RAINBOF:
To nevim, ale přeci jen jsem ještě zkusila rande přes seznamku, když Avatar (off nyx, 24 yo) bez ohlášení zmizel do ŠP. a nebylo jistý, zda se vrátí a zda je to jen dovolená, já se lekla, že se bojí, že už ho tam pak nepustěj a že se sebral tam už fakt pracovat, jak vyhrožoval...
Tak jsem plakala, ale to hlavně asi z PMS nebo nyxu, pak byla na něj naštvaná a dala si rande ještě s jedním ze seznamky, u kterýho nebylo ještě jasný, zda je nemožnej, jako ty ostatní...
A ten říkal, když jsem drbala kolu, na kterou jsem měla ale chuť, tak jsem si ji výjimečně dala, tak říkal že prej jeden investor ji pije prej celej život a dožil ze devadesáti...
Tak jsem kontrovala, že to bude asi jako když nejmenovaná firma si zaplatila výzkum, že neni globální oteplování, že je to jen výpplod chorých mozků, přitom jen podplatila nějaký vědce, co ji to potvrdili a vytvořili za šílený prachy nějakou protistudii, ale bylo to podplacený.
Že dědek určitě nic takovýho nepije a že kdyby byl žena, už by zhynul na potíže s kostmi...
A PAK ŘÍKAL, PROČ JAKO NEPIJU, PIVO, ŽE PREJ NAOPAK NĚJAKEJ CHLAP, CO PIL PREJ 5 PIV SKORO DENNĚ A PAK PŘESTAL, NAOPAK ZEMŘEL NA NEDOSTATEK TEKUTIN, ŽE MĚL LEDVINY ADAPTOVANÝ UŽ NA TO, ŽE PIL 4 LITRY TEKUTIN A Z TOHO SKORO DENNĚ 3 LITRY PIVA.
A že pak umřel naopak na selhání ledvin DE FACTO Z NARUŠENÍ PITNÝHO REŽIMU, DE FACTO ZEMŘEL NA NEDOSTATEK PIVA..
Tak jsem mlčela, pak řekla, že by asi pokud tohle dělal, UMŘEL BRZY STEJNĚ, TAK ŽE JE TO, NA CO UMŘEL, UŽ JEDNO.
Já piju fakt JEN NA PÁRTY, KDYŽ SE TANČÍ A NĚCO HRAJE... ne jen něco...tedy čím líp to hraje, tím míň piju...
Taky podle zimy, v klubu to víc opíjí, venku je třeba podstatně větší množství na jaře a na podzim, V LÉTĚ ZASE NAOPAK STAČÍ VENKU MÍŇ a když je třeba se tam nějak dostat a dojít odtamtud pěšky na vlak třeba hned ráno a dojet ve zdraví domů..
Pokud možno i neznásilněná, což jsem zapojila do plánu vloni...
Léta zkušeností. A tunění alkoholismu...
ALE CO MÁM TEĎ V PLÁNU SE DOSTAT ZPĚT NA MÍRU, JAKOU JSEM MĚLA JEŠTĚ, KDYŽ JSEM ZAČLA VÍC PAŘIT PO VŠ, ale měla stále díky fin. problémům málo peněz a pila jen deci nebo dvě deci vána za celou noc.
ALE I TA DECI VÍNA NEBO DVĚ MĚ TEHDY DOKÁZALI SLUŠNĚ OPÍT A NAVODIT PŘÍSLUŠNOU NÁLADU..
tAK K TOMU BYCH SE CHTĚLA VRÁTIT.. je to levnější a Božkovem místo vypití celý fladněry, jak se mi teď prvně ,,povedlo", mohu pak oslňovat nemajetné potenciální oplodňovače a opíjet je, místo sebe.