• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    REBORNA:

    ,, ty jsi řvala na (ex)přítele za jízdu taxíkem nebo jsi chtěla Ivanovi nařídit prodej auta. "

    Ale já na něj neřvala za jízdu taxíkem... ALE ŽE MĚ VYSTRESOVALO, ŽE NA MĚ TAXIKÁŘ, SE KTERÝM JSEM JEN ZAČLA ŘEŠIT MOŽNOSTI JAK ZA TĚCH 15 KM NEPLATIT 800,- CHTĚL VOLAT POLICII.... on už na tý akci chystat věci byl od čtvrtka, pak se pro mě vrátil, protože jsem ho přemluvila na sex na konci pracovního týdně pohodlně v posteli, když jsme měli bejt u jeho kámoše v chatce s jeho mimísou, že se doma umyje, převlíkne do čistýho na celej víkend že se pořádne vyspíme, že budem pařit jako ti zmimísovaní přes odpoledne a navečer, i když já radši v noci, ale že line up byl fakt na noc až moc HC a nešlo to za mě a že se bOjím jet tam v sobotu sama...

    ...on měl těch 40 dní volna, já 20... v pátek navečer jsem měla nepříjemnej rozhovor s nadřízeným o dvou lidech z kanceláře, že mě nějak otravovali po tom, co ta moje jiná kolegyně odešla z firmy...my byly sehraný a pak z jejich strany tam byly změny...

    Mně to bylo putna, protože jsem tam stejně byla na dobu určitou, ale už jednou mi to prodloužili.

    Ale oni by tam ještě udělali ti otravové všetečný problémy mně, než by mi ta smlouva skončila..což se pak stalo, měla jsem měsíce při hledání pořádný oborový práce kvůli dohodě o tisíce nižší podporu!

    Pak klasika - cesta z tamtý práce slabší hodinka, návrat k bývalýmu snoubenci, co ještě nebyl bývalý snoubenec do pidigarsonky v 19 h, ne dolíčení, výběr hadrů a odjezd před desátou, ALE MÍSTO TOHO JSME ŠLI SPÁT.

    Já si dupla, že to, co tam bude v noci slyšet nechci a že pojede hezky se mnou druhej den, že bych se sama bála, i když to tam znám.

    No a JELIKOŽ JSEM udělala chybu, ŽE JSEM TEN MUJ ODVOZ NECHALA ŘEŠIT JEHO, BOHUŽEL MI NEŘEKL, ŽE TA TŘETÍ, UŽ ZÁLOŽNÍ VARIANTA NA 17 H, ŽE BYLA SOBOTA, BYLA UŽ PŘES DVA PŘESTUPY, TADY S PRAŽSKOU MHD 2 PŘESTUPY A PAK TŘI BUSY A STEJĚ PAK CHŮZE DLOUHÁ...

    Tak já vymyslela něco jinýho a tágo jsme mohli stopnout přímo.

    Pak mě vystresoval taxikář, bylo mi to blbý a mrzelo..no a já mu jen vyhubovala...ale on to vzal blbě...

    Pak mi dal na tý akci flašku silnýho vína a ani to nepil, že tam hrál a měl lístky na pivo a já se opila.

    Ale byla to story, že 14 dní poté zmizel na Moravu poprvé, pak se vrátila a pak byla ta pauza...

    Ale pak byl rok klid a pak jsme se teprve měli brát a to krachlo kvůli tý práci a bytu, nekřičla jsem na něj, kvůli něčemu, co by udělal on, o to vůbec nešlo.





    REBORNA
    REBORNA --- ---
    REBORNA: *my

    *MY

    REBORNA
    REBORNA --- ---
    OMNIHASH:

    Je to jídlo pro dva lidi na měsíc.

    Když jsou k tomu stravenky, tak pro tři lidi na měsíc.

    To vim přesně, protože když jsem měnila v krizi práci a dělala při pracáku brigádu za těch maximálně povolených 4 tis. měsíčně, než se mi zase podařilo najít provizorní práci, než jsem si zase našla práci v oboru chvíli po tý krizi,

    tak vim naprosto přesně, že s úspornym vařením mi ta čtyřka vystačila akorát na jídlo na měsíc, kredit a jídlo pro morče.

    A jelikož jsem ještě čekala na ten muj byt u mámy, než se táta z mýho bytu odstěhuje, tak jsem s tou čtyřkou vystačila.

    Šla jsem na akci bez vstupu nebo za 50 kč, pokud někam potřebivala, poptala se známýho ze sídliště nebo levně bus, popř. stopovala.

    Na deci vína 1x za měsíc to taky stačilo. A nekouřim. Takže alkoholička jsem fakt nebyla.

    REBORNA
    REBORNA --- ---
    PSYCHO:

    Ale já tam už byla. Po letech krize zpět.

    To nějakej grázl mě do tý práce otravoval...soustavně a vytrvale... I večer když jsem z ní, co byla kousek za Prahou a z nákupu jídla asi tak v 19 h a pak ještě odněkud přijela.

    Ale pravda, že kvůli mýmu napadení, jsem zatím nevěděla.

    A sama jsem uznala a psala tu, že jsem o tu práci nepřišla jen kvůli tomu, kvůli dvěma zrůdám a pak otravům z nyxu.

    Že nelze tvrdit, že jsem se do tý práce po letech vrátila, konečně ji v loni dělala a že bych o ni přišla jen kvůli mýmu napadení nebo spíš mýmu vytrvalýmu zdržování a otravování - ono když se člověk vrací v 19 h z práce a nákupu nebo sportovní aktivity, ještě musí řešit hodiny týdně seznamku, pak randit a do toho ho vytvale někdo otravuje a píše něco mně lidem, co jsem pravidelně vídala, zkresluje informace, a to kvůli mýmu napadení, naváží se do mě a zdržoval mě - Praha je malá a moc známých tu nemám a všeho všudy tři podniky, kdy ty lidi vídám, co jsem pak slyšela, jak se o tom bavěj...,

    ...tak pak člověku moc času nezbývá a inklinuje k tomu to řešit v době, kdy se nudí v práci...ale ne všichni jsou na tom už tak, aby si to mohli dovolit.

    Ale psala jsem, že jsem o tu práci nepřišla asi jen kvůli tomu...že ne.


    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    REBORNA: co se dá za dvanáctku hrubýho prosimtě? Object jeden fesťák, dvě party ve Villa Flora a zbyde na plíny pro mikronauta, pokud je nebudeš měnit častějš než obden?
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    OMNIHASH:

    Dělala jsem to vloni, takže asi vim, jak se tam dostat a nic s autama to společnýho nemělo.

    A tou pobočkou asi nemyslíš místo, kde se to vyrábí, že...


    a ten part time? Pivo nepiju, i když o víkendu mi bylo po tom setkání všechno tak jedno, že jsem ho tam kalila, cokoli, co bylo... a drobný na pivo? Ta maminko-kolegyně tam měla za 3 dny v týdnu na 4 h 12 tis. hrubýho, což se dáa je to až až.

    Asi si taky vzala programátora a má vlastní byt, jako jsem měla mít já.

    Pak to stačí do rozpočtu bohatě těch pvních pár let života dítěte po mateřský: ta jeho šedesátka gros. a ta její dočasná jen dvanáctka.

    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    REBORNA:
    "Pak nechápu, jak by takový člověk mohl dosáhnout nějaký slušný nebo dokonce vedoucí pozice, KDYŽ NEDĚLÁ TO, CO STUDOVAL?"
    A presne proto se placas, kde se placas.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    TRAILER:

    Taky bych v jeho případě řekla, jinak si jeho úspěch, i když údajný, co mi víme, co dělá, nedovedu vysvětlit.

    Prdelí tu měl plnou hubu, co se komu kde prej stane, když nenastaví pozadí doma nebo v práci a už je to jasný: asi to psal naštvaně stylem: PODLE SEBE SOUDÍM TEBE...

    Prej že chodí domu procházkou - no asi si ani nemůže po práci sednout do tramvaje.

    Těžko říct. Někdo tu psal, že prej je hezkej a on furt něco namítal proti vztahum koloušů pod 30 s ženami 35+, tak buď má šéfa gaye a podkuřuje nebo má šéfku 35+ a ta ho nějak asi vydírá....

    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    REBORNA: makat osm hodin tejdně není part time job, ale přicmrndávání za prachy na pivo. Do oborový práce se nedostaneš, pokud odmítáš projít od těch low/entry level jobů dál. Ani frajerům s červeným diplomem z MBA a řízení lidí nesvěřej tejden po škole šéfovat českou pobočku Hundaie, ale musí se tam dostat přes posty typu manažer úklidové sekce, přes mid-level a dál. Škola fakt není samospásná a nedá ti veškerý informace, co potřebuješ k (nejen) profesnímu životu, jen tě nasměruje vytyčeným směrem a dá přehled základních záležitostí a nástrojů, jak je řešit.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    ,,Dávno nedělám co jsem studoval na škole - přilepil jsem k tomu tunu praxe před / během / po VŠ a vycházím z toho všeho dohromady; nikoli z jednoho názvu oboru z dob, kdy mi bylo dvacet."

    Pak nechápu, jak by takový člověk mohl dosáhnout nějaký slušný nebo dokonce vedoucí pozice, KDYŽ NEDĚLÁ TO, CO STUDOVAL?

    Leda by mě napadla protekce nebo že našel tu práci už dávno před krizí 2009 nebo že ji hledal mezi těmi léty 2014-2018 v tom boomu, kdy jsem dostala takový vedoucí místo i já, jako ženská. I když já mám obor, že je to genderově vyvážený, ale stejně.

    Řešil tu někdo proč se NEvdal a nemá milovanýho muže, budoucího manžela a mimino on.. nebo jak by si vyřešil byt s rodiči, aby měl pro dítě a sebe po zmimísování programátorem, co měl byt psanej na sebe a to jen-pidigarosonku, co není pro 3 člennou rodinu, bydlení, jistý bydlení do budoucna ve kterym by mohl pak s dítětem zůstat, on??

    NE!
    Už jen rozdíly v oboru, věku, pohlaví, mateřský, plánech, ve všem!

    A evidentně mě tady taky obtěžovali a oponovali krom toho i lidi, co patří k tý šťastnější skoro polovině, jejichž rodiče ani nejsou rozvedený.

    Takže ani nezažili, co jsme měly my s mámou...že muj táta se přistěhoval k ní, její byt pak před rozvodem rozdělil na dva a pak ten, kde zatím byl, jsem měla slíbenej, no měla ho dědit a mít výhodně za ten milion já, ne on...

    Ale jak jsme předtím s mámou koukaly, jak se měl táta se ségrou a pak táta sám dobře, nic nám nedával a já jen poslouchala mámino nadávání a plačky.

    Ale měla slíbenej ten byt, tak jsem nic nenamítala a mnula si pak ruce, že já budu mít dítě ve vlastním bytě, NE JAKO TA BLBÁ ,,Ukrajinka", co má srdíčka v očích a sorry za mou nadčasovost, no za pár, to jest asi za 5 let se s mimísem pěkně musí pakovat....

    ..nebo musí leda tak nechat otloukat jako jedna čínská sousedka, co bylo přes ulici slyšet, jak jí muž, jehož byl byt, šikmookej ji a děti mlátí.
    Ale co jí zbejvalo..rozvodem by tu nic nezískala a musela šlapat.

    Takže na to kašlu...to bych nedělala a radši bych se dítěte zřekla.

    Už mi jen stačilo, jak se mnou přes seznamku přišel na rande týpek, co MI NEJDŘÍV ZAPŘEL DÍTĚ A TAK JSME NĚKAM ŠLI A PAK MNĚ, MNĚ CO NEMÁM DÍTĚ KVŮLI BYTU, KLIDNĚ ŘEKL, ŽE NECHTĚL JEHO BÝVALÝ ŽENE, SE KTEROU MÁ DÍTĚ, DÁT NIC, NEŽ NĚJAKÝM ZÁZRAKEM JÍ TO ZAŘÍDILA PRÁVNIČKA, ŽE DOSTALA ČÁST BYTU, ALE ŽE JI ÚPLNĚ ZRUINOVAL, ŽE PŘIŠLA O PRÁCI TÍM DÍTĚTEM A PAK SE SESYPALA Z JEHO ODCHODU, ŽE MAJ DÍTĚ V KLOKÁNKU!

    A to řekl mně, ženě, co nemá dítě kvůli bytu a potenciální nezodpovědnosti muže a hororovým stories matekl a myslel, že se ještě uvidíme.

    JAK MĚ MŮŽOU A ZA JAKÝCH OKOLNOSTÍ JSEM SI AŽ PO SVATBĚ A OBSAZENÍ BYTU CHTĚLA POŘÍDIT DÍTĚ, CHÁPAT LIDI, JEJICH RODIČE JSOU VÝRAZNĚ MLADŠÍ, BŮH VÍ KOLIK LET KOMUNISMU ZAŽILI A V JAKÝ CHUDOBĚ JEJICH MAMINKA SAMOŽIVITELKA s nimi NĚJAKOU DOBU ŽILA, KDYŽ TO ANI DOMA NEVIDĚLI?!!

    Lidi, co si mysleli, že moje výživný 700 kč bylo kapesný - to jsou ti rozmazlenci mimo realitu, ne já. I když jsem se měla posledních 6 let, tedy 4 roky za soužití s býv. sn. konečně chvíli dobře = bydlela a měla co jíst a vydělávala a mohla si i něco koupit na sebe.

    Chápu, že je to tu dlouhý, ale já psala o ztrátě práce v mym oboru, ztrátě mý práce, bytu a pak mýho snoubence, se kterým jsem měla mít dítě až pak.

    A ať jsem klidně hnusná - přistěhovalkyně, co do toho v mym městě vlítnou a nemaj ani tolik slušnosti, aby šli na potrat, aby jich tu nezaclánělo v bytech ještě víc a nebránilo nám mít u nás doma naše byty a naše děti nám jich jejich těly nebránilo v tomhle městě ještě víc, Z TOHO ÚPLNĚ VYNECHME...

    A výroky typu: ,,Nalezli sem, a už se jich v životě nezbavíme." Musim vynechat taky, protože přeci jen částečně sympatizuju s částí politiky lidí, kde součástí všeho je i něco, s čímž se tato pravda neslučuje.

    Mohla bych citovat takový nacionalistický dozajista pravdivý články, asi tak 10 let starý, co se potvrdili, už jen z blbejch časáků, že by si tu někdo ukák.

    A to fakt nechci.

    Navíc ještě tu píše člověk genderově nevyvážený provokace, kdy sám ví, že pokud se jedná u určitý národy, ŽE JE JEDNO, ZDA SE JEDNÁ O ŽENU NEBO MUŽE, NEMĚL BY MUŽE DISRIMINOVAT A BRÁT TY PŘISTĚHOVALECKÝ NÁRODY JAKO CELEK PŘECI...

    a i kdyby ne: Ženě toho národa se přeci tady může narodit potomek mužskýho pohlaví...takže to už zase bude muž...co tu bude hledat ženu...takže zase krávoviny genderově nevyrovnaný, ať už v diskriminaci pozitivní nebo negativní.





    REBORNA
    REBORNA --- ---
    ,,Tohle je pro mladý holky ještě na škole / lehce po, s pevným pozadím a nadšením do zkoušení všeho možného"

    Nevím, jak s tím souvisí pevnost pozadí a vysvětlit tu někomu, jaký mám pozadí, asi taky nemá smysl.

    Ale co se tý práce administrativní týče. Tý jiný, podobný...Tak v podstatě ANO.

    A musím říct, ŽE KULANTNĚJŠÍ A TAKTNĚJŠÍ OZNAČENÍ PRO BRIGÁDNICE A TY TZV. ,,omezený dutý NULY A SLEPICE", co ještě zatím nemaj kariéru ve svym oboru a tak zatím chuděry musej dělat tohle, jsem neviděla.

    Než se dohrabali po létech krize a příkoří přechodně na podobných místech pracně tam, kde jsem byla opět po letech vloni já, i když ne na dlouho..

    Tím, tou administrativní prací nemyslím tu pozici se SAPem a Excelem z nabídky, ale tu koordinárorskou, kde jsem i na popud kolegy a jeho jednání se mnou si chvílemi připadala fakt skoro jak jeho asistentka...

    ...nebo to místo se SAPem a Excelem, co jsem dělala chvíli kvůli doznívající krizi a že mi tam nabídli konečně o několik tisíc vyšší plat já.

    Přičemž musím říct, že mě mrzí, že v tý firmě ani nevim, jak bych měla otevřený dveře do budoucna, protože po další destrukci mý kariéry zmimísováním v budoucnu a tak mým opětovným vyřazením z pracovního procese v nějaký pořádný práci, jsem si tajně doufala, jak jsem tu psala, že bych se do týhle slepičárny plný tzv. dutejch slepic a týpků, co maj ,,leda tu ekonomku" a víc než v hlavě toho maj občas na sobě a hrajou si na nadprůměrně inteligentní lidi nebo génie některý leda tak kvádrem, TAJNĚ DOUFALA, že tam pak zase půjdu po zmimísování zpět na ten PART TIME JOB NA TY 4 H DENNĚ DVA DNY V TÝDNU NA PÁR LET, než mimís odroste a mohla bych zase do pořádný oborový práce 8-17 nebo 9-18, někde za Prahou, ze který bych domu k mimísovi jezdila až v těch 19 h a nevadilo by to.



    RIMSAK
    RIMSAK --- ---
    Chci se seznámit s osamělým šikovným automechanikem. Zn: spěchá
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    SIBILLE: Hlavně nos musí být v pořádku :)
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    SIBILLE: Pujde ocihnout novej klub a nepujde sama. Vyhoda. ;o) No, az se vratim, tak se uvidi.
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    OVERWATCH: Ta s tebou nikam nepůjde, když nechceš hnízdit.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    SIBILLE: Uz to nebude dlouho trvat, a snad s REBORNOU vyrazim do toho FAMU, a pak se presuneme do posty. Je to jen prognoza, jeste nejsem v Praze. ;o)
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    OVERWATCH: Tyhle konverzace každého jenom otravují, já bych je zakázala.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    REBORNA: Proste smula za smulou Te provazi. Ale oni ty srouby zas povolej. Njn, konverzace tady zdrzuji od baleni. To se clovek zasekne ani nevi jak. ;o) Ja ted do klubu nechodim, zacal jsem zase po letech aktivne hrat tenis, takze se venuju spis sportu a taky musim neco zhubnout. Coz zatim jde pomalu, ale jiste. ;o)
    EFFKA
    EFFKA --- ---
    KULA: po vejce, nejspis v ty krizi, o ktery mluvi Reborna (2006-2012), jsem z osobnich duvodu zmenila nekolik praci, protoze jsem chtela...at uz z duvodu lepsich financi, nebo jistoty a nebo toho, ze uz jsem nechtela delat to, co jsem delala. A praci jsem mela vzdycky. At uz v Recruitmentu, Channel Sales nebo na fastfoodu v Crossu anebo dve prace najednou. A vubec me nenapadlo, ze je nejaka krize. Zila jsem si pomerne dobre, kalila, utracela. A pak jsem odjela na 7 let do Anglie a opet me zadna krize nezastihla. Mozna tim, ze zadnou praci neberu jako podradnou, ackoliv jsem, jako Reborna, taky inzenyr. Ted jsem rok zpet v CR, od brezna na homeofficu, v cervenci povyseni, pridani...Byt i auto jsem si taky v tehle letosni 'krizi' poridila.Tak ja nevim, ale myslim, ze hodne casto je to o tom 'kazdy sveho stesti strujcem'.

    Ale to uz neni o internetovych seznamkach tohle, ale o prioritach.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    NA_PYCZU: Ne, ja si tady s REBORNOU jen normalne pokecam. Nebavim se tim, ze ma nekdo potize.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam