FIYAH: Kytičku v kafi, wtf?
Ad, tady se uvažuje jenom v extrémech a superlativech, co :D? To, že je mi u prdele, čím týpek jezdí a volá, neznamená, že nic z toho nemůže mít a já cíleně hledám nějakýho lesního muže :D . Jenom na mě fakt neudělá dojem, když místo omlácenýho Samsungu vytáhne jabko a už vůbec mě neohromí, když mi týpek bude vykládat něco o svý mocný káře. Všechno jsou to užitkový věci, spotřební sračky a mně je to prostě ukradený. Pokud je to skutečně koníček nebo profi záležitost pro oba, tak ten zájem chápu.
Telefon je k tomu, abysme mohli být v kontaktu, to mi asi stačí. Nepotřebuju, aby v něm měl vodotrysk, stačí, když jeden udělá ze mě ♥
Spíš mě zajímá, jestli mě ten člověk přitahuje, jestli mi voní, jestli si s ním mám, co říct, jestli jsem vedle nějak schopná spát, jestli to není homofobní rasistickej přizdisráč bez špetky integrity, atd.
Skutečně, značka jeho auta nebo telefonu, jsou až na poslední místě. A být chlap a hledat skutečnou partnerku pro život, tak kočičkám, který programově řeší, čím voláš, jezdíš, kam chodíš jíst, atd., bych se obloukem vyhla ♥. Ostatně gender stranou, platí to na obě strany.