OVERWATCH:
Koupil za 1 m a to jen díky mý mámě využil tuto cenu...původní byt, co se dělil na dva, byt její a jejích rodičů... táta na její nedal nic, na druhej její, co zatím ,,okupoval" , dal 300 tis. a napsal se na základě toho do katastru jako jediný vlastník, ale s tím, že mi byt přenechá.
NÁS NEZAJÍMÁ PROČ HO PRODAL, MY UŽ TO S MÁMOU VÍME! NÁS NEZAJÍMÁ ,,PROČ", ALE TEN BYT. RESPEKTIVE JINEJ BYT, JAKEJKOLI.
TŘEBA TEN, CO JSEM SI CHTĚLA KOUPIT NA MRAVĚ A ZKOUŠET, ZDA SE BÝVALÝ SNOUBENEC ZNOVU NEVRÁTÍ A PRACOVAT TAM, KDYŽ ON BYL STEJNĚ PAK ROK SÁM, COŽ BYLO MĚ NAPROSTO JASNÝ, ŽE ŽENU JEHO KATEGORIE, KDYŽ JEMU BYLO 42, TAK 35+ LETOU BEZDĚTNOU JEN TAK NA MORAVĚ NENAJDE, ABY TO NEBYLA ÚPLNÁ ŠEREDA NEBO LEDA PRODAVAČKA Z KONZUMU, COŽ BY JISTĚ ON K SOBĚ NECHTĚL, JAK HO MOC DOBŘE ZNAM, JAK BY SI VYBRAL MÍSTO MĚ STEJNĚ KVALITNÍ ŽIVOTNÍ PARNERTKU JAKO VĚDĚL, ŽE JSEM BYLA JÁ A PROTO SE MNOU BYL...
...ALE TÁTA MI PENÍZE ZADRŽOVAL A TAK JSEM SE BÁLA NA MORAVU ODEJÍT A HLEDAT SI PRÁCI TAM A STALKOVAT BÝVALÝHO, COŽ JSEM MĚLA!!
Za tím si stojím, jak tu sedím, že jsou velký šance, že by se znovu vrátil a přeci jen si mě vzal a dítě mi udělal, ta ztráta práce mě trápila už míň a po PMS není a nebylo ani památky, už nikdy pak nebylo žádný celý 2 roky!!
Předtím ještě když jsem byla s bývalým a chtěla si byt doplatit do toho milionu, táta chtěl celej milion po mě, ale neodečetl peníze od nájemníka, co tam měl skoro dva roky místo mě, prostě to mi měl v tom bytě nechat a nechat mě si ho doplatit.
On ale trval na prodeji.
Já myslela naivně, že mi dá podíl, jak slíbil a myslela, že ze něj bych si mohla koupit byt jinde jinej, ale že asi 700 tis. stačit nebude bylo jasný.
Kolik byty stojí jsem nezjišťovala, ale s prodejem bytu jsme s mámou nesouhlasily obě, ségře to bylo jedno - má s manželem barák v zahraničí, dítě nemá a mít nebude.
Táta prosadil svou, byt prodal, bývalý snoubenec zmizel, jí zůstala v tom nájmu za 18 tis. čertvě bez práce, neměla kam jít a když mi došlo, že on to fakt myslí vážně, zhroutila jsem se.
Byla mě navštívit máma a nadávala na tátu, pak jsem v tom zůstala sama, jen jsem chtěla peníze z prodeje toho bytu...marně...
...od táty mi chodila leda doporučení, že bych si měla zřídit nějakou odbornou pomoc..že mi to pomůže ve vztahu i v práci...
že jsem se rozešla s přítelem kdysi já a že mi jen pak zkrachoval vztah na dálku a toho kluka ani neznal a nikdy neviděl...a že přeci mi dal kopačky jen ten mladší, kterýho táta jen někde zahlídl a ani tak nemohl vědět, proč přesně a i kdyby, NIJAK TO PAK S MYM VÁŽNÝM VZTAHEM S BÝVALÝM SNOUBENCEM NESOUVISELO...
Máma ví: Jeden rozchod jsem oplakala kdysi, ale když pak ségra, když přiletěla, řekla, že když budu na toho kluka ošklivá, že se se mnou rozejde úplně.
A já jen řekla: ,,Tak ať, stejně hulí a smrdí."
A bylo...takže srovnávat třeba takovej muj rozchod po 3 letech kdysi s mladým blbečkem, a srovnávat ho s mym soužitím s bývalým snoubencem a proč ten zmizel, že mi ruply nervy po ztrátě práce v PMS jsem tom víc prožívala, a že jsem nadávala chvíli ten týden o bytě a tak pak bývalý snoubenec fakt zmizel do rodiště...
to nejde vůbec srovnávat s rozchodem s nějakým blbečkem kdysi mladším,,,to bylo úplně něco jinýho.
A posílat mě místo zaslání peněz na koupi jinýho bytu nebo podílu slíbenýho místo toho za odborníky nějakými??
Když ani táta nebyl u toho, co a jak jsem o tý práci plakala nebo křičela??
Ale já před zmizením bývalýho snoubence byla přeci už pár let po krizi a dobrý situaci v práci, právě naopak na znovu rozvoji kariéry v oboru a pak už chtěla dítě, tak to bylo jedno...až do toho, co mě opustil, v práci výkonná, dobrá, čím dál tím lepší a fit a tešila se dobrýmu duševnímu zdraví a na obsazení bytu, svatbu, konec v práci na pár let konečně a miminko...
Takže:
NÁS NEZAJÍMÁ PROČ HO PRODAL, MY UŽ TO S MÁMOU VÍME! NÁS NEZAJÍMÁ ,,PROČ", ALE TEN BYT. RESPEKTIVE JINEJ BYT, JAKEJKOLI.
A ty peníze co táta podle nás neoprávněně z prodeje toho bytu má a vydává je za svoje a to z velký převážný části.
Protože ségra už kdysi potvrdila a máma je svědek, že nechtěla z bytu ségra nic...takže peníze a prodat ten muj a ségry byt chtěla táta.
A ty peníze na jinej muj byt na moje dítě nás zajímaj..
ŽÁDNÝ ,,PROČ", ALE BYT NEBO TY PENÍZE NA JINEJ.
A i kdyby, stejně bychom musely ještě tak dvojnásobek teď mít, abych mohla si jinej byt na kolouše 30+ a pořízení mimina s ním koupit.