• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    REBORNA: Mne vcera poslala na eDarlingu usmev tvarnata bruneta. I tvarnaty clovek ale muze zapracovat na tom, aby byl netvarnaty, chce to jen vuli a k ty podnet. Treba bys ho casem odtvarnatela. ;o)
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    REBORNA: Tak to sis to zaridila pomerne dobre, inu kazdemu co jeho jest. To posledni je docela vystizny ;o) Ale jak jsem doporucoval, zkus zmenit klub. Jestli poslouchas i rap, tak PSH Ti asi nemusim predstavovat, a treba Orion a Vladimir hrajou ve FAMU obcas jako DJs a to je tam pak i normalnich chlapu okolo 35-40 dostatek. ;o) Raggajungle tam taky docela leti, hraje ho muj kamos DJ, co hral predtim ska a reggae. Ale ten hraje pravidelne U sudu. To je takova zaplivana vinarna uprostred Phy. Tezko rict jak by to tam na Tebe pusobilo. ;o)
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    REBORNA:

    Včera mě balil s pronásledoval skoro domu 25 letej, myslel, že mi je 28, ale byl: blonďatý, pupkatý a tvářnatý :(

    REBORNA
    REBORNA --- ---
    REBORNA: *vytahaný nebo votahaný, prostě sepraný dědkovský trenýrky, ale tak dobrý... podstatná byla ta ,,latinářská" postava, že,,,jak psala Lucie.

    REBORNA
    REBORNA --- ---
    OVERWATCH:

    Býv. snoubenec měl tedy jen vatahaný tenýrky, ale postavou i trochu obličejem byl podobnej, i když tak asi o 15-17 let starší - detail. a měl delší a zajímavější nos.

    V jeho pidi-garsonce ne, ale protože v nájmu my stínil barpult, měla jsem vytvořenej ZRCADLOVEJ systém (otočný stojící zrcátko nastavený směrem na velký zrcadlo), ve kterým jsem z gauče v odrazu pozorovala, jestli po mym vaření pečlivě myje a oplachuje nádobí.

    Když jo, jen jsem pozorovala trenýrky a přikyvovala a periferně čuměla na Simpsons nebo Spoudkyni Barabaru.

    Jakmile se mi to nezdálo, zpozorněla jsem a když to dělal lemplovitě, vstala jsem a čuchala, zda z toho neucítím stopy neumytejch bílkovin nebo jar, když jo, tak to musel mýt znovu...ještě že jsem neplatila za vodu.
    Nezvládal ten systém nejdřív vše umýt, talíře umytý na sebe, příbor do misky s vodou a pak vše oplachovat najednou pečlivě po teplou vodou krouživými pohyby.

    Ale jinak pozorovat to z gauče bylo vizuálně dobrý, moc mi to chybí. Marně hledám po klubech a mezi skejťáky 20+ náhradu,...starší asi maj už ten kostýmek číslo dvě a jen celej den podkuřujou šéfovi v práci až do noci, že je nikde nevídám, nepotkávám.

    Takže ano - už chlapa maj.

    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    REBORNA: a vytíral by v tom?

    Vytiral, a jeste bys mela pravo ho popohanet pri tom vytirani bicikem. ;o)
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    IANIS:

    ,,(k tomu, co se ti líbí): ale takový chlapec už kluka má ..."

    Tenhle asi taky :( Ten druhej je trochu podobnej tomu skejťákovi z klubu, ale ten měl divnější vlasy, ale o to zajímavější nos.


    Tohohle bych převlíkla a přezula. Tmavý kalhoty a skejtový boty by byly fér.
    Tenhle je stejně moc mladej.

    Ale u rybníčka jsem viděla tak 17 letýho chlapečka, co vypadal podobně, obličejem víc muj typ, no hned bych si dala říct. Ale jen jsem se jako že potajmu z vody dívala, jak se převlíká. (to už je na ty Bohnice, no)

    Tohle je co jako za kus oblečení? V tom se jako taky skejtuje? Nebo to je na doma a kdybych měla byt a on byl míň dokonalej teď neměl job, tak bych si ho jako nastěhovala a vytíral by v tom?

    JENDAZCB
    JENDAZCB --- ---
    OVERWATCH: No jistě, myslíš, že těch teď už 16 000 příspěvků tady vzniklo jen tak? Správce tohodle fora už to tu nechal svému osudu dávno.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    REBORNA: Nevim, proc mne to nabizi starsi, ale mam tam Praha, do 38ti let. Ono se tam moc parametru nastavovat nemusi. Ale nabizi mne to samy 50ti lety Slovenky. ;o) Tam se nabizi bezny kontakty dle parametru a pak tzv Co by kdyby, kde to nabidne 20 kontaktu za den. Tak v tom Co by kdyby jsou Slovenky a jinak tak 3 bezny kontakty denne z Prahy. Pak to nabizi i me. Btw kdyz jsem si zalozil ucet, tak jsem se sekl a zadal jsem tam On hleda jeho. Takze nez jsem to vyresil s adminama, tak to tyden trvalo a nabizelo mi to gayum a gaye a tech co me procentuelne v tom tydnu kontaktovali bylo podstatne vic nez zen. ;o))
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    OVERWATCH:

    Šla jsem dnes s dvoumetrovou garnýží na ořechy lískový a koupat se, čtu to v rychlosti od zadu.

    Jaký že máš nastavený ty parametry na tom e-Darlingu?

    A čím je, že ti to nabízí starší? To je blbost, ne?


    REBORNA
    REBORNA --- ---
    TRAILER:

    Musíš hlavně přihlídnout k tomu, že 70 % těch buchet z MHD a ulice je zadaných, tedy maj přítele nebo jsou vdaný.

    Pak že tak u 20 % se jim nebudeš třeba líbit.

    Takže pokud 10 % bude k mání a budeš jejich typ, ještě to můžeš něčím pokazit, že se nechytí.

    Úspěšnost tak 5 %.

    A u těch pak nejsou jistý ty zájmy/byty :)

    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    TRAILER: No ja vim, ale to jsem si mohl dovolit pred 10ti lety. Ted uz mne zbyva jen fakt si dobre vybrat a verit ze vyjde ten dlouhodobej. A ono fakt neni lehky najit protejsek, kterej by mne byl natolik podobnej - stejny zajmy, nespechat na dite a dal. A nikoho nechci aby se mne (byt dobrovolne) podrizoval, to uz jsem zazil a pak mne to bylo vycteno. ;o)
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    TEKKANNE: Jen pro zajimavost, jak je to dlouho? Podle me se uroven ceskych seznamek rok od roku horsi. Pracuju ted na dulezitym projektu, takze nemam na seznamovani moc casu, ale asi casem jeste zkusim.. Tak za dva/tri mesice. Vysledky a prihody tady budu postupne zverejnovat. At je zabava a treba i nejaky to pouceni. ;o)

    Myslim, ze pres seznamku je to o neco komplikovanejsi, sita jsou nastaveny dost vysoko, a na obou stranach. A ja uz ve svym veku a se svymi zkusenostmi fakt nechci moc snizovat latku. Treba muj kamos se seznamuje pres seznamku pravidelne kazdy pul rok, ale jsou z toho jen kratkodoby vztahy. To by me nebavilo.
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    OVERWATCH: já mám kolem sebe několik skvělých párů, co se seznámily přes seznamku! takže bych to úplně nezatracovala....;-) je to IMHO stejně těžký jako najít super match v reálu, jen je to značně rozmělněný vysokým počtem instantně dostupných nevhodných jedinců, holt
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    BOBESH: screens or … !
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    TRAILER: Kdyz to vezmu suma sumarum, tak jsem se vzdycky pro vztah seznamil na koncerte, jsem byvaly hudebnik. ;o) Na seznamce nikdy a to jsem myslim tech srazu mel docela dost.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    PSYCHO: Aha, jasny, dik. ;o)
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    OVERWATCH: posta/direct message/private message, vsude jinak :D
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    AVATAR: Co je dm?
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    TEKKANNE: Z my zkusenosti mohu rict, ze je podobna, me na eDarlingu kontaktuji jenom zeny nad moje zadany parametry. Navic mne eDarling nabizi samy starsi nez jsem ja. Asi tam uz moc dlouho nebudu, nebo to necham bezet a budu jen kazdej den klikat odmitnuti. Seznamit se na seznamce je proste tezky. ;o)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam