REBORNA: * ,,a proč musíme spěchat na tu akci, že jako ty chceš slyšet něco jinýho a bejt tam dřív" (viz den s taxíkem)
,,proč to jako řešíš, ostatní holky to tam vůbec neřešej, kdy tam budou a co chtěj slyšet..." ,,tahám tě tam sice já, vzala sis kvůli tomu v pondělí část dne volno..." ,,ale mělo by ti to být jedno..."
vs. ,,I like music that you like." ... viz video.
To samý s braním fénu na festival, kde prej nebude proud, ale pak tam měli vedle v náklaďáku Frantíci skoro celou trafostanici.
A jak nechtěl první rok ani jednou uvařit, když jsme přišli z nákupu a mně se nechtělo vařit, že mi šel Hellboy a jeho výrok: ,,ty se chceš na něco koukat?" ,,mělo by ti to být jedno..."
Jo, začátky jsou vždycky těžký, první rok byl náročnej, pak i čtvrtej rok doznívali ještě náznaky jakýsi jeho nežádoucí svobodný vůle, kdy chtěl jít v tom největším vedru běhat, i když za dva dny už byla bouřka a po ní chládeček ideální na běhání, dle všech spartovců, jak jsem správně předem zjistila na radaru já a mohli jsme jít běhat spolu oba jako obvykle, a předtim v tom vedru jen na procházku, jak jsem chtěla - logicky...
Tohle už fakt i přestává bejt smutný a začíná bejt i tragikomicky vtipný...
A pak do toho doprostřed tý diskuse přistála ještě Rusanda:
,,ženy něžné, vnímavé, chápavé, nezaseklé na svých potřebách a plánech... + výrok muž ti velmi rychle vysvětlí....", že: ,,Bark like the dog."... viz video. :