• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    REBORNA: Jsi odporně zlá a zle odporná. A názory, co tu prezentuješ, fakt nejsou názory většiny, smiř se s tím. Už si konečně nabrnkni nějakou tupou plešku a tyhle pohádky si vykládejte doma, ano?

    A najdi si rozdíl mezi hold a holt, paní inženýrko. Aby tě pak nějaký vlastenec tvého charakteru nezavrhnul, že neumíš pořádně česky!

    KULA
    KULA --- ---
    REBORNA: ne, hnusná jsi jen ty tím co píšeš. Krom toho, udělal si tu z tebe legraci už víceméně celý nyx. Lidi sem chodí proto, aby se Ti smáli, přitahuje je vidět něco hnusnýho a hloupýho. A ty jim to tu nabízím. Prostě sere pes, že jsi se s někým rozešla, respektive od Tebe někdo utekl. Ty jsi to celé dehonestovala tím, že to napíšeš 12x denně. V každé tvé větě je "chodám se jako idiot, protože můj snoubenec".
    Měla by jsi přestat být tak přesvědčená, jsi v maléru jak nikdo tady. Protivná, zlá, nepříjemná, furt někoho obviňující. Věříš v dobrý konec?
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    KULA:

    Kde tu? Jako kdo tu na mě nebyl milý? A byl na mě hnusnej a navážel se do mě a neustále mě obtěžoval i do práce a po večerech, když já ještě byla milá, na akcích zdravila všechny a byla tu v tématu?! Byla v tématu na podzim a v zimě a poctivě psala o seznamce a úskalích seznamování...

    Člověk, co patří do kriminálu? Že byl na mě hnusnej a já nevěděla proč...a rozjel to tu proti mně a poštval proti mně všechny a ještě do toho zatáhl tebe?

    No to je jasný, proč. Už je.

    Přitom mě to nezajímalo. A abys sem něco psal nám ty, co nesouvisí s mým nebo tvým aktuálním seznamováním na seznamkách vůbec, taky ne.

    KULA
    KULA --- ---
    REBORNA: A chápeš, že tu na Tebe nikdo není milý právě proto, že ukazuješ jaká jsi a že to fakt není nic moc? To co říkáš je docela důkaz.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    KULA:

    S velkou částí lidí se nebavim právě kvůli nyxu..kvůli tomu, co mi provedli jiní na nyxu.

    Jsem prostě změněná..třeba v pátek tedy známej jeden nedorazil, ale i když minule dorazil na akaci, ani jsem ho nepozdravila, že je taky na nyxu.

    Přitom jindy jsem se s ním bavila a smála.

    A mile zdravila další lidi.

    A s někým z nich, co ještě ne, bych se třeba skamarádila později, nebýt toho na nyxu, když jsem teď sama a mám dočasně čas i na pokec s ostatními a ne jen věnování se muži, se kterým jsem tam byla s bývalým snoubencem nebo těmi předchozími třemi příteli za těch 17 let...





    REBORNA
    REBORNA --- ---
    REBORNA: *Srazy byly.
    KULA
    KULA --- ---
    REBORNA: takže nemáš žádné kamarády, jsi odříznutá, bez peněz, s názory z televize. Bezva inženýre. Kolik bytů na tebe dneska dětichtivý borci přepsali?
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    KULA:

    .no sraz s holkama ze základky byl, ale je to už asi 6 let, než jsem poznala bývalýho snoubence a odtěhovala se na druhej konec Prahy a měla fakt hodně práce a taky ježdění po těch našich akcích a akcíh, kde hrál.

    Pak jedna byla i ve firmě, kde jsme pracovala kdysi.

    S bývalými spolužáky s gymplu srazy byli, ale já se po gymlu právě spíš občas viděla s těma holkama ze základky.

    No a pak měla tak partu, kde byli převážně kluci.

    A jedna holka, co mi byla sympatiská, měla toho času problém, že musela pečovat o úplně nemožnýho bráchu a tátu, že neměli doma maminku...

    ..no a neměla čas...a byli tam spíš kluci, ale hodě jich bydlí mimo Prahu už...to už tu bylo.

    Jinak co se týče názorů občanů ČR a třeba Moraváků, pusť si třeba televizi, nebo jdi někam na internet, nevim.

    a VDÁVÁNÍ dcer za přistěhovalce a ženění mužů s přistěhovalkyněmi, to je specifický, případ od případu.

    Já tu spíš vídám frajery, co s kurvěj s nějakejma šikmookejma frnama, že ho asi nemaj kam strkat a že to viděli v péčku a že jim někdo nakukal, že šokmooký holky rádi vytíraj a že se pak budou moct víc válet, když si nasaděj do bytu šikmoušku.

    No po tom, co ona vytře reštiku, kde maká a doleze z ní ve 23 h domu o tom spíš pochybuju, že by šla mu vytírat.


    Ale jak to maj ty, co dělaj u PC ve faramceutický firmě třeba, to nevim, třeba rádi vytíraj jako j občas ráda jako koníček vařim an podzima v zimě o víkendu.


    A proč maj děti vic Ukrošky jsem tu taky už psala - že je pak nemůžou deportovat zpět, jakmile si tu poříděj děti.
    Podobně jako kdysi Romky a pořizování víc dětí kvůli dávkám - účelová věc.
    Všechny otázky zodpovězeny.





    REBORNA
    REBORNA --- ---
    MILUCH2:

    Jsou nás mraky.

    Znám tam od pokecu několik matek.

    Některý maj i 3 DĚTI..

    Jedna asi nejen že by si neuměli dát bacha, ani že by chtěla tak nutně 3 děti a velkou rodinu, jako ty ostatní, ale třeba protože nemá školu, nic pořádně neumí a možná si pořídila třetí dítě už jen do počtu proto, že se možná někde dočetla, ŽE PAK BUDE MÍT NÁROK NA VÝŽIVNÝ A S DĚTMI NA ČÁST TÝ NEMOVITOSTI TOHO MUŽE.

    Když to tu s takovou jistotou bez zaváhání nebo dohledání ,,VYŠVIHLA" jedna mamina a vpálila mi to pohotově jako argument tehdy do mý práce, ať si jako nemyslim, že za flákání s jednim dítětem bych po rozvodu nedostala nic...

    Tak to má asi podobně s tim povědomím o tom i nějaká z těch trojčetných mamin...

    ALE SAMÝ FAŠOUNKY, VŠECHNY MAJ TY DĚTI S ČECHY, ŽÁDNÁ S PŘISTĚHOVALCEM A ŽÁDNÁ NEBYDLÍ U PŘISTĚHOVALCE.

    Asi to bude tim, že některý z nich už bydlej s mužem vyhostěný do levnějšího za Prahu a boj o byty v Praze s přistěhovalci se jich tak netýká.

    REBORNA
    REBORNA --- ---
    OMNIHASH:

    No suma sumárum to má být 25 let?? U ženy pak s jedním dítětem?? Pokud by manžel zaplatil důchodko, jinak tedy asi 30 let??

    A ta VŠ se počítá k těm necelým 10 letům, co jsem měla brigádku nebo part time nebo převážně HPP? Asi nepočítá, ne? Ale to mě fakt zajímá!

    O vyhazovu tu bylo jen o jednom jedinym, na základě pomluvy tý kolegyně...to předtím byl konec práce po 3 letech a přechod do jiný, líp placený...a to kvůli neshodě s kolegou, co mou práci koordinátora jakoby podmiňoval nebo oravoval tim, že vyžadoval pomoc pro jeho firmičku malinkou exporní, prot kterou jsem vůbec nepracovala a neplatil mě za to...

    A já to pak jen nedávala během nemoci, když mě nakazil bývalý snouvbenec dohromady s mlou prací pro zahraniční firmu, pro kterou jsem dělala a co mě platila...ale pak jsem tam pracovala ještě skoro rok...

    A že pak jsem si našla líp placenou práci, ale že zrada byla, že smlouva byla na dobu určitou, prvně prodloužená, podruhé už ne...

    Žádný vyhozovy...tedy co se tu probíralo a psalo v roce 2019 z tý mý předchozí práce, kam mě otravovali lidi odsud.

    A zapomínáš, že já měla mít momentálně mimíse a pokud bych nezvládala pak finančně, tak bych pak pronajala svůj byt.

    (Ale on je prodanej.)


    Jsem přeci místní, ne přistěhovalecká pracovní síla, co tu může být, jen když má práci a když jí chvíli nemá, tak je deportována... Ale já jsem místní a to po staletí. A žena, co měla být momentálně už druhym rokem na mateřský a pak v part time práci a pak bych asi taky chvíli práci neměla hledala, a přesto bych tu ale dozajista směla a měla být. Jsem totiž Češka a z Prahy.

    Ne ekonomický migrant, jehož pobyt tu je podmíněn permanentní prací a že kdyt už tu zaclání, že tu bude alespoň něco platnej.

    Ale ne, že koupí byt a pronajme ho pokud by pak už neměl/a práci Čechům bude je dojit o šílenej nájem, se do toho věru nepočítá, to není ekonomická aktivita přistěhovalce, nějak potřebná.


    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Nemůžu si pomoct ale SPD z toho přímo kape
    KULA
    KULA --- ---
    REBORNA: tohle jsou tvoje názory, prezenzuješ je tady ty. Jsou jen a pouze tvoje i přes snahu říkat, že i ostatní. Kde máš ty ostatní? Kdy ty jsi se s někým bavila, aby jsi mohla říct ostatní? S tebou se nikdo nebaví, tak jak můžeš něco vědět. To jsi si jen vysnila ve své pošahané hlavě. Nikdo Reborno, nikdo s tebou nesdílí co ty si myslíš. Jsi v tom úplně sama.

    A ta zmínka o kamarádech ze základky, ty klaune, to je 20 let nazpět. Většina z nich už neví jak se jmenuješ a kdyby Tě teď viděli, utekli by. Kolika kamarádům teď můžeš zavolat ty nepřející jantare? Nikomu, protože prostě na Tebe všichni z vysoka...Ztrať se někde radši už.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    REBORNA: *zbyde při řeholný práci čas, horší práci, než by mohl mít, kdyby zůstal doma a nešel opruzovat a zaclánět sem, **houkne na Rebornu, co mu nasraně, že přišla o byt na mimíse a českýho muže řekne nebo naznačí pohledem aby nevotravoval...






    AMANT
    AMANT --- ---
    REBORNA: jsi naprosto bezcena smucka a nikdo te nechce znasilnovat, natoz s tebou mit deti, uz si to pripust a demonstrativne sezer naky prasky a pak zavolej mame, cos udelala, at se konecne dostanes tam, kam patris.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    KULA:
    REBORNA:

    Jo a kamarádů jsem měla spoustu...na základce jsem taky měla nejen to, ale i nejlepší kamarádku...

    Pak měla později i menší partu lidí...

    ALE MNĚ NENÍ 15, ANI 25, DOKONCE UŽ ANI 30.

    Práce a muž, se kterým jsem bydlela, pozdravit někde známým, ale pak být normálně v páru, mi bohatě pro naplnění času stačilo...


    a když si k tomu všemu představím ještě dítě?? No to už snad ani na pindy naší mindy s nějakou další maminou od spolužáků toho dítka snad ani nezbude čas a budeme si tak max jednou za 14 dní volat, se obávám...

    REBORNA
    REBORNA --- ---
    KULA:

    Ale tohle nejsou moje postoje....to jsou postoje mnoha a mnoha lidí z Prahy.

    A z Čech už jako že úplně.

    A že někdo rád strká pyj do malý frndy šikmooký borky nebo komu se líbí SUB., ale je to jinak pokrytec, co si ve skutečnosti myslí, že je víc než přistěhovalci a nechce je tu, to na tom nic nemění.

    PRÁVĚ NAOPAK.

    Já jen nejsem hold tak diplomatická, s holkama jsem se na akcích všeobecně moc nebavila, bohatě mi stačilo pozdravit tři známý, co se tam střídavě objevovali a jindy jsem si vystačila s bývalým snoiubencem, anebo pobíháním a skákáním s vínkem/venku s flaškou vína a s holkama jsem se na akcíích všeobecně moc nebavila, JEN ZDRAVILA DVĚ TŘI, a SUB. je mi tudíž volná, i když proti ní nic nemám...prostě neutrál.

    Tak nemám jen potřebu tý diplomacie a klidně to sem napíšu.

    A ty se vůbec nedělej.

    Mentálně jsi na tom asi jako jeden Slovák, se který jsem byla na rande...

    Na jednu stranu plná huba tolerance, klidně by šel i prznit šikmo-očku nebo nějakou Ukáčkovou chuděru uklízečku nebo SUB. tedy nějokou jí podobnou...

    Ale jak došla debata na jeho bývalou:

    ŽE PŘEDTIM MĚL LETUŠKU A ŽE KDYŽ SE S NÍ ROZEŠEL, TAK ŽE ONA SI NABRNKLA PŘISTĚHOVALCE...

    ...A TO BYLO ŘEČÍ A URÁŽEK...

    ŽE VON JE JAKO ČERNEJ A ŽE TA,,DĚVKA" OD NĚJ URČITĚ CHYTNE NĚJAKOU NEMOC a blá blí blů...

    ¨Přitom to byl zdravej Seychelan nebo už ani nevim, nevzpomenu z loňska z jaký země že byl...ale normálně slušnej zdravej chlap...


    ....ale to bylo urážek, že jako ona je ,,DĚVKA" , CO SE KURVÍ S ČERNOCHEM...

    Přitom jak jsem psala: na druhou stranu klidně by šel i prznit šikmo-očku nebo nějakou Ukáčkovou chuděru uklízečku, co by si myslel, že mu zamete a že ON SE BUDE JEN VÁLET nebo SUB. tedy nějokou jí podobnou...

    PROSTĚ UBOŽÁCI.

    A segregátorský kurevníci,...

    A pokrytci...hlavně POKRYTCI !

    A ne politika, SPRAVEDLIVÁ, ALE JEN JAK SE TO JEJICH PÉRU A LENOSTI HODÍ DO KRÁMU.

    Takže smůla, já vim svý, ani se nesnaž.

    KOUDY
    KOUDY --- ---
    REBORNA: hele Nick te zdravi a rika ze vsichni makaj..jdi do prace taky konecne.

    Backstreet Boys - Everybody (Backstreet's Back) (Official Video)
    https://www.youtube.com/watch?v=6M6samPEMpM
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    REBORNA: Jseš tak ubohá
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    s jejím iq bych to na ODSku neviděl..ale teď jsem tedy taky překvapen, co za rasistka chodí na psycko ;))
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    REBORNA: ...ať si jako trhne a že je jako že podřadnej póvl, nečeskej hindering zaclánivěj hmyz, kterej by nejradši preventivně vykastrovala, aby se tu pak moc nenamnožil a neskupoval byty a nezacláněl v bytech,,,protože Reborna vidí a za roh, zejména na Prahu 5...


    Já se tak opatrně zeptám, kolik žes toho odpracovala ty? Pomatuju si akorát něco o jobu za 6.000 a pár vyhazovech, ale přiznám se, delší čas už neupdatuju.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam