• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    OVERWATCH: Jinak teda zenska nejsem, nijak posh taky ne, ale jestli si na rande davas strik 3/2 z pullitru, tak bych rekl, ze to neni uplne to pravy, co ti da nejaky plus body, ale za to hodne minusu.

    Aspon ja bych to tak bral, prislo by mi to buransky. Kdyz uz strik tak 1/1 ze sklenky na vino, ale 3/2 vypada hrozne.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    ZUULUU: Ale tak to ja bez vina z baraku zatim vylezu. ;o) Navic, ted si davam uz jen strik 3/2. Ale asi je opravdu lepsi si dat rychle rande v kavarne. Nebo rovnou na prochazku, spojit to s navstevou Krale Brabanta (to je stredoveka knajpa ve stylu Detenic u prazkeho hradu, jak tam na tebe rvou). ;o)
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    FIYAH: Jo, asi to priste budu smerovat jen na to kafe, dobrejch kavaren je v Praze dost.
    ZUULUU: Tak in vino veritas ze? ;o)
    FIYAH
    FIYAH --- ---
    OVERWATCH: Hele a co vidíš na vysedávání u alka hodiny s někým koho vidíš poprvé? není to decánko náročný pro oba? Co takle kafe někde přes den na pohodu, to trvá 20-30 minut když se zakecáte. Jestli si padnete do oka je jasný i za mnohem kratší dobu a můžete dát zase rande, tentokráte oběd/procházku, prostě něco delšího.. Popřemejšlej
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    ZUULUU: Celkove byla dost nevyrecna. Nebylo o cem se bavit, tak jsem si dal svy tri dvojky a sel jsem domu. Vlastne se to vubec nepovedlo. Ja jsem na ty rande smolar. ;o) Kdyz jsem mel rande , ze jdeme bruslit na inline, tak mne praskla prezka u brusle, a podobne.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    ZUULUU: Ja bych rekl, ze je to cim dal vetsi risk ;o) A ano, skupina NE byla opet rozsirena. U slecny mne hodne vadilo, ze byla objemna namisto fotky, a ze byla starsi nez udavala...
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    ZUULUU: Ja jsem nekonfrontoval, ale kdyz prisla tak jsem se asi zatvaril desne otravene. To musela videt. Pak jsme skoncili v jedny vinarne v Praze, kam obvykle chodim. Jenze ona ani nepila vino, ale pivo. Coz tam nemaji. Tak si dala vino a srkala ho jednu sklenicku dve hodinu, pak jsem to ukoncil, ze vic casu nemam ;o) Kdyz uz nic jinyho tak jsem si dal aspon dobry vino.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    ZUULUU: No, zase i takovy rande muze byt zabavny. Akorat tohle posledni byla tragedie. Navic slecna prisla o 10 minut pozde.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    Tak mam po rande ze seznamky, no, prisla uplne jina osoba nez na fotce. Asi o 10 let starsi a 20 kg tlustsi, ze ty zensky maji odvahu takhle lhat? Takze z toho nic nebude. ;o)
    FRKOLKA
    FRKOLKA --- ---
    MOODYCAT: ona to dá, chvilku si popláče a pak to bude zase dobrý. Vždyť v životě je potřeba i trochu toho smutku, aby radost nezevšedněla.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    OVERWATCH: co že se to děje?
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    RAINBOF: Ja tam budu urcite, poradam to. Casem dam pozvanku sem, az to bude aktualni, udalost uz je udelana (viz moje info) a R tam taky zvu. ;o) Uz se odtud prihlasilo 7 lidi. To je dobry. Lepsi nez pres FB.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    OVERWATCH: jako jestli se reborna da do klidu tak mate u me oba pivo :) takže doufám ze oba dovalite na tu vernisáž.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    TEKKANNE: Njn, ale bude dobra, chce to vic casu a nejaky zivotni uspechy. Treba najit tu praci. Ale psala, ze byla nekde na pohovoru, tak treba uz je v procesu. No uvidime, jestli se tady ukaze, jak to bude.
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    OVERWATCH: nj, naivní optimista :-D
    já věřila dlouho a tajně fandila a držela palce, ale s posledním shitstormem už mě to nadobro přešlo
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    ZUULUU: Nic prihodnejsiho bych k tomu prispevku nenasel ;o)
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    ZUULUU: Ja v R verim, ze se zase vsechno spravi ;o) Dik za jednorozce. Moc pekny. ;o)
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    FORTRESS: Na tom nebylo čemu rozumět. Na stupidní otázku stupidní odpověď. Myslela jsem, že bude jasný, že si dělám prdel :D.

    Terazky: „Povědztě mi, Kefalín, čo si představujetě pod takým slovom absurdný?”
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Já to teda vůbec nepochopil SNOWWHITE, takže si k tomu přidám i intelektuální nedostatečnost.
    HOMOLOVKA
    HOMOLOVKA --- ---
    OVERWATCH: tak ten byl dobrej!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam