• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    REBORNA: Pobavilo ;o))
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    REBORNA:

    *Jako ani nemusí mít ten 1. ty svaly, jen aby byl tak hubenej.

    Tan 2.?? Nejhorší jsou na tom asi ty stehna :)

    Jak žába :D :D

    Ježiš ble. Ještě vypadá trochu jak Ukroš nebo Rus...bléééééééé :)

    :D

    Na to se muset dívat je pro mě skoro horší, než když sem sem dala ty kondylomata :/

    A fakt už jsem dostala žádost od takových.

    Tak to by čuměl..na prvním rande: ,,Omez proteiny, zákaz posilovny tak minimálně na 5 let, dieta, na kolo pudeš šlapat a běhat! Kardio vole, kardio!! Aerobic a kalby tak max!"

    Takovou postavu měl totiž ten pojišťovák, co mě sbalil v pátek v tom klubu, jen když jsem byla opilá jsem si toho nejdřív nevšimla, to až doma, když si sundal bundu :/

    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    REBORNA: Btw v tech hospodach to fakt nezkousej ;o))
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    REBORNA: Odtvarnela, kdyby opravdu chtel, tak hubnout se da i pomerne rychle. 7 kilo za 2 mesice, dle vlastni zkusenosti.

    REBORNA: Jo, to je pravda. Ale ve FAMU jo. A nekouri se tam.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    OVERWATCH:

    U Sudu se netancuje.

    A občas se tam kouří :(

    REBORNA
    REBORNA --- ---
    OVERWATCH:

    Neodtvářnatěla..t je běh na dlouhou trať a hl. vyžaduje spolupráci.

    [ REBORNA @ INTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky ]

    A co se klubu týče...není to o rapu vs jiná muzika...cizinci jsou: všude.

    Na dnb mladší, na technu často fetky nebo chronický kuřáci, jinde nagelovaný namakaný diskanti fakt jako že macho looking nafrněnci, těm úplně čiší sobectví a kurevnictví z očí nebo z celýho organismu, no možná se mýlim , nevim + teplouši...

    Nevim, těžko hledat po klubech.

    V těch hospodách taky nevim...mezi několika pupkouny hledat nějaký normální.

    Ale B. asi myslel nějaký puby poblíž pracovišť, kam choděj po práci, tak nevim...to jsou rozlezlí po různých hospodách,, tak nevim, bych muslela obcházet třeba 50 hospod a hledat, vždy zase odejít, když by se mi tam žádnej nelíbil, a pak najít a fingovat, že jsem tam nakoukla kvůli vyčůrání...

    Pak jako se rovnou zeptat, zda by ,,pánové měli vedle sebe volno?" Jako ž party chlapů nebo chlapů s přáteli??

    Děs.

    Ježiš, to je tak trapný.

    To radši ty kluby...ale problém viz výše.



    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    TRAILER: Ne ne. Jinej pribeh, pro ni to byly zpocatku jen dve epizody, pak natocila jeste dva dily a zmizela ze sveta tohodle bussinesu. Co ted dela nevim, uz je to par let.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    REBORNA: No tak vidis, uz mas dva tipy na jiny mista kde se hraje raggajungle a rap. Jak jsi psala o tom klubu kam dosud chodis, tak tady to v patek a sobotu na vyhranenejch akcich vypada podstatne lip. Az bude raggajungle tak Ti dam vedet.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    OVERWATCH:

    Dobře. Chodili jsme tak kdysi se spolužáky a přes seznamku jsem tam měla vloni asi 5 rande...nebo na koktejly taky jinam.

    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    REBORNA: Proste se Ti libi kostry. ;o)
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    IANIS:
    REBORNA:

    No a na tom právě stojí a padá veškerý seznamování s muži nad 30.

    Tenhle 1. je sice obličejem dítě, ale když si ho lze představit s obličejem 35 letýho, tak takhle má podle mě vypadat ideální mužská postava.

    1. 2.

    Kdežto 2. :

    Jakmile má někdo nadváhu, tak jediný, co s tim může udělat, je jít na kolo a v zimě do posilky a v lepším případě zhubnout nebo v taky možnym jakože lepším případě z toho udělat posilovnou tohle.

    Což má bejt jako že dobrý asi - JENŽE AŤ UŽ BY SI TEN TÝPEK VZAL NA SEBE COKOLI PŘES TY SVALY - TO UŽ JE JEDNO CO, JESTLI TRIKO, NEBO MIKINU NEBO SVETR, tak pro mě, podle mě, podle mýho osobního vkusu, co mi jako mozek (periferně ho vidící) vyhazuje, je si ho nevšímat/blokovat, protože pro mě je prostě každej takovej jen:

    TLUSTEJ.

    :(


    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    SIBILLE: Tak to je slusnej vykon. Ja mel kolegyni v praci, ktera natocila dva dily rychlych prachu. O praci prisla kratce pote, co to video pry nekdo "anonymne" "preposlal" rediteli firmy. ;o)
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    OVERWATCH: Jo, znala jsem jednoho, co tu svojí tvárnatou honil jako nadmutou kozu, dokud nebyla krásně vysportovaná. Pak mu zdrhla k pornu :)
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    REBORNA: Mne vcera poslala na eDarlingu usmev tvarnata bruneta. I tvarnaty clovek ale muze zapracovat na tom, aby byl netvarnaty, chce to jen vuli a k ty podnet. Treba bys ho casem odtvarnatela. ;o)
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    REBORNA: Tak to sis to zaridila pomerne dobre, inu kazdemu co jeho jest. To posledni je docela vystizny ;o) Ale jak jsem doporucoval, zkus zmenit klub. Jestli poslouchas i rap, tak PSH Ti asi nemusim predstavovat, a treba Orion a Vladimir hrajou ve FAMU obcas jako DJs a to je tam pak i normalnich chlapu okolo 35-40 dostatek. ;o) Raggajungle tam taky docela leti, hraje ho muj kamos DJ, co hral predtim ska a reggae. Ale ten hraje pravidelne U sudu. To je takova zaplivana vinarna uprostred Phy. Tezko rict jak by to tam na Tebe pusobilo. ;o)
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    REBORNA:

    Včera mě balil s pronásledoval skoro domu 25 letej, myslel, že mi je 28, ale byl: blonďatý, pupkatý a tvářnatý :(

    REBORNA
    REBORNA --- ---
    REBORNA: *vytahaný nebo votahaný, prostě sepraný dědkovský trenýrky, ale tak dobrý... podstatná byla ta ,,latinářská" postava, že,,,jak psala Lucie.

    REBORNA
    REBORNA --- ---
    OVERWATCH:

    Býv. snoubenec měl tedy jen vatahaný tenýrky, ale postavou i trochu obličejem byl podobnej, i když tak asi o 15-17 let starší - detail. a měl delší a zajímavější nos.

    V jeho pidi-garsonce ne, ale protože v nájmu my stínil barpult, měla jsem vytvořenej ZRCADLOVEJ systém (otočný stojící zrcátko nastavený směrem na velký zrcadlo), ve kterým jsem z gauče v odrazu pozorovala, jestli po mym vaření pečlivě myje a oplachuje nádobí.

    Když jo, jen jsem pozorovala trenýrky a přikyvovala a periferně čuměla na Simpsons nebo Spoudkyni Barabaru.

    Jakmile se mi to nezdálo, zpozorněla jsem a když to dělal lemplovitě, vstala jsem a čuchala, zda z toho neucítím stopy neumytejch bílkovin nebo jar, když jo, tak to musel mýt znovu...ještě že jsem neplatila za vodu.
    Nezvládal ten systém nejdřív vše umýt, talíře umytý na sebe, příbor do misky s vodou a pak vše oplachovat najednou pečlivě po teplou vodou krouživými pohyby.

    Ale jinak pozorovat to z gauče bylo vizuálně dobrý, moc mi to chybí. Marně hledám po klubech a mezi skejťáky 20+ náhradu,...starší asi maj už ten kostýmek číslo dvě a jen celej den podkuřujou šéfovi v práci až do noci, že je nikde nevídám, nepotkávám.

    Takže ano - už chlapa maj.

    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    REBORNA: a vytíral by v tom?

    Vytiral, a jeste bys mela pravo ho popohanet pri tom vytirani bicikem. ;o)
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    IANIS:

    ,,(k tomu, co se ti líbí): ale takový chlapec už kluka má ..."

    Tenhle asi taky :( Ten druhej je trochu podobnej tomu skejťákovi z klubu, ale ten měl divnější vlasy, ale o to zajímavější nos.


    Tohohle bych převlíkla a přezula. Tmavý kalhoty a skejtový boty by byly fér.
    Tenhle je stejně moc mladej.

    Ale u rybníčka jsem viděla tak 17 letýho chlapečka, co vypadal podobně, obličejem víc muj typ, no hned bych si dala říct. Ale jen jsem se jako že potajmu z vody dívala, jak se převlíká. (to už je na ty Bohnice, no)

    Tohle je co jako za kus oblečení? V tom se jako taky skejtuje? Nebo to je na doma a kdybych měla byt a on byl míň dokonalej teď neměl job, tak bych si ho jako nastěhovala a vytíral by v tom?

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam