SARAJ:
REBORNA:
+ JEŠTĚ K TOMU NUTNO DODAT...
...ANO, SMUTNÝ DOKUMENTY, JAK MIGRANT PUTUJE VYTRŽEN Z KOŘENŮ SVÝ ZEMĚ DO EVROPY, ABY SI POLEPŠIL jsem viděla...
A zatímco on pluje na lodi, jakoby za penězi, aby si polepšil, TAK PARALELNĚ PENÍZE Z JEHO ZEMĚ UBOHÉ VYKOŘISŤOVANÉ JSOU GLOBÁLNÍM A EKONOMICKÝM ZLÝM SYSTÉMEM ODČERPÁVÁNY PRÁVĚ DO TÝ ZÁPAĎÁCKÝ ZEMĚ, KAM PUTUJE, ABY SI POLEPŠIL... COŽ JE JAKO ŽE PREJ DĚSNĚ SMUTNÝ ...aTAK DÁLE...
No je, protože sem putuje, aby si polepšil, ale jeho země je vykořisťoována...a on chudák pluje do země evropský, aby si polepšil...
A pak na koupališti, pokud mu na to zbydě při řeholý práci čas, houkne na Rebornu, co mu nasraně, že přišla o byt na mimíse a časkýho muže leda tak tiše nebo alespoň pohledem naznačí,
ať si jako trhne a že je jako že podřadnej póvl, nečeskej hindering zaclánivěj hmyz, kterej by nejradši preventivně vykastrovala, aby se tu pak moc nenamnožil a neskupoval byty a nezacláněl v bytech,,,protože Reborna vidí a za roh, zejména na Prahu 5...
Takže Reborna sama, přistěhovalec sám, než si najde přistěhovalkyni a vytvoží nechtěného invazivního zaákeřného mimíse.
NO ALE MÁ TO háček, co vědi všichni,
I V RÁMCI TOLERANCE K MIGRANTŮM, CO SI CHTĚJ ZACHRÁNIT ŽIVOT A JE TŘEBA JICH PÁR PŘIJMOUT ANBO V RÁMCI TOLERANCE K NĚKOLIKA MÁLO EKONOMICKÝM MIGRANTŮM Z VYKOŘISŤOVANÝCH ZEMÍ...
Rusko přeci není CHUDÁ A ZÁPADNÍM SYSTÉMEM VYKOŘISŤOVANÁ ZEMĚ, KTERÝ BYCHOM NĚCO DLUŽILI A MĚLI TU NA ZÁKLADĚ TOHO DÁVAT AZYL EKONOMICKÝM MIGRANTŮM/MIGRANTKÁM OD NICH....
A co se týče nařízeníé z eu, ŽE MUSÍME PŘIJMOU ALESPOŇ ČÁST UPRCHLÍKŮ, TAK UKRAJINA PŘECI NENÍ ZEMĚ, KDE JSOU V BEZPROSTŘEDNÍM OHROŽENÍ ŽIVOTA, ŽE BY FAKT JAKO NEMĚLI KAM JÍT, ABY SI PŘED VLEZLEJMA DRZEJMA ZAJEBANEJMA RUSÁKAMA ZACHRÁNILI ŽIVOT, JSOU V BEZPEČÍ PŘECI I TAM, na tý Ukrajině, JEN JINDE tam...o život jim nejde, že.
A POKUD BY ŠLO O VOLNÝ POHYB OSOB, TA UKRAJINA PŘECI NENÍ SOUČÁSTÍ EU.
A všimni si, že zda by měla být nebo ne Ukrajina součástí EU a k mýmu vztahu k Ukrajincům a tý politice tam, jsem se tu radši vůbec nevyjádřila.
A už se tu i psalo, že bych měla pak přejít na Egypťana.
Nebo něco podobnýho.
Ten je třeba potřebnější,...a možná i bude mít pči češtině i pro mě víc sexy přízvuk než Rusové a Ukrajinci.
To jako nemůže ani SUB. vědět, jakej přízvuk se líbí českým ženám nejvíc a jaký přistěhovalce by jako chtěly za muže nejradši český ženy a kdo tu tedy jako ještě by měl mít byty,,.,.na to tu ani anketa nebyla.
Ale otázka je právě, zda ti ostatní přistěhovalci přenechaj těm s tím nejvíc sexy přízvukem, pokud tedy SUB. myslí, že jde o sexy přízvuky, zda jim přenechaj byt.
Zda třeba Rusové nechaj byty Čecho-Taliánům, Frantíkům integrovaným, co mluvěj česky a maj úzkej nos a sexy přizvuk taky, určitě víc sexy než Ukrajinec nebo Rus...tedy jako za mě...
To už je otázka.