,,Dávno nedělám co jsem studoval na škole - přilepil jsem k tomu tunu praxe před / během / po VŠ a vycházím z toho všeho dohromady; nikoli z jednoho názvu oboru z dob, kdy mi bylo dvacet."
Pak nechápu, jak by takový člověk mohl dosáhnout nějaký slušný nebo dokonce vedoucí pozice, KDYŽ NEDĚLÁ TO, CO STUDOVAL?
Leda by mě napadla protekce nebo že našel tu práci už dávno před krizí 2009 nebo že ji hledal mezi těmi léty 2014-2018 v tom boomu, kdy jsem dostala takový vedoucí místo i já, jako ženská. I když já mám obor, že je to genderově vyvážený, ale stejně.
Řešil tu někdo proč se NEvdal a nemá milovanýho muže, budoucího manžela a mimino on.. nebo jak by si vyřešil byt s rodiči, aby měl pro dítě a sebe po zmimísování programátorem, co měl byt psanej na sebe a to jen-pidigarosonku, co není pro 3 člennou rodinu, bydlení, jistý bydlení do budoucna ve kterym by mohl pak s dítětem zůstat, on??
NE!
Už jen rozdíly v oboru, věku, pohlaví, mateřský, plánech, ve všem!
A evidentně mě tady taky obtěžovali a oponovali krom toho i lidi, co patří k tý šťastnější skoro polovině, jejichž rodiče ani nejsou rozvedený.
Takže ani nezažili, co jsme měly my s mámou...že muj táta se přistěhoval k ní, její byt pak před rozvodem rozdělil na dva a pak ten, kde zatím byl, jsem měla slíbenej, no měla ho dědit a mít výhodně za ten milion já, ne on...
Ale jak jsme předtím s mámou koukaly, jak se měl táta se ségrou a pak táta sám dobře, nic nám nedával a já jen poslouchala mámino nadávání a plačky.
Ale měla slíbenej ten byt, tak jsem nic nenamítala a mnula si pak ruce, že já budu mít dítě ve vlastním bytě, NE JAKO TA BLBÁ ,,Ukrajinka", co má srdíčka v očích a sorry za mou nadčasovost, no za pár, to jest asi za 5 let se s mimísem pěkně musí pakovat....
..nebo musí leda tak nechat otloukat jako jedna čínská sousedka, co bylo přes ulici slyšet, jak jí muž, jehož byl byt, šikmookej ji a děti mlátí.
Ale co jí zbejvalo..rozvodem by tu nic nezískala a musela šlapat.
Takže na to kašlu...to bych nedělala a radši bych se dítěte zřekla.
Už mi jen stačilo, jak se mnou přes seznamku přišel na rande týpek, co MI NEJDŘÍV ZAPŘEL DÍTĚ A TAK JSME NĚKAM ŠLI A PAK MNĚ, MNĚ CO NEMÁM DÍTĚ KVŮLI BYTU, KLIDNĚ ŘEKL, ŽE NECHTĚL JEHO BÝVALÝ ŽENE, SE KTEROU MÁ DÍTĚ, DÁT NIC, NEŽ NĚJAKÝM ZÁZRAKEM JÍ TO ZAŘÍDILA PRÁVNIČKA, ŽE DOSTALA ČÁST BYTU, ALE ŽE JI ÚPLNĚ ZRUINOVAL, ŽE PŘIŠLA O PRÁCI TÍM DÍTĚTEM A PAK SE SESYPALA Z JEHO ODCHODU, ŽE MAJ DÍTĚ V KLOKÁNKU!
A to řekl mně, ženě, co nemá dítě kvůli bytu a potenciální nezodpovědnosti muže a hororovým stories matekl a myslel, že se ještě uvidíme.
JAK MĚ MŮŽOU A ZA JAKÝCH OKOLNOSTÍ JSEM SI AŽ PO SVATBĚ A OBSAZENÍ BYTU CHTĚLA POŘÍDIT DÍTĚ, CHÁPAT LIDI, JEJICH RODIČE JSOU VÝRAZNĚ MLADŠÍ, BŮH VÍ KOLIK LET KOMUNISMU ZAŽILI A V JAKÝ CHUDOBĚ JEJICH MAMINKA SAMOŽIVITELKA s nimi NĚJAKOU DOBU ŽILA, KDYŽ TO ANI DOMA NEVIDĚLI?!!
Lidi, co si mysleli, že moje výživný 700 kč bylo kapesný - to jsou ti rozmazlenci mimo realitu, ne já. I když jsem se měla posledních 6 let, tedy 4 roky za soužití s býv. sn. konečně chvíli dobře = bydlela a měla co jíst a vydělávala a mohla si i něco koupit na sebe.
Chápu, že je to tu dlouhý, ale já psala o ztrátě práce v mym oboru, ztrátě mý práce, bytu a pak mýho snoubence, se kterým jsem měla mít dítě až pak.
A ať jsem klidně hnusná - přistěhovalkyně, co do toho v mym městě vlítnou a nemaj ani tolik slušnosti, aby šli na potrat, aby jich tu nezaclánělo v bytech ještě víc a nebránilo nám mít u nás doma naše byty a naše děti nám jich jejich těly nebránilo v tomhle městě ještě víc, Z TOHO ÚPLNĚ VYNECHME...
A výroky typu: ,,Nalezli sem, a už se jich v životě nezbavíme." Musim vynechat taky, protože přeci jen částečně sympatizuju s částí politiky lidí, kde součástí všeho je i něco, s čímž se tato pravda neslučuje.
Mohla bych citovat takový nacionalistický dozajista pravdivý články, asi tak 10 let starý, co se potvrdili, už jen z blbejch časáků, že by si tu někdo ukák.
A to fakt nechci.
Navíc ještě tu píše člověk genderově nevyvážený provokace, kdy sám ví, že pokud se jedná u určitý národy, ŽE JE JEDNO, ZDA SE JEDNÁ O ŽENU NEBO MUŽE, NEMĚL BY MUŽE DISRIMINOVAT A BRÁT TY PŘISTĚHOVALECKÝ NÁRODY JAKO CELEK PŘECI...
a i kdyby ne: Ženě toho národa se přeci tady může narodit potomek mužskýho pohlaví...takže to už zase bude muž...co tu bude hledat ženu...takže zase krávoviny genderově nevyrovnaný, ať už v diskriminaci pozitivní nebo negativní.