenec byl dávno rok fuč).

    No suma sumárum jsem vydělala asi mega a našetřila tedy 300-400 tis. a chtěla si doplatit byt do toho milionu, to mi přišlo jako jediná možnost, jak bych si s průměrným platem mohla zajistit byt, ale ty byty teď STOJÍ 4 miliony.

    Tak která holka, co dělá pár let po VŠ nebo která ženská na to má, nebo jakej musí mít plat, aby ty 2 mega na půlku toho bytu nebo 4 mega na celej, ušetřila (=ne vydělala, ale ušetřila při placení všech svých ostatních výdajů z jejího platu), která je to schopná ty 2-4 mega ušetřit, což by znamenalo asi 10 milionů vydělat, spořit polovinu platu a mít na ten byt tedy ty 2 mega půlku nebo 4 mega na celej, to nevim.

    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    REBORNA: Prekvapive, lidi v Praze si jsou schopni byt koupit diky tomu, ze chodi do prace a vydelavaji penize.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    DAPHNEE: Ano, je jich tu kolem plno, ale možná už po nich jde kriminálka, tak maj třeba utrum a jsi tu v bezpečí.

    REBORNA
    REBORNA --- ---
    MOODYCAT: Jestli žiješ v části Prahy, kde 4 miliony na byt NEmaj jen ,,neschopný piči", tak mi ji doporuč, ráda se tam přestěhuju. Asi tam budou i levný nájmy pod 12 tis.- nechám se ráda inspirovat a doporučit lokalitu.


    DAPHNEE
    DAPHNEE --- ---
    beru si z toho poučení.. při seznamování pozor na deviantní zákeřné úchyly, je jich kolem plno!
    :)
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    SIBILLE:
    REBORNA:
    REBORNA:

    No ono se to může stát i za dne prej..to by pak líp viděl ty brejle, co by ti chtěl tak rozbít...a že jsi stará, to aby se ti mohl třeba misogynně tím znásilněním pomstít za jeho matku, co na něj byla kdysi přísná a bila ho nebo třeba za nějakou starší, co mu dala kopačky, protože byl mladší a neměl ani byt, co já vim, motivace k znásilnění, spáchat na neznámý (nebo jen z internetu plnym nedorozumění a polopravd známý ženě, tedy taky naprosto osobně neznámý ženě) druhej nejodpornější a nejvážnější trestnej čin hned po vraždě, jsou různý.

    Ale byly i znásilnění za bílýho dne...

    Dokonce i znásilnění za bílýho dne mezi přihlížejícími lidmi..

    Byly i znásilnění žen někde u parku, který s sebou měli děti. Různě.

    A tam kde jsem ve tmě courala za známými, co dělali akci, do klubů já, tu bylo všude v Praze okolo vzhůru spousta lidí a vracela jsem se obvykle naprosto bezpečně, skoro za světla, kdy už jedou některý lidi o víkendu normálně do práce, prostě ne za tmy.

    A na akcích venku jsem měla obvykle všude, když ne přímo partnera, tak alespoň pár známých, co tam hráli nebo prostě jsem tam třeba byla sama, ale opravdu by mě nenapadlo, že by se tam mohlo něco takovýho stát, kor ne na místě, kde jsme byli několikrát, bývalý snoubenec tam i hrál.

    A že bych se tam měla bát naopak víc, než třeba na falešnym Czech tekku, kde se to stát nemohlo, protože na tom místě nebyl široko daleko žádnej les, jen louka, prostě placka se zaparkovanými auty a spoustou lidí a všude byla spousta lidí, co by mě pokud by mě někdo tahal třeba za náklaďák mezi auta, tam v uličce viděli a asi zachránili.

    A je zrovna dost blbý, že to místo u lesa je zrovna tak šikovně, že jsem tam za hodinku a půl přímym stopem z Prahy, což se dá najít bezpečnej stop si vybrat z více aut a jet přímo a dá se tam pak bezpečně dostat už z dálnice pěšky za chvilku, aniž by hrozili náhodní číhající úchylové.

    A že jsou DEVIANTNÍ ZÁKEŘNÍ úchylové mezi těma klukama, co si jedou zatancovat na párty, o tom jsem pochybovala a nebála se tam nikdy ničeho a nadále pochybuju, protože i když na to někteří věu nevypadaj, tak většina z nic maj holku a/nebo udržujou normální monogamní vtahy a nemaj potřebu tam někoho znásilňovat a většinou jsou to gentlemani, co se s nima dá pokecat a jsou přátelský a nejsou nebezpečný a ne DEVIANTNÍ ZÁKEŘNÍ úchylové, ZATO JEN JICH spíš PLNEJ INTERNET, ŽE!



    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    REBORNA: Znásilnění za bílého dne s přihlížejícími lidmi? That sounds kinky!!
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    REBORNA: Nemas byt, protoze jsi neschopna pica.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    SIBILLE:

    No tak třeba až se to stane někde, kde někomu budeš ve tmě připadat mladší, nějakýmu kterýmu se berejle u žen líběj, naopak chce třeba ponižovat brejlatý, inteligentně autoritativně vypadající ženy a rozbít jim brejle a znásilnit je.... někym, kdo o tom, že máš děti, vědět nebude.

    Nebo někym, komu naopak znásilňovat ženy od dětí přijde ,,cool" a rajcovní a TAKY ,,hrozná sranda"..
    Třeba rozbít nějaký brejlatý brejle, praštit jí do spánku, až upadne do komatu a znásilnit ji a pak to nafotit a dát někam na internet třeba (což mě děsí, ale nevim, o jakých fotkách ,, s povislými koutky a něčim s nohou", se tu psalo, třeba o těch, co jsem sem dala já kdysi, a ne o nějakých z mýho znásilnění).

    Nebo někym, komu to, že děti možná máš, bude jedno...asi jako někomu jinýmun bylo jedno to, že jsem roky žila se snoubencem, věrně ho milovala, měli jsme se brát, tedy řekli si, že se vezmem, ale že právě i kvůli tomu, že jsem žila s ním, jsem ještě přišla o rodinnej byt, a nemám tak i kvůli němu kde bydlet, nic špatnýho jsem neudělala, jen na něj čekala... a pak jen psala, že bych se ráda seznámila s někým stejným a o potížích na seznamce a s tím hledat náhradního manžela na seznamce na pořízení mimina...

    ...ale to někomu taky bylo jedno a nebránilo mu to v tom, aby naplánoval moje zdrogování, ať už bylo znásilnění účelem, nebo jen důsledkem...což já jsem pak zjistila, že dle všeho nebylo.

    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    REBORNA: Já ve tmě nikde necourám. Mám už ráda svůj klid, ve svym hygge bytečku :))
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    SIBILLE: Ale to zas nerikej dvakrat!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam