• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    AAZAZEL
    AAZAZEL --- ---
    PSYCHO:
    CHA1NDLER:
    neni new jako new...jinymi slovy nic noveho
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    PSYCHO:
    ja tu mam 1500 new.. ale nejak nemam silu to resit :)))
    DAPHNEE
    DAPHNEE --- ---
    PSYCHO: jsou tu nějací nováčci co se pokouší poradit a jinak v podstatě nic nového.. i když.. zapomněla jsem konspirační teorie.. :)
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    Tvl tady je dobre z ten tejden co sem byl na dovoleny dobre pres 200NS textu, to nectu. Muze mi nekdo dat nejaky TL;DR?
    KULA
    KULA --- ---
    1:43:00 31.8.2020
    2:10:25 31.8.2020
    2:45:53 31.8.2020
    3:48:47 31.8.2020
    4:29:21 31.8.2020
    4:44:28 31.8.2020
    5:21:19 31.8.2020

    Jako sorry, ale tohle je projev úplného debila.

    A teď si představte, že ten blázen najde programátora s úzkým nosem, zájmem o děti a především bytem v Praze. Programátor v 11 večer klapne s dveřma na záchod a tenhle magor z rodiny bláznů mu to bude do 6 do rána vysvětovat, že to dělat určitě neměl, že to nenapomáhá společné pohodě.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    to je stejne sranda, jak se ty jeji pohadky meni. Pred rokem psala, ze jeji tata dluhy mel. Dnes uz je to jinak :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: Nic ti nezadržoval, na nic z toho jsi nárok neměla - ten sis jen vymyslela, abys měla pohodlí bez námahy. #zlatokopka
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    REBORNA: nejen ze jsi neschopna se postarat sama o sebe, ty jsi i neschopna si najit dalsiho hostitele na kterem bys mohla parazitovat. jsi proste neuspesny parazit.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    REBORNA: No jak bych to vysvetlil, co Ti chci ted napsat. V mozku mas mimo jine serotonin a dopamin. A tyhle dva hormony maji byt v urcity hladine a rovnovaze. Kdyz se dostanes do nejaky tezsi deprese, tak se muze stat, ze se hladina serotoninu snizi a dopaminu naopak zvysi, az se stane, ze se ta hladina dopaminu preleje. A pak to ma vliv na to jak jednas. Kdyz se hladina dopaminu preleje, a to vubec neznamena, ze je neco v tvy povaze spatny, tak zacnes proste vnimat realitu jinak. A neni to zrovna v pohode. A ja nevim, jestli se Ti to nestalo. Ja Ti verim, ze sis zazila krusny casy, jak tady, tak s tim co se Ti stalo, podle me se pres to da jen tezko prenest. A mam trochu strach, jestli se Ti ten dopamin neprelil. Tim netvrdim, ze jsi nejaka spatna, nebo nemocna. Ale dej si na to pozor, priznaky jsou treba, ze v noci nespis, pres den jenom lezis a nejsi schopna nic delat, stale Ti jede v hlave jeden problem a podobne...

    DOUFAM, ZE KDYZ SE NEVYPISUJES tady, tak ze shanis treba tu praci, jdes si zabehat a tak? Neco pozitivniho proste. Kdyz budes zit jen v tom co se uz stalo - teda v tom negativnim, tak se muze stat, ze se hladina dopaminu zvysi. To se ale muze stat kazdymu...
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    OVERWATCH:

    Jo jasně, ale původně jsem tu psala jen něco s někým, kdo nás znal, že jsem jen doufala ještě, že se ke mně bývalý snoubenec vrátí, ale bylo jasný, že ten člověk mi s tím nepomůže..

    Jenže pak mi tu tamto ještě provedli a tak vytrvale se do mě ke konci roku naváželi proto...

    Tak už tu o tom vznikla konverzace a trvala a byla tu.

    A příspěvky byly teď pro G. včera, protože ona byt od rodičů dostala...mimo jiných, co taky...

    A právník nějakej je i zadarmo.
    Jenže já ani moc nevím, co mám chtít, táta byt prodal a byt by mě teď už stál 4 násobek... pak místo aby mi pomohli, mi tu provedli tamto,
    pak mě proto vytrvele obtěžovali a uráželi a já ještě přišla o práci..

    A když jsem na to vše přišla, s kým jsem se vlastně tady bavila, a než mi to ještě prozradili i vyšlo na jevo, tak jsem se zase zhroutila před tu korona krizí, než se zhoršila a není práce.

    No zdželo mě to, když ještě bylo práce dost, a to se jako neděje ženský každej den, že se někdo na netu na ní domluví a takhle jí najde.
    A i řešit to mě pak zdrželo a paralyzovalo, ale tak to nejde brát.

    Já ani nevím, jestli tu vloni bylo jasný, že komunkují se ženou, co se měla vdávat a přišla ještě o byt...jestli a jak a zda vůbec to v tom, co mi tu provedli, hrálo nějakou roli.

    Že kdyby už tehdy věděli, že jsem přišla o byt a nepřehlídli to, že by mi to třeba neudělali, nbo zda to bylo jedno...zda to věděli a neřešili.
    Jakej byl úmysl, jestli jako nějakej humor černej zvrácenej nebo kyberšikana co přešla do reálu.

    A pak mě tim obtěživali ještě vloni do práce na konci roku.

    A pak co mi ještě proto udělali...

    A kdyby předtím neudělali, nikdy by mi tu neměli potřebu oponovat přeci a nidky by tu ta konverzace o tom bytě dělší nebyla.

    Byla tu původně už ta, co sem patřila...o seznamce.

    Byla o seznamce a mužích ze seznamky a už v tématu.

    Ale pak na začátku roku ne zase.

    No že já se plácala v tom rozchodu nebo spíš tom dopadu, že jak mě taky obtěžovali kvůli tomu, co mi provedli ještě do práce a po ní, že jsem o ní přišla, ale i z jiných důvodů a kvůli seznamce ani ne, nevim.

    Vždyť já v tý práci i smutně koukala, že jsem viděla bývalýho snoubence, ale to by nevadilo, tý práci...

    Ale pak se púrojevily ty moje problémy už na plno, jak zaplatit ten nájem a přežít.

    A do toho mě zase obtěžovali tady před mými známými pořád...nechápali, že moje chování někde způsobují i oni, tím, co mi píšou...
    ...a pak mi co způsobili oni a jak se kvůli tomu někde chovám, tu vyčítali a naváželi se do mě...

    ..no a pak t bylo divný a něco jsem ještě někde zaslechla a tak přišla na to, co mi provedli a že to byli oni tady.

    A ani nevim, proč ženský chtěli abych to věděla ještě to všude rozkecaly.

    Některý to mohly myslet dobře a bylo jasný, že prozradit mi to neni dobrej nápad. Tak i kdyby chtěly, třeba věděly, že nic netuším, když s tady s někým z nich bavím, tak mi to inteligentně nenapsaly.

    Ale třeba K. tady je idiot, že ho to nenapadlo. Tak je to chlap tak nenapadlo, že řešit kyberšikanu nemá cenu, amni psát, že je mu mě líto, ani řešit profil, že je hlavně důležitý, abych SE JAKO ŽENSKÁ SPÍŠ NEDOZVĚDĚLA, CO MI PROVEDLI V REÁLU, TO JE LOGIKA, ŽE BYLO JASNÝ, ŽE TO MĚ POLOŽÍ, až se to dozvím, jak to bylo, že možná plánovaně ve zlym aby mi ublížili, a tak třeba daleko hůř, než jsem si myslela, ale to já nevím, to se asi nedozvím...

    No tak pak PROSTĚ BYL březen.

    Ale já se od května už vzpamatovala a uklidnila, ale konverzace už tu zůstala. Prodlužovala se ještě do mý práce v listopadu, což já za to nemůžu, že mě tu tím obtěžovali a zdrživali ještě do důležitý práce, asi proto, co mi provedli, já vysvětlila svoje nároky na byt už jednou a stručně a snažila se věnovat seznamce a psát o ní.










    REBORNA
    REBORNA --- ---
    OVERWATCH:

    Neměl dluh!!

    Bydlel jinde, levně a jetště měl pak za chvíli dědit byt po jeho mámě!

    My na ten dluh na tom mym bytě peníze měli - já ing. a býv. sn. porgramátor a máma, co mi chtěla pomoct.

    Táta neměl dluh, bydlel už jinde, levně, a neměl dluh, ještě měl naopak pozemek- co zdědil po jeho tátovi... o něm mně a mámě neřekl, to až mně po zmizení bývalýho snoubence to řekl do telefonu a ještě chtěl, abych přísahala, že to mámě neřeknu, že pozemek měl a když jsem chtěla byt, neřekl nám o něm a chtěl po jeho dceři, tedy mně, za muj byt po máminých rodičích celej milion, nic mi na něj nedát a ani.

    Tvrdil pak po zmizení býv. sn. mě do telefonu, že měl na to pozemku nějaký znehodnocení firmou a že se o něj soudil a že jsme si tam pak mohli něco postavit. Pozemek kousek za Prahou.

    COŽ JE LEŽ JAKO VĚŽ!!

    Protože muj táta moc dobře věděl, že jsem byla v AŠ před 7 lety a od tý doby nežídila a ani auto nemám, že jsem si na žádnym pozemku za Prahou, co zdědil po jeho tátovi, o čemž nám ani neřekl, NIC STAVĚT NECHTĚLA..

    ŽE JÁ PRACOVALA V PRAZE A CHTĚLA BYT V PRAZE...PROTOŽE JSEM Z PRAHY, TUDÍŽ JSEM CHTĚLA PAK DÍTĚ V PRAZE A PAK BY CHODILO DO ŠKOLKY V PRAZE, KDE JSEM PRACOVALA...

    Tudíž jsem chtěla TEN BYT NA METRU, TEN MUJ 2+KK BYT SLÍBENEJ,

    A NE SI STAVĚT NĚCO NA POZEMKU , CO MĚ A MÁMĚ ZAPŘEL A CHTĚL ODE MĚ A MÁMY ZA MÁMY DRUHEJ BYT OD NÁS CELEJ TEN MILION..

    A VŮBEC NIC MI NA NĚJ NEDAT A ANI NEODEČÍST PENÍZE OD NÁJEMNÍKA, CO TAM MĚL LÉTA MÍSTO MĚ, KDYŽ UŽ SI S PŘÍTELKYNÍ MALOVALI, ŽE TEN MÁMY DRUHEJ BYT PRODAJ..

    A TO ZA 2,7 MILIONŮ A NĚCO SI Z TOHO NECHAJ...


    ALE TO JE MÝM VAJEČNÁKŮM TEĎ UKRADENÝ!!

    i JEHO POZEMEK, CO NÁM ZAPŘELM I BYT JEHO MAMINKY, CO MOHL PAK PRODAT MÍSTO TOHO MÁHO, CO JSEM CHTĚLA SI DOPLATIT, KDYŽ JSEM SE MĚLA VDÁVAT, ABYCH MOHLA MÍT KONEČENĚ V 35 LETECH DÍTĚ.

    JEDNO!

    I jeho pozemek, co ani nebyl v Praze, jeho soud o něj a jeho znehodnocení..)


    Nic jsem si na něm stavět nechtěla ani nemohla, ani neřídím už a auto nemám, chtěla jsem a potřebovala ten byt v Praze na metru, ten druhej byt mámy a aby ho neprodala, a to on moc dobře věděl.

    Musel vědět a věděl a žádnej dluh neměl.

    Pozemek mohl pustit a o to nešlo, hlavně mě mohl nechat byt doplatit a mít ten byt v Praze a tak dítě.

    Vždyť pak by mohl prodat po jeho mamince, už je jí skoro 94 let teď!

    A já mohla ditě mít!







    REBORNA
    REBORNA --- ---
    OVERWATCH:

    Koupil za 1 m a to jen díky mý mámě využil tuto cenu...původní byt, co se dělil na dva, byt její a jejích rodičů... táta na její nedal nic, na druhej její, co zatím ,,okupoval" , dal 300 tis. a napsal se na základě toho do katastru jako jediný vlastník, ale s tím, že mi byt přenechá.

    NÁS NEZAJÍMÁ PROČ HO PRODAL, MY UŽ TO S MÁMOU VÍME! NÁS NEZAJÍMÁ ,,PROČ", ALE TEN BYT. RESPEKTIVE JINEJ BYT, JAKEJKOLI.

    TŘEBA TEN, CO JSEM SI CHTĚLA KOUPIT NA MRAVĚ A ZKOUŠET, ZDA SE BÝVALÝ SNOUBENEC ZNOVU NEVRÁTÍ A PRACOVAT TAM, KDYŽ ON BYL STEJNĚ PAK ROK SÁM, COŽ BYLO MĚ NAPROSTO JASNÝ, ŽE ŽENU JEHO KATEGORIE, KDYŽ JEMU BYLO 42, TAK 35+ LETOU BEZDĚTNOU JEN TAK NA MORAVĚ NENAJDE, ABY TO NEBYLA ÚPLNÁ ŠEREDA NEBO LEDA PRODAVAČKA Z KONZUMU, COŽ BY JISTĚ ON K SOBĚ NECHTĚL, JAK HO MOC DOBŘE ZNAM, JAK BY SI VYBRAL MÍSTO MĚ STEJNĚ KVALITNÍ ŽIVOTNÍ PARNERTKU JAKO VĚDĚL, ŽE JSEM BYLA JÁ A PROTO SE MNOU BYL...

    ...ALE TÁTA MI PENÍZE ZADRŽOVAL A TAK JSEM SE BÁLA NA MORAVU ODEJÍT A HLEDAT SI PRÁCI TAM A STALKOVAT BÝVALÝHO, COŽ JSEM MĚLA!!

    Za tím si stojím, jak tu sedím, že jsou velký šance, že by se znovu vrátil a přeci jen si mě vzal a dítě mi udělal, ta ztráta práce mě trápila už míň a po PMS není a nebylo ani památky, už nikdy pak nebylo žádný celý 2 roky!!

    Předtím ještě když jsem byla s bývalým a chtěla si byt doplatit do toho milionu, táta chtěl celej milion po mě, ale neodečetl peníze od nájemníka, co tam měl skoro dva roky místo mě, prostě to mi měl v tom bytě nechat a nechat mě si ho doplatit.

    On ale trval na prodeji.

    Já myslela naivně, že mi dá podíl, jak slíbil a myslela, že ze něj bych si mohla koupit byt jinde jinej, ale že asi 700 tis. stačit nebude bylo jasný.
    Kolik byty stojí jsem nezjišťovala, ale s prodejem bytu jsme s mámou nesouhlasily obě, ségře to bylo jedno - má s manželem barák v zahraničí, dítě nemá a mít nebude.

    Táta prosadil svou, byt prodal, bývalý snoubenec zmizel, jí zůstala v tom nájmu za 18 tis. čertvě bez práce, neměla kam jít a když mi došlo, že on to fakt myslí vážně, zhroutila jsem se.

    Byla mě navštívit máma a nadávala na tátu, pak jsem v tom zůstala sama, jen jsem chtěla peníze z prodeje toho bytu...marně...

    ...od táty mi chodila leda doporučení, že bych si měla zřídit nějakou odbornou pomoc..že mi to pomůže ve vztahu i v práci...

    že jsem se rozešla s přítelem kdysi já a že mi jen pak zkrachoval vztah na dálku a toho kluka ani neznal a nikdy neviděl...a že přeci mi dal kopačky jen ten mladší, kterýho táta jen někde zahlídl a ani tak nemohl vědět, proč přesně a i kdyby, NIJAK TO PAK S MYM VÁŽNÝM VZTAHEM S BÝVALÝM SNOUBENCEM NESOUVISELO...

    Máma ví: Jeden rozchod jsem oplakala kdysi, ale když pak ségra, když přiletěla, řekla, že když budu na toho kluka ošklivá, že se se mnou rozejde úplně.

    A já jen řekla: ,,Tak ať, stejně hulí a smrdí."

    A bylo...takže srovnávat třeba takovej muj rozchod po 3 letech kdysi s mladým blbečkem, a srovnávat ho s mym soužitím s bývalým snoubencem a proč ten zmizel, že mi ruply nervy po ztrátě práce v PMS jsem tom víc prožívala, a že jsem nadávala chvíli ten týden o bytě a tak pak bývalý snoubenec fakt zmizel do rodiště...

    to nejde vůbec srovnávat s rozchodem s nějakým blbečkem kdysi mladším,,,to bylo úplně něco jinýho.

    A posílat mě místo zaslání peněz na koupi jinýho bytu nebo podílu slíbenýho místo toho za odborníky nějakými??
    Když ani táta nebyl u toho, co a jak jsem o tý práci plakala nebo křičela??

    Ale já před zmizením bývalýho snoubence byla přeci už pár let po krizi a dobrý situaci v práci, právě naopak na znovu rozvoji kariéry v oboru a pak už chtěla dítě, tak to bylo jedno...až do toho, co mě opustil, v práci výkonná, dobrá, čím dál tím lepší a fit a tešila se dobrýmu duševnímu zdraví a na obsazení bytu, svatbu, konec v práci na pár let konečně a miminko...


    Takže:

    NÁS NEZAJÍMÁ PROČ HO PRODAL, MY UŽ TO S MÁMOU VÍME! NÁS NEZAJÍMÁ ,,PROČ", ALE TEN BYT. RESPEKTIVE JINEJ BYT, JAKEJKOLI.

    A ty peníze co táta podle nás neoprávněně z prodeje toho bytu má a vydává je za svoje a to z velký převážný části.

    Protože ségra už kdysi potvrdila a máma je svědek, že nechtěla z bytu ségra nic...takže peníze a prodat ten muj a ségry byt chtěla táta.

    A ty peníze na jinej muj byt na moje dítě nás zajímaj..

    ŽÁDNÝ ,,PROČ", ALE BYT NEBO TY PENÍZE NA JINEJ.

    A i kdyby, stejně bychom musely ještě tak dvojnásobek teď mít, abych mohla si jinej byt na kolouše 30+ a pořízení mimina s ním koupit.






    REBORNA
    REBORNA --- ---
    _BENNY:
    REBORNA:

    ,,jak to souvisi? zcela jednoduse - chtela jsi vsechno, tlacila jsi to az na samou hranu snesitelnosti, a ted nemas nic. wow, prekvapeni!"

    JAK VŠECHNO?? JE TO BYT, JEDEN,
    ...TEDY BYL, TAK JAK JAKO VŠECHNO??!!

    Netlačila...na schůzce byl býv. sn. s tátou místo mě...a pak jsem jen tátovi volala...pak jen jsem mluvila s babičkou o hlídání zvířete před cestou a při tý příležitosti jí řekla, ať tátovi domluví...jinak nic...to on mi pak psal nevyžádaně SMS, když jsem vedle býv. snoubence seděla na gauči, ale to táta ještě ani nevěděl, že už to byl snoubenec, že řekl že si mě vezme a mohl udělat tedy mimíse, ale to na bytu stejně nic nemění nějaký svatby v dnešní době, jeho byt by nabyl před svatbou a stejně ho už pronajímal, nebyli jsme v něm, byli jsme v nájmu přeci, ale svatba se plánovala, mimino tak mohlo být jak přiznáno, což je lepší že, tak pak v mym bytě bydlet jsem chtěla a ještě by tam byli šance, že i nějak na pidi-garsonečku býv. snoubence by miminu kdyby něco, vznikl nárok, ale to by musel býv. sn. zemřít, což bych asi nechtěla ani po případnym rozvodu mít byt na mimino takto, aby zemřel a měla jsem tak alespoň na část peněz z jeho bytu, až by ho jeho táta prodal, pak na část peněz z toho s dítěte tou jeho smrtí bývalýho snoubence tak nárok, nevim.

    JAK VŠECHNO??

    Byt má metry čtvereční a logicky, když jsem si ho chtěla zaplatit, nebo tedy do toho milionu tátovi doplatit, a pak v něm bydlet a mít tam dítě, býv. sn. by plattl poplatky těch asi jen 6 tis./měs. a mě a dítě po mateřský živil než bych šla zase třeba ve 42 letech do práce, je jasný ŽE JSEM CHTĚLA VŠECHNO, VŠECHNY TY METRY ČTVEREČNÍ TOHO BYTU.

    Jak jsem mohla NECHTÍT VŠECHNO?? Co je to za blbost, z bytu lze mít jen všechno nebo nic.

    JE TO BYT, NENÍ V KUSECH ANI ČÁSTECH A NENÍ TO JEHO ČÁST NEBO VŠECHNO. MĚ ŠLO O TO, ABY MI BYT ZŮSTAL, aby táta, co bydlel dávno jinde, byt neprodal, A UŽ JSEM PSALA, ŽE JE MI JEDNO, ŽE BY BYL V KATASRU I NĚKDO KROM MĚ - TŘEBA PO DĚDICKYM PRÁVU po máminých rodičích ČÁSTEČNĚ I MÁMA NEBO I SÉGRA...

    TO MI BYLO JEDNO, JEN JSEM NECHTĚLA, ABY BYT TÁTA PRODAL!!

    a BYDLET V NĚM, KONEČNĚ BYDLET, jakkoli, JAKO ŽE BUDU MÍT PRVNĚ V ŽIVOTĚ KDE BYDLET, a to s jistotou nějakou, PROTOŽE PŘEDÍTM JSEM, PŘECI BYDLELA MÍSTO KOLEJE U MÁMY, PAK NA PŮL U PŘÍTELE, PAK ZASE V PIDI-GARSONCE BÝVALÝHO SNOUBENCE, CO PAK PRONAJAL, PAK V NÁJMU S NÍM, NÁJMU ZA 18 TIS., CO ZATÍM PÁR MĚSÍCŮ PLATIL ON, TAKŽE JSEM NIKDY ZATÍM NEMĚLA KDE BYDLET...I KDYŽ SE TO TAK TVÁŘILOA TVÁŘILO BY SE TO TAK JAKOBY I PO TÝ SVATBĚ, ŽE MÁM S MIMINEM KDE BYDLET, COŽ BYCH ALE NEMĚLA, ŽE...garsonku pronajímal bývalý snoubenec a byla jeho ne moje a ani by nebyla jeho syna, co by pak se mnou měl, nebo dcerky nosatý, BYLA JE JEHO A PRONAJÍMAL JI SLOVENSKÝMU PÁRU ON A MY BYLI UŽ CHVÍLI V TOM ŠÍLENÝM NÁJMU ZA 18 TIS., COŽ NENÍ PRO ŽENU PAK S DÍTĚTEM, CO PAK TŘEBA NEPRACUJE CHVÍLI, ŽÁDNÝ JISTÝ BYDLENÍ PŘECI.


    ANI PO TÝ SVATBĚ BYCH STÁLE NEMĚLA KDE BYDLET A TO ANI S MIMINEM...V PIDI-GARSOINCE BÝVALÝHO BYLI PŘECI UŽ NÁJEMNÍCI, PORNAJÍMAL JÍ, TAK BYCH ANI PO SVATBĚ S NÍM NEMĚLA KDE BYDLET...

    ..TAK BY PAK HROZILO, ŽE AŽ BYCH MĚLA DÍTĚ, ŽE BYCHOM STÁLE NIKDE NEBYDLELI, BYLI BYCHOM PŘEDCI V BYTĚ S BÝVALÝM SNOUBENCEM = MUŽEM...

    ...CO BY MOHL KDYKOLI PRÁSKNOUT DO BOT, TAK JAKO TO UDĚLAL, TO JE JASNÝ...A JEHO PIDI-GARSONKA BYLA PRONAJATÁ A BYLA BY NADÁLE...

    JÁ A DÍTĚ BYCHOM V NÍ NEBYDLELI PŘECI, TAKŽE BYCHOM NEBYDLELI.

    Tak já si chtěla doplatit ten byt, BYDLET A PAK V NĚM MÍT MIMINO....V TOM BYTĚ. Kde bych mohla bydlet a pak dál zůstat, ať už by manžel tedy býv. sn. zemřel nebo nezemřel...
    Nemusel by po rozvodu umřít a i přesto bych mohla s dítětem bydlet dál, aniž by musel on zemřít, což JE ZATÍM JEDINÝ ZPŮSOB, JAK MÍT OD OTCE DÍTĚTE NA TO DÍTĚ BYDLENÍ I PO ROZVODU.

    Takže já radši chtěla bydlet jistě: ořed rozvodem i po něm. Takže jsem chtěla si doplatit zachránit byt svůj:
    Buď v něm žena bydlí V TOM BYTĚ a dítě si pořídí a má, nebo v bytě, co si doplatila žena NEbydlí.

    Je to BYT. 2+KK BYT. NEMÁ ČÁSTI!!

    A kdyby to byl jen 2+0 bylo by mi to jedno, i kdyby to byl jen 1+1 taky by stačilo...mimís i sociálka by byli spokojený, mimino by neodebírali, bydlení by bylo. A to vyhovující.
    (ne pidigarsonka, ta ne, ale tu jsem žádnou neměla...)

    já mohla mít 2+kk přeci!

    JE TO BYT, JEDEN,
    ...TEDY BYL, TAK JAK JAKO VŠECHNO??!!

    BYT JE JEDEN A NENÍ NA ČÁSTI - JE TO JEDNA VĚC, JEDNA JEDINÁ NEMOVITÁ VĚC, VĚC KTERÁ SLOUŽÍ ABY ŽENA MOHLA MÍT V KLIDU DÍTĚ A MĚLA TO DÍTĚ A V KLIDU A JISTOTOU NĚJAKOU BYDLELA.

    A TO: jako družka, žena, manželka, rozvedená manželka, matka samoživitelka co nechce jít bydlet po rozvodu do kontejneru, až by BÝVALÝ SNOUBENEC NEBO TÁTA BÝVALÝHO SNOUBENCE PRODAL JEHO PIDIGARSONKU A VZAL SI PRACHY Z TOHO A MĚ BY PO ROZVODU VYSTĚHOVALI Z BYTU, CO BYCHOM SI NAJÍMALI NEBO CO BY KOUPIL ON PO PRODEJI JEHO PIDIGARSONKY A KOUPIL ZA TO BYT JINEJ JEN JEHO, KDE BYCHOM BYDLELI...

    a TEN BY PAK ON A JEHO MORAVSKEJ TÁTA PRODALI TEN PRAŽSKEJ BYT A S MIMINEM NEBO DÍTĚTEM BY Z NĚJ VYSTĚHOVALI, že by chtěl on mizet na Moravu třebas i po svatbě a když už bych s nim měla třeba jeho 9 LETÝHO SYNA,

    TAM KAM BYCH PAK JAKO S TÍM SYNEM ŠLA, ŽE, AŽ BY ON NEBO JEHO TÁTA BYT, VE KTERÝM BYCH S TÍM JEHO SYNEM BYDLELA, CHTĚLI ZASE PRODAT A VYSTĚHIVALI NÁS.

    a POCHYBUJU, ŽE BY BÝVALÝ SNOUBENEC UŽ TŘEBA V 50 ZEMŘEL, ABY MĚ JAKO JEHO MANŽELCE A JEHO SYNOVI PATŘIL TEN BYT NEBO TEDY JEHO ČÁST NEBO ČÁST PENĚZ Z NĚJ...

    NEZEMŘEL BY PODLE MĚ...

    Tak je třaba uvažovat, kam bych s jeho synem pak po případném rozvodu šla bydlet, až by on a jeho táta jeho garsonku neb jinej jeho byt prodávali a vysypávali mě s miminem nebo dítětem naším na ulici..

    Tak jak to udělal on mě bez dítěte, že milující věrnou ženu, co nic tak strašnýho a v zápetí nenapravitelnýho nebo neodstranitelmnýho neudělala, by bez mrknutí oka po letech soužití vystěhoval, proto, že byla smutná že přišla o práci, TAM JE TA MORAVSKÁ MUŽSKÁ ČEST TOTIŽ, TA SCHOPNOST ,,SE POSTARAT", TA SPOLEHLIVOST MUŽE A ČEST A DOBRO...

    ...bohatýři MUŽI MORAVŠTÍ ČESTNÍ...

    ..TO JE TO, NA CO SE ŽENA MŮŽE V DNEŠNÍ DOBĚ SPOLEHNOUT A O TOHO MUŽE V NESNÁZÍCH, KDYŽ PŘILŠLA O PRÁCI A JE Z TOHO SMUTNÁ, OPŘÍT A SPOLEHNOU SE NA NĚJ, JEHO ČEST A SPRAVEDLNOST A LÁSKU ZODPOVĚDNOST K NÍ,

    NA TO SE ŽENA MŮŽE SPOLEHNOUT ....LEDA TAK HOVNO!!

    JO?! .... TAKŽE TO CO JSEM JÁ CHTĚLA, BYLO RADŠI NĚJAKÝ MOJE BYDLENÍ A DOPLATIT SI TEN BYT, NEŽ SPOLÉHAT NA BÝV. SN.

    TEDY BYT, MUJ BYT A TEN BYL JEDEN.

    Takže to byla otázka: Všechno nebo nic.

    BYT NEMÁ ČÁSTÍ A JE JEDEN.

    VŽDY. BYTY NEMAJ ČÁSTI A TEN CO JEDINEJ MOHL BÝT MUJ A pak i MÝHO DÍTĚTE, PROTOŽE HRDÝ BOHATÝ ZAJIŠTĚNÝ HONOSNÝ BÝVALÝ SNOUBENEC MĚ JAKOŽTO JEHO DRUŽCE V JEHO 40 LETECH A MÝCH 33 LETECH ŘEKL PŘECI JASNĚ A ČESTNĚ A V RÁMCI MUŽSKÝ HONOSTNOSTI 40 LETÝHO ZAJIŠTĚNÝHO CHAPA A PROGRAMÁTORA S BYTEM A JEHO ,,VELKORYSOSTI", MĚ JAKOŽTO JEHO ŽENĚ TOHO ČASU 33 LETÝ UŽ ROK PŘEDTÍM (ne veselka a aby ,,mamka od dětí byla doma"), ale LEDA TAK:

    ,,JÁ TĚ ŽIVIT NEBUDU!"
    JU?

    Takže já to vzala a chtěla TEDY BYT, MUJ BYT A TEN BYL JEDEN.

    Takže to byla otázka: Všechno nebo nic.

    BYT NEMÁ ČÁSTÍ A JE JEDEN!! Byl jeden, ten co měl a mohl být muj.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    _BENNY:

    Jo, máš pravdu, jsem takto postižená...zatím mám někdy pocit, že jsem si měla lehnout a spát, on mohl jít do těch 30 ve stínu a 38 stupňů na slunci v ten podvečer v těch 18 h, když jsme přišli z práce, ( ten den s pohledem paní z metra, kdy jsem řekla o kolegyni v metru že je kráva, s čímž se pak do mě navážel), mohl a měl jít běhat, i když mě nevzal předtím na procházku a de facto mi ji zakázal, i když on jindy naopak procházky chtěl a já ne to jí spíš na koupíní nebo kolo, ale procházku mi zatrhl,a cpal do metra, že chce brzo domů,

    zatrhl procházku, na kterou jsem si ráno vzala do práce absolutně nevhodný s to sexy šaty a sandály, a kde jsem mu to chtěla v klidu říct ty věci z práce a to mimo metro), klidně,

    alemohl jít běhat, i přesto, že mě zatrhl nejdřív procházku a tvrdil, že chce domů, pak mohl a měl jít i beze mě běhat (, i když jindy jsme chodili spolu až na podzim až se ochladilo), a mohl jít běhat, a to i když já se chtěla pomilovat a jít si lehnout na chvíli, protože jsme se nevyspali ani pořádně o víkendu na párty a tu noc z neděle na pondělí, to jen 4 hodiny jsme spali..

    ...ale mohla jsem se na to vykašlat na to milování v PMS, jít si lehnout, když už jsem jím byla vyprovokovaná kvůi navážení se do mě kvůli nějakýmu pohledu paní z mezra, o níž ani nevíme, proč a na co koukala, a on mohl jít běhat do toho vedra a potit se jako idiot místo aby pomiloval svou ženu a nechal jí v klidu pár hodin spát od 19 do 21 h (a dohonit deficit zpředchozího pracovního týdne z víkendu na párty), než by jsme si šli lehnout pak zase o půlnoci na 6 hodin spolu normálně AŽ DO RÁNA.

    A můžu mít pocit, že si to mám do konce života vyčítat nebo jemu, nebo že jsem si měla jít na chvíli lehnout, abych měla za sobotu a neděli naspáno 11 hodin a pak šla zase o půlnoci na 6 hodin, než půjdu ty poslední dny ještě do tý práce...


    Ale někdo BY ZASE ŘEKL, ŽE SE MĚL PORADIT, TŘEBA SE ZEPTAT INTERNETU:

    ,,Co je mý ženě, měli jsme se brát a je jak vyměněná."

    A třeba by mu někdom řekl: ,,No co se divíš, vyhodili ji kvůli pomluvě nějaký krávy, co se měsíc válela na dovolený a ona dělala vše za dvě a už vše právě dobře a líp, z práce a do toho má třeba PMS, kdy má krámy?? No tak se nediv..a ještě jí pak naštval táta s bytem.

    Počkej dva dny a bude zase idyla jako všechny měsíce předtím, ten rok, třeba celou dobu od ledna do června, pamatuješ."

    Ale on se neporadil s nikym a odjel na víkend do rodiště, tam se asi pobavil s jeho tátou a už se nevrátil.

    Končil mu tu projekt a na to, že tu nechává milující věrnou ženu, co se toho času právě už několik dní nemá kam k rodině vrátit, že byt se převedl, neřešil, vůbec.

    Jen poslal mail, že mám jít bydlet někam do gasonky za Prahu do nájmu, že tak spousta lidí bydlí.

    Přitom že nemám ani auto a jaká je moje práce a že těch 90 km od Prahy, abych na ten nájem z úspor měla, bych snad ani neměla fungovat ani nevím, proč byhc tam kvůli bývalýmu z Moravy nebo tátovi, co prodal muj byt po máminých rodičích měla být...sama a ještě bez možnosti mý práce úplně.

    To tady je snad ještě naděje na práci a seznámení.

    A jakej jsem měla stres z dojíždění do práce jen blbou 1 hodinu z P-9 jen třemi spoji přes Prahu věděl, a i jak se málem kvůli těm mým stresům při naší cestě do práce e mnou už málem rozešel kvůli mým stresům při cestě do tý práce a to jsem dojížděla jen hodinu a jen 3 spoji, co byl stres po mym stehování k němu a kvůli umístění jeho bytu, věděl, tak posílat mě za Prahu, odkud bych přes Prahu do práce nebo školky dojížděla třeba 2 hodiny přes 4 spoje, jsem považovala spíš od něj nebo táty spíš za špatnej vtip a od bývalýho za záměrnou provokaci, že to asi píše abych ho začla nenávidět, e jsem i kvůi jeho debilitě přišla o ten byt, že to nebyl schopen s tátou vyřídit, a to jen proto, že onj byt měl, ta mu to bylo jedno ten muj, jedinej možnej muj, považovala za provokaci, že asi chce snad, abych ho nenáviděla a líp překonala ten rozchod.

    Ale nepovedlo se, jen to bylo horší a ještě dýl jsem nemohla vědět, kam jít, kam se stěhovat a hledat pak tam práci, a začít pracovat...

    To mě zdrželo a právě způsobilo, že jsem zase dva roky poté a bez práce kvůi tomu tady, o několik dní neměla nárok na podporu a na jídlo tak nula. Na nájem jen malej příspěvek.





    REBORNA
    REBORNA --- ---
    OVERWATCH:

    A to je jinej případ.

    Tvuj táta alespoň nějakej byt měl.

    Ale ten muj prodal byt, co jsem měla slíbenej rodiči a byl původně z velkýho bytu mámy, co se rozdělil. Nejednalo se o jeho byt.

    Formálně se to tak tvářilo, dal na něj část peněz on a půjčil si na něj on, od jeoh kolegy, ale s tím, že mi byt pak přenechá.

    Je jasný, že rozhodně v tý době by si jinej byt takto výhodně a to za milion, pořídit nemohl..zneužil tedy využil pro sebe tu mou slevu na byt, tu mámy slevu na ty byty, to její předkupní právo.

    Tak tam se jedná asi fakt o to vydržení.

    ZDA OTEC OD JEHO DCERY, CO SE MĚLA VDÁVAT A POTŘEBOVALA TEN BYT, ABY SI MOHLA POŘÍDIT V 34/35 LETECH DÍTĚ, zda ho od Italů tedy potažmo od mý mámy a ode mě, co jsem byla dědička po máminých rodičích, TÁTA OD NÁS TEN BYT VDRŽEL NEOB NEVYDRŽEL.

    ZDA HO MOHL PRODAT A ZPENĚŽIT A OBOHATIT NA NĚ SEBE NEBO JEHO PŘÍTELKYNI, SE KTEROU ANI DÍTĚ NEMÁ A TAK NIC NIKDO NEPOTŘEBUJE NA TÝ STRANĚ NUTNĚ, A UŽ VŮBEC NE P PŘEDCÍCH MÁMY, JEJICHŽ BYL PŮVODNÍ BYT, CO CO DĚLIL NA DVA.

    Tam je ale problém ten důkazní problém.Protože v tom třeba figuroval byt vlastní, nějakýho snad dědy mámy, co měl definitivu a byt v Praze...ten taky předcházel vzniku její bytu výměnou, ale to byl byt ten z tý definitivy předka mámy asi z roku 1910 a SPOJENÍ BYTŮ PŘEDKŮ MÁMY JEŠTĚ Z 18. STOLETÍ.

    Tak jak prokážu byty předků mámy, co byly ještě před komunismem a druhou světovou.)

    Že táta prodal byt, co vznikl de facti původně z nich?!

    No a jak se tu do toho ještě v mísila Ruska SUB., co tu má mimíse, tak už tady něco vysvětlovat nemělo moc smysl.

    Přitom já ani nevím, jak bydlí. Tak celkově mi přišlo absurdní, že mi k mýmu bydlení psala něco ona..

    A přišlo by mi to absurdní od jakýhokoli Rusa, Němce ani tak ne.. ani Francouze.. přeci jenm Karel IV. tu byl i dřív než máminy byty a i dřív než já i dřáv než SUB. no a rozhodně dřív než muj moravský bývalý snoubenec , co se v Praze jen na 15 let stavil...

    ..a to aby tu ani nedostudoval, splatil si tu jeh garsonku, kvůi bydlení v níž a pka v nájmu s ním, co zpunktoval on, jsem přišla já o svuj pražskej byt a tak možnost mít ve svym městě dítě.

    Ale on by se zase klasicky odvolala na Velkomoravskou říši a že jeho předkové tu byli nejdůležitejší ještě dřív než já, co jsem tu po staletí nebo tisíceiletí v Praze nebo ruská SUB., co tu má v nějakym bytě místo mě, abych ho tam nemohla mít tudíž já nebo spíš jiná Češka...ale SUB. za to nemůže...To spíš jiný přistěhovalci, přesně víme jaký nejvíc.

    A stejně, kdyby argumentoval bývalý snoubenec Velkomoravkosu říší a nže právo bydlet a na rozmožení a pokračování jeho genů má tudíž právo on,

    TAK ANO: On ať si do zajista jeho garsonku v Praze, co pronajal Slovenskýmu páru a zejména barák jeho táty a barák jeho macechy, i jeho nájemní byt, strčí i s kůčou, ze který nějaký vylezla ta moje náhradice, co na mlj dotaz, zda je hezká, řekl, že je u ní ,,hlavní, co má uvnitř" a prej studovala stejnej obor jako já, takže jasná náhražka a asi nevzhledná a nudná a možná omezená..


    ...ano...

    Oni ať si svá sídla a nemovitosti jeho vidlácký rodiny, když jsem kvůli němu přišla o byt v Praze, že byl na schůzce s tátou místo mě on a měl si mě brát on a dojem mýho bydlení vytvořil on a pak si klidně zmizel, těsně poté, co už byl byt převedenej a nedá se zpět koupit ani za čtyřnásobek, ať si dozajista v jejich prapůvodní Velkomoravské říši strčej jejich nemovitosti :

    DO PRDELE!

    Třeba se jima zalknou a pavoukama z nich taky a von v moravskym bytě v Brně taky. I s tou šeredou, co teda asi ani neví, kdo jsem a co mi způsobili tim vývojem událostí.






    REBORNA
    REBORNA --- ---
    OVERWATCH:
    REBORNA:

    A že ještě k tomu uvedení v omyl až následnýmu a bezdůvodnýmu obohacení využil mýho bývalýho snoubence.

    Se kterým si na schůzku o tom bytě vzal jeho místo mě.

    A to aby mu místo toho, aby mě nechal si byt doplatit a převedl ho na mě, mu řekl nějaký informace, co ještě spolu-vedli ke konci mýho vztahu před svatbou.

    No ono to tak nebylo ... schůzka byla v květnu, než měl táta zbytek peněz za byt vrátit kolegovi, od kterýho si na něj půjčil (ale peníze měl a ještě se soudil o nějaký pozemeček, co mně a mámě zapřel, že dědil po jeho tátovi, tak mohl prodat ten, JEN PŘECI ABY JEHO DCERA MĚLA BYT V PRAZE, KDE SE NARODILA A PRCOVALA A MOHLA SI POŘÍDIT DÍTĚ TAMTÉŽ)

    ...a bývalý snoubenec řekl, že si mě vezme až pak, bez ohledu na tátovi bláboly co řešil na schůzce místo převodu bytu...to nějaký asi 12 nebo 14 let starý věci, co s ti vůbec nesouvisí, protože tehdy jsem byla na škole a pak po VŠ v první práci a pak byla krize, takže stejně to jsem ještě ani na byt sšetřit nemohla ani si dát hypotéku, když jsem v krizi neměla pak práci a hledala marně práci zase v oboru při pracáku a brigádě za maximálně povolený 4 tis., co se maximálně smí vydělat, aby stát absolventovi/tce VŠ zaplatil alepoň zdravotní pojištění, ten rok, co je na pracáku a zse hledá v krizi práci v oboru.

    Tak ani nevím, co to do toho táta tahal v roce 2018, a to 14 nebo 12 nebo co se těch mých prvních prací, tahal až 9 let poté..

    ... a proč místo toho, aby si vzal od nás peníze, asi 80 % tý ceny co to bylo díky mámě tedy 800 tis. si ode mě vzal a byt přepsal na mě, proč místo toho povídal bývalýmu snoubenci nějaký pohádky o mym rozchodu v roce 2006 asi a jak se se mnou rozešel přítel po 3 letech a co se mi pak hroznýho stalo...a vyprávěl to ale v roce 2018.

    ALE PROKAZATELNĚ JSEM OPUSTILA BYT KVŮLI TÁTOVÝM SMS O BYTĚ, ŽE MĚ ROZRUŠIL A JELA JSEM K BABIČCE A ZMIZEL MI SNOUBENEC.

    PROČ NENI ANI TAK PODSTATNÝ, PROSTĚ ZMIZEL.

    ALE PRŮSER JE MOJE SETRA,

    TA BY BYLA SCHOPNÁ JÍT JEŠTĚ SVĚDČIT PRO TÁTU...

    A VYMÝŠLET SI, ŽE CHTĚLA PRODEJ BYTU A POLOVINU PENĚZ Z JEHO PRODEJE ONA, ALE MÁMA JE SVĚDEK, ŽE SESTRA NÁM NA VEČEŘI ŘEKLA ŽE VŮBEC NE.

    ŽE ONA PENÍZE Z BYTU ŽÁDNÝ NECHCE, ŽE SI PŘECI NÁJMEM JEJÍHO BYTU, CO NA NĚJ MĚLA HYPOTÉKU ŽE MĚLA OD FIRMY UBYTOVÁNÍ ZADARMO A PAK TAM MĚLA NÁJEMNÍKA, A TEN GENEROVAL PENÍZE..

    ...A ONA SI ZE ZAHRANIČNÍHO PLATU TOP MANAŽERSKÝHO A TOHO NAŠETŘILA NA PŮLKU BARÁKU A DRUHOU MÁ JEJÍ MANŽEL A DÍTĚ NECHTĚJ..

    A FAKT ŘEKLA, ŽE TÁTA BYT PRODÁ...ABY TATÍNEK, CO CELEJ ŽIVOT PRACOVAL, MĚL PENÍZE = ŽE MU SCHVÁLILA TEN JEHO PRODEJ A BEZDŮVODNÝ OBOHACENÍ.

    ŽE ZÁROVEŇ KDYSI ŘÍKALA, ŽE BYCH NEMĚLA MÍT DÍTĚ, KDYŽ NEMÁM BYT, ŽE SE NUMÍM POSTARAT ANI SAMA O SEBE, A ŽE BY MI HO ODEBRALI -

    Ale to už pak neplatilo, DÍTĚ JSEM MÍT KLÍĎO MOHLA, BYT SE NEMĚL PRODÁVAT A MATKA JE SVĚDEK, ŽE DRUHÁ DĚDIČKA PO MÁMĚ A JEJÍCH RODIČÍCH, TEDY STESTRA, SAMA ŘEKLA, ŽE ŽÁDNÝ PENÍZE Z PRODEJE BYTU NECHCE, ŽE JE JÍ TO JEDNO =

    ŽE ONA BY KLIDNĚ SNESLA, ŽE BY SE BYT NEPRODAL A JÁ V NĚM BYDLELA A POŘÍDILA BYCH SI TAM S NĚJAKYM PŘÍTELEM NEBO MANŽELEM, CO BY TO TAM MĚ A DÍTĚTI PLATIL TĚCH 6 TIS. SPOTŘEBU A POPLATKY, PAK KLIDNĚ DÍTĚ!!

    TO , KDY TOTIŽ SETRA ŘÍKALA, ŽE SÍTĚ NECHCE A ŽE ANI JÁ BYCH HO NEMĚLA MÍT, ŽE NEMÁM NIC
    A ŽE BY MI HO ODEBRALI, BYLO KDYSI V TÝ KRIZI, KDYŽ JSEM HLEDALA PRÁCI A NEMOHLA JI NAJÍT A TAK JSEM CHVÍLI , KDYŽ JSEM PŘIŠLA O PRÁCI V OBORU A NEMOHLA NAJÍT DALŠÍ, BYLA ÚPLNĚ V PYTLI TAK MOC, ŽE JSEM NORMÁLNĚ MUSELA V JEDNÝ FIRMĚ VZÍT MÍSTO ASISTENTKY NA CHVÍLI...

    ...TAK TEHDY JASNĚ, ŘÍKALA, ŽE BY MI DÍTĚ ODEBRALI, ŽE JSEM NEMĚLA NIC...to jako jo...neměla jsem pořádnou práci, ani žádný úspory, dokonce dělala asistentku chvíli, bylo to hrozný ta krize.

    Jenže pak jsem se přeci dělala koordinátora blíž oboru, pak si našla líp placenou práci, i když trochu debilní,

    jen se SAPem, Excelem a AJ, nic moc a jestě na dobu určitou, ale už se to tvářilo názvem oddělení jako práce v oboru..a ta firma jakoby dělá příbuznej oboru, i když velmi zlej a ošklivej a nežádoucí, dokonce jedna JEJÍ DIVIZE JE ZLOČINECKOU ORGANIZACÍ CO ZLOČINNĚ SE ZABÝVÁ NĚČÍM, CO MÁ NĚCO SPOLEČNÝHO SE ZLOČINNOU NEBEZPEČNOU NÁMOŘNÍ PŘEPRAVOU...

    ...A ZLOČINNÝMI RAKOVINOTVORNÝMI AUTY, ALE BLÍŽ OBORU...

    Ale pak jsem se vrátila do mýho oboru, K UŽITEČNÝ PRÁCI NEŠKODLIVÝ A NAOPAK POTŘEBNÝ, GENERUJÍCÍ VĚCI DOBRÉ, NE ABSOLUTNÍ ZLO.

    K dobrý poctivý práci, ze keterý vznikaj věci, co lidi oblažují a nutně je potřebují a ne předměty rakovinotvorné a zdraví a životu nebezpečné, tedy třeba např. RAKOVINOTVORNÁ AUTA Z REKLAM NEBO NĚCO, CO JE POTŘEBA NA VÝROBU TĚCHTO ZÁKEŘNÝCH RAKOVINOTVORNÝCH ZDRAVÍ ŠKODLIVÝCH PŘEDMĚTŮ -- AŤ UŽ PŘÍMO ZABITÍM POSÁDKY, DĚTÍ A DŮCHODCŮ PŘECHÁZEJÍCÍCH ULICI NEBO POSTUPNÝM UMOŘOVÁNÍM ROZMANITÝMI DRUHY RAKOVINY VŠECH CO PROJDOU NEBO PROJEDOU NA KOLE OKOLO TĚCH PŘEDMĚTŮ SMRADLAVÝCH HNUSNÝCH OdPORNĚ VYPADAJÍCÍCH A ZAPÁCHAJÍCÍCH, ŽE...

    Tak co jako, byla jsem šťastná, do oboru se vrátila přeci a tom, že by mi dítě někdo odebíral, když jsem měla úspory a ještě jsem ho měla mít s programátorem, se kterým bych pak třeba ještě pro jistotum, kdyby na to přišlo na rozvod, mohla zkusit možná i dohodnout, že by mě a pak dítěti nechal nějaký peníze, až by prodal tu jeho garsonku, co pronajímal a ve který jsme předtím spolu bydleli, ne jsme byli v tom nájmu za celkem 18 tis. za 2+kk.

    Takže tipuju, že svědek, tedy bývalý snoubenec ani by nebyl potřeba.


    A byla by ot soudkyně Brambora na jedný straně já a na mý straně máma versus proti mě a mýmu bydení a tak mateřství má bezdětná bohatá setra přilítlá na pomoc tátovi..

    ..na lavici svědků ještě tátova přítelkyně, co by tam říkala to, co říkala, když se ze záhadných důvodů ocitla u mýho stěhování..

    A já tu seděla na tý matračce smutně v tom nájemním holobytě, sama a bezdětná.

    A ona na mě zvýšeným hlasem:

    ,,Chceš aby ti to tu taťka zařídil?! A měla ty jsi snad nějakej dekret?!" Tím myslela, že mi sem dali nějaku rozvrzanou skříň alespoň, místo bytu, kde byla polovina mámina nábytku a kompletní vybavení...

    A já na to:

    ,,A vy myslíte, že já tu chci bejt sama?! A dekret? NE, ale ani táta ho neměl, to máma měla byty a dekret, a my tátovi chtěli byt doplatit...

    Tak mě tu nechali sedět na tý matračce v tom drahym nájmu, místo bytu, co byl komplet zařízenej máminym nábytkem, co jsem mohla mít, jen stačilo aby si táta pár set tisíc od nás pro kolegu vzal...

    ..nechali mě tu sedět, geronti neplodní, co maj bydlení a může jim to být do hrobů jedno...táta stejně tak za 15 let umře,...

    A mě tu nechali sedět bezdětnou v holobytě drahym nájemním, i když předtím jsem byla mladá 34 letá budoucí nevěsta jako lusk, jen stačilo moje jméno v katastru, konečně moje první bydlení v životě a měla bych teď 2 letý dítě.

    My se opravdu ještě v tom dubnu 2018 až do července 2018 velmi milovali a měli se brát a nebýt tý mý nový práce v oboru, co mě pak připravila její ztrátou o muže a toho bytu a jeho táty a rodiště...

    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Prišla si z vyjebanej dědiny, väčšinou pochádzaš z chudobnej rodiny, za cielom splniť si svoje vidiny, si vyjebaná zlatokopka.
    Ide ti len iba o love, od začátku ideš len na hotové, darčeky, kabelky, Luis Vuitton nové, si vyjebaná zlatokopka.
    Čávo može byť aj rapavý, ale na tom ti vôbec nezáleží, dôležié je že je lovatý, si pojebaná zlatokopka.
    To, že jste kurvy, každý to o vás ví, dôležité že má lóve, nech je škaredý, a ste povrchné a vypatlané, nenávidím tie zlatokopky vyjebané.
    Prečo sa tváriš, keď si neni hore? Bez ného si úplná piča, nič neni tvoje, bez jeho penazí by si ho nechcela, aby si zdechla do rána, aby si veděla.
    Na čo sa hráš? Si iba nula. Prachatého čáva jsi si chytila, v životě jsi si nič nezarobila, si vyjebaná pusmola.
    Hráš to na inteligenciu, pri tom za penáze fajčíš cicinu, kludně rozbiješ mu celú rodinu, si omutrovaná prostitútka.
    Kurvy sa spolu stretávajú, vrany k vranám si od jakživa sadajú, o prázdnych rečách medzi sebu kecajú, si nakazená kurva.
    Každý vie že to neni tvoje, sebe si nikdy nekúpila svoje. Každá z vás sa pred sebou utvrdzuje, pre ludí si iba žumpa.
    To, že ste kurvy, každý to o vás ví, dôležité že má lóve, nech je škaredý, a ste povrchné a vypatlané, nenávidím tie zlatokopky vyjebané.
    Prečo sa tváriš, keď si neni hore? Bez neho si úplná piča nič neni tvoje, bez jeho penazí by si ho nechcela, aby si zdechla do rána, aby si vedela.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: Tys byla na testech, že se považuješ za plodnou?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: Dyť seš naprosto ukázkovej parazit - jenom požaduješ, bereš, chceš,… samý já já já, jenom já - ale že bys aspoň něco dala, o někoho se zajímala, abys upgradnula alespoň na symbionta, to ne.

    Když se načančám (www.zmozek.cz)
    https://www.youtube.com/watch?v=dy8xJUvH6Eg


    Rytmus - Zlatokopky (prod. Kajmir Royale)
    https://www.youtube.com/watch?v=vUXzn-xTeA0
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    REBORNA: JEVÍ SE, ŽE SE CHTĚL NA NĚM TEĎ BEZDŮVODNĚ OBOHATIT

    Tak bezduvodne asi ne. Ale vypada to tak, ze Te s mamou v tomhle ohledu podvedl. S pravnikem jsi to probrala? Ja bych to uz neresil na socialni siti, myslim, ze jsi to tady uz rozebrala uplne ze vsech stran (a stejne jsi se nedostala k zadnymu zaveru) a probral bych to s pravnikem. I kdyz to neco stoji, tak ten Ti poradi nejlip, protoze se v tehle paragrafech vyzna. ;o)
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    OVERWATCH:

    Bylo tu pro mě něco o vydržení. Tedy asi k vydržení de facto dědicky mýho bytu po mámině mamince mym tátou,

    ... tedy jak dlouho druhej mámy a tedy dědicky po předcích mámy, ten de facto muj byt OD NÁS TÁTA NECHTĚNĚ DRŽEL A ZDA od nás tedy vlasntě od Italů, co nás kdysi vystěhovali z bytu mámina, co se dělil na dva, táta byt oprávněně VYDRŽEL.
    A zda mohl a směl tedy bez našeho souhlasu tedy byt, co jsem poTřebovala na moje bydlení a založení rodiny, za vyšší částku než koupil, prodat a peníze nějaký si z toho nechat.

    A to na základě toho, že dal na něj jen 350 tis., zbytek do toho milionu, co jsme to měli tak levně jen kvůli mámě a jejím mrtvým předkům, zbytek si na to půjčil od kolegy z jeho bývalý práce. A pak tam měl zatím místo mě chvíli nájemníka, co jsem si myslela, že mi byt zatím doplatí a ani jsme nevěděla, kolik táta na byt dal, že jen tak málo.

    Jenže: (2) K vydržení vlastnického práva k nemovité věci je potřebná nepřerušená držba trvající deset let.

    10 let.

    Takže: Byt táta kupoval tedy, máma si kupovala jeden a táta nám dal na ten její druhej, co taky mohla mít za ten milion, dal tu malou část, tu asi 1/4 z tý částky a zbytek si půjčil od kolegy, ASI PŘED 7 LETY.

    Tedy - mámy byt se rozdělil na dva velmi výhodně nájemní, táta v jednom mohl zatím být, že tam vychovával mou starší sestru...

    Pak byty přecházeli tím předkupním právem mámy, že se bytů Italové zbavovali, každej za milion, asi před 6 nebo 7 LETY NEBO 8 LETY??

    To se můžu podívat...mám z katastru to prodejní smlouvu, co táta podepsal 2018, jak mi tu poradili.

    Máma si ji vyžádala asi už tehdy, PŘECI JEN V PRODANYM BYTĚ BYLA POLOVINA JEJÍHO NÁBYTKU A VYHODIL NÁM NĚJAKÝ VĚCI ZE SKLEPA A MNĚ NĚJAKÝ VĚCI Z TOHO BYTU MY A MÁMOU NEVĚDĚLY, KAM PŮJDU, zatímco táta v mailech psal něco o odborníkách, tak jsem nabyla dojmu, že ten lhář, co mě před svatbou ospustil, kdo ze mě dělal blázna, byl bývalý snoubenec, to kvůli tátovi ale..

    ...tam je i to, kdy byt jakoby táta koupil...tedy dal něco na ten druhej mámy byt, když máma si kupovala ten jeden a on dal na ten druhej byt tu malou část, asi 1/4 a napsal se na základě toho do katastru.

    Tak nevim, zda když už ten muj byt maj cizí lidi (, jinej mladej pár, co tak může mít dítě místo mě, jediný plodný nositelky biologická informace táty, co byt prodal), se tam tyto dva předchozí roky, co ho už od táty měli koupenej, ty dva roky TÁTOVI DO TÝ DOBY, CO OD ITALŮ TEDY MÁMY BYT VYDRŽEL...

    TY DVA ROKY 2018 - 2020 tátovi do toho jeho vydržení ty dva roky počítaj.

    A nebo zda se mu do toho nepočítaj a vydržel tedy ode mě a mámy velký kulový a nesměl jakoby byt prodat, nakládat s ním...

    Že by se to dalo napadnout, jak mi říkal ten pán.

    Že mě táta evidentně uvedl v omyl, že mně tvrdil, že mi byt přenechá, tedy že druhej velmi výhodně nájemní byt po máminých rodičích, co kupoval, tvrdil že přenechá mně, TEDY KUPUJE PRO MĚ,

    což sice nejdřív ano, ALE PAK SE TAK NESTALO A JEVÍ SE, ŽE SE CHTĚL NA NĚM TEĎ BEZDŮVODNĚ OBOHATIT.

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam