ZUULUU: Někteří ostrostřelci mají pravidlo 1, 2 max 3. Pokud není postel dál je to nezajímá.
Líp to asi momentálně vysvětlit neumím. Ale prostě každý jde na schůzku s nějakým očekáváním a plány. A co jsem tak ze skušenosti poznal více lidí spíše očekává něco více než to co bylo řečeno obvzláště pokud se jim to první líbí. Nefunguje ani důrazná opakovaná informace že je to jen káva, procházka atd.
Nemám pak ani problém se sejít se zadanými. Nebo s těmi co tvrdí že jsou zadané, ale během schůzky to jejich zadání se občas nějak ztrácí.
1- sraz pokud ano pokračuj bod 2 a nebo b, pokud ne, ale nejsi si jistý/á bod 2 a, pokud ne a si si jistý/á konec. Nevylučuje se ani při první schůzce techtle mechtle nebo postel. Někdo bere i to první jako rande. Já jsem to nikdy tak nebral, ale některé slečny to tak braly jako rande. Asi to tak berou i muži nevím. Záleží co před tím předcházelo.
2 - a- sraz se líbíl pokračuj bod 3 a nebo b, stále nejsi si jistý/á bod 3a nebo konec, nelíbilo konec.
b- rande se líbilo pokračuj bod 3 b, stále nejsi si jistý/á bod 3a nebo b a nebo konec, nelíbilo konec.
pokud se líbilo akce.
3 - a- sraz a tak dále
b- rande a tak dále.