GRANTORINO:
Neberu si tě du pusy, ale byt od rodičů máš, jako jsem chtěla já. Máš ho a nevíš, jak bys na tom byla bez něj..a to ještě v době, kdy jsi byla nějak chvíli matka samoživitelka...tak jak bys na tom byla, kdyby ho jeden z tvých rodičů zpeněžil a na bydlení tobě a dítěti by ho neposkytl.
Rozdíl je jen v tom, že jí chtěla nejdřív byt a dítě až pak...a ne dítě a pak teprve jako samoživitelka doufat, že mě nenechaj s děckem na ulici.
Pochopila jsem z toho, že ano a nevím jak dlouhou dobu jsi měla mezi těmi partnery, kdy jsi byla na to s dítětem sama..a to už jsi ten byt od rodičů měla, ne?
,,jak jsem zacinala s prvnim deckem, kdyz jsem nemela bydleni ani dostatek financi a nevychazeli jsme s penezma s deckem jeste na studiich? zadnej byt nebyl"
Já bych to tak neřekla, neznám tvou situaci, ale něco jsi psala o tom, že to dítě bylo předem domluvený, pak je zarážející, že sis ho domluvila na takovou dobu - za studií a bez peněz....Tak k tomuto by někdo mohl říct, že sis tudíž pořídila dítě nezodpovědně a že já si naopak počkala, až vydělám nějaký peníze a až bude možnost bydlení, kdy už táta byl z bytu pryč a já ho měla slíbenej. Protože když nchtěli, abych měla dítě za studií nezpdopovědně, tak já to chtěla už líp - zodpovědně.
,,Sli jsme bydlet na tri roky pekne do rozpadlyho minivejminku na vesnici 150km od Prahy za 1500,- na mesic" - No a jak jsi u toho studovala??
Já měla denní prezenční studium magisterský rovno na ing. a minimálně 4 dny v týdnu jsem musela být od rána do večera ve škole, někdy tedy jen do odpol, když zrovna nebyly praktika, ale i tak..
,, jsi blba a neschopna" - nevím tedy v čem, leda v důvěře tátovi, ale v čem jsem blbá nebo neschopná??
Vždyť já dělala ve vedení společností a převážně pracovala na HPP, jen v jedný práci kdysi v krizi a chvíli po ní jsem měla nízkej plat...jin ak normální.
,, Nafoukounou princeznu, co si nevidi pod nos ale proste nikdo nechce" - KDE JSI VZALA, ŽE JSEM NAFOUKANÁ??
A to s tou princeznou jsem psala jen v souvislosti, že jsem si na nějaký párty, kde hrál bývalej, protože tam byli i známý a byla to jako pro mě taky společenská událost, že jsem ve věku, kdy už ženy se musí nějak upravit, aby byly krásný a jen že jsem si i tam chtěla dát řasenku..
...to byla jen reakce na SUB., co psala, že jsem prý byla zahleděná při cestě na anebo z párty do svých potřeb a já si ničeho takovýho nejsem vědomá, tak mě napadlo, že mě možná viděla pak někde prudit, že jsem si ve tmě kvůli bývalýmu, co mi neposvítil pořádně do stanu rozklekla drahej skřipec na vlasy...
...nebo mě napadalo, že možná mě zahlídla, jak mu říkám druhej den se spánkovým deficitem z práce trochu naštvaně, že jsem se nevyspala dost a cesta byla dlouhá a že ani v noci a že se musím nějak upravit - jako že nalíčit oči a že napršelo do stanu.
Jinak o ničem totiž nevím, tak jen k tomu jsem psala něco o princezně..
Jinak nevim, kde jsi vzala a jak tě napadlo, že bych byla nafoukaná princezna...