• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    OVERWATCH:

    Stalking je stalking, kyberšikana je kyberšikana, zdrogování je zdrogování a znásilnění je znásilnění.

    Viz slovník.

    A popř kriminalistický slovník.

    A kyberšikana formou znásilnění prej neexistuje.

    Existuje: kyberšikana na základě nedorozumění nebo nepochopení a na tu pak navazuje zdrogování a znásilnění...

    To je jasná věc.

    Že přes net nikdo nikoho neznásilní ani nevystalkuje.

    Jen kvůli zdrogování nebo znásilnění jen přes net pak vytrvale obtěžuje písemně.

    Shrnout to do novotvaru: Kbyršikana formou znásilnění (, tedy resp. dání najít, zdrogovat a znásilnit), SE NEVYPLÁCÍ.

    To pak vede k nedorozumění.

    Policajti na kriminálce jsou taky hrozný puntíčkáři na ty jejich termíny. Co jako existuje a neexistuje, i když podle mě je to jedno.,.,.ale neni to moje práce, že.

    To já byla v jedný práci puntíčkář na termíny a označení taky, to jo.

    Nazývat věci správnými jmény je důležitý, to jo, v každý práci.







    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    REBORNA: To jsi asi potkala nejakyho stalkera ne?
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    ROLAND: No on mel asi vic stesti nez rozumu. Naborar fakt nejsem. Taky mam se seznamkama online spis negativni zkusenost.
    KULA
    KULA --- ---
    Ta seznamka stojí za prd, protože nikdo nechce moje chlupaný nohy a špatně oholené tváře
    logic
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    TRAILER: Nemel jsem si obnovovat clenstvi, je to k nicemu. ;o)
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    OVERWATCH: Kámo tohle ti moc nevěřím, spíše to beru jako řekněme vyjímky než plausible facts. ;) A zníš jak zaplacený náborář. Neříkám že pro některé určité typy lidí s určitými parametry nemůže fungovat. :)
    Fake profily tam byly problém už od začátku. A věř že seznamkama jsem se zabýval hodně a prakticky od jejich začátků.
    Znám doby kdy byly seznamky ještě použitelné. Dnes neznám žádnou která by byla použitelná. U těhle rádoby seznamek jde především o lovení kachen. Velké částky spolyká falešný pozitivní marketing. A to nemluvím o těch interních principech jak tyhle věci fungují a některé profily tam prostě vlastně nikdy neuvidíš.

    Zkouším teď třeba Tinder asi dva měsíce. Jediné shody mám od Asiatek, asi už 10. Evropanka nula. Nemluvě o tom jak se většina prezentuje. Těch 11 skrytých bůh ví kdo to je, ale hádám že také Asiatky.

    Ještě v dobách když ještě se přes seznamky tak nějak dalo, i když mě už zvonila hrana. Tak jsem se spíše seznámil a i reálně setkal přes chat typu, Gigachat, Lidé, xchat. A znal jsem i x lidí co se tak i spárovali.

    Až bude nějaká seznamovací aplikace která bude mít hodně uživatelů a udrží si na googleplay skore min 4.2 pak to bude použitelná seznamka.

    REBORNA
    REBORNA --- ---
    KULA:

    Ne, já nejsem ten, kdo když já psala o seznamce a proč co nevyšlo a byla i někdy stručná, NEBYLA TEN, KDO asi 7000 x dokola jako gramofonová deska odpovídal,

    MNĚ NEVYŽÁDANĚ ODPOVÍDAL A OBTĚŽOVAL MĚ TU ANIŽ BY MĚ ZNAL A NĚKDY SE MNOU MLUVIL...

    ..že jsem jako ve vztahu ASI nějaká problémová...

    ...a co jako ASI dělám v domácnosti blbě... co způsobilo že snoubenec chtěl blíž rodišti za tátou - fakt logika!!

    ....a co asi jako píšu na seznamce blbě nebo říkám o miminu blbě (ale to alespoň byla rada k tématu) - takže tento bod pominu,..


    ...kdo asi 7000 x tu mně nebo mým známým nebo popř. mužům, co by se se mnou mohli chtít pak seznámit třeba i na nyxu psal,

    ŽE JSEM BLÁZEN, NEBO ALKOHOLIČKA...

    ...kdo případným nápadníkům psal o mně urážky...

    ...navážel se tu do mně...

    Různě oponoval mým nárokům na to si doplatit byt..

    A takhle asi 7000x...


    a obtěžoval mě s tím tehdy i do práce a po večerech...vytrvale a auž nad míru obtěžujcně...a už jsem na to slyšela i z davu odezvu na akcích a vemi mě to rušilo i tehdy v práci a uže nebavilo na to tu muset kvůli mým známým odpovídat...

    KDO JAKO NEUSTÁLE OPONOVAL, NAVÁŽEL SE TU DO MĚ, ODPOVÍDAL MI NA VŠECHNO A OBTĚŽOVAL MĚ , i když jsme byla v tématu a třeba i vtipná a věcná,...obtěžoval mě PŘED MÝMI ZNÁMÝMI NEBO PAK TEORETICKY I PŘED NÁPADNÍKY, CO BYCH MOHLA MÍT NEJEN NA SEZNAMKÁCH, ALE TŘEBA I NA NYXU,...

    Nebo na akcích, kam chodím, kde potkávám i lidi, co jsou na nyxu,,..,



    ...a před nimi se tu do mě navážel, ODPOVÍDAL MI, OPONOVAL MI , URÁŽEL MĚ A TAK POŘÁD DO KOLA,,,

    A TAK ASI 7000 X

    Jak ohraná deska a já nevěděla proč, proč to jako dělá A CO PROTI MNĚ JAKO MÁ.

    a JASNĚ JSEM PSALA VĚTY ,,Tak už toho nech."

    Dokonce i ženský tu psaly, že na mě UŽ VY ANI TEN GRÁZL NEBO POTENCIÁLNÍ KRIMINÁLNÍK NEMÁTE REAGOVAT A OBTĚŽOVAT TU TAKY!!


    já ZATÍM TEHDY nevěděla proč...Proč mi jako kazí vztahy s lidmi Z akcí, proč se tu do mě před dalšími naváží, proč MĚ TU JAKO OBTĚŽUJE.

    A to prosím dělali i v době, KDY TU BYL O MYM BYTĚ (= i o snoubenci, co byl na schůzce o mym dědictví po babičce z máminy strany s člověkem, co se ho to dědictví nemělo týkat, tedy s mym tátou potažmo nepřímo jeh přítelkyní, co na schůzce nebyla stejně jako já),

    to tu byl tehdy o mym bytě na mimino tehdy jen jedinej příspěvek snad tehdy...

    .,,.a stějně se tu do mě naváželi...


    NEDĚLEJ BLBÝHO A NEVOTRAVUJ!

    Nahoď jak jde seznamování leda.



    KULA
    KULA --- ---
    REBORNA: :)) ok, tak ti držím palce s touhle náturou. Tak třeba příjdeš s něčím novým taky někdy....
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    TRAILER: Spis kolem 30-35, nektery s ditetem, a to pred srazem nezminily. Az na srazu. Jedna kecala o tom, ze nepodnika a pak mne priznala, ze vlastni obchod ale ze to nechtela pred srazem rikat aby s ni nechtel mozny budouci partner byt kvuli penezum. ;o)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    REBORNA: No ale ted kam dal?

    vem si jaky jsi mela sny...Chlap..mimis..byt apod..

    a jaka je realita? Je ti 40.
    Mas trochu nadvahu
    nemas mimise
    nemas praci
    nemas chlapa
    nemas byt

    tak co dal? Jakej je dalsi krok?
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    OVERWATCH: nope, jen chytrej algoritmus...
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    K tomu eDarlingu, je zajimavy, ze mne odepsala, ze se ji libi film Green book. Takze to nebyl zadnej automat.
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    REBORNA:
    REBORNA:

    Tak si to oprav, ty analfabetko ♥
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    SNOWWHITE:
    REBORNA:

    Já nejsem zlá, jen jsem se tu zamýšlela nad politikou v mý zemi a jaký má ta a ta která, i kdyby v něčem dobrá, nevýhody a třeba i v dlouhodobym horizontu nějaký negativní důsledky...

    Jo a btw jeden týpek z techna mi psal do pošty, na základě toho, co si tu přečetl, že jedna je prej moudrá, ale že ty jsi prej DILINKA. To jen na okraj.
    Mně byl volnej, že má širokej nos a názor si umim udělat sama, ale to je třeba na základě osobního setkání a rozhovoru a ne přes net! Tady to zkresluje.


    Jinak: Jsou to názory většiny, smiř se s tím ty. Nejsme Amerika ani Francie. Jsme maloměsto i tady v Praze. Nejen plešky, ale i ostatní si tohle ,,vykládaj doma", jen málokdo to někam napíše.

    Protože se nechce hádat s omezenci, co neviděj všechny faktory věci a nadávali by jim tupě do PÍČ, což jsem tu schytala paradoxně já, NEBO do RASISTŮ, což je ovšem úplně jiná věc než střípky národní hrdosti a nacionalismu že někdo chce byty nebo práci primárně pro místní lidi, až pak co zbyde pro případnou menšinu.

    Ale 20 % ??? 20 % lidí, co tu žijou nebo kupujou byty, že nejsou Češi?! To už je nějaká trochu větší menšina, ne??! Bez diskuse!

    A to by řekl každej. Úplně každej.

    Jen zapastěnec ve svý tolerantní politice to neuzná a radši každýmu, co mu na ni sáhne, sprostě nadává, že je ubohej a nic jinýho neumí.

    Ale kdyby si jeho bejvalka vzala cizince, že ten má byt, když on sám ne, pak by mluvil jinak - to by bylo keců o ,,děvce", co se kurví z cizáky, jak u toho Slováka.

    Protože ti chlapi jsou naprosto průsvitný - jakmile jsou sami nějak nedostatečný, že by je slušná česká holka nechtěla, tak kurvit se s přistěhovalkyní to jo, za doprovodu Che Guevary na triku.

    Ale kdyby si jeho bývalka našla cizince, co tu má byt, tak to by byla jiná věc.

    Jsou to trapáci a ubožáci, CO MĚŘEJ DVOJÍM METREM.

    Ale 20 % ??? 20 % lidí, co tu žijou, pracujou nebo kupujou byty, že nejsou Češi?! Je to doslova alarmující číslo.

    A to by řekl každej. Skoro každej.



    Ano, jsou v tom zahrnutý i ty, co maj ten byt investiční a nebydlej v něm ani v ČR, ale většina z toho ne! A je to alarmující číslo. Daleko převyšující to, co se tu mělo povolit a líp regulovat, kdo tu bude a nebude...a už jsem psala, že já bych naopak i schválila nějakýho muslima, v ohrožení života sem dát místo několika Ukrajinců nebo Rusů.

    S G. bychom ho propleskli, po zavedení zákony o nemožnosti koupě byty cizinci bychom mu vysvětlili, že na hlavu nám nic dávat nebude, pokud chce s námi bydlet v našem bytě bydlet (tedy ona byt má, já už bohužel ne), poslali bychom ho do kursu péče o domácnost a byl by klid.

    Mně se náhodou fakt líbí víc než Rusové nebo Ukrajinci ti arabský a chtěla bych jich tu pár radši. Radši než šikmookýho s malým penisem, co je mi tu tudíž k ničemu nebo těch ostatních, co sice GENERUJOU ZISK FIRMÁM, ALE JAKMILE SE TU ROZMNOŽEJ, TAK VIM, ŽE SE MNOU TO NEBUDE A ŽE MI TU PAK PO JEJICH KOUPI BYTU JEN BUDOU PŘEKÁŽET JAKOBY.

    Tak mě jen zajímalo, že i to si někdo, kdo bere tu politiku narozdíl ode mě bezvýhradně, uvědomuje, že chápe i tyto důsledky tý politiky.







    ROLAND
    ROLAND --- ---
    Z mého pohledu je Reborna a těch pár věcí co jsem si dal dohromady, klasická NIVP. Ale možná nakonec i to I bych vypustil.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    ROLAND: Ja jsem tam pak nebyl a ted jsem nove, akorat se tam nedely tyhle falesny profily. Kamos si pres edarling sehnal hned 3 vztahy najednou. ;o) Ale neustal to financne. jak rikam, byly tam samy podnikatelky zvykly na vyssi uroven. ;o)
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    OVERWATCH: A to se vyplatí. :D Za ty prachy a problém se odhlásit. :D Bral bych tě jako zákazníka. :D
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    REBORNA: já ani nevím, jestli mi přijde horší představa, že tenhle (světo)názor je u tebe projevem neléčené psychické poruchy (která může a pravděpodobně bude eskalovat), nebo že by mohlo jít o tvou normální, záštiplnou, sobeckou a sebereflexe neschopnou osobnost.
    KULA
    KULA --- ---
    REBORNA: a znova, TO VŠICHNI OSTATNÍ. Ty tak lžeš. Těch asi 7000 příspěvků tu napsal kdo? Kdo je už rok zaseknutá deska? Kdyby jsi chtěla, najdeš stejný odstavec svého textu rok nazpět. Nikdy jsi k tématu nebyla, jen jsi se snažila a dělala, že jsi. Ale za koho nás máš? My vidíme, že jsi na hlavu a jen si lžeš do kapes. Proto taky píšeš ty eseje, proto pořád mluvíš o tom samém. Ty se o tom musíš pořád přesvědčovat. Ale ty jsi to posrala, ty jsi ten slabý článek. Ty máš holou prdel. Neříkej ale...
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    KOUDY: No mail jsem ji neposlal. ;o)
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    TRAILER: Jo. Jo. Zatim jsem byl pred 4mi lety na asi trech srazech a byly tam samy podnikatelky. Ale co zlevnili tak se tam nacpalo spoutu takovejhle profilu. Pritom profil by mel bejt overenej, za to se plati.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam