OVERWATCH:
Býv. snoubenec měl tedy jen vatahaný tenýrky, ale postavou i trochu obličejem byl podobnej, i když tak asi o 15-17 let starší - detail. a měl delší a zajímavější nos.
V jeho pidi-garsonce ne, ale protože v nájmu my stínil barpult, měla jsem vytvořenej ZRCADLOVEJ systém (otočný stojící zrcátko nastavený směrem na velký zrcadlo), ve kterým jsem z gauče v odrazu pozorovala, jestli po mym vaření pečlivě myje a oplachuje nádobí.
Když jo, jen jsem pozorovala trenýrky a přikyvovala a periferně čuměla na Simpsons nebo Spoudkyni Barabaru.
Jakmile se mi to nezdálo, zpozorněla jsem a když to dělal lemplovitě, vstala jsem a čuchala, zda z toho neucítím stopy neumytejch bílkovin nebo jar, když jo, tak to musel mýt znovu...ještě že jsem neplatila za vodu.
Nezvládal ten systém nejdřív vše umýt, talíře umytý na sebe, příbor do misky s vodou a pak vše oplachovat najednou pečlivě po teplou vodou krouživými pohyby.
Ale jinak pozorovat to z gauče bylo vizuálně dobrý, moc mi to chybí. Marně hledám po klubech a mezi skejťáky 20+ náhradu,...starší asi maj už ten kostýmek číslo dvě a jen celej den podkuřujou šéfovi v práci až do noci, že je nikde nevídám, nepotkávám.
Takže ano - už chlapa maj.