_BENNY:
No ty to nečteš! Já tu psala minimálně dvakrát, že je blbost, že bych někomu podobnýmu nebo jí záviděla. Přistěhovalkyním děti atd. Já psala i konkrétně pak i k ní, snad i 3x, že ani nevim, kolik tu má její ruský klan bytů, zda tu vůbec nějaký klan má nebo zda je tu z rodiny sama.
A zda má svůj byt nebo z části svůj. Že nevím nic, protože ona se tu do mě sice navážela, což JÁ TEHDY nechápala proč, ani nic rasistickýho jsem tu tehdy nepsala, ale my se ve skutečnosti neznáme, jen jsme někde se zahlídlY na akci.
A já jí předtím vůbec neřešila! Proč taky?!
Já vůbec ani nevím, zda je nějak zabezpečná nebo zda jen (zatím, na 50 % zatím vdaná) a tudíž jen zatím, třeba jen na chvilku zabezpečená a má kde s mimísem bydlet (zatím, na 50 % zatím). Já ani nevím, jak bydlí, zda ve vlastním bytě a zda je vůbec vdaná.
A ať už za kohokoli, tak pokud by NĚJAKÁ se TU chtěla tak zvaně dobře vdát, ať už za KOHOKOLI, TAK TO SI VYBRALA ŠPATNOU ZEMI, ZLOU A KAPITALISTICKOU, KDE ROZVODY A VYSTĚHOVÁVÁNÍ S MIMÍSY Z BYTŮ MUŽŮ A S MALÝMI ALIMENTY, TU JEDOU U SOUDŮ STEJNĚ PRO RUSKY I ČEŠKY, PRO KOHOKOLI, PRO VŠECHNY.
A ani nevim, zda je to 50 % a jaká je rozvodovost v Rusku a jaká mezi dvěma přistěhovalci, co se našli tu a maj mimíse tu...třeba maj nižší rozvodovost, že by je tu jinak nikdo nechtěl, tak se nerozváděj, nevim.
Když se najdou dva přistěhovalci, i když Rusů třeba je tu požehnaně, někde i většina, ale stějně,
když se najdou dva přistěhovalci, to asi bude jako když se najdou dva gayové, co se maj rádi a ten jeden ví, že už jinýho V BĚŽNÝ populaci tak snadno nenajde, co by ho měl rád a co by si ho nechal strkat tam a tam, tak si toho pasiva váží a nechce ho nechat hlavně ženě a žárlí na ženy, co toho krásnýho pasiva obletují, že neví zatím, že je gay, i to jsme zažila,
nebo jako když se najdou dva postižený, co se zamilujou .... nebo jako když si ta TRPASLICE NAŠLA TOHO SLEPÝHO, JAK BYL TEN DOKUMENT... (právě jsem dostala záchvat smíchu a to ne že bych se smála trpaslici nebo tomu slepýmu,
jen ta paralela, já vim, asi mě moc lidí nechápe :D :D :D
Ale ju, jako:
Když se tu najdou dva přistěhovalci, to jako když si ta TRPASLICE NAŠLA TOHO SLEPÝHO, JAK BYL TEN DOKUMENT...
Jako že:
,,Já tě nevidim, že jsi trpaslice" a "Já tebe vidim, že jsi krásnej a je fajn, že nevidíš, že jsem trpaslice a neřešíš,
to je jako: ,,Ty jsi taky zkurwenej Rusák? No já jsem taky zkurwená vlezlá Ruska, to je jako supr, že to neřešíš...a ještě mluvíš rusky a nevadí ti to poslouchat...
No bájo, tak jdem na věc. A už se nesmíme rozvést, protože ostatní nás tu nenáviděj, furt si jedou ty píčoviny s těma tankama ze šedesátýho osmýho, dementi, a ti osatatní jsou Ukroši a ti nás nemaj rádi taky.
Tak to už se nerozvedem." Jo jako, třeba např., nevim, jako jo, je to trochu přitažený za vlasy, ani tu nechci urážet SUB., já ji neřešila, to ona tu původně řešila tady mě, ale je to prostě legrace to takto napsat. Směju se tomu.
A v tom, že někdo poslouchá muziku tak divnou, že by tam normální ženská nevlezla, nebo že já taky jako ostatní bohužel měla bývalýho snoubence a i předtím byla permanentně ve vztahu a nemohla sloužit a nelíbí se mi blonďáci.
To si SUB vykládá jako něco o sexy přízvuku. Jo možná, i holky jsou to hezký, Sub. je nejen hezká, je krásná, fajn.
Ale já v tom u těch ostatních přistěhovalkyň a úspěchu a nerozvodovosti přispěhovalců vidim spíš to jakoby něco jako o tý ,,trpaslici co našla toho slepýho...
A je to láska na celej život!
A taky je trpaslice zajištěná a dokonce se i rozmnožila. JAKO FAKT NIC PROTI. Nic proti gayum ani trpaslíkům.
Tak jako ale tohle jsem si po sobě přečetla a mám hysterickej záchvat a sama sobě říkám u ntb: Ty jsi ale blbá ! a směju se.
Jsem se rozesmála, když už to t dlouho neudělal nikdo jindej.
:D :D :D