• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    TRAILER: Aby se tu nakonec neporovnavaly nosy ;o))
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    PSYCHO: počkej na podzimní reprízu!
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    NAVARA: Ty jo, tohle cely jsem uplne nejak prosvihl :D
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    PSYCHO: Místní ID, pražák, hubenej s nosem a bytem, co jí chtěl vozit autem a princezna už tu plánovala, jak auto prodá aby měli na mimíska víno a kalby pro princeznu, že budou jezdit MHD / kole / brusle… Nějak to nedopadlo.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    Kdo je Ivan?
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    REBORNA:
    REBORNA:

    A K TOMU AUTU??

    Ivanovi jsem NIC O PRODEJI AUTA NEPSALA, sama jsem psala, že my si auto na týden v roce půjčovali, že bych auto měla klíďo ráda pro případ nouze nebo párty nebo nemoci dítěte, že taxi ne vždy je v dosahu, ale tady je prostě, psala jsem, zda jezdí autem přiměřeně, fakt jen, když je to nutný a nejde to jinak a zda se mu to na těch pár jízd a dní volna vyplatí, držet si auto. Že to neni levná záležitost.

    Tedy pokud bydlí v Praze nebo kus za Prahou a běžně jezdí jen do práce přeci a ne delší vzdálenosti nad 80 km třeba. A jak se staví k emisím z lítání - že já radši ten týden lítam přeci jen, že emise ano, CO2 ano, ale že zase koukat na ty všechny auta a čuchat je, je šílený, horor prostě.

    Fakt nechutný muset vidět ty miliony vypatlanejch buranů, co tu projížděj a hlučej a smrděj přes naše město, škoděj a ohrožujou, fyzicky i rakovinou a rušej, denně a denně.
    Jedou jak dementi a jedou jak úplně omezený snad úplně vypatlaný dementi a já zírám, kdo jim to dovolil mi to tu tak ničit a tohle dělat a kdo je to naučil.

    Že když porovnáváme míru toho ZLA AUTA vs. letadlo, je to složitý a že já si ráda občas někam zalítnu - je to zážitek a rychlí a bezpečnější, než tu mít rok auto, pak použít jen ty dva týdny volna v roce...

    ...pak se prostě stane, že lidi zešílej a jen proto, že to auto maj, s ním prostě JEZDĚJ, HAJZLOVÉ A KRÁVY VESNICKÝ Z BURANOVA TOXICKÝ NEBEZPEČNÝ SMARDLAVÝ NECHUTNÝ TUPÝ.

    Maj ho, tak fakt do toho sednou a jedou prostě, jako by se nechumelilo, unbelievable! No oni se zevnitř neviděj a neslyšej, jak to tu zvenku vypadá a hlučí a ,,voní", že...



    No kdo to tu má čuchat, koukat na to, běhat kolem toho, jezdil na kole, procházet se, mejt 20 x okna a ta rakovina, že...

    A jak by to pak zvládal s placením dítěte, zda by bylo i na auto... to jsem se jen ptala v rámci rozpočtu vlastní byt, v něm žena, živit dítě...

    A celkově....tady se zase míjíme obory.

    Já se tedy zase nechci vytohovat, i z pitvy jsem se ulila...přijímačky na lékařskou fakultu jako ano, ale taky expert nejsem, nevim toho moc, nejsem doktor.

    MOŽNÁ BY POMOHLO DÁT SEM JEŠTĚ TOHO TOPÍCÍHO SE LEDNÍHO MEDVĚDA, alá global warming, ale to je starý a neúčelný.

    Já bych to zjednodušila, aby to pochopili třeba i idioti nebo nevzdělaný pojišťováci, co si myslí, že biologie je věda o kytčkách a šnečcích a ani by z Biochemie nebo anatomie neřekli přesnou definici a myslí si že organická chemie je chemie lidských orgánů, natož pak cokoli dál, ale ty prej jezděj už stylově - MHD s kufříkem nebo občas Boltem.

    Já jsem ještě zažila dobu, kdy to bylo ještě daleko horší - do teď mám v těle prej nakumulovaný olovo z olovnatýho benzínu.

    Ale všechno škodí, to je jasný, i ty bezolovnatý, ale to asi nenapíšou na ten auťáček nbo benzínku, že. Proč by to dělali, když z toho chtěj mít zisk a za chvíli zhebnou a co my jim bude jedno. To samý jako s cigárama ne asi.

    Ale jak to vysvětlit i pro TUPCE, proč ta auta pokud možno omezit.

    Nač se tu pouštět do chemických rozborů pohonných hmot prošlých motory, splodin a jejich vlivu na lidský buňky, vyjádřim to jednoduše obrázkem:

    AUTA?? - RAKOVINA? Už se mi to nelíbí. Mažu si Vás z přátel na FB.



    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    ARMADA: Je léto, opakujou starý díly.
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    uteklo mi několik sezon seriálu, mohu poprosit nějakou dobrou duši o shrnutí?
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    REBORNA:

    ,,...nebo jsi chtěla Ivanovi nařídit prodej auta. Jak příjemné ti bylo, když tě matka komandovala? "

    Matka mě komandovala, protože jsem byla na VŠ ona na tu vodu neměla a já ji neplatila.

    Já bych komandovala preventivně, aby na tu vodu pak bylo... já se klidně umyju z flašky pod pumpou, ale jak by tohle viděla sociálka dělat s mimísem? V dnešní době? To by neprošlo.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    TRAILER:

    Hm, ale my už tu psali o těch šikmookých dětech, co pak poznaj ty alimenty nebo o kudle v zádech od šikmooký mafie, když by sis pak tu slečnu po zbouchnutí nevzal taky...to už se probíralo.

    Dkonce i nejen ty místní, ale jak nějaká Indka nebo už nevim co to bylo zažila, co já, že ten její ji před svatbou opustil a pak si měl brát jinou, na popud jeho rodiny snad, ale to je podobný jako fotr bývalýho snoubence a rodiště oboje na Moravě.

    No a pak tamta ho nalákala na sex, jako že se nezlobí, navštívil ji a ona mu usekla za to že jí připravil o nejlepší léta, zneuctil a pak si chtěl brát a zbouchnout jinou, penis.

    Nikdo s tomu nedivil, trest adekvátní, ale vpadl do toho zákon.

    On ji ještě musel hájit, aby nešla sedět nebo na větší trest.

    Ne jako bývalý snoubenec, co mě ještě nechal chvíli pom tom, co se převedl muj byt, kam bych se mohla vrátit a zmizel, aniž by ho někdo nutil a jinou mu cpal, žádnou ani neměl..

    ..zruinoval mě ještě tím, že vytvořil dočasně dojem mýho ubytování, než rodiče prodali muj byt, tedy táta, zniči mi život i s případným náhradníkem,, ještě mě kvůli psaní o něm tedy o mym rozchodu zcela anonymně kvůli tomu někdo napadl a ještě dělá jakoby nic a nezdá se, že by se o penis při procházení kolem mě na párty bál. Weird.

    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    REBORNA: Pujdes do toho FAMU? Za 14 dni jsem zpet v Praze ;o)
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    TRAILER:

    No ano, dost lidí teď přijde o práci - budou žně...paralelně s tím třeba fakt vychangne táta ten byt a navalí pak ten po jeho mamince, nebudu švorc z nájmu a domluvíme se...Jestli jsi kolouš 30+, máš úzkej nos a hubenou postavu, nějak se domluvíme. Budeš mi říkat do webky, že jsem krásná a mladá, jak jsem pěkně zhubla a jak hezky umim nahustiti kolo a že je jasný, že jsem nejchytřejší supr trupr inženýrka, že jen kolegyně je kráva a býv. sn. debil a mám ve všem pravdu a já ti za to budu platit - ale teď nemam dobrý období, pak si asi stejně tu další vejplatu budu asi zase syslit na mimíse s nějakým, co by mě zbouchnul.


    ARMADA
    ARMADA --- ---
    to je výživné počteníčko :)
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    Zas nějaký píčoviny...

    Účelem práce neni vypisování zdlouhavých textů a jejich pointy...

    Ale možná tak kolonek, hesel, kódů, možná tak max vícejazyčných nebo z části latinských slov, číslic a konroly, kdy se udělaj leda tak křížky, fajfky nebo jedničky.

    Psaný půlkilometrový maily v AJ mám z jedný práce taky za sebou a tam jsme tak rádi, že si rozumíme, že si vše každej přečtě dvakrát a ví tak či onak, co en duhej myslí...když neví, volá.

    Pak se řeší přízvuk...

    ...a co se týče jendý firmy: nejhorší matláci jsou Taloši, Španěláci lepší, Francouzi vědi, že nic nevědi a tak se alespoň snažili mluvit pomalu a srozumitelně.

    Indům jsem po telefonu nerozuměla skoro vůbec, ale soustavou mých otázek a jejich odpovědí jsme se dobrali výsledku.

    Osobně to s Indama jinde šlo.

    Skoro nejsrozumitelněj občas kupodivu mluvila Ruska, ano - měla pevný pozadí..kožešinky nenosila...je zpět v Rusku, poslala bych jí za návrat do vlasti a nezaclánění v mym městě v nějakym bytě jí, jejímu manželovi a mimísovi dort, ale nevim kam.




    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: Podle toho, jak jsi schopna zcela minout pointu psaného textu, pochybuji že jsi schopna vykonávat nějakou nemanuální práci a tedy nezaměstnatelná - ještě ten invalidní důchod zvaž…
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    REBORNA:

    ,, ty jsi řvala na (ex)přítele za jízdu taxíkem nebo jsi chtěla Ivanovi nařídit prodej auta. "

    Ale já na něj neřvala za jízdu taxíkem... ALE ŽE MĚ VYSTRESOVALO, ŽE NA MĚ TAXIKÁŘ, SE KTERÝM JSEM JEN ZAČLA ŘEŠIT MOŽNOSTI JAK ZA TĚCH 15 KM NEPLATIT 800,- CHTĚL VOLAT POLICII.... on už na tý akci chystat věci byl od čtvrtka, pak se pro mě vrátil, protože jsem ho přemluvila na sex na konci pracovního týdně pohodlně v posteli, když jsme měli bejt u jeho kámoše v chatce s jeho mimísou, že se doma umyje, převlíkne do čistýho na celej víkend že se pořádne vyspíme, že budem pařit jako ti zmimísovaní přes odpoledne a navečer, i když já radši v noci, ale že line up byl fakt na noc až moc HC a nešlo to za mě a že se bOjím jet tam v sobotu sama...

    ...on měl těch 40 dní volna, já 20... v pátek navečer jsem měla nepříjemnej rozhovor s nadřízeným o dvou lidech z kanceláře, že mě nějak otravovali po tom, co ta moje jiná kolegyně odešla z firmy...my byly sehraný a pak z jejich strany tam byly změny...

    Mně to bylo putna, protože jsem tam stejně byla na dobu určitou, ale už jednou mi to prodloužili.

    Ale oni by tam ještě udělali ti otravové všetečný problémy mně, než by mi ta smlouva skončila..což se pak stalo, měla jsem měsíce při hledání pořádný oborový práce kvůli dohodě o tisíce nižší podporu!

    Pak klasika - cesta z tamtý práce slabší hodinka, návrat k bývalýmu snoubenci, co ještě nebyl bývalý snoubenec do pidigarsonky v 19 h, ne dolíčení, výběr hadrů a odjezd před desátou, ALE MÍSTO TOHO JSME ŠLI SPÁT.

    Já si dupla, že to, co tam bude v noci slyšet nechci a že pojede hezky se mnou druhej den, že bych se sama bála, i když to tam znám.

    No a JELIKOŽ JSEM udělala chybu, ŽE JSEM TEN MUJ ODVOZ NECHALA ŘEŠIT JEHO, BOHUŽEL MI NEŘEKL, ŽE TA TŘETÍ, UŽ ZÁLOŽNÍ VARIANTA NA 17 H, ŽE BYLA SOBOTA, BYLA UŽ PŘES DVA PŘESTUPY, TADY S PRAŽSKOU MHD 2 PŘESTUPY A PAK TŘI BUSY A STEJĚ PAK CHŮZE DLOUHÁ...

    Tak já vymyslela něco jinýho a tágo jsme mohli stopnout přímo.

    Pak mě vystresoval taxikář, bylo mi to blbý a mrzelo..no a já mu jen vyhubovala...ale on to vzal blbě...

    Pak mi dal na tý akci flašku silnýho vína a ani to nepil, že tam hrál a měl lístky na pivo a já se opila.

    Ale byla to story, že 14 dní poté zmizel na Moravu poprvé, pak se vrátila a pak byla ta pauza...

    Ale pak byl rok klid a pak jsme se teprve měli brát a to krachlo kvůli tý práci a bytu, nekřičla jsem na něj, kvůli něčemu, co by udělal on, o to vůbec nešlo.





    REBORNA
    REBORNA --- ---
    REBORNA: *my

    *MY

    REBORNA
    REBORNA --- ---
    OMNIHASH:

    Je to jídlo pro dva lidi na měsíc.

    Když jsou k tomu stravenky, tak pro tři lidi na měsíc.

    To vim přesně, protože když jsem měnila v krizi práci a dělala při pracáku brigádu za těch maximálně povolených 4 tis. měsíčně, než se mi zase podařilo najít provizorní práci, než jsem si zase našla práci v oboru chvíli po tý krizi,

    tak vim naprosto přesně, že s úspornym vařením mi ta čtyřka vystačila akorát na jídlo na měsíc, kredit a jídlo pro morče.

    A jelikož jsem ještě čekala na ten muj byt u mámy, než se táta z mýho bytu odstěhuje, tak jsem s tou čtyřkou vystačila.

    Šla jsem na akci bez vstupu nebo za 50 kč, pokud někam potřebivala, poptala se známýho ze sídliště nebo levně bus, popř. stopovala.

    Na deci vína 1x za měsíc to taky stačilo. A nekouřim. Takže alkoholička jsem fakt nebyla.

    REBORNA
    REBORNA --- ---
    PSYCHO:

    Ale já tam už byla. Po letech krize zpět.

    To nějakej grázl mě do tý práce otravoval...soustavně a vytrvale... I večer když jsem z ní, co byla kousek za Prahou a z nákupu jídla asi tak v 19 h a pak ještě odněkud přijela.

    Ale pravda, že kvůli mýmu napadení, jsem zatím nevěděla.

    A sama jsem uznala a psala tu, že jsem o tu práci nepřišla jen kvůli tomu, kvůli dvěma zrůdám a pak otravům z nyxu.

    Že nelze tvrdit, že jsem se do tý práce po letech vrátila, konečně ji v loni dělala a že bych o ni přišla jen kvůli mýmu napadení nebo spíš mýmu vytrvalýmu zdržování a otravování - ono když se člověk vrací v 19 h z práce a nákupu nebo sportovní aktivity, ještě musí řešit hodiny týdně seznamku, pak randit a do toho ho vytvale někdo otravuje a píše něco mně lidem, co jsem pravidelně vídala, zkresluje informace, a to kvůli mýmu napadení, naváží se do mě a zdržoval mě - Praha je malá a moc známých tu nemám a všeho všudy tři podniky, kdy ty lidi vídám, co jsem pak slyšela, jak se o tom bavěj...,

    ...tak pak člověku moc času nezbývá a inklinuje k tomu to řešit v době, kdy se nudí v práci...ale ne všichni jsou na tom už tak, aby si to mohli dovolit.

    Ale psala jsem, že jsem o tu práci nepřišla asi jen kvůli tomu...že ne.


    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    REBORNA: co se dá za dvanáctku hrubýho prosimtě? Object jeden fesťák, dvě party ve Villa Flora a zbyde na plíny pro mikronauta, pokud je nebudeš měnit častějš než obden?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam