• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    FORTRESS: OK, dik, tak to asi nebude uplne pro me.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    OVERWATCH: To je takovej Tinder pro vesnice. Pokud chceš baculku s dvouma rošťákama tak je to co hledáš.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    AVATAR: si jako myslis, ze internetovou sikanu vyresis na internetu mezi anonymnimi idecky???? 8-0 :)))

    Jesli nás internetová šikana něčemu naučila, tak je to fakt, že lidé se raději oběsí, než aby zhubli pár kilo.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    INSEQUI: mam spocitat prispevky jednotlivych idecek? :D :D :D
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    Ma tu nekdo zkusenost s Badoo? ;o)
    TUILE
    TUILE --- ---
    VYHULENY_UFO: vina v plnem rozsahu!
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    VYHULENY_UFO: ja teda prozivam mistni sikanu a ne rebornu. Ona sama je mi fakt sumak, ale sikanu proste nesnasim. A jo, vim, ze je to k nicemu, ale posledne (moralizuju tusim potreti) to aspon na dva dny zabralo a R se stihla vyspat :D
    KULA
    KULA --- ---
    AVATAR: jsi dospělý člověk, kde bereš kuráž říkat, co bych měl nebo neměl :D
    Znovu Ti to vysvětlím, když se přede mnou objeví hrací skříňka, budu do ní házet pětikoruny. Tohle moralizování...pfff, internety jsou prostě struhadlo, žádný medy.
    Jinak poslední měsíc byl nejlepší za několik let. Stěží si dokážeš představit, jak moc hubu od ucha k uchu teď mám.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    VYHULENY_UFO: Ty se toho tady taky účastníš, blbečku. Tak začni u sebe.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    myslim, ze ucastnici teto diskuse jsou na tom stejne blbe jako reborna, kdyz maji nutkvaou potrebu reagovat na jeji halucinacni vykriky.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    AVATAR: vole, jeste si nepochopik, ze vysvetlovat cokoliv na internetu je blbost. ba dokonce nekoho presvedcovat, ze se ma jit lecit?

    neprijde ti to bizarni? nesedite u jednoho stolu, nevidite jak se tvarite, ale rebornu prozivate snad vic, nez komentare id vyhuleny_ufo :D :D :D
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    OMNIHASH: no tihle blbecci by taky asi meli navstivit psychiatricky sezeni. ja vidim jenom straslivej internetovej bizar decek, ktery maj behem vyuky ve skole hovno co na praci, tak zabijej cas na instacich, hofacich a nyxech...
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    OMNIHASH: chybim ti tam ja. Poslat k psychiatrovi je jedna vec. Vysvetlovat ji, ze je pro zivot nepouzitelna a svyho nejvetsiho snu (ditete) se nedocka, protoze s ni nikdo nevydrzi, to je vec druha.

    Jako jestli nevidite, ze uz tezce prestrelujete, tak byste si o tom meli promluvit se svym psychologem.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    KULA: tak na ni nereaguj, kdyz je ti ukradena. A to, ze se ti stalo neco nestastnyho je dost evidentni. Posledni mesic musel byt tezkej, drz se :)
    KULA
    KULA --- ---
    AVATAR: to je potom pěkně v pytli, že to její rodina nevidí....nebudu ji dělat mámu. To zrcadlo jí tu je nastavené už přes rok. Udělala ze sebe atrakci.

    Jinak do svého teorému přidej variantu, že to přeháním se svojí upřímností právě proto, že vnitřně moc problémů neřeším, tak mám čas na malichernosti.
    K těm sebevraždám, nedělej, že tu něco takového píšu, to je tvůj pocit tak ho nelep na mě. Nesnaž se vyřešit svoje vroucí emoce skrze mě tím, že mi nasadíš psí hlavu. Nicméně otevřeně říkám, že je mi její osud úplně ale úplně ukradený.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    Minimální seznam lidí, co tu za poslední rok a půl posílali Rebornu k psychiatrovi:
    Jmenovitě
    SHAREEZ
    PSYCJO
    OMNIHASH
    NAVARA
    CLOWNPEPA
    DUHAR
    SLMAITCH
    PALENTOLOG
    CEKANKATERKA
    WRIGLEY
    NELLIA
    SARAJ
    TEKANNE
    TYRKYS
    MOODYCAT

    A v anketě dalších 41


    Co víc chceš? Tihle není první magor na nyxu, rad a odkazů tu proběhlo taky požehnaně, halt když to nešlo po dobrým, leckdo to dál zkouší po zlým...
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    NAVARA: neni. pokud se to i po tom vic jak roce, co ji to tu s denni kadenci doporucujes (a je to dobra rada) nepodarilo, tak se to uz ani nestane. V jeji hlave je dokonala princezna, ktery kazdej hazi klacky pod nohy. Nema duvod jit za psychologem, protoze nema zadnej problem.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    TUILE: hele diskutoval jsem s ni, radil jsem ji jak nejlip jsem umel. Pred rokem, kdyz se s ni jeste bavit dalo. Nikdy jsem zamerne nepsal nic, co by ji mohlo ublizit. A presto, ve chvili, kdy sem napsala, jak ji tohle auditko nici, jsem si koupil premium a dal ji do double ignoru, abych odolal a nereagoval na jeji cimdalvicmimo povidky. Nehodlam byt soucasti sikany, kterou tu s nadsenim predvadite.

    A vubec, na tebe to nesmerovalo, tys snad nic hnusnyho nepsala, ne?
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    KULA: ale ona je nemocna, jeji narcizmus ji nedovoli to tu necist a nereagovat. Evidentne svepravna neni, jen ji to jeste zadnej doktor nenapsal do papiru.

    A ano, pokud je clovek az na uplnym dnu (zadna prace, prachy. pratele a rozbity vztahy v rodine) a ty mu reknes, ze je naprosto k nicemu, nechutna existence, proste choď sa zabiť, tak je to zarucenej recept, jak cloveka dohnat k sebevrazde.

    Ale jasny, ty jsi nejvic vyrovnanej a vubec neni poznat, ze si v posledni dobe vsude na nyxu vylejvas svy vztekly srdicko tim, ze kazdymu nadavas a urazis... Jen si to mysli, ale pro me jsi stejne pruhlednej, jako ta Reborna.
    KULA
    KULA --- ---
    Ono, stačilo by málo kdyby měla něco někde na zodpovědnost. S tím co v sobě má za charakter by byla jak osina v zadku. Chci říct, není to tak vzdálené, když někoho hájíš a nebo ho máš za totální svini.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam