• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    REBORNA: Myslim to tak, ze nevypadas jako ze bys sla do vztahu s kazdym kdo se namane. Ze si vybiras podle docela normalnich predstav, mlady ambiciozni zensky.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    OVERWATCH:
    REBORNA:

    Třeba si tam najde toho jinocha moravskýho, co si ji dá do baráku za Brno a nechá doma a ona nebude muset pracovat vůbec, co ty víš.

    Ale taky už bych vztah na dálku neriskovala, musim, na jistotu už.
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    REBORNA: Mně chlapcovo jednání přijdu osvěžujícím způsobem fér a upřímné. Kéž by takhle na rovinu dokázali komunikovat všichni. To bys radši, aby ti valil nějaký kecy do hlavy nebo Tě později zazdil nebo ignoroval? Aspoň máš jasno.

    Borec, kterej si přivede domů domů totálně najebanej neméně najebanou holku, co sebral někde na kalbě, nechá ji valit do něj první poslední, absolutně na ni nenaléhá a ráno jí už v příčetnějším stavu řekne, že to měl za one night stand a o víc nestojí, je skoro něco jako jednorožec nebo yetti ♥

    The balls are strong with this one!
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    REBORNA: *nad 30
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    REBORNA: To by asi mel, kamos se takhle seznamil na speed datingu a po pul roce vztahu mu ji nabidl eDarling. ;o) Musel jsem ho uklidnovat, ze asi zapomnela na to, ze ma placeny clenstvi tam.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    OVERWATCH: Taky jsem zažila vztah na dálku po VŠ skoro 3 roky, tak to už nechci riskovat. No a Brno? Bývalej skoro manžel mi tam přeci zmizel, že to bude mít tak k tátovi jen 80 km, tedy blíž než z Prahy.

    ,,Nerada bych pak dopadla takhle:"
    Tak zrovna s Tvojim naturelem se o to, ze bys takhle dopadla nebojim ;o)"

    Jak to myslíš, s jakym ,,mym naturelem"?

    REBORNA
    REBORNA --- ---
    INSEQUI: No je tedy fakt, že mězi těmi, co hledaj flirt, jsou v kategorii na 30 hezčí, než v tý na vztah...

    Ale stalo se mi, že ti hezký odepsali taky, jen že už holku maj prostě, jen to zapomněli aktualizovat.

    Každej slušnej uživatel by měl profil smazat nebo se odstranit z nabídky, když už má, co našel...pak se může zase aktivovat.

    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    REBORNA: :Nerada bych pak dopadla takhle:"

    Tak zrovna s Tvojim naturelem se o to, ze bys takhle dopadla nebojim ;o)

    Vztahy na dalku a pripadny stehovani se za nekym, to chce hodne odvahy. Ja mel vztah na dalku zrovna ten posledni, a nevyslo to z toho duvodu, ze se nechtela stehovat do Prahy, ale chtela po mne abych ja sel do Brna. ;o) Tak nejak nastesti ale chapala, ze nemuzu nechat vsechno tady a jet nekam zacinat odznova. Dodnes nechapu, ze nechtela sem, zvlast kdyz v ty dobe byla bez prace, ale kazdy ma asi jiny predstavy a touhy.

    S tou reditelkou Kauflandu pobavilo. Zrejme shanel nekoho moc urputne, kdyz Ti nabizel takovy nejisty vyhlidky ;o)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    REBORNA: Taková klasika že ti hodní se nelíbí a ti co se líbí jsou zmrdi :D
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    OVERWATCH: Jako na těch seznamkách hodní muži budou taky, jen z Prahy se mi jich zrovna jako na potvoru těch po třicítce moc nelíbí. Jen taky píšou ti hodní a upřímní z daleka a já se zatím stěhovat fakt nehodlám..že by mě živil i po mateřský jsou naivní představy, že bych jako nepracovala vůbec...a jeden psal a oponoval ze Šumavy, že tam je práce! Že bych tam prej mohla hned dělat ředitelku Kauflandu. Nic jinýho tam totiž nemaj a má zas on tu naivní představu, že tam hned, jak vejdu do dveří, obratem vyhoděj manažerku prodejny a zaměstnaj mě.

    Jinak tedy abych takovýchto týpků 29 letejch, co zavítaj na ty naše párty do klubu a řeknou mi pak klidně, když plánuju procházku bo že půjdem na jídlo a že si pustíme film než odejdu, doslova: ,,že mě chtěli jen na sex a teď nevědi, jak se mě maj zbavit", nepotkala náhodou ještě několik, ještě víc. Nerada bych pak dopadla takhle:

    Čarodějky z Eastwicku - Třešně
    https://www.youtube.com/watch?v=49Ub5k8omxw


    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    SIBILLE: Jeste mam dost sily. ;o)
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    OVERWATCH: Kámoš má z edarlingu manželku, jiná kamarádka muže ze stesti.cz. Já měla roční vztah přes tinder. Nevzdávej to ;)
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    REBORNA: Nevidel bych to cerne, i kdyz nepopiram, ze to muze tak zhnusit obecne, ze zena vsechny jednoho dne hodi do jednoho pytle. Zvlast kdyz se Ti to stane vickrat. Mam kamosku, co se chtela seznamovat pres lide.cz a rande.cz a vzdala to prave kvuli takovymto prihodam a jeste horsim. Ted se seznamovat uz nechtela a najednou potkala chlapka, na bowlingu, a zatim si nestezuje. Z toho plyne, ze skoro na kazdyho nekde nekdo ceka. Skoda, ze ho nepotkala na tech seznamkach, byla by to asi prvni vlastovka seznameni se pres online seznamku, o ktery bych slysel.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    OVERWATCH:
    REBORNA:

    Víš, jde jako spíš o to, co si z toho odnesu pro příště, že tohle pak ženy může zhnusit, odradit a zablokovat proti dalšímu seznamování...další ochotě se s chlapama vůbec bavit a seznamovat...a kvůli jednomu dementovi...

    Mohl alespoň vážit slova, když věděl, že mě opustil muž a jsem sama, tak mohl uvažovat, co si z toho vezmu, říct to jen citlivějš, i kdyby jakoby to samý.

    Kdybych byla mladší, tak určitě, ale teď jsem prostě celkově v pytli a cynická, tak jsem to nějak zkousla.

    Ale z tohohle si každá dívka a žena podle mě odnese jen: ,,Ježiš, zase chlapi, s těma nemá cenu se bavit, to by mě chtěl určitě jen na sex a zase sprostě urážel tak akorát, to radši budu pařit sama a na drink s nikym nepujdu, seznamovat se ani nemá smysl, všichni jsou stejný slizouni a hazlové nechutný!"

    Jenže to já jaksi nemůžu, chci se seznámit, vztah, respektive i toho mimíse pak..

    Jako taky jsem to kdysi zažila, ale jen na jedný scéně a pak tam už přestala chodit. Ale tak se to nedá brát... jinde kluci zase hodný a rozumější, ale někde třeba větší feťáci, prostě na zakládání rodiny nic moc, ale třeba někomu křivdim, to je jedno. Která žena chce za otce od dětí uživatele drog...no když už má, možná, ale když si může vybírat s kym se seznámit...

    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    REBORNA: No ja mel na mysli pratelskou duveru, ne, ze bys s nim hned musela chodit. To ze se tak projevil je imho uplne dobre, i kdyz jo, je to hrozny.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    OVERWATCH: Ale mně se asi nelíbil tak, abych s nim chodila, gelouš posilkovej, třeba bych se s ním ještě párkrát sešla a mohli jsme se v klidu rozloučit, ani nevím, zda bych ho ještě chtěla vidět, možná...

    Ale jak píšu: jde o to, že mě musel ještě takhle urazit, zkazit mi náladu, abych brečela. Hrozný.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    REBORNA: Bud rada, ze se takhle projevil hned zkraje co jste spolu stravili nejaky spolecny chvile. Takhle se mohl projevit treba az za pul roku, kdy bys k nemu treba ziskala vetsi duveru a bylo by to pro Tebe horsi. Takhle se pres to preneses jednim brekem a je to pryc.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    OVERWATCH: Tam jde o to, že mně až tak nelíbil a nebyla by tam třeba souhra zájmů, abychom spolu chodili.

    Mohl třeba nezavolat a napsat pak SMS ku, že nějak z toho nic nebude, ale jde o to, že mě musel ještě takhle urazit, zkazit mi náladu, abych brečela. Hrozný.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    REBORNA: To zni rozumne co pises. Rozumneji, nez co jsem cetl zpocatku ty uvahy, kdyz jsem Te cetl predtim.

    "Tak je asi jasný, že kdyby mě na nějakym z těch pohovorů vybrali, že bych do tý práce nastoupila, samozřejmě, to ani neni třeba psát."

    Ale je dobre, ze to pises, vzhledem k tem uvaham co sem pises jindy o tom zrejme neni obecenstvo presvedceny. ;o) Ale ja jsem tu novy, takze nevim, co jste si za posledni 2 roky udelali. Zatim jsem se nekoukal zpatky do historie auditu. A ani mi to neprijde podstatny.

    "Chtěl jsem si užít nějakej sex (= chtěl jsem tě na sex) a teď nevim, jak se tě mam zbavit. Chceš nějaký paníze, nějaký kapesný, že by sis došla na jídlo nebo peníze na taxíka?"

    No tak aspon se ukazal v pravym svetle a nemusis si o nej delat nejaky treba nadeje, ne? ;o)
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    REBORNA: *úmysly
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam