• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    REBORNA: Nemas byt, protoze jsi neschopna pica.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    SIBILLE:

    No tak třeba až se to stane někde, kde někomu budeš ve tmě připadat mladší, nějakýmu kterýmu se berejle u žen líběj, naopak chce třeba ponižovat brejlatý, inteligentně autoritativně vypadající ženy a rozbít jim brejle a znásilnit je.... někym, kdo o tom, že máš děti, vědět nebude.

    Nebo někym, komu naopak znásilňovat ženy od dětí přijde ,,cool" a rajcovní a TAKY ,,hrozná sranda"..
    Třeba rozbít nějaký brejlatý brejle, praštit jí do spánku, až upadne do komatu a znásilnit ji a pak to nafotit a dát někam na internet třeba (což mě děsí, ale nevim, o jakých fotkách ,, s povislými koutky a něčim s nohou", se tu psalo, třeba o těch, co jsem sem dala já kdysi, a ne o nějakých z mýho znásilnění).

    Nebo někym, komu to, že děti možná máš, bude jedno...asi jako někomu jinýmun bylo jedno to, že jsem roky žila se snoubencem, věrně ho milovala, měli jsme se brát, tedy řekli si, že se vezmem, ale že právě i kvůli tomu, že jsem žila s ním, jsem ještě přišla o rodinnej byt, a nemám tak i kvůli němu kde bydlet, nic špatnýho jsem neudělala, jen na něj čekala... a pak jen psala, že bych se ráda seznámila s někým stejným a o potížích na seznamce a s tím hledat náhradního manžela na seznamce na pořízení mimina...

    ...ale to někomu taky bylo jedno a nebránilo mu to v tom, aby naplánoval moje zdrogování, ať už bylo znásilnění účelem, nebo jen důsledkem...což já jsem pak zjistila, že dle všeho nebylo.

    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    REBORNA: Já ve tmě nikde necourám. Mám už ráda svůj klid, ve svym hygge bytečku :))
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    SIBILLE: Ale to zas nerikej dvakrat!
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    REBORNA:

    *budilo snuníčlo = budilo sluníčko i přes závěs...nebo spíš vedro...a když jsem jen chtěla spát po párty, že pak něco vymyslíme (a on by stejně nebyl asi schopen styku, protože byl opilej po párty, ale ani k mámě ani k bývalýmu snoubenci, jsem si samozřejmě chlapy z klubu brát nemohla, nikdy, tak proč když bydlím prvně na starý kolena po pětatřicítce sama toho teď nevyužít, že, i když jsem se tomu celej rok a půl a zatím stále bránila ), tak protože jeho budilo sluníčko a vedro, tak zatímco já spala a měla s ním plán jen, že chci aby mě vzal na akci nebo se mi věnoval a šel se se mnou pak koupat, tak jeho budilo vedro, takže blbě spal a pak do mě šťouchal...tak byl pak se mnou u rybníčka, kde se klepal jako osika a i když je z Čech, tak genetickou výbavou je jasný, protože ta je zčásti nečeská, a to z otcovské a dědečkovy linie, tak se u něj jakožto muže více projevuje geneticky, je jasný, že teplotou by mu bylo lépe spíš třeba v egytskym moři nebo tuniskym, který je teplý jako kafe anebo třeba někde v Karibiku, tam jsem tedy nebyla, ale bude to tam s teplotou vody asi podobný...

    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    REBORNA: Tak to asi neklapne, já jsem přeci stará, ošklivá, brejlatá a s dětma, takový už nikdo zdrogovat a znásilňovat nechce ;)
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    SIBILLE:

    Mně je četl i tatínek právě. A učil se se mnou matiku, když mi něco nešlo na základce nebo začátku gymplu...

    A práci jsem zatím měla, nepracovala v předchozích letech jen max několik měsíců a vysněný zaměstnání, který je top v mym oboru, jsem taky vloni už našla a měla.

    Dej vědět, jak na tom budeš, jak na tom s prací budeš, až tě někdo bude otravovat do práce i po práci, a jak na tom budeš s prací, až tě někdo někde najde, zdroguje a znásilní...třeba i pak až u toho usneš rovnou možná hromadně, což je jasný, že nebudeš vědět a budeš si to tak moct myslet, což je skoro stejný, jako kdyby se to opravdu stalo...

    A jak na tom budeš pak s prací po měsíční nemoci s příušnicemi, až tě pak někdo bude otravovat zase a příjdeš na to, že tě dal někdo, s kym sis psala, skutečně zdrogovat a znásilnit a otravoval tě do práce i po večerech po práci s dalšími lidmi proto....a byl tam vytvořen dojem, že to bylo ve zlym úmyslu a hromadně, což třeba vůbec nebylo, ale to neni ve vytvoření toho dojmu a pocitu, podstatný.

    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    REBORNA: Hmm, tak už asi vim, proč moje slohovky stály za prd, maminka mi málo četla pohádky :) To by i vysvětlovalo ten můj cizojazyčnej gympl. Ahajaj!!

    Ale na pracáku jsem, naštěstí, neskončila.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    Ale hlavně ty český pohádky a český učebnice a ta otázka je, kdo mu je bude česky, ty pohádky, a pokud možno bez přízvuku, předčítat.

    A pak se s ním během základky v češtině učit a vysvětlovat mu věci, kdyby něco nepochopilo.

    Zda Arab nebo Francouz nebo Helmut (Španěláci se mi moc nelíbí a serou mě, Romové se mi moc nelíbí, Taliáni jsou některý naprosto k sežrání, ale málokterej tu plánuje zůstat celej život, k Rusům mám averzi (a nebudu to tu tajit jen kvůli SUB., prostě jí se to netýká a nemusí si to brát osobně), mám ji i k Helmutůma a Araba, co by měl vztah a domácnost zrovna se mnou by mi bylo spíš líto, měl by kulturní ŠOK, a některý další národy jsou tu považovaný za podřadnej póvl, se kterým by nechtěla dítě Češka snad žádná, ale za to si ti chlápci mohou i sami z toho, jak se tu projevují nebo co tu jejich předci dělali v 90. letech...nejde jen o nacionalistickou diskriminaci nějakých národů, ale spíš o něco jinýho!)/ zda Ukrajinka nebo Francouzka nebo Romka nebo co já vim kdo, anebo zda není tedy lepší, když si najdu Čecha a bude to dělat se mnou Čech.

    Krom zaječích úmyslů vrátit se zpět do přímořské rodné vlasti mluví v neprospěch vztahu z cizinci/cizinkami i tento fakt.

    Každej ať zváží podle sebe, s kym se chce seznámit a mít a starat se o to dítě a jakýho ho chce mít tvaru očí/barvy.

    Já měla Čecha a chtěla jsem ideálně zase Čecha.

    A dokonce i z části exotický a jen části český Avatar (ne ten nyxí, ale vyšší hubenej týpek z klubu, o kterym jsem si původně myslela, že je Rom a nechtěla ho balit, jen mě zajímal prostě, že už jsme se tam náhodou bavili jindy, že jsme na sebe nějak narazili, ale konverzaci nám přerušil security a rozsadil nás, že se odcházelo, tak jsme se seznámili až za měsíc, když jsme tam na sebe narazili příště), který se tu narodil a mluví plynně česky má kvůli svým zčásti nečeským kořenům zaječí úmysly, že plánuje zmizet žít někam k moři.

    Jeho genetická výbava způsobuje např., že když jsme si přišli ke mně chvíli odpočinout po párty, (tentokrát to neskončilo mým 6ti násobným zvracením jako po první párty po několikaměsíční pauze bez alkoholu po korona-stop-stavu s Čecho-taliánem, co mě šel doprovodit tehdy taky, že jsme měli z poloviny společnou cestu a byl tu na návštěvě několikrát, pak už jen na film a vyzvednout po procházce a jídle nějaký moje věci, než jsme šli zase ven), ale skončilo to jen snídaní a krátkým šlofíkem, alw nemohli jsme ani spát, protože nás budilo snuníčlo a bylo tu vedro a když jsem chtěla spát, tak do mě šťouchla, tak pak jsem mu půjčila plavky, co koupila kdysi máma pro bývalýho snobence a zůstaly v tom předchozím bytě, pak byl v nich Avatar (ne ten nyxí, ale z klubu), byl vhozen do českýho rybníčku, tak se mi tam pak klepal jako osika a musela jsem ho objímat a zahřívat, aby neopruzoval, že jdeme domu, protože já měla zaplacenej vstup, i když malej, ale chtěla se tam ještě opalovat a on se klepal.

    Tak jsem mu řekla, že příště ho vhodim leda u bazénu do polívky, do horký vířivky, ale ta je teď stejně mimo provoz a funguje jen hříbek pro haranty.

    Ale on, že je mu zima a že už příště nejde a že prej leda na skejta, pokud prej vůbec nějakýho ještě doma najde, že už léta od 22 let nejezdí...

    No a pak zmizel bez ohlášení do Šp., já myslela, že už na furt, ale on pak odepsal SMS a už je zpět...ale to jsem doufala, pže tu má nějaký lekce zaplacený a chce to dodělat.

    Ale je mu 24, tak stejně nic...

    Ale je alespoň vidět, že ty zaječí úmysly hrozí, a to by mohly stejně tak i u cizinek.



    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Však může znát jak český, tak anglický pohádky, umět dva jazyky od mala je výhoda ;)
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    SIBILLE:

    Principem čtení pohádek není přeci jen blábolení o těch ,,nesmyslech", ze kterých se dítě uondá a usne, popř. získá povědomí o tom, co je ZLO, který patří do pekla (např. krádež a před ní zdrogování nebo znásilnění, popř. jeho plánování na hodnou českou mužem opuštěnou slečnu, co ještě přišla chudák o bydlení) versus DOBRO (např. hodná věrně bývalého snoubence roky milující R., co ho chtěla za muže a bydlet s ním v jeho nebo svym bytečku jako princezna, v lásce a věrnosti a všude být spolu, aniž by tomu někdo musel říkat stíhačkovost, že...a pak mít mimíse), ALE ČTENÍ POHÁDEK JE TAKY HLAVNĚ ZPŮSOB, JAK NAUČIT DÍTĚ MATEŘSKÝ JAZYK.

    Aby si osvojilo mateřský jazyk posloucháním pohádek, který si pak začne číst a toho pak využije i ve školce a při psaní prvních vět ve ŠKOLE, ČESKÝ 9 LETÝ ZÁKLADCE...

    Takže češtinu, kterou pak bude využívat a potřebovat minimálně dalších 13 let, pár lidí pak jde na cizojazyčný gympl, (kde se učí vše v cizim jazyce, ale často tam pak jsou rezervy, že se toho nestihne tolik probrat a pochopit a pak na VŠ, která je zase v češtině, to může dělat potíže, že toho ti lidi umí míň, než ti, co měli plnej rozsah osnov na gymplu českym a jelikož se to učili v mateřskym jazyku, stihli toho jako my na našem gymplu, probrat asi tak 10 x víc, než lidi na těch cizojazyčných gymplech....ty maj svý výhody i nevýhody, ale k tomu se nemůžu vyjádřit, znam slečnu, co to plně využila, znam zase jiný, co pak chtěly v práci jen využít AJ a že byly předtim na německym nebo italskym gymplu, jim bylo pak k ničemu...fakt se nemůžu vyjádřit.)

    Ale k těm pohádkám - to je i příprava do školky a NA ZÁKLADKU ( , naučení se česky, číst ty pohádky a písmenka a naučit se pak psát ) = ČESKOU ŠKOLU S ČEŠTINOU.

    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    REBORNA: Netušila jsem, že pohádky existují jen v češtině.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    KOUDY:
    SIBILLE:

    Je to hezký s tou modrou (, i když kýčovitý), protože takhle to připomíná kontinent v moři, prostě mapu, taková deformovaná Austrálie. Něco jako biomechanika, tak tohle je geo-mineralo-geografie, mineralo-kartografie.



    REBORNA
    REBORNA --- ---
    Ano, Francouzky uměj anglicky, ale často dost blbě...

    Ale to nebyla podstata sdělení.

    Tou podstatou přeci bylo, JAK UMĚJ TY CIZINKY ČESKY, ABY NAUČILY TO DÍTĚ MLUVIT ČESKY A ČETLY MU ČESKÝ POHÁDKY A UČILY SE S NIM DO ČESKÝ ZÁKLADNÍ ŠKOLY...gymply už jsou některý cizojazyčný...

    Pak tu tedy je pro korporáťáky pár cizojazyčných základech výběrových, ale to jsou nějaký drahý a jen pro pár cizáků korporáťáků, co se rozhodli založit rodinu tady - je to spíš velmi okrajová záležitost.

    Což by nahrávalo spíš G. a spol, pak by byl argument, ŽE PROČ JAKO NECHCI CIZINCE, že přeci mateřský jazyk dítě mít mym přízvukem nebude, když já jsem češka a přízvuk, co by ode mě dítě chytlo, nemám a že učit se s dítkem pak můžu já...

    No ale to já právě nechci, chci aby se muž zapojil. A jednoznačně to, jak jsme si vyprávěli s bývalým snoubencem a smáli se věcem a různým nuancím, a to v češtině, to by se s cizincem nedalo.

    REBORNA
    REBORNA --- ---
    Ježiš, to jsem si pak uvědomila, KDYŽ JSEM STŘÍZLIVĚLA NA ZÁCHODĚ, a pak už tam na mě čekal security a tak jsem odcházela...sama....

    Pak jsem tam naštvaně a spíš ze srandy zařvala, ŽE ZA TO NEMŮŽU, ŽE JSEM OPILÁ A DEZORIENTOVANÁ a proto MÍSTO TOHO ABYCH NA KUŘÁKY A KUŘAČKU V KLIDU ZAVOLALA SECURIŤÁKA JÁ, ABY JIM TO V KLIDU VYSVĚTLIL, jsem nechtěla, že jsem byla prostě ,,cool", tady spíš opilá a proto to řešila po svym.

    Jenže to jsem zakřičela schválně, že vim, že to sucuriťáka nasere, protože ten se má starat o rušení nočního klidu..

    A když jsem ho rušila jednou cestou z Crossu v 6 ráno, tak to vůbec nevadilo, protože BYLO UŽ RÁNO, NE ASI, TAKŽE NIC VÝJIMEČNÝHO, asi jako tým fotbalových fanoušků, co hulákaj večer ve 20 h, tak to taky nikoho nevytrhne..

    Ale tohle bylo po tom, co mě naháněl ten mladší security ve 4:30 = bylo to rušení nočního klidu, a proto tam asi nesmim.

    To tedy nikdo neřekl, ale asi tam nejdu minimálně půl roku, což je jako blbý...

    REBORNA
    REBORNA --- ---
    Tady je to fakt jak u blbejch na písku.

    ,,A jak to zvládají ty holky, co měly děcka - i několik - ještě mladý a zvládly rozjet i kariéru?"

    PROTOŽE PROČ JSEM NEMĚLA KE KARIÉŘE JEŠTĚ S BÝVALÝM SNOUBENCEM DÍTĚ, UŽ JSEM TAKY PSALA.

    1. Jako první věc k tomu dodám, že znám spoustu mužů, co v našem věku nemaj ani dítě, ani VŠ, ani kariéru, dostali byt od rodičů, a dělaj jen občas nějaký brigády nebo nemaj a nikdy neměli pořádnou práci, A PŘITOM se to jeví, že jsou se sebou naprosto spokojeni....

    Každopádně můžou si to dovolit, že maj byt od rodičů, jak jsem chtěla já, tedy pardon, já si ho po 6 letech HPP chtěla skoro z POLOVINY DOPLATIT.

    Nebo jsou u rodičů v těch dvougeneračních barákách... někteří takoví maj jakousi kariéru a děti, ale bez toho, aby byli u rodičů v těch dvougeneračních barákách by to nezvládli, a možná ani do dětí nešli, takže těžko porovnávat.

    2. PROČ JSEM NEMĚLA KE KARIÉŘE JEŠTĚ DÍTĚ, UŽ JSEM TAKY PSALA.

    Po práci přímo v oboru, jsem byla ve firmě na part time, pak HPP mimo obor, pak se vrátila trochu blíž oboru, ale když jsem v tý firmě po 3 letech skončila, TAK JSEM SI NAŠLA LÍP PLACENOU PRÁCI, ale ta byla na půl roku na dobu určitou, prodlouženo na ROK.

    Ale já nevěděla, že i při smlouvě na dobu URČITOU VZNIKÁ NORMÁLNĚ NÁROK NA MATEŘSKOU...a navíc jsme v té době měli po 3 letech s bývalým snoubencem pauzu = PROTO JSEM NEMĚLA KARIÉRU I DÍTĚ...

    Pak jsem se vrátila přímo do oboru, pak o práci kvůli kolegyni přišla a bývalý snoubenec před svatbou zmizel do rodiště.

    3.

    Např . právničky mohli mít pro mě za mě dítě už při VŠ, protože tam se dost věcí pochopí i bez výkladu a závisí na samostudiu.

    Ale ŽENY Z LÉKAŘSKÝ FAKULTY A TECHNICKÝCH VYSOKÝCH ŠKOL I DALŠÍCH MAJ VE STUDIJNÍM PROGRAMU PŘECI, tedy nevím jak teď, ale za nás to bylo, ŽE MUSEJ BÝT OD RÁNA DO VEČERA 2 DNY V TÝDNU NA PRAKTIKÁCH, A další dva dny v týdnu na přednáškách, protože samostudium nestačí, mnoho věcí nelze pochopit bez vysvětlení, a to hned v několika předmětech, pak SE MUSÍ DOST UČIT A TO SE S MALYM KOJENCEM TĚŽKO ZVLÁDÁ..

    Takže předpokládám, že se tim myslely ty holky, co po VŠ rozjely kariéru a měli dítě pak...

    No to já mohla taky, ALE BĚHEM TĚCH MÝCH 3 LET VE FIRMĚ jedný, se se mnou zrovna po 3 letech rozešel ten o několik let mladší a našla jsem si pak bývalýho snoubence, se kterým jsme byli skoro 4 roky, ale proč mě bývalý snoubenec zatím nezbouchl JSEM PSALA TAKY, PROČ JSEM NEMĚLA KARIÉRU I DÍTĚ...


    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: Nevnímáme, všem kromě tebe je to jedno, cestující / pracující Francouzky ostatně často umějí plynule anglicky
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: Chováš se jako píča, prudíš do ostatních, bereš jim jejich majetek a ještě se divíš, že skončíš na blacklistu? Golden :D
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    Plochý břicho teď zase mám ....A nic proti cizinkám jsem tu taky nepsala...

    Vždyť jsem už psala, ŽE když si muž najde cizinku, že je pak jasný, ŽE PŘEDČÍTAT POHÁDKY A UČIT SE S TIM DÍTKEM, BUDE PAK MUSET ON, JEN ON... a že je to vlastně feministické....

    Tak to je podle toho, co kdo hledá....já jen vím, že muži často Romky nebo Ukrajinky ze seznamky nechtěj, dokonce ani Francouzky (, který vnímáme jako vyšší level, ale to se dá pochopit, protože málokdo umí francouzky a málokterá Fr. anglicky tak, aby si ten pár mohl vysvětlit vše a mít i společnej humor a tak), že si na rande se mnou vloni taky stěžovali mimo jiné na to taky jako já, že je na seznamce a všude hodně cizinců...

    Ale když to tu píše člověk, co psal, proč by měl jako nějakej chlap vůbec chtít ženu a v životě mít dítě, (jak jsem pak pochopila asi zřejmě kvůli jeho věku a probere se pozděj...snad ne v době, kdy už budou všechny jeho vrstevnice vdaný a dětnatý, to by se pak nerozmnožil), to je pak těžký vysvětlovat....


    REBORNA
    REBORNA --- ---
    TRAILER: Vždyť byt jsem chtěla zajistit já, prostě aby bylo pro mě bydlení po miminu jistý...ale už ho nemám, že ho táta prodal...tak není zbytí, babička tu bude ještě pár let a taky neni jistý, že alespoň ten její malinkej a ještě navíc polo-družstevní s tátou vyčejnžnu...za to, že poti naší vůli prodal ten druhej po mámině mamince..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam