REBORNA:
Jeden z důvodů, proč nemám bydlení a tak dítě, jeden z důvod, proč mi zmizel muž a jsem dva roky sama - odjela jsem ten inkriminovanej den kvůli tátovým SMSkám o hlídání zvířete, ale i kvůli tomu. SMSkám, co přišly den předem.
Vše s tim co psal táta mně o práci, aniž by o tom něco věděl, co jsem dělala, proč skončila a jakou práci jsem mohla dál dělat, než jsem se měla po 4 letech soužití s milovanym mužem vdát a mít mimino a jít jen na mateřskou a pak stejně řešit práci jindy jinou třeba na zkrácenej úvazek, celá ta SMS komunikace od táty nevyžádaná začla mym telefonátem s babičkou o tátovi a o tomhle...
Důvod, proč místo aby mi táta pomohl, mě ještě potom, co jsem se měla vdávat a jen byla naštvaná kvůli ztrátě práce, normálně hledala jinou, těšila se na chvíli pryč, svatbu, miminko a stěhování a jela řešit jen hládání zvířete a stěhování do tohohle, než počnu a porodim, pro mě a pak dítě jistý bydlení jen za poplatky a spotřebu celkem jen 6 tis. měs., v den, kdy mi zmizel muž....
...důvod, že mě ještě táta, co z něj chtěl peníze, tahal za nos a posílal pak místo zaslání peněz za nějakými odborníky a obtěžoval s tím další 2 roky.
A oba se do mě naváželi a obtěžovali mě maily, když já chtěla ,,jen" bydlení.
S dítětem jsem čekala i na bydlení, šlo o stěhování sem. Takže i kvůli tomu možná celej tátův a muj rod vyhynul.
Důvod, proč jsem dva roky neviděla na popud táty babičku, se kterou jsem o tom jen mluvila a říkala, že se budu vdávat a chci dítě a on tam volal a křičel na mě - pro tenhle důvod.
Důvod proč já a máma už asi neuvidíme sestru.
Ten důvod. Proč mi v tom všem neštěstí, kdy mě opustil muž, v tý vší bolesti ještě přišlo líto a nespravedlivý, že my se hádáme a jsem posílaná za odborníky, předtím úplně zničená, kam půjdu, byt se prodal a já nemám muže a dítě. A nemůžu mít byt ve svym městě...
Zatímco tisíce přistěhovalců tam bydlí a děti maj...
A v tom všem, v tý vší bolesti, že jsem přišla o muže a nevdala se a ještě dítě nemám, a ještě musím řešit spor s částí rodiny o tohle jsem jen něco napsala k zamyšlení...něco z článku..že si byty kupují cizinci a přistěhovalci...a tim to tu začalo...
A nevim proč...
Ale za mě byl i tohle důvod části toho všeho a toho psaní.
Důvod, proč mě ještě někdo proto, co jsem sem napsala, zdrogoval a znásilnil, znásilnil úplně nevinnou nešťastnou plačící ženu, co jí opustil po letech soužití muž...
..našel, zdrogoval, znásilnil a obtěžoval tim, zdržoval a připravil i tím o další práci, že teď ani na jídlo a nájem tady sama nemám. A ještě zkazil seznamování, kdyby mělo být tady. A zdržel mě mym zhroucením, když jsem na to přišla, místo abych řešila práci včas, tak jsem se zhroutila a pak řešila tohle.
Tak to je ten důvod.
Tak se tak na něj dívám na tom obrázku, tedy na podobnej,
A připadá mi tak nicotnej proti tomu všemu, je tak ošklivej a malej.
Jo, drahej, ale je to ,,jen" byt.
[ REBORNA @ INTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky ]