OVERWATCH:
Jo jasně, ale původně jsem tu psala jen něco s někým, kdo nás znal, že jsem jen doufala ještě, že se ke mně bývalý snoubenec vrátí, ale bylo jasný, že ten člověk mi s tím nepomůže..
Jenže pak mi tu tamto ještě provedli a tak vytrvale se do mě ke konci roku naváželi proto...
Tak už tu o tom vznikla konverzace a trvala a byla tu.
A příspěvky byly teď pro G. včera, protože ona byt od rodičů dostala...mimo jiných, co taky...
A právník nějakej je i zadarmo.
Jenže já ani moc nevím, co mám chtít, táta byt prodal a byt by mě teď už stál 4 násobek... pak místo aby mi pomohli, mi tu provedli tamto,
pak mě proto vytrvele obtěžovali a uráželi a já ještě přišla o práci..
A když jsem na to vše přišla, s kým jsem se vlastně tady bavila, a než mi to ještě prozradili i vyšlo na jevo, tak jsem se zase zhroutila před tu korona krizí, než se zhoršila a není práce.
No zdželo mě to, když ještě bylo práce dost, a to se jako neděje ženský každej den, že se někdo na netu na ní domluví a takhle jí najde.
A i řešit to mě pak zdrželo a paralyzovalo, ale tak to nejde brát.
Já ani nevím, jestli tu vloni bylo jasný, že komunkují se ženou, co se měla vdávat a přišla ještě o byt...jestli a jak a zda vůbec to v tom, co mi tu provedli, hrálo nějakou roli.
Že kdyby už tehdy věděli, že jsem přišla o byt a nepřehlídli to, že by mi to třeba neudělali, nbo zda to bylo jedno...zda to věděli a neřešili.
Jakej byl úmysl, jestli jako nějakej humor černej zvrácenej nebo kyberšikana co přešla do reálu.
A pak mě tim obtěživali ještě vloni do práce na konci roku.
A pak co mi ještě proto udělali...
A kdyby předtím neudělali, nikdy by mi tu neměli potřebu oponovat přeci a nidky by tu ta konverzace o tom bytě dělší nebyla.
Byla tu původně už ta, co sem patřila...o seznamce.
Byla o seznamce a mužích ze seznamky a už v tématu.
Ale pak na začátku roku ne zase.
No že já se plácala v tom rozchodu nebo spíš tom dopadu, že jak mě taky obtěžovali kvůli tomu, co mi provedli ještě do práce a po ní, že jsem o ní přišla, ale i z jiných důvodů a kvůli seznamce ani ne, nevim.
Vždyť já v tý práci i smutně koukala, že jsem viděla bývalýho snoubence, ale to by nevadilo, tý práci...
Ale pak se púrojevily ty moje problémy už na plno, jak zaplatit ten nájem a přežít.
A do toho mě zase obtěžovali tady před mými známými pořád...nechápali, že moje chování někde způsobují i oni, tím, co mi píšou...
...a pak mi co způsobili oni a jak se kvůli tomu někde chovám, tu vyčítali a naváželi se do mě...
..no a pak t bylo divný a něco jsem ještě někde zaslechla a tak přišla na to, co mi provedli a že to byli oni tady.
A ani nevim, proč ženský chtěli abych to věděla ještě to všude rozkecaly.
Některý to mohly myslet dobře a bylo jasný, že prozradit mi to neni dobrej nápad. Tak i kdyby chtěly, třeba věděly, že nic netuším, když s tady s někým z nich bavím, tak mi to inteligentně nenapsaly.
Ale třeba K. tady je idiot, že ho to nenapadlo. Tak je to chlap tak nenapadlo, že řešit kyberšikanu nemá cenu, amni psát, že je mu mě líto, ani řešit profil, že je hlavně důležitý, abych SE JAKO ŽENSKÁ SPÍŠ NEDOZVĚDĚLA, CO MI PROVEDLI V REÁLU, TO JE LOGIKA, ŽE BYLO JASNÝ, ŽE TO MĚ POLOŽÍ, až se to dozvím, jak to bylo, že možná plánovaně ve zlym aby mi ublížili, a tak třeba daleko hůř, než jsem si myslela, ale to já nevím, to se asi nedozvím...
No tak pak PROSTĚ BYL březen.
Ale já se od května už vzpamatovala a uklidnila, ale konverzace už tu zůstala. Prodlužovala se ještě do mý práce v listopadu, což já za to nemůžu, že mě tu tím obtěžovali a zdrživali ještě do důležitý práce, asi proto, co mi provedli, já vysvětlila svoje nároky na byt už jednou a stručně a snažila se věnovat seznamce a psát o ní.