• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    OVERWATCH:

    Ještě vloni jsem s ním, když se objevil, mluvila klidně a udržela se. Což asi bylo matoucí, že ani nemohl vědět, ani on, ani jeho známej, jak špatný to je. Ale to jsem zas měla tu super, ještě lepší práci, tak alespoň něco, bylo to i zadostiučinění říct, co jsem dělala, co mám dělat, o co mi vlastně tedy šlo, proč jsem byla hysterická v čase těch dvou dnů PMS kvůli ztrátě tý práce v oboru víc, což byl krom jeho táty a rodiště důvod, proč si mě nevzal, přišla jsem krom svýho bytu v zápětí ještě o bydlení s ním a proč nemám dítě...bylo to zadostiučinění vysvětlit, co dělám, tedy co jsem zase dělala a o co mi celou dobu šlo, bylo jasnější, že co jsem dělala předtím byl jen přechodnej odchod na páer let jinam, pak návrat a přiblížení k tomu finále, opětovnýmu startu kariéry a dělání mý práce, co mám já dělat, bylo to zadostiučinění vysvětlit, proč kvůli tý práci ten povyk ještě umocněnej tím PMS, kvůli čemuž si mě nevzal, i když jsem ho věrně milovala a až na pár hádek za ty čtyři roky, byl doma ten rok klid až do toho s tou mou kolegyní a prací... tak se ukázalo alespoň, proč ten povyk a snad se i zamyslel jestli bylo fakt nutný mě kvůli mým ambicím a že jsem jen chtěla svou práci a nárok na mateřskou, mě opustit, ještě v možná posledním možným roce na to mít bezpečně zdraví dítě, tedy skoro v mých 35 a úplně hodit přes palubu bez ohledu na následky pro mě do budoucna, jak s bydlením, tak možnostmi se ještě seznámit, tak možnostmi si ještě zkusit nějak zařídit byt a dítě, ale byt už těžko, kor když teď už bych na ten svuj musela mít ne půl milionu, nebo milion, ale 4 miliony...

    .....tak ale říct o tý další práci, v tom smutku ho po roce vidět bylo i zadostiučinění, i když jsem žila sama a byla nešťastná, ale tehdy ještě s nadějí na seznámení a nic o dalších věcech tady netuše, i mezi lidmi jsem se chovala fajn a akce si užívala a neměla myslím nikde s nikým problém, až do listopadu a nějakých dalších napadení mý osoby tady, zkreslování informací, co vypadalo nejdřív jen jako hejt anonymního hejtera, ne lidí kolem člověka, co mě napadl předtím v reálu....

    ....ale o to víc jsem asi působila zpětně jako hysterka, co se vztekala a brečela kvůli ztrátě práce neadekvátně a tak z toho úhlu pohledu se nevdala a nemá bydlení a dítě kvůli tý práci ,,oprávněně"...v současný situaci, která se dost blíží tomu, co jsem kdysi zažívala v krizi jedna, tý ekonomický po ukončení studií a odchodu z prvního zaměstnání a hledání další práce, by to bylo snad jasnější a NEbylo považovaný za neadekvátní reakci na ztrátu práce hodný skoro-rozvodu, ztráty budoucího manžela, bydlení a možnosti mít dítě.

    Jak jako ,,to vyřídili"? Řečnická ot. To nebude vyřízený nikdy a nevyřídili, přerušilo mě to odstrčení člověka, co se nám do toho připletl a přerušil mě...já se jen chtěla podívat mýmu dřívějšímu skoromanželovi, se kterým jsem předtím léta žila a měla si ho brát a pak jen tak zmizel, když už muj byt, kam bych se mohla vrátit byl převedenej, do očí a něco mu říct a k tomu něco navíc, o tom tady, o čemž možná ani neví, nebyl online ... o tom, jak na mě naplánovali přepadení a tom mym napadení možná dosud taky nevěděl, tedy krom jedný mý SMSky, kde bylo napsaný jen ,,asi", protože já tehdy nevěděla přesněji nic a že to bylo naplánovaný přes nyx taky ne.

    Jak jako ,,to vyřídili"? Řečnická ot.

    Ten byt nemám, jestli budu mít dítě nevim, na schůzce o bytě byl s tátou on, život zničenej mám já, a jde i o ty další věci, co se staly vlastně kvůli němu, i když on u toho přímo nebyl.

    Bylo by dobrý, aby se radši neukazoval, ale to nemůžu zařídit, ale bylo by dobrý, aby se tu už neukazoval, ani ve městě ani v mý části republiky, leda tak max u soudu o věci jedna (byt) nebo věci dva (to potom, za čož snad nemohl), v obou případech na mou podporu, jako svědek.

    Ve věci tři mi nepomůže, ta je asi čerstvá, moc nevim zatim, o co jde, se bude řešit až teď a nemá s tím přímo a asi ani nepřímo on nic společnýho, i když to de facto taky vzniklo vývojem událostí kvůli němu a týhle diskusi, vše to začlo schůzkou o bytě jeho s mym tátou, pak jeho zmizením a naším rozchodem před tou svatbou, pokračovalo mym psaním o seznamce, jen stručným vysvětlením, proč jsem sama, pak mym napadením, co jsem se dozvěděla až letos a teď je aktuální ještě třetí věc.

    Jen mi to vše připomněl, že vše původně vzniklo kvůli jemu, jeho schůzce s tátou, našemu rozchodu - jinak já mít ten byt, vše by probíhalo jinak, nic bych se sem ani neobtěžovala o určitch věcech psát, asi by ani nikdy nedošlo k mýmu napadení, velmi pravděpodobně, nebo určitě, nebo pokud ano a bylo by v plánu, už by se nestihlo - vše by bylo jinak.

    Tak by ani nedošlo k diskusi ve formě proti mně a nedošlo k mýmu vyprovokování a ani tý třetí věci, co se teď stala aktuální.

    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    REBORNA: To se vsechno spravi, radeji uz zadny agresivni vylevy, uz jste si to vyridili. I kdybyste se potkali na nejaky akci, tak doporucuju byvalyho snoubence ignorovat. To dokazes ne?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: ty jsi mu sestřelila brýle a divíš se, že tě odstrčili? :D
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    ,,takže žádný posun, jen další agresivní výlev"

    Ne další, ALE ÚPLNĚ PRVNÍ.

    ÚPLNĚ PRVNÍ a už opravdu částečně agresivní výlev, ještě k tomu NA VEŘEJNOSTI, na cestě, za přítomnosti dalších dvou lidí a vůči jedinýmu člověku, kterej mě narozdíl od ostatních z těch, co na mě nebo pak ještě tady na mě útočili, znal osobně.

    Reakcí bylo moje odstrčení.

    Nechci být svině jako ostatní.

    Ale skoro si mnu ruce, až s dětmi jeden člověk za pár let vystěhuje jeho manželku z domu jeho rodičů na ulici, jako bývalý snoubenec vystěhoval mě, chvíli poté, co se převedl muj byt, nebudu mít možná proto děti...

    ....a jak oni do mě teď strkli, že jsem málem upadla, aniž by věděli, co mi ON UDĚLAL, počkám si třeba takhle za pár let na ni, až nebude mít kde bydlet ona, ještě navíc s dětmi a taky si strknu, do ní, až skoro upadne ..i když ona mi nic neudělala, ale proč ne.

    Když můžou oni, tak já taky.

    Ale pochybuju, že by kvůli případnýmu rozvodu ona ještě přišla o záchrannej byt od její rodiny a ještě půlku rodiny a třeba vlastní sestru, a že jí někdo provede to, co svině tady ještě v tom všem mym příkoří mně způsobenym ještě navíc domluvili tady na mě.

    (ten jeden organizátor se prej k tomu rozhodl dobrovolně, jen tak, buď že je to sobec nebo prostě nechce, prostě tak, JÁ, i když jsem vždy dítě chtěla, SE MOŽNÁ PŘIDÁM a nebudu mít to dítě taky, protože za okolností, že zatímco bývalý snoubenec si vyžírá, já někde kvůli výši nájmu, kde jsem jen kvůli tátovi a jemu, v noci stopuju a riskuju život, že nemám ani na dopravu na akci, možná za předpokladu, že bych měla jíst do konce života kvůli pořízení dítěte ty brambory se zelím jako G., kterou z toho vysekali rodiče, že jí pak poskytli ten byt, a kdyby ne, už by ani s dalším partnerem nemít ten byt od rodičů, další dítě neměla jak nám tu sama potvrdila),

    snad když nemám už kvůli tátovi a bývalýmu snoubenci to bydlení, nechci za těchto OKOLNOSTÍ A PODMÍNEK TO DÍTĚ TAKY.

    Tedy nechci se rouhat. Ale ohladu nebo v chudobě už jsem během konce gymplu a na VŠ byla let dost, pak se měla dobře, a moc se mi nechce do chudoby vracet.

    A pořizovat si dítě i bez bydlení a skončit pak kvůli němu někde 150 km od Prahy, kde není práce a žrát tam zelí, jak psala G., s tím, že byt už je tátou prodanej, tak ho asi matka těžko zdědí, abych ho pak zdědila na narození dítěte já, takže zelí do konce života?? Ne, nejsem blbá, ale nevim jistě, jestli do toho dítěte za těchto okolností chci jít, fakt nevim.


    REBORNA
    REBORNA --- ---
    OVERWATCH:OVERWATCH: REBORNA:


    To je totiž taky jako opožděná odpověď k první části tvýho příspěvku ,,Ale ja jsem tu novy, takze nevim, co jste si za posledni 2 roky udelali."

    Pokud to byl dotaz: Níže v textu vidíš, že JÁ nic.

    To jen mně UDĚLALI.

    Přišla jsem o budoucího manžela, o bydlení, pak mě ještě napadl člověk, kterýho neznám a to na popud lidí, který mě neznaj, nikdy se mnou nemluvili, neudělala jsem jim nic...

    ...možná mě někdo z nich někde zahlídl na akci, jsou ze dvou scén, tak je to možný...jeden člověk, co navštěvoval krom dvou i tu naši scénu, ještě za mýho vztahu s bývalým snoubencem, ale ten je v tom asi nevinně, jen si dělal alibi...doufám.

    Jinak by to za mě byla tedy zrada a kudla do zad od člověka, se kterým jsem sympatizovala.

    Sama vím, že některý lidi se mně občas ptali, kam pojedu na akci a když jsem někam dala účast, rádi jsme se tam potkali a pokecali.

    Zrovna tak já jsem byla follower nejen dvou lidí, co přímo znám a taky jedný slečny, ale i dalších lidí, jen že jsem byla někde ráda na akci s nimi, v jejich přítomnosti, v davu.

    I když nešlo o naši scénu, kde jsem byla od 2002/2003, ale šlo o techno, kde jsem byla náhodou 2002, 2003, ale to přes naši scénu, že měla malou stage na velký techno akci, a pak krom tý naší scény ještě i na techno jezdila zase až po letech, i když třeba nehráli ani přesně styl techna, co se mi líbí, chtěla jsem tam s těmi lidmi být, i když obvykle se řídím jen muzikou, ne tím kdo kde bude, ale byla jsem něčí follower.

    A byla jsem ráda, že i když FB tuto funkci z bezpečnostních i jiných důvodů zrušil, že na nyxu byla a viděla jsem, jaký akce se kdo zůčastní a zároveď potvrdila svou účast, zvýšila počet zÚčastněných a třeba i kdysi tak přitáhla zase další lidi, co jich pár sledovalo mě, že věděli, že mám hudební vkus, troichu se vyznám..některý už na nyxu tedy nebyli léta, ale to je jedno.

    Ale byla jsem ráda, že je tu vidět, kam kdo jede...a potvrzovala i účast svou, BOHUŽEL.

    Nepovažovala jsem to za naivitu nebo neuváženost ani riskantní jednání, nejsme na FB, a tam by tohle udělal leda cizí zločinec nebo deviant nebo šílenec.

    Ne člověk z lidí, co jsem mívala ráda.

    , ale pochybuju, že by v tom měl zrovna ten, co myslím, přímo prsty, když mě ani nezná a nevěděl věci, co mi způsobil bývalý soubenec nebo táta s tím bytem, vůbec nebo z toho, co jsem ve zkratce napsala se mohl zatím jen domnívat, když nás ani pořádně neznal, takřka vůbec, tak jen možná někdo něco z mých jiných příspěvků nepochopil - sarkasmus, provokaci nebo spíš muj smutek z rozchodu a jak jsem proč dopadla, aniž bych za to sama mohla...opravdu jsem pilně studovala a pak pilně pracovala celých 10 let, krom 7 let HPP vždy v mezičase v krizi pokud práce nebyla, alespoň brigády.

    A jen jsem odpovídala někomu na něco ohledně důvodů, kdo a proč může za to, že nemám ve městě, kde je naše rodina po staletí nebo od nepaměti, bydlení a tak tu nemůžu mít dítě.

    Pokud by to bylo z nějaký nenávisti nebo pomsty, netušim.

    Třeba byl důvodem mýho napadení zájem toho jednoho mladíka, to jsem si myslela původně, ale vyvedli mě tu z omylu.

    Kdyby to nechali být, mohlo být vše jak bylo.

    A i kdyby o zájem šlo, tak udělat tohle? To leda nepříteli.

    A jelikož jsem celá léta byla fanynkou jednoho sound systému, tak ještě jim způsobili ostudu.

    Že na jejich akcích jakoby není bezpečno, i když oni za to nenesou zodpovědnost a návštěva je ,,na vlastní nebezpečí."


    Ale já jsem byla od roku, kdy mě kdysi někde okradli, VELMI OBEZŘETNÝ ČLOVĚK...co s sebou nebral zbytečnosti, dával si na věci pozor a na lidi kolem taky... a během dopravy na akce taky obezřetná, než se ocitnu ve bezpečí, třeba mezi známými od vidění nebo dokonce přáteli.

    Mám právo být nezávislá a když jsem zrovna neměla s sebou bývalýho přítele, ani bývalýho skoro manžela tedy bývalýho snoubence, viděla, že na akci byli i známí lidé, i když se mohli vzdálit na vedlejší stage, tak prostě byli tam, akce byla menší a přehledná, žádný obrovský techno, jen dvě stage, na tý jedný, kde jsem byla k ránu jen asi 50 lidí a polovina z nich z přítelkyněmi, druhá půlka prostě mladý milý lidi, tak to byl pro mě dostatečný pocit bezpečí na to, abych si dala půl litru vína a k ránu na zahřátí jakoby panáka tvrdýho alkoholu a nebyla obezřetná = tancovala k lidem v davu zády.

    A JE CELKOVĚ SMUTNÝ, ŽE MOMENTÁLNĚ ŽIJU Z FINANČNÍCH DŮVODŮ ZPŮSOBENÝCH MNĚ TÁTOU, co prodal byt, co jsem měla po mámě dědit a výhodně mít po předcích mámy, A BÝVALÝM SNOUBENCEM, V CELKEM NEBEZPEČNÝ ČTVRTI, KDE JSOU I ROMOVÉ, RŮZNÍ DALŠÍ JEŠTĚ NOVĚJŠÍ PŘISTĚHOVALCI (typu SUB.), a taky přistěhovalci prokazatelně potenciálně nebezpeční..

    ....ALE ŽE MEZI NIMI, SE SNAD CÍTÍM BEZPEČNĚJI, NEŽ NA PÁRTY MEZI LIDMI, CO JSEM MĚLA RÁDA, VŠECHY, BEZ OHLEDU NA TO, JAK JSEM JE ZDRAVILA, NEBO SE S NIMI BAVILA NEBO JE JEN ZA PŘEDCHOZÍCH 16 let jen občas matně zahlídla v davu, přesto je považovala za lidi na stejný vlně a straně, ZA PŘÁTELÉ.

    Takže JE CELKOVĚ SMUTNÝ, ŽE MOMENTÁLNĚ ŽIJU V CELKEM NEBEZPEČNÝ ČTVRTI, ALE ŽE MEZI NIMI SE SNAD CÍTÍM BEZPEČNĚJI, NEŽ NA PÁRTY MEZI PŘÁTELI.

    Zrovna jsme to probírali s člověkem, co je momentálně v Praze, byl na tý naší akci, ale jinak pořádá různý akce v Holandsku, klidně jsem mu to řekla,...

    ...a říkala jsem taky, že jsem single starší paní, že jsem se s tím snad vyrovnala, že horší než ten útok snad pro mě bylo to, co následovalo potom, jak to ovlivnilo muj život a vztahy, ŽE SNAD NEJHORŠÍ JE NA TOM TA ZRADA, útok na člověka, co byl léta na stejný lodi, že radu radši ,,nechodit mezi ty lidi" už jsem taky dostala, přímo od odborníka na věc.

    Ale shodli jsme se na tom s tady tím účastníkem a organizátorem, že nemáme děti, zatím, ŽE KROM PRÁCE A SPORTU PRO NÁS JSOU TY AKCE SOUČÁSTÍ ŽIVOTA, RADOSTÍ, ZÁBAVOU, ŠTĚSTÍM.

    A že aby mi ten pachatel, ten hajzl, nebo nějaký lidi ze serveru, co mě ani neznaj, krom toho jeho útoku ještě VZALI TOHLE?!

    Že to by bylo jen další porušování mých práv být nezávislá a moct se svobodně pohybovat.

    Že jsem byla solidární se soundsystémem jedním, se kterým sympatizuju dost, nechtěla do toho nikoho tahat, že mě to mrzí, že na tý naší scéně jsou všichni fajn, ale někdy nafrněný, že naopak na techno akcích oceňuju tu svobodu, ale že to má svý meze. Že jsem neměla váhat a něco udělat hned, i kdybych třeba jen kvůli sobě měla na nějaký akci udělat problém lidem, co jsou v mym napadení nevinně a nenesli za něj zodpovědnost.

    Že ale neni možný, co tady následovalo a jakej to ještě na mě mělo dopad, aby na mě útočili neprávem lidi, osobně nebo tady v diskusi a že mám právo na to se bezpečně svobodně pohybovat a ne se nechat zastrašovat a omezovat v pohybu a zábavě.

    Nechat si ještě nějakým hajzlem vzít zábavu, co jsem já měla jako jedna z prvních, když vezmu ty akce celkově, ty naše, ale i techno a další dva styly, tak od roku 2002, i když během studií a hlavně za půlkou VŠ jsem zatím paření moc nedala, ale chodila a jezdila jako jedna z prvních.

    A že nemá právo nějakej hajzl, tím spíš ty ostatní, co mě ani neznaj, mě omezovat ve víkednový zábavě jet nezávisle někam tancovat a bavit se.

    Brát mi něco čemu já narozdíl od někoho rozumim a baví mě. Brát mně nebo nám celkově NAŠE ŠTĚSTÍ.

    POCIT BEZPEČÍ, AŤ UŽ O VĚCI NEBO O SVOU BEZPEČNOST.

    My takový lidi NA TĚCH NAŠICH AKCÍCH NECHCEME, NE NAOPAK!

    A ať už jsem já byla kdekoli jakkoli nešťastná z toho, že mi sešlo ze svatby nebo z ztráty bydlení...ať už jsem se pak záměrně kdekoli trochu opila už jen ze zábavy a chovala jakkoli,

    ať už jsem se pak jakkoli opila proto, co mi tu kvůli útoku na mě psali lidi, co se pak někde objevili...

    ...já nikoho nenapadla a nic nikomu neudělala.¨

    Takže: My takový lidi NA TĚCH NAŠICH AKCÍCH NECHCEME, my je, NE NAOPAK!

    Jednoznačně potvrzeno dalším organizátorem akcí.

    A může si tady kraviny o nějaký jedný klubový akci psát kdo chce jaký chce, to oni tu vyprovokovali mě,,,to proto jsem se opila a měla někde problémy už opravdu...kvůli tomu, co bylo v týhle diskusi a že se do toho připletla ještě osoba, co se objevila i na další akci, proto, co mi psali oni a psala pak kvůli nim ona.








    ¨


    _BENNY
    _BENNY --- ---
    TRAILER: mne to pripadne docela zajimavy pozorovat, jak se ten cerv krouti a sviji ve vlastnich exkrementech, ktere navic ten tupy tvor ani nevi proc vylucuje. dalsi dekadence bude jiste nasledovat, na tu se taky rad podivam. je to jako sledovat prirodopisny serial, ve kterem se nejake zvire necha sezrat doslova svou vlastni blbosti.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    REBORNA: A JE CELKOVĚ SMUTNÝ, ŽE MOMENTÁLNĚ ŽIJU Z FINANČNÍCH DŮVODŮ ZPŮSOBENÝCH MNĚ TÁTOU, co prodal byt, co jsem měla po mámě dědit a výhodně mít po předcích mámy, A BÝVALÝM SNOUBENCEM, V CELKEM NEBEZPEČNÝ ČTVRTI, KDE JSOU I ROMOVÉ, RŮZNÍ DALŠÍ JEŠTĚ NOVĚJŠÍ PŘISTĚHOVALCI (typu SUB.), a taky přistěhovalci prokazatelně potenciálně nebezpeční..

    nastesti pro lidstvo jakozto neuspesny parazit driv umres nez budes schopna si najit nejakeho dalsiho hostitele

    me fascinuje ta detinska predstava ze cely zivot to bude jako nekde vykalena na party
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: takže žádný posun, jen další agresivní výlev
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    REBORNA: Zmohla jsem se jen na to srazit mu sluneční brejle, vybalit na něj to s prodejem bytu, co řešil s tátou on, že ještě s kombinaci s tím, co tu jen proto, že jsem napsala něco o rozchodu a seznamování, na mě kvůli němu a tátovi naplánovali nějaký svině tady a co mi udělal ten, co mě napadl na tý akci vloni, že mi zničil život a pak už jen šla nadávat do kabinky záchoda, když už to přitáhlo pozornost, tak nadávat a zuřit do soukromí mého, tedy původně našeho, stanu.

    tohle je uplne bozi! moc dekuji za poskutnutou sondu do duse dusevne nemocneho mrzaka. super a jen tak dal!
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    REBORNA: Aha, takze akce a pekne vyvedena teda. No tak slava, ze ses tu ukazala, uz tady byla po Tobe poptavka. ;o) S tou praci to je skoda, ze to nevyslo, no nevysla jedna, vyjde jina. Hlavne nevzdavej rozesilani CV. Na cim vic mist posles, tim jsou vetsi sance...
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    OVERWATCH: Vrátila. Ale až včera večer a pak spala a spala a spala. Měli jsme festival.

    Hrál tam můj bývalý, se kterým jsem chodila 3 roky v roce XY, takže se tam sešli lidi kolem něj a skoro polovina 10 ti členný starý původní party z roku 2002-2007. Tak bylo alespoň pro mě zase na chvíli ze začátku s kým chvíli pokecat.

    Ne jen náplava typu SUB. a spol. a další, co se k nám přifařili později.
    Ale zase jejich mladší známí ty akce pořádaj nebo spolu-pořádaj a hrajou tam teď, což je záslužná činnost.

    Když už jsme u tý náplavy a později k nám na scénu přifařených: Býv. snoubenec nehrál, na týhle akci vlastně nikdy, to jen ještě předloni na jiných.

    Jako by nestačilo, že jsem nedávno celkem psychicky připravená na jeho zjevení přišla na menší openair v Praze, kde se zničeho nic objevil na line-up u.

    Z pro mě záhadných důvodů se objevil z Moravy bývalý snoubenec ještě na týhle akci, zkazit mi svou přítomností celý sobotní ráno už jen tím, že jsem ho potkala a připomněl mi tam všechny problémy, co kvůli němu, tátovi a pak ještě některým indivuím z nyxu a ještě z jiný scény z loňský techno akce mám - jak ty finanční, tak ty další.

    Hodila bych ho do rybníka a skoncovala s tím jednou pro vždy, aby jeho bídná existence zhynula mou rukou snoubenky, kterou opustil těsně po převodu mýho bytu a pak místo svatby bezcitně vystěhoval jen proto, že jsem byla v PMS trochu víc rozrušená z toho, že jsem přišla o práci a hrozilo, že bych se musela vrátit k něčemu, co jsem dělala kdysi v krizi z nouze ....(opustit věrnou milující ženu proto nebo jeho tátovi a rodišti?? Před svatbou?? Asi jen 15 dní po lhůtě, co se objevila na tom bytě, co měl bejt od rodičů muj, plomba, když na schůzce s tátou byl on a věděl to, protože když jsem to pak na jeho ntb v katastru viděla, byl u toho! Opustit ženu proto??!)

    ..takže mě po 4 letech věrného soužití před svatbou, po roce, kdy byl doma klid, opustil kvůli jeho rodišti a jeho tátovi a jen PROTO, že jsem se v PMS jen trochu víc vztekala (, že bych kvůli festivalu, kam mě tahal, on, ale já vše měla i tak v práci včas a dobře uložený, takže pak spíš kvůli tý kolegyni, co se po měsíci vrátila z doivolený a já se jí jen na něco chtěla zeptat a a ujistit se u asi jen 3 věcí ze 100), že bych po ztrátě TÝ PRÁCE musela dělat třeba znovu to, co některý ty ,,nuly", co se tu do mě celou dobu navážej, nebo mi rádoby raděj nebo mě jen skoro rok obtěžujou..


    OBTĚŽUJOU, a to kvůli dalším věcem, který mi kvůli němu, že jsem tu jen něco napsala o rozchodu a o seznamování a ještě slušně, bez uvedení mý nebo jeho identity, když on na nyxu už ani nebyl, udělali lidi, co ani já a snad ani on vůbec neznáme. Naplánovali na akci na jiný scéně, tj. na technu.

    Ukončila to za něj, když nemá tolik slušnosti, aby to udělal sám a hodil si mašli nebo se na tý akci dobrovolně utopil a nekazil mi náladu , ale nebyla jsem po ránu po propařený noci při plný síle a byla poněkud společensky unavená.

    Zmohla jsem se jen na to srazit mu sluneční brejle, vybalit na něj to s prodejem bytu, co řešil s tátou on, že ještě s kombinaci s tím, co tu jen proto, že jsem napsala něco o rozchodu a seznamování, na mě kvůli němu a tátovi naplánovali nějaký svině tady a co mi udělal ten, co mě napadl na tý akci vloni, že mi zničil život a pak už jen šla nadávat do kabinky záchoda, když už to přitáhlo pozornost, tak nadávat a zuřit do soukromí mého, tedy původně našeho, stanu.

    Ale asi to slyšeli nějaký žabožrouti, tak mi šli lidi pomáhat a opatrně mi strkali ovoce do stanu, jak já do domečku morčeti.

    To se vždy objeví jen čumáček a zase zmizí v domečku.

    Ze mě se z toho stanu vysunula jen roztřesená nasraná pacička v upsetu pro studenou vodu na tlak a ovoce. Poděkovala jsem.

    Ovšem absenci bytu, bydlení a tudíž miminka a co se mi ještě děje do teď dalšího a jaký byly pro mě a jsou další následky a co ještě teď musím řešit, na to sice studená vodička dočasně na tlak pomohla, bohužel ale zároveň s tím podanej džusík s vitamíny to nespraví.



    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    Já věděla, že čekání se vyplatí..
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    REBORNA: Zkus uklízečku někde, na to bys mohla stačit.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    REBORNA: Skoda. Tak snad to vyjde jinde.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    SIBILLE:

    Dnes přišel mail, že ne.

    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    Lidé s inklinací k šílenství a fantasmagoriím nepatří do školství.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    BURKHAR: co by? bude na ne proste chvilemi rvat kvuli PMS a SMS, to ji pujde.
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    BURKHAR: Vubec netusim, ale asi viz SIBILLE:
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    SIBILLE: Boha, co všechny ty děti!?!?!?
    KULA
    KULA --- ---
    SIBILLE: proč mám takovéhle asociace?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam