_BENNY:
Neplatí.
A holky se moc neperou a věcmi v klubu neházej, fakt. Já tedy určitě ne.
A já byla milá, nedělala problémy, kdyby mi chtěl někdo ublížit jen proto, že bych byla opilá, tak by se mě jistě partner tam zastal.
No a aktuálně.
Jako někdo by se mohl obětovat na to nechat si dát po hlavě popelníkem od SUB.
Ona něco psala o nějakým útoku, co plánuje.
Nevim přesně, kam deportovali toho Rusa nebo Ukroše nebo co to bylo, co dal kick box kopačku do hlavy jednomu českýmu klukovi na sídláku.
Ale pro SUB. bych doporučila třeba ji kdyby se tu někoho u nás dotkla českýho, pak ji deportovat třeba do Kazachstánu..
Krásná země, jen hornatá, ale mohlo by jí to tam připomínat třeba jeden festival v Rumunsku... její mimís by tam mohl KATAŤ SA NA LJOŠADU (to je jezdit na koni),
Taky by tam měla po deportaci dobrý postavení, nikdo by jí neoznačoval za ,,blbou ukrajinskou uklízečku, co si v cizí zemi drze pořídila mimíse"
...tam každej pozná hned, ŽE JE RUSKA, třeba jim místo za migrantskej póvl nebo zlý vlezlý Rusáky, bude někdo považovat i za něco víc, než za Kazachstánce, tedy místňáky...
Bude tam vážená, meanwhile mimís vesele cválat na ljošadu, BUDE TO WIN WIN.
Dokonce i rodný jazyk bude moct používat, a to nejen při žvatlání na hajzlu v klubu s kámoškou, ale i jinde.
Třeba jí tam bude líp skoro třeba by i měla sama ve vlastním zájmu uvažovat o tom, že se tu někoho dotkne a o tý deportaci.
Nevim.