• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Prišla si z vyjebanej dědiny, väčšinou pochádzaš z chudobnej rodiny, za cielom splniť si svoje vidiny, si vyjebaná zlatokopka.
    Ide ti len iba o love, od začátku ideš len na hotové, darčeky, kabelky, Luis Vuitton nové, si vyjebaná zlatokopka.
    Čávo može byť aj rapavý, ale na tom ti vôbec nezáleží, dôležié je že je lovatý, si pojebaná zlatokopka.
    To, že jste kurvy, každý to o vás ví, dôležité že má lóve, nech je škaredý, a ste povrchné a vypatlané, nenávidím tie zlatokopky vyjebané.
    Prečo sa tváriš, keď si neni hore? Bez ného si úplná piča, nič neni tvoje, bez jeho penazí by si ho nechcela, aby si zdechla do rána, aby si veděla.
    Na čo sa hráš? Si iba nula. Prachatého čáva jsi si chytila, v životě jsi si nič nezarobila, si vyjebaná pusmola.
    Hráš to na inteligenciu, pri tom za penáze fajčíš cicinu, kludně rozbiješ mu celú rodinu, si omutrovaná prostitútka.
    Kurvy sa spolu stretávajú, vrany k vranám si od jakživa sadajú, o prázdnych rečách medzi sebu kecajú, si nakazená kurva.
    Každý vie že to neni tvoje, sebe si nikdy nekúpila svoje. Každá z vás sa pred sebou utvrdzuje, pre ludí si iba žumpa.
    To, že ste kurvy, každý to o vás ví, dôležité že má lóve, nech je škaredý, a ste povrchné a vypatlané, nenávidím tie zlatokopky vyjebané.
    Prečo sa tváriš, keď si neni hore? Bez neho si úplná piča nič neni tvoje, bez jeho penazí by si ho nechcela, aby si zdechla do rána, aby si vedela.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: Tys byla na testech, že se považuješ za plodnou?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: Dyť seš naprosto ukázkovej parazit - jenom požaduješ, bereš, chceš,… samý já já já, jenom já - ale že bys aspoň něco dala, o někoho se zajímala, abys upgradnula alespoň na symbionta, to ne.

    Když se načančám (www.zmozek.cz)
    https://www.youtube.com/watch?v=dy8xJUvH6Eg


    Rytmus - Zlatokopky (prod. Kajmir Royale)
    https://www.youtube.com/watch?v=vUXzn-xTeA0
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    REBORNA: JEVÍ SE, ŽE SE CHTĚL NA NĚM TEĎ BEZDŮVODNĚ OBOHATIT

    Tak bezduvodne asi ne. Ale vypada to tak, ze Te s mamou v tomhle ohledu podvedl. S pravnikem jsi to probrala? Ja bych to uz neresil na socialni siti, myslim, ze jsi to tady uz rozebrala uplne ze vsech stran (a stejne jsi se nedostala k zadnymu zaveru) a probral bych to s pravnikem. I kdyz to neco stoji, tak ten Ti poradi nejlip, protoze se v tehle paragrafech vyzna. ;o)
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    OVERWATCH:

    Bylo tu pro mě něco o vydržení. Tedy asi k vydržení de facto dědicky mýho bytu po mámině mamince mym tátou,

    ... tedy jak dlouho druhej mámy a tedy dědicky po předcích mámy, ten de facto muj byt OD NÁS TÁTA NECHTĚNĚ DRŽEL A ZDA od nás tedy vlasntě od Italů, co nás kdysi vystěhovali z bytu mámina, co se dělil na dva, táta byt oprávněně VYDRŽEL.
    A zda mohl a směl tedy bez našeho souhlasu tedy byt, co jsem poTřebovala na moje bydlení a založení rodiny, za vyšší částku než koupil, prodat a peníze nějaký si z toho nechat.

    A to na základě toho, že dal na něj jen 350 tis., zbytek do toho milionu, co jsme to měli tak levně jen kvůli mámě a jejím mrtvým předkům, zbytek si na to půjčil od kolegy z jeho bývalý práce. A pak tam měl zatím místo mě chvíli nájemníka, co jsem si myslela, že mi byt zatím doplatí a ani jsme nevěděla, kolik táta na byt dal, že jen tak málo.

    Jenže: (2) K vydržení vlastnického práva k nemovité věci je potřebná nepřerušená držba trvající deset let.

    10 let.

    Takže: Byt táta kupoval tedy, máma si kupovala jeden a táta nám dal na ten její druhej, co taky mohla mít za ten milion, dal tu malou část, tu asi 1/4 z tý částky a zbytek si půjčil od kolegy, ASI PŘED 7 LETY.

    Tedy - mámy byt se rozdělil na dva velmi výhodně nájemní, táta v jednom mohl zatím být, že tam vychovával mou starší sestru...

    Pak byty přecházeli tím předkupním právem mámy, že se bytů Italové zbavovali, každej za milion, asi před 6 nebo 7 LETY NEBO 8 LETY??

    To se můžu podívat...mám z katastru to prodejní smlouvu, co táta podepsal 2018, jak mi tu poradili.

    Máma si ji vyžádala asi už tehdy, PŘECI JEN V PRODANYM BYTĚ BYLA POLOVINA JEJÍHO NÁBYTKU A VYHODIL NÁM NĚJAKÝ VĚCI ZE SKLEPA A MNĚ NĚJAKÝ VĚCI Z TOHO BYTU MY A MÁMOU NEVĚDĚLY, KAM PŮJDU, zatímco táta v mailech psal něco o odborníkách, tak jsem nabyla dojmu, že ten lhář, co mě před svatbou ospustil, kdo ze mě dělal blázna, byl bývalý snoubenec, to kvůli tátovi ale..

    ...tam je i to, kdy byt jakoby táta koupil...tedy dal něco na ten druhej mámy byt, když máma si kupovala ten jeden a on dal na ten druhej byt tu malou část, asi 1/4 a napsal se na základě toho do katastru.

    Tak nevim, zda když už ten muj byt maj cizí lidi (, jinej mladej pár, co tak může mít dítě místo mě, jediný plodný nositelky biologická informace táty, co byt prodal), se tam tyto dva předchozí roky, co ho už od táty měli koupenej, ty dva roky TÁTOVI DO TÝ DOBY, CO OD ITALŮ TEDY MÁMY BYT VYDRŽEL...

    TY DVA ROKY 2018 - 2020 tátovi do toho jeho vydržení ty dva roky počítaj.

    A nebo zda se mu do toho nepočítaj a vydržel tedy ode mě a mámy velký kulový a nesměl jakoby byt prodat, nakládat s ním...

    Že by se to dalo napadnout, jak mi říkal ten pán.

    Že mě táta evidentně uvedl v omyl, že mně tvrdil, že mi byt přenechá, tedy že druhej velmi výhodně nájemní byt po máminých rodičích, co kupoval, tvrdil že přenechá mně, TEDY KUPUJE PRO MĚ,

    což sice nejdřív ano, ALE PAK SE TAK NESTALO A JEVÍ SE, ŽE SE CHTĚL NA NĚM TEĎ BEZDŮVODNĚ OBOHATIT.

    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    AVATAR: Aha, mne to taky prislo levny, spatne ctu. Tata mel proste dluh a jiny zpusob, jak se dostat k jistym penezum, nez prodat byt, nebyl. A jeste na tom vydelal.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    OVERWATCH: tata ho prodal za trzni cenu. 2+1 v praze fakt za melcek nesezenes :)
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    REBORNA: PRO TÁTU JSME 700 TIS., CO DLUŽIL KOLEGOVI A MĚL SPLATIT V KVĚTNU NĚKDY, MĚLI.

    IMHO tata prodal byt za 1M aby mu jeste 300k zbylo. To by mohl byt hlavni duvod, proc ho prodal, nic vic bych v tom nehledal.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    _BENNY:

    Neschopnost čeho? Jakou?



    _BENNY
    _BENNY --- ---
    REBORNA: ten parazit jses ty. a tomu parazitovi se zoufale nedari, a mozna brzo chcipne na svou vlastni neschopnost.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    _BENNY: Nevim koho myslíš tím parazitem.

    Spousta žen má radši děti v bytě po babičce a dědovi z máminý strany, co zdědí a daj si muže tam, co to tam jen pak financuje, jen málokdy tam bydlí předtím jejich táta a muj už tam ani nebydlel, byl tam místo mě zatím nájemník.

    Protože podle mý mámy parazit hostitele našel právě. Jen už tím hostitelem nebyla ona, co zatím spokojeně dožívá v jejím bytě, ale tím hostitelem už jsem byla bohužel já.
    Já, ještě relativně mladá žena, co potřebovala ten byt, aby si tam pořídila dítě.

    Stejně jako předtím moje matka ve velkym bytě po jejích rodičích, kam se nastěhoval táta. A máma rodičům zaplatila tehdy jen malý odstupný 70 tis. na jinej byt, kam odešli aby se za mě vyměnil táta.

    Tak stejně tak já jsem si chtěla pořídit dítě v bytě po nich, po rodičích máma, ale už polovičním, než měla máma původně, takže malym 2+kk bez balkonu, ale navadilo by.

    Jenže ejhle, já, co jsem si chtěla doplatit ten byt, když táta nebyl shcopen ho doplatit, což byl, ale dělal že ne, tak nevadilo, JÁ JSEM SI CHTĚLA BYT DO MILIONU DOPLATIT, měla být hostitelem už jen pro svoje dítě, tedy parazita dalšího.

    Ale vyskytl s parazit jinej - muj táta v tom bytě, co plánoval ho prodat, že nám na něj kdysi dal malou částku on a na základě ní se napsal do katastru.

    A pak se tu vyskytly i názory, zda se nevyskytl parazit na mym dědictví po mý babičce a dědovi z máminy strany, PARAZIT BOČNÍ...

    Parazit, co sem tam asi tátovi něco uklohnil, ale to mu nedělá na peníze z prodeje bytu na moje miminko po rodičích mámy nároky žádný.

    Boční parazit na mym nároku dědit druhej byt po máminých rodičích, parazit na mých vaječnících a parazit na mý možnosti si pořídit miminko.

    Parazit boční, SE KTERÝM SE JAKSI VE VYPOŘÁDÁNÍ DĚDICTVÍ BYTŮ VLASTNÍCH PO MÁMINÝCH PŘEDCÍCH, pak bytu velmi výhodně nájemního mámy a pak tedy těch dvou bytů po máminých rodičích nepočítalo.

    Parazit boční - tátova přítelkyně.

    PROTOŽE TA MOŽNÁ ZAFUNGOVALA TAKY - ONA MĚLA KDYSI BYT PO JEJÍM MRTVÝM MANŽELOVI, TAK ASI NEVÍ, ŽE KDYBY NEZEMŘEL, ŽÁDNEJ BYT BY SE SYNY KDYSI NEMĚLA.

    Tak asi to, že u nás v rodině se táta přistěhoval k mámě..

    A že oba byty jsou tudíž původně její...a ŽE JEDEN Z NICH ZASE POTŘEBUJU NA ZALOŽENÍ RODINY POKRAČOVÁNÍ GENERACE A NAŠEHO RODU JÁ, NEVĚDĚLA, NEBO JÍ TO SPÍŠ BYLO JEDNO.

    A vidíš tam někde něco o rohožkách, kdo jako spíš klepe rohožku, jestli já s umytejma vyfoukenajma vlasama a umytým nalíčeným obličejem do práce nebo na párty a rukama namazanýma Eucerinem proti exému nebo tuto část údržby společný domácnosti radši někdo jinej, nějakej obejda umolousanej, třeba obejda programátorsekj DJskej z Moravy, zatím co já radši dělám jiný věci, co mě baví - třeba pustit si hudbu, třeba psy nebo raggajungle a zametat luxovat ve spoďárech a pařit u toho nebo odstraňvat vodní kámen nebo při muzice o víkendu v zimě a na podzim něco klohnit tedy vyvářet, nebo vidíš tam něco o vynesených koších? Já ne.




    _BENNY
    _BENNY --- ---
    REBORNA: jak to souvisi? zcela jednoduse - chtela jsi vsechno, tlacila jsi to az na samou hranu snesitelnosti, a ted nemas nic. wow, prekvapeni! bylo na toto tema napsano mnoho pohadek, mnoho romanu, natocilo se mnoho filmu a serialu, ale ty jsi proste duta, takze zadne ponauceni si z toho nevezmes. ty jses proste jenom biologicky stroj na chteni, a opet musim zopakovat (stejne jako ty opakujes ty svoje SMS a PMS a byt atd), ze bude vitezstvi lidstva kdyz tento porouchany stroj nenajde dalsiho vyuziti a bude odhozen do srotu.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    _BENNY: Moc nechápu, jak ty dva příspěvky souvisí... jak souvisí dávat sem muj příspěvek o klepání rohožky (problematika nechtěné asi desetiny práce co i po rozdělení práce doma zbývá - a to kdo vynese odpadky - viz díl Simpsons s Bartem a Homerem, že koš vynese ten, kdo ho poslední úplně naplní, že se tam už nic nevejde a jak Bárt přicvakl banánovou slupku na koš sešívačkou, radši než aby ho vynesl)

    jak to souvisí s bytem, co jsem měla rodiči slíbenej, o kterym tu píšu nebo koncem mýho vztahu kvůli mýmu PMS s nadáváním a pláčem po ztrátě práce kvůli pomluvě mou bývalou kolegyní nebo tátovými SMS o hlídání zvířete a o bytě, co prodal...a s rodištěm bývalýho snoubence a kde má tátu....proto bývalý snoubenec zmizel....pro tyto důvody, i když stejně to podle mě nejsou důvody proč věrnou milující ženu po létech soužití a před plánovanou svatbou a miminem opustit, a ještě těsně po tom, co se převedl byt, kam by se mohla ke svý rodině vrátit a založit tam s jinym rodinu svou vlastní.

    ....a tamto s tou rohožkou jsem psala během pauzy, kdy byl bývalý ještě ne snoubenec, ale zatím druh, mimo jeho pidi-garsonku..

    V ní jsem zatím čekala, zda se ke mně vrátí...a řešilo se, že máma psala tátovi, že to nevypadá, že už to vypadá, že mě bude muset jet táta autem od bývalýho druha pomoct stěhovat, že by bylo dobrý abych si dala všechny zbylý věci rovnou jednim vrzem od ní a ty moje, co jsem měla v pidigarsonce bývalýho druha, toho času ještě ne snoubence, ty věci co s tátou od něj povezeme DO TOHO DRUHÝHO MÁMINA BYTU.

    S tátou jsem telefonovala a on mi říkal, ŽE NÁJEMNÍKOVI SMLOUVA KONČÍ V DUBNU 2018..

    Jak jsem pak psala, bývalý druh se pak ke mně vrátil, dal si mě do toho nájmu za 18 tis., co si na rychlo předtím domluvil a byl tam, pak si mě tam dal a jeoh garsonečku pronajal.


    Pak jsme žili od listopadu 2017 jako hrdličky, milovali se snad ještě víc a pak jsem kolem března s tátou začla řešit to, jak mu doplatíme ten muj byt..

    On chtěl celej milion, my kontrovaly s mámou, že by měl odečíst alespoň ty peníze od nájemníka, co jsme tam měli místo mě.

    Pak máma nabízela tátovi nějak celej milion, že si na to půjčí a dá mu to vše, jen aby jí ten byt už konečně vrátil.

    Jenže ona ještě splácela milion za ten její byt, ale to už skoro měla, že měla nějaký životko a nějakej pozemeček ještě nějak přes příbuzný.

    Tak muj plán byl, že je blbost, aby mi na byt dávala máma, co ještě tvrdila, že je to od táty nehoráznost, že její bývalý přítel ještě jeho dceři postavil barák a že táta by mi nedal nic - tak já řekla, že já si ho koupím sama ten byt.

    Že dám úspory tedy z úspor máýchz prac našetených skoro vše tedy 300 tis. + vyberu stavebko 100 tis., vezmu si knížku, co jsem měla ještě u mámy od jejích rodičů mrtvých na 80 tis., ale ta nešla dva roky vybrat - nějaká výpovědní lhůta, ale půjčili by mi kdyžtak na ní...

    No a že bývalý snoubenec souhlasil, že mi pomůže, že sice měl peníze všechny vřažený v hypotéce v tý jeho pidi-garsonce, co pronajímal a platil z toho a jeho platu zatím ten šílenej nájem těch 18 tis. měs za stejně velký 2+kk jako byl ten muj byt od mámy.

    Ale že měl 300-400 tis. tu finální mimořádnou splátku na tu jeho pidigarsonku ještě na účtě, ŽE MI se záchranou mýho bytu POMŮŽE, ŘEKLA JSEM, ŽE NA TY PENÍZE BY MĚL PAPÍR OD PRÁVNÍKA..

    ...A ON SOUHLASIL, ŽE MI ASI 200 NEBO 300 TIS. NA TEN BYT DÁ = PRO TÁTU JSME 700 TIS., CO DLUŽIL KOLEGOVI A MĚL SPLATIT V KVĚTNU NĚKDY, MĚLI.

    O tom byla ta schůzka, co mi řekl bývalý snoubenec, když jsem se ptala, kdy budeme mít s tátou schůzku o dopalacení toho mýho bytu, že má s tátou domluvený, že na ni půjde, tedy že táta příjde k němu do práce, že maj spolu schůzku.



    Byla to schůzka o části mámina dědictví po jejích rodičích, tedy mym dědictví po mý babičce, dědictví mít byt jen za milion 2+kk..

    Ale byli na ní dva úplně jiný lidi.

    Táta a bývalý snoubenec.

    A táta bývalýmu řekl něco, co s bytem nesouviselo vůbec, takal do toho asi víc jak 14 lat starý věci.

    Což nevim proč.

    Pak jsem ještě volala z tý nový práce v oboru babičce, ať tátovi domluví...to bylo ještě před koncem v tý práci.

    Pak byly ty tátovi nevyžádaný SMS, že mi babička nepohlídá zvíře..tak jsem mu napsala, ať spíš řeší ten byt.

    A na to on, že jsem ho naštvala (no nevim čim), že si mám okamžitě hledat práci, no to jsem měla životopisy rozeslaný už tak týden a chtěla se jen sbalit a dát zvíře k babičce a odjet s bývalým snoubencem do Itálie asi jen za trojku do kepmu..

    A kde a v jaký prcái strávím pak před těhotenstvím těch pár měsíců na obnovu mateřský po tý svatbě mě už tak netrápilo a nestresovalo - PMS odešlo.

    tak jsem se poslední den v práci šla na půl dne vykoupat do bazénu a domů za bývalým soubencem přišla naopak klidná a už veselá...

    ..milování i když vyřvaný den před tím pomohlo, fyzicky a psychicky, spánkový deficit už byl taky naspanej...a já byla fajn,...


    Až do těch tátových SMS, den po nich bývalý snoubenec zmizel, když jsem jela k babičce se ujisti, že můžeme balit, že mi to zvíře stejně pohlídá,..

    A jen jí říct, že se budu vdávat, že už dítě bude v zápětí a že už nemůžu dýl na ten byt čekat a že její přeci nechci, že naopak ten může táta po její smrti za pár let prodat...

    Což ona nebrala, jak si tady někdo myslí.

    Ona sama asi jako 92 letý člověk sama říkala a věděla, že věčně tu nebude, sama o tom už pomalu mluvila.

    Staré ženy před smrtí toho maj někdy v hlavě a myslí jim to víc, než chlapum.

    Sama uvažovala automaticky tak, že by mi rodina nějaký bydlení nechat mohla, nějaký dědictví, abych si mohla pořídit rodinu i já.

    A mluvila o tom, že by nám byt nechala, ale že ty mladý jsou pak netrpěliví.

    Tak ale situaci, že její garsonku nechci, že ani do tý bývalýho bychom se jako rodina nevešli, je jasný.

    A že přeci já chtěla jen ten byt mámy, co v něm byl zatím táta a pa nájemník.

    A že ona jakožto tátova maminka by mu měla říct, že on přeci musí vědět, že když je jí 92, teď skoro 94 let, že pokud by chtěl nějakej byt prodat, ŽE PŘECI TEN JEJÍ.

    Že je jasný, že i ségra váhala kdysi, zda má mít dítě, než splatí hypotíku a pak o ani s manželem nechtěli.

    Ale jako jeden důvod kdysi přede mnou uvedla: ,,Copak my můžeme teď mít dítě?" ..jako že ještě řešila svoje bydlení, pak byli důvody, proč nechtěli s manželem dítě, jiný.

    TAK ale když jedna dcera dítě nemá, MUSELO BÝT BABIČCE JASNÝ, ŽE ALESPOŇ TÝ DRUHÝ, TEDY MNĚ, MOHL TÁTA S BYTEM MALINKO POMOCT.


    Nechat tam peníze od toho nájmeníka alespoň a malou část peněz, co na ten byt dal, jen asi 100 tis., co na ten byt dal.

    A vše by se vykompenzovalo potom, až by babička, tedy jeho maminka zemřela, asi v 97 letech.

    To by tomu mýmu dítěti byli asi 4 roky a už by se věděla naše ekonomická situace.

    Zda by měl bývalý snoubenec stále ještě tak dobře placenou programátorskou práci, až by dítěti byly 4 roky a báývalýmu snoubenci 46/47 let třeba...tam by se ukázalo...

    Když ne, nevadilo by, měli bychom muj byt, vlastní.

    A na všechny by se pak dostalo..nikomu by nic nechybělo, všichni měli bydlení a já bych měla s dítětem taky, mohla jsem dítě mít.

    A s rohožkama ani odpadky to nesouvisí vůbec.

    Když jsem šla ráno do práce, ráda jsem odpadky v tom letu popadla a metla s nima do popelnice a recyklaci nesla o víkendu já nebo on.

    _BENNY
    _BENNY --- ---
    REBORNA: Jo, začátky jsou vždycky těžký, první rok byl náročnej, pak i čtvrtej rok doznívali ještě náznaky jakýsi jeho nežádoucí svobodný vůle, kdy chtěl jít v tom největším vedru běhat, i když za dva dny už byla bouřka a po ní chládeček ideální na běhání, dle všech spartovců, jak jsem správně předem zjistila na radaru já a mohli jsme jít běhat spolu oba jako obvykle, a předtim v tom vedru jen na procházku, jak jsem chtěla - logicky...

    snoubenec to nemohl vedet, presto ale spravne rozpoznal ze jsi mentalne postizena a utekl od tebe. vynikajici rozhodnuti, a to ze to udelal takhle na posledni chvili a ty jsi kvuli nemu promarnila "svoje nejlepsi roky" je paradni majstrstych. jak jsem psal uz nekolikrat, nekteri lidi, jako napriklad ty, by se nikdy mnozit nemeli. to ze se ti to nepovede je pro lidstvo skvela zprava.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    _BENNY:
    _BENNY:

    Jak jako člověk jako jsem já? Co tím myslíš? Jestli jsem něco napsala před léty blbě nebo s nadsázkou, co jsi nepochopil, nebo schválně trochu provokačně a suverénně, cos nepochopil, že třeba dva roky s dítětem bych dočasně měla něco jinak, a tak mě otravuješ i po letech, nevim.

    A kráva s hysťákama A PMS... Nevím, zda jsi misogyn a kdokoli má dělohu je pro tebe kráva...a MÁŠ TAM NAVÍC JEDNO ÁČKO, JEDNU SPOJKU MÍSTO VYJÁDŘENÍ DŮSLEDKU - formuluj přesně - myslíš asi žena, co má vaječníky a dělohu a tak má kvůli PMS 4x za rok 1 den PMS a proto hysťák... to je suma sumárum asi tak 5 dní za celej rok! Tedy ne dní, ale 5x 10 min za celej rok. Což je asi 50 min za celej rok, a to stojí za to mít krásnou hodnou ženu doma to vydržet.

    Je to normální, naprosto, jen bývalej snoubenec to nemohl vědět, protože do jeho 36 let, kdy mě poznal, do tý doby holku neměl, delší vztah jen s jednou, co ho po roce opustila a šla s jinym, co jí odloudil a zbouchl, takže až do vztahu se mnou nikdy se ženou nebydlel (matka mu zemřela ještě před přechodem a jeho sestra bych tak tipla brala antikoncepci, tak to neměla to PMS a hysteráky a vdala se na Moravě a vypadla brzo, tak asi 4 roky po tom, co u ní začal menses, tak to ani u ní nemohl pořádně zaznamenat,

    ...sousedka jedna z P-9, kde měl garsonku, ta řvala jako tur skoro každej měsíc a slyšeli jsme, jak ten její se klepal, aby ho nevystěhovala a prosil ji, ať ho neposílá pryč.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    REBORNA: Jo, ja to neberu tak ze nekoho pomlouvas. S tim hezkym, nekurakem bys treba mela pak potize s tim, ze bys chtela bydlet dal od jeho rodicu a stejne byste se rozesli a byla bys na tom s ditetem tak, ze bys s nim zustala sama...
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    REBORNA: Ten byt po tatovi je uz prokaucovanej, k tomu se nema smysl vracet, buhvi proc to udelal jak to udelal. Ale je jasny, ze to zamrzi. Muj tata nas se serou ted silne pozlobil, kdyz nas donutil podepsat papir, ze po jeho smrti dostane tretinovej podil jeho bytu jeho stavajici "andel". Ten "andel" se s nim minuly tyden rozesel a papir si nechal a my ted musime zase tatu primet aby podepsal, ze ta puvodni dohoda mezi nama neplati. ;o)
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    OVERWATCH: Ten barák byl dost velkej, byly to dva samostatný byty... tak tam ale je úvaha o něm jen z důvodu toho dítěte, zda jsem měla mít to dítě během VŠ a to by bylo jedině s ním.

    Nekuřák, slušnej, hezkej, sbalil mě tedy on a nebyl on moje volba, ale nestěžovala jsem si rozhodně - byl vyhovující vzhledově , prostě hezkej, slušnej a celkem chytrej a vzdělanej byl, i když školu v půlce nedokončil nějak těsně před tím, než jsme se seznámili. Taky jsme spolu byli leckde..věnoval se mi. Pak jako ten třetí rok míň a kšlal na mě pak trochu, ale to až před tím, než se se mnou rozešel.

    Protože ten další fakt jako tak, jak to bylo, by toho času na pořízení dítěte nebyl dobrej nápad, ale pak vim, že už normálně pracoval...

    Nepomlouvám tu ani jednoho z nich.

    _BENNY
    _BENNY --- ---
    REBORNA: Ale občas si říkám, že jsem snad měla mít dítě klidně s ním, s tím z pohledu táty nejhorším a včas vyšoupnout tátu z toho bytu a že bych to i tak snad měla lepší, mít dítě s takovym toho času soušlem, ale měla bych jako kdybych udělala chudinku, co nemá s klukem a dítětem kde bydlet, od táty ten byt.....byt se kupoval za milion až pak, tak by se vidělo, kdo a jak by to pak zaplatil.

    jenze to nastesti opet nevyslo, parazit nenasel sveho hostitele, navic diky vlastni hlouposti. a ted sice lituje, ale priste by se zachoval uplne stejne. bozi.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    OVERWATCH:

    Není pravda - ten DJ byl ve vztahu fajn, (tedy ne ten slavnej, se kterým jsem chodila předtím, tedy ten byl 2 roky fajn taky, to v mých 18, ale ne ten slavnej), ale ten DJ se kterým jsem chodila od 19/20 3 roky po maturitě během VŠ do víc jak půlky VŠ, byl ve vztahu fajn, jen pak odjel na dva měsíce asi za sestrou do zahraničí k moři, ale pak se vrátil zase a pokračovali jsme v tom vztahu, mnoho lidí by potvrdilo, že nás ty první roky viděli i velmi šťastný a zamilovaný, teď má dítě s tou další, asi jsou v tom dvougeneračním baráku jeho rodičů, to nevím, je mu teď skoro 40, dítě už má a někdy asi dva roky po rozchodu se mnou začal podnikat, že být někde zaměstnanej nebo nějak diskriminovanej by mu nevonělo - to mi nějak vysvětloval, co si tak pamatuju a mělo to hlavu a patu, když nedostudoval, byl za vztahu se mnou JEN JEŠTĚ MLADEJ...

    ...ale na náš vztah tehdy to zda měl nebo že neměl za vztahu se mnou práci nemělo vliv..já maturovala a pak byla teprve první 3 roky na VŠ a zatím byla tedy ne na koleji, ale místo toho u mámy, těch pár stovek měsíčně na obědy v menze měla nebo si na ně vybrigádničila a měla jsem to tancování s tou hip hop skupinou a hosteskování, modelína nedorostlá 170 cm zakrská amatérská...a od něj jsem nepotřebovala nic - a že nepracoval zatím a jen skládal muziku a občas si zahrál na akcích za pár stovek mi mohlo být zatím jedno, táta mu dal zatím peníze a on práci, co bude v životě dělat pak, řešil nějak, to jo.

    A tamten druhej? No možná. Ten ani VŠ nezkoušel, byl vyučenej tedy, tak určo zatímco já ještě studovala mít už práci měl, když už mu bylo 24 nebo 26, už ani si nevzpomenu kolik přesně, když se mnou začal chodit....ale když mi řekl, jak ho matka vysypala z bytu a jak měl předtím praxi jako číšník v luxusním podniku, co pak dělal za práci a mně se líbil, nebyl na to zatím argument...

    Pak nějak zaváhal s prací, kdy se měl snažit na max, to jo, ale nemohli jsme tušit, co pak příjde... 2008 začla ta ekonomická krize a už nebylo práce tolik, i když pro něj asi dost, ale nevim, měl pak brigádu že doplňoval zboží a pak jsem se s ním rozešla po 2,5 letech a z jiných a více důvodů....my to tehdy ještě probírali s mym kámošem a já se snažila nebýt ani jím ani rodiči ovlivněná,k ale pak nějak jsem měla rozhovor s jedním klukem na stáži a pak se něco po návratu ze stáže změnilo u mě...

    ... jsem nějak odletěla na dovolenou do Tunisu, na kterou jsem si byla schopná našetřit jen z brigád, že byla levná, i když ten rok jsem neměla moc šanci pracovat před diplomkou, kdy jsem měla toho ve škole nějak hodně co dohánět...to bylo ke konci VŠ.... A PO TÝ DOVOLENÝ, KAM SE MNOU ANI NEMOHL LETĚT, ALE TO BY NEVADILO, JAKO VADILO, ALE JAK SE TO VEZME, PO TÝ DOVOLENÝ SE NĚCO U MĚ PAK ZMĚNILO A ON NĚCO NĚJAK NĚKDE UDĚLAL A ŘEKL A JÁ ZAS NĚCO..,..NO PROSTĚ JSEM SE NĚJAK ROZHOUPALA SE S NIM KONEČNĚ ROZEJÍT.

    Ale občas si říkám, že jsem snad měla mít dítě klidně s ním, s tím z pohledu táty nejhorším a včas vyšoupnout tátu z toho bytu a že bych to i tak snad měla lepší, mít dítě s takovym toho času soušlem, ale měla bych jako kdybych udělala chudinku, co nemá s klukem a dítětem kde bydlet, od táty ten byt.....byt se kupoval za milion až pak, tak by se vidělo, kdo a jak by to pak zaplatil.

    Možná my všichni nějak a byl by byt můj.

    Kdežto když jsem bydlela pak s bohatym programátorem, tak asi táta si říkal, co bychom jako ještě chtěli a že mě může klíďo okrást o ten byt a prodat ho, jak kdyby to bylo dědictví jeho...a nenechat mě ho doplatit, že jsem prostě bydlela....jinde....

    ...a to jsem pak odnesla já.




    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam