REBORNA:
Já si tu nezačala, já si jich jen nevšímám! Já psala jen poctivě o seznamce, o mym bytě a jak to souviselo s býv. snoubencem. A proč jsem sama a proč se mi blbě seznamuje. Já si nějaký útoky nezačala.
A o klubech a kanclech plnejch cizáků a koupáku plnym Ukrošů, Rusáků a Romajzlů a jak tedy s kym se tu má pak člověk v létě seznamovat, jsem psala až dávno potom.
Ještě doplním.
Ono totiž když člověk vidí tohle (třeba jako mohli moji rodiče), tak ví:
Nebo potkal v devadesátkách a 2000-2014 na sídláku tohle, tak věděl:
Ovšem matoucí jsou právě takové Psireny, jsou na různých portálech dodávajících nedostatečným ubožákům, co ani nejsou schopný si normálně najít holku, údajně hodné poslušné manželky. Najdeme je i v tramvaji, na sídláku taky - živí se zejména muži a jejich penězi a byty, pod záminkou poslušnosti a oddanosti, vyskytují se občas i na psytrancu, to taky.
Možná je tam zatáhl kdysi DJ Transdriver, tak hezky hrával, ale ten pak vždy zase odjel, v žádnym bytě se tu neusadil, vše ok.
Někdy je z počátku obtížné je odhalit, obzvlášť v tom hluku, kde nejdřív zaujmou vzhledem, člověk neslyší, jaké osnují plány a jaký jazykem, ale pak náhle zaútočí:
Ale to je mně vesměs jedno.
Každopádně nejvyšší čas, aby některý fracky z nyxu, obzvlášť ty původně mimopražský, co ani nebyli snad nikdy na sídlištích na Praze 5, vzali rodiče konečně na zmrzku.