• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    AVATAR: Já se jí snažil poradit
    TUILE
    TUILE --- ---
    AVATAR: chodis sem lacne hltat, co kdo napise, ale moralizujes.
    visco, kdyby mi to napsal nebo rekl nekdo, kdo do tyhle diskuze vubec nechodi nebo sem prijde poprve, tak to beru. ale od nekoho, kdo tu je cely ty dva roky...
    KULA
    KULA --- ---
    AVATAR: já mluvím tak, jak mi zobák narostl. Když se chová jako klaun, budu po ní házet popcorn a tleskat, ať opička hopsá ještě víc. Je to koneckonců svéprávný člověk, který tomu tady může vždycky udělat přítrž.
    Tyhle emoce, že někdo někomu k něčemu navádí, bitch pls....Já bych z toho nedělal větší drama.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: Naprosto zanedbatelný rozdíl, obě jste naprosto stejně marné - dylyny co si myslí, že si z nich ostatní mají sednout na prdel ("som prijebala z moravé a ukážu vám, jak se žije cajzláci") a starat se o ně.

    REBORNA, REBORNA: Nejsou mimo - naopak naprosto čitelně a srozumitelně popisují tvoji situaci. Žádný byt nedostaneš, nemáš na něj žádný nárok, žádné dědictví, nemáš co s kým měnit. Máš pouze a jen to, co máš teď na účtu.
    To že někdo jiný něco dostal - považ třeba lidi, co vyhráli eurojackpot - nijak s tebou a tvojí situací nesouvisí. Své plánování musíš stavět na tom co dnes máš, ne co si myslíš že bys měla mít. Případně jdi vrátit diplom, protože u tebe vzdělání selhalo.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: Sub je milá a příjemná holka - škoda že už děcko má - ty jsi osina v prdeli.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: Pokud chceš porovnávat náročnost a zodpovědnost pozic napříč firmou/trhem, můžeš použít třeba https://en.wikipedia.org/wiki/Hay_Guide_Chart (a další), s tím platem co jsi psala jsi byla na ranku recepční. Na zodpovědnějších pozicích jsou platy trochu jiné
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    SIBILLE: aha, tak proc tu do ni teda rejete, ponizujete, srazite a tak nejak obecne se ji snazite dohnat k sebevrazde? Vsichni to vi, ze na ten prujem nema smysl reagovat a jedinej vysledek je, ze nemocna holka do sesti do rana v slzach vypisuje donekonecna svy bolistky.

    Uvedomte si, ze na druhy strane je clovek, kterej je na pokraji psychickyho i fyzickyho kolapsu. Je na kraji rokle a vy tu na ni pokrikujete, ze je naprosto k nicemu a nejhorsi na svete. At skoci.

    Je to doprdele lidska bytost. Nemocna? Jo. Zavistiva a narcisticka? Jo. Xenofobni rasistka? Jo. Ale porad je to clovek s velkou bolesti, kteryho rvou vnitrni demoni na kusy a aby toho nebylo malo, tak i nyxi devianti.

    A vy ji tu nakladate a nakladate. Je to cimdal horsi, ostrejsi a hnusnejsi (pozdravujeme Kula). Co si od toho slibujete? Jakej budete mit pocit, az fakt skoci do ty rokle? Kdyz nezvladate empatii, zkuste myslet aspon na svy svedomi.

    Kurva uz fakt.
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    AVATAR: Myslim, že touhle fází už si všichni prošli.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    FIYAH: chapou. Jenze nechtej, aby dala pokoj. Naopak ji drazdi, aby ji ruply nervy a napsala zas neco nehoraznyho a oni se mohli citit jako ti lepsi...
    SUBVERSION
    SUBVERSION --- ---
    FIYAH: inovativní, ale nepomůže, koukej
    Reborno, máš ve všem pravdu!
    FIYAH
    FIYAH --- ---
    Chápete, že Reborna se tady ospravedlňuje? Čím více námitek že něco dělá špatně, tím víc bude mít potřebu uvést vše na správnou míru. Jestli chcete, aby dala pokoj tak ji dejte za pravdu a bude klid.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    SUBVERSION: pokud nekdo jako Reborna o tobe rika ze jsi hrozna, tak zcela urcite nebudes spatny clovek ;) Reborna ti tady akorat dela reklamu zadarmo.
    SUBVERSION
    SUBVERSION --- ---
    Reborno, baví mě jak o mně vlastně nic nevíš, ale hodně tu o mně píšeš a děláš závěry. seš tajně na holky, nebo odkud je takový velký zájem o moji osobu?)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    SUBVERSION: Taky už mě zajímalo jesti jsi tak děsivá a příšerná jak píše
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Tak tohle by byl taky obchodní vztah, ty máš byt a ona psychickou poruchu, no neber to :)
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Hlavne proto ze slapkou jde o obchodní vztah :)
    AAZAZEL
    AAZAZEL --- ---
    _BENNY: mozna i bez zubu
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    REBORNA: dneska jsi ovsem jakozto zenska za zenitem, a jako clovek jsi naprosto odporne nechutna. kdejaka ukrajinska slapka se zlatyma zubama je vedle tebe krasny clovek.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    hm, bizaaar ma necekane pokracovani :D
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    SIBILLE: co rodice? nic? nebo aspon od boha, pokud neveris na genetiku.

    mrzakovi vycitas, ze je mrzak :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam