• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    ,,tady uz nikoho nesbalis"

    1. toto byla původně diskuse o balení na seznamkách / dating apps, ne balení tady, v týhle diskusi.. a jen jsem slušně odpovídala, proč jsem sama - byla to moje upřímná reakce na komentář, který byl na mě a byl nevyžádanej a nevim, co jím kdo sledoval, byla to jeho reakce na nějaký horzný ex, co někoho pokousali nebo co a na nějakou labilku a taky na mě a zda jsem nedělala něco podobnýho - dotaz na mě...

    ....tak jsem uvedla něco s vyprovokováním o huštění kola, ale šlo jen o jednu věc a pak to s taxíkem, co bylo chvíli před tím asi... no a pak co bylo po ROCE - vše zase fajn, plánovaná svatba, jak jsem podle mě neoprávněně přišla o práci, do toho měla PMS, byla přetažená, nevyspalá, podrážděná z toho z tý práce, chtěla sex, spát a už to neřešit radši.., do toho ještě za dva dny tátovy SMS, co pokračovaly SMSkama o bytě, což jsem po spatření plomby v katastru jela řešit společně s hlídáním zvířete slíbenym babičkou k babičce a když jsem se vrátila, budoucí manžel nebyl doma, zmizel do rodiště, kde má tátu a pak už se nevrátil a že jsem se neměla kam vrátit, že byt byl čerstvě převedenej, což věděl...jako že jsem byla asi týden bezdomovec, co místo vlastního bytu po babičce a dědovi z máminý strany neměl kam jít, že byt táta už prodal a snoubenec to věděl a klidně odešel a napsal mi jen mail, když už jsem neměla kam jít...a že pravda, že mě to zlabilizovalo na nějakou dobu...i nějaký pohovory jsem pokazila...ale pak jsem si našla po vzpamatování se provizorní práci a nájem a přihlásila se na seznamku...pak jsem jednu komentovala...

    ...pak mě ale někdo napadl a já nevěděla, že to naplánovali nějaký lidi tady...a proč by pak byl někdo proti mně



    2. ,,tady uz nikoho nesbalis" - Ano, někdo to způsobil, nebo negativně ovlivnil, ať už přímo nebo nepřímo, tady i na akcích, ale nechápu proč. A ublížil mi a taky nevím proč, dost zasáhl do života....jak osobního, tak pracovního...


    3. ,,tady uz nikoho nesbalis" - CO TO JE TADY?? Jako myslíš diskusi nebo celej nyx nebo ty akce v reálu, kam chodíme?

    A proč že tam nikoho nesbalim?

    Jako proto, že jsem byla napadena? To spousta žen... Nebo proč že??


    4. ,,vsichni te uz znaji" - ale já některý ty lidi neznám - neznala jsem je osobně ani před tím, ani po tom a většina se mnou nikdy nemluvila a VŮBEC MĚ NEZNAJ.

    Tady ani neni poznat, co je sarkasmus a celkový rozpoložení...je to internet.

    5. ,,takze co tady tema svyma vylevama sledujes?"

    NÁPODOBNĚ!

    Co tady svýma výlevama a reakcema na mě sleduješ TY?!

    A už jsi mi psal někdy 2017 nebo 2018 a reagoval na mě a psal na mě komentáře jinam, do jiný a nějaký naší diskuse, kde jsem byla v konverzaci s úplně jinými lidmi. A s tebou vůbec.

    A tam jsi reagoval na MOJE přispěvky TY přeci.

    Co tady svýma výlevama a večnejma reakcema na mě sleduješ TY?!

    Nechceš jít radši s těma kámošema z práce do hospody?

    _BENNY
    _BENNY --- ---
    REBORNA: hovco. tady uz nikoho nesbalis, vsichni te uz znaji, takze co tady tema svyma vylevama sledujes?
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    REBORNA: No napsala jsi tu o svych postojich, nazory, uvahy, je toho spoustu, clovek aby se v Tobe vyznal. ;o)
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    SIBILLE:

    A co?

    REBORNA
    REBORNA --- ---
    A: Co to zase je? O tom jsem nepsala! To ne! Já těch akcí navšívila tolik, ani nepamatuju!

    Aha, vidim, nějakej příspěvek starej?? "kraviny o mym údajnym rasismu" replied: ,,Se v tom nějak ztrácím…"

    Ale ještě asi zkusim zareagovat, ale já s tim nezačala:

    Jak jako bych mohla rasisticky nadávat do afro-americký rasy a jak rasisti píšou do NEGRŮ člověku, co vim, že byl Ind??

    Co je to za blbost... Indové jsou jiná rasa přeci...a sice to tu ona psala, že jsem tancovala nebo psala o nějakým černochovi nebo Negrovi, ale to je kravina... jeden čarnoch byl jen na drum-ci v úplně jinym klubu, zval mě na drink, čuměl na zadek, podával mi ruku a jí se s nim nebavila...ale nijak mi neublížil...tak co ty obrázky tady.

    Mě spíš zajímá v rámci toho:

    ,,Ty z ní máš slušnej mindrák, co? ;)" ,,Ne, já původně v týhle diskusi vůbec nevěděla, kdo ona je a proč na mě nějak blbě reaguje..."

    Mě spíš zajímá, proč žena skoro stejný rasy jako jsem já, mi tu taky něco ošklivýho psala, nějak nadávala nebo mě obviňovala snad a psala taky divný přísěvky mně, co jsem jí vůbec nekontaktovala, a psala podobně nebo stejně, jako nějakej grázl, co mi nadával atp.

    JESTLI JAKO ONA NA MĚ UKÁZALA NEBO JESTLI TEN KETAMIN KOUPILA, NEBO JESTLI NĚJAK CHYSTALA TEN ÚTOK JINAK.

    Jak v tom tedy figurovala v celý týhle diskusi systému ,,útočíme, znevažujeme a urážíme oběť, nevinou snoubenku, co přišla o bydlení, co jsme dali napadnout".... ,,a pak ji ještě obviňujeme, urážíme dála smějeme se jí", typicky...

    Jak v tom figurovala ona...protože pokud ne, psala, by mi přeci diskrétně přátelsky do pošty a neútočila na mě tehdy ještě zcela bezdůvodně, pokud by nic neudělala přeci, tak by neměla k tomu důvod..zatím záhada.

    Asi leda popelník po ní hodit, ať si zakouří...ale já se s ní minule nebavila...a ptala se mě tak mile: ,,A co ti stalo??"

    Že by jí to i člověk sežral, že v tom nejela a obtěžovala tu jen tak, z nudy.








    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    REBORNA: Ty si furt neuvědomuješ, žes tu na sebe už práskla lautr všecko, co?
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    Milující věrnou ženu před svatbou
    Milující věrnou ženu před svatbou
    Milující věrnou ženu před svatbou
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    ,,Aby ho prodal az te necha prohlasit za nesvepravnou. To by nebylo zas tak tezky."

    A k čemu by byly peníze starýmu 42+ programátorskýmu celkem bohatýmu dědkovi, tehdy bezdětnýmu a možná ještě teď bezdětnýmu, co už byt v Praze měl a má peníze z jeho pronájmu a krom peněz z práce narozdíl ode mě ještě pak bude mít dědictví baráku po tátovi na Moravě, co už já kvůli jeho schůzce s tátou mym po mym tátovi tedy mámině mamince byt 2+kk mít nebudu?

    Já myslim, že na to, aby se tim udávil, když opustil milující věrnou ženu před svatbou kvůli tomu, že měla v PMS stres z podle mě neoprávněný ztráty práce kvůli kolegyni, měl na to UDÁVENÍ už těch peněz a nemovitostí dost a jeho táta a macecha, co má další barák, ty na Moravě jich maj dost na udávení taky.

    Zase krávoviny.

    _BENNY
    _BENNY --- ---
    k cemu by neretardovany chlap potreboval Rebornu? drit muze v praci.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    REBORNA: Aby ho prodal az te necha prohlasit za nesvepravnou. To by nebylo zas tak tezky.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    SIBILLE:

    Ne, já původně v týhle diskusi vůbec nevěděla, kdo ona je a proč na mě nějak blbě reaguje...

    REBORNA
    REBORNA --- ---
    ,,když zjistil že svatbou s tebou byt v Praze nedostane ;)"

    K čemu by mu byly v Praze DVA byty, když má otce a rodiště na Moravě a sotva byl schopen po my zametení vytřít tu jeho pidi-garsonku, tak težko by chtěl vytírat byty dva...


    Jsem si jistá že vytírat jeden byt pro něj bylo až až. A že dva byty fakt nechtěl, to by něco řekl o tom, když mi měl půjčit 200 tis. na záchranu toho mýho (, ale kdyby u toho nebyl, s mámou bychom to do tooh milionu tátovi vyplatili sami...), to by něco řekl o tom, že by chtěl bejt za to v katastru toho mýho 2+kk bytu nebo ho z části mít (, bohužel teď už pro mě a mé vaječníky prodaného...)

    ale nic takovýho fakt neřikal...


    REBORNA
    REBORNA --- ---
    Co to zase je?

    O tom jsem nepsala! To ne! Já těch akcí navšívila tolik, ani nepamatuju!

    Aha, vidim, nějakej příspěvek starej??



    "kraviny o mym údajnym rasismu" replied: ,,Se v tom nějak ztrácím…"

    Tak to asi budu muset odpovědět, dobrá:

    V čem jako?

    Spolupařič toho Inda, se kterým jsem se minule bavila o muzice, že tamten druhej byl asi taky trochu fanoušek mýho skoro-manžela a tý muziky, MI ČUMĚL NA KOZY VE VÝSTŘIHU.

    Ať už bych mu řekla cokoli, leda by se smál a poočku sledoval mě a ty kozy, bylo jasný, že jsem byla docela opilá a kozy byly fakt natřásavý, chápu... Je to totiž Ind.

    Leda tak někdo, kdo asi sedí na zadku u mimíse doma a střídá to s kasou v Albertu to nepozná a psal tu nevyžádaný příspěvek jako reakci na ten muj, ŽE SE OBČAS MEZI TURISTY A PŘISPĚHOVALCI V KLUBU NEDÁ HNOUT, COŽ NÁS TVRDÍ SPOUSTU A NĚKDE JSME SI O TOM I PSALI, ALE UŽ DÁVNO...

    Ale já kdysi v nevědomosti a dojmu, že mám kde bydlet a měla jsem ještě slíbenej ten muj byt, docela v prví práci po VŠ škudlila peníze, pak taky a trochu cestovala...

    Takže moc dobře poznam, ŽE TO nebyl příslušník rasy afro-americké nebo původní Afričan, jak to rasisité nazývají NEGR a jak psala, SUB. v rekaci na muj přísěvek, že naše akce bude zase bohužel v narvanym klubu, kde se nebude dát pařit a někdo nás tam bude třeba zase balit, mě zvát dva do hotelu nebo nějaký chlapi zase prát, že jsem tancovala prej někde s černochem nebo co, ale co si tak pamatuju, na nějaký párty, kde mě možná viděla, jsem pařila s Indem.

    Pak tady s Čecho-taliánem, o tom, jsem tu psala já a o Ukrajinci, co jsem blokla na seznamce, to sem ALE PATŘILO..ne ,,diskopříběhy", jak psala TE.!!

    Ty Vaše ,,diskopříběhy", u kterých seznamování nefigurovalo a tak to sem nepatřilo do diskuse!

    A tamto - to není ani černoch ani takzvaný ,,negr", jak by řekli rasisiti nebo já v mym z části sarkastickym příspěvku, ani nic podobnýho a navíc bych řekla, že ten tu na rozdíl od jednoho mýho bývalýho kolegy ani toho známýho známých, VŮBEC NEBYDLÍ A BYT NEMÁ.

    Ani není ze čtvrti, kde jsem měla mít byt na toho mimíse.

    Dream-catchery tedy doma nechci tak jako tak - jen lapače prachu.

    Takže osoba, co psala, že ta alternativní trance scéna je zlo - ti co k nám patří ten příspěvek znají odjinud a jiní mě ani SUB. asi nezajímají - i když to bylo v AJ, ta osoba měla vlastně pravdu.

    Dream catchers are evil. Šíření spirituálních píčovin a dramcatcherů musí všem narušovat auru, to je fakt...pokud bychom ji ale měli.

    Nebo nějaký znamení, že...
    Lapače prachu prostě.

    Ale to nemohou lidi, co budou mít třeba zákaz se přibližovat k matkám z tranceu na 50 m s cigaretou nebo keťákem na znásilnění nás a našich dětí (, tedy mýho budoucího dítěte, co bude asi ženskýho pohlaví a bude chtít tančit a spátnerušeně v chatce a chodit se sluchátky po stagei, pokud bych výjimečně neměla hlídání), na vzdálenost 50 m k našim párty, pochopit.


    Já už mám tady skoro stopku do jednoho klubu - ale jen od personálu a že se tam nesmí dělat hluk, to jsem V PRAVIDLECH NENAŠLA - ONI POŘÁD: ,,Udělejte nějakej bordééél!!"

    Tak bych mohla říst, že jsem je jen chtěla poslechnout a nevěděla jakej druh bordelu a hluku to měl bejt!

    Jestli jako řváát ,,MARIHUANA, PYČO!! Inhaluj drogy a fetuj every day!" nebo naopak ,,NEKUŘTE!" To každej se baví jinak a chce něco jinýho, host od hosta asi...

    Najdu řad nebo si ho nechám zaslat od kánmoše, co tam hrával...

    , tak to je podbný - oddělme scény a kedry od trance maminek... A NEKUŘTE, je to zbytečný, smrdí to a stojí to peníze, ŠAPITO JE NEKUŘÁCKÝ, TO UŽ SE PSALO!! a že prej to nikdo nehlídá, já bych se toho ujala, tak jak mi přijde nejlepší, ale to bych zas někam jinam nesměla...Zase jinde, ale psalo.









    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    REBORNA: Ty z ní máš slušnej mindrák, co? ;)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: Na tenhle tvůj ideál se ti každej svéprávnej chlap vykašle a udělal to i ten tvůj skorosnoubenec, když zjistil že svatbou s tebou byt v Praze nedostane ;)
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    FIYAH:

    Jenže pak zapomínáš, že emancipovaná žena je právě ta, co sice má vystudováno, má za sebou a před sebou jakousi kariéru, ale mimíse si vesele pořídí pokud možno tak, aby jí to kariéru nezničilo úplně nebo do ní na základě nějaký praxe zkusí vrátit...

    ...ale zároveň po muži v rámci nějakýho systému a spravedlnosti chce, aby se o dítě postaral a financovala spravedlivě o něj pečoval,

    se speciálním zaměřením zejména na mokré sanitační práce co se týče činností:

    1. vytírání blitků

    2. utírání hovínek

    3. matky prej bejvaj porodem vyčerpaný a taky i několik dalších let citlivý na výkyvy nálad a spánek, ještě víc než žena v PMS, tak asi i občas pomoc s noční hlídkou u postýlky a zásah s flaškou odsátýho mlíka...

    Ve standardu spravedlivé péče o domácnost stanoví pořádně emancipovaná žena leda tak systém a barvy úklidových pomůcek, aby se stejné nepoužívaly na blitky a hovínka a alergeny

    ...a tytéž na nádobí, ruce a nealergeny.

    Pro případné nápravné opatření projde s nalakovanými nehty po špičkách směr koupelna a řasenka a hospůdka, tedy pardon, pivu a cigaretám a hospodám moc neholduju, jak jsem psala, takže PÁRTY...

    ...a muže vhodnými gesty, ovšem důrazně upozorní, že úklidové pomůcky použil ve špatném pořadí / uložil na špatné místo...


    ...po nápravě udělá TAG neboli fajfku nebo zapíše slovo ANO do formuláře, řekne pečlivě ,,TAK, splněno" a vypočte ušlý zisk za dobu (čas ,,t U." neboli, čas - úklid), co tomuto napomenutí v domácnosti a nápravě věnovala, nechá si to mužem zpětně proplatit, + vše samozřejmě s DPH za POROD ...A ODCHÍZÍ PAŘIT.

    Kde jí k tomu on tak max může jen zahrát, dostat za to pivo a zeptat se, jak se jí to líbilo, jestli se nevěnoval více svým potřebám než jejím a jestli to nebylo moc tvrdý a monotónní, neharmonický a nemelodický.. to tak max.

    Tak nějak za mě asi ideál a mohlo bejt! Já na to muže ochotnýho měla a to nebyl důvod, proč by odešel !!

    (PŽE NECHÁPU, čím potřebám jsem se na párty měla věnovat, jak psala SUB., když tam byl jen pan DJ progáč a já a on nic ode mě nepotřeboval a já od něj leda tak posvítit do stanu, což nevim, proč by neudělal, když nevyspalá a přetažená jsem byla já, upravenou a najedenou a usměvavou a krásnou mě chtěl mít on, tak co by mi neposvítil a nepodal mi něco, nebo nevim, o čem jsem podle ní prudila...asi vysušení stanu a případná PLÍSEŇ A PREVENCE PLESNIVĚNÍ STANU?? Už fakt nevim, tu cestu z Ovy si pamatuju matně, byl to rok 2015/16 asi...).


    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    REBORNA: REBORNA: Oni FAMU zaviraj, ten klub konci. Takze je to bezpredmetny. Nesud lidi podle bricha, ja bych Tvym sitem ted neprosel, ale pracuju na zhubnuti. Upavil jsem jidlo a davam kardio. ;o) Skoda no s tim FAMU ze konci.
    A co ta policie, bylas tam? Co chteli?

    REBORNA: Nastesti jsem nikdy nebyl na nicem zavisly. Teda zkousel jsem kourit travu a hasis. Ale to je uz vazne davno. Ja mam rad vino. Ted to micham se sodou.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    "kraviny o mym údajnym rasismu"
    "třeba SUB... nevšímala jsem si jí"

    Se v tom nějak ztrácím…

    REBORNA
    REBORNA --- ---
    OVERWATCH:

    Jo a pozor, ryby maj prej předpoklady podléhat závislostem...ten mimoprežskej byl taky ,,ryby", tak jsem o tom něco četla...i když já z bio hlediska s přimhouřenejma očima věřím tak max v možnost, že se podobají lidé narození v letních vs. zimních měsících, ne na vliv planet... část bude asi náhoda, i když na moje znamení dost věcí sedí, ale část bude náhoda...



    REBORNA
    REBORNA --- ---
    OVERWATCH: *edited

    Ten klub? Byla jsem poblíž už 4x a pořád nevim, kde to je... ten vchod, ale podívám se. Ale program mě zatím moc nezaujal, tedy ten aktuální zatím...

    Taky hodně turistů nebo přistěhovalců, co bych jen taktně odmítala? Jako když jsem nedávno tancovala s jedním přistěhovalcem na akci a jedna zmíněná, jejíž kámošku jsem tam zdravila, ale ji ne a ignorovala.. a jen ji vidět mě naštvalo a připomnělo tuhle diskusi a nějaký svině z ní, co mě nechali napadnout, se tu do toho zase pak nevyžádaně montovala, tedy fajn, ale v rekaci na mě, zkreslovala a dělala by z toho buď , že se kurvim s přistěhovalci , což fakt ne e, já s nim jen pařila a pak se šla bavit s nějakym Čechem, nebo naopak by z toho dělala, když bych nějakýho přistěhovalce nebo turistu vesele vyhlásila, jen po jeho pozvání mě na něco jako kdysi, že už do mě tam nějak strkali, že se tam nedalo hnout - klasika nebo by mě skoro urazil nebo jen z mý lehký opilosti a nálady a lehký absurdní sarkastický jeho provokace, protože já ...
    ...já tam fakt tam nic neřešila a pak se bavila, COŽ BY zase NEPOCHOPILA, by zase mi psala něco sem, co sem nepatří jako jiný věci od listopadu, co se tu našeho seznamování vůbec netýkaly,

    ...asi jako dotazy nebo poznámky na mě od jinýho uživatele, proč jsem se nevdala a kraviny o labilkách, na což jsem asi 2 x slušně odpovídala o tý story o konci v mý práci a stále někdo sem psal blbiny, co sem nepatřily, tak stále jsme řešili to s bytem a jak to pak celý vzniklo s tou prací, že jsem se nevdala a bytem na náhradníka, co si mám prej najít jinýho, ale už nemám, kam si ho dát...nebo ta, co jsem normálně v klubu ignorovala a ne původně ve zlym, jen mi to tu připomněla, psala sem nějaký útočný kraviny o mym údajnym rasismu?

    No a? Vždyť já nevim, kdo navštěvuje kluby v Moskvě a balí holky tam... jaký národy...ať se jde ona domu podívat, ne? Co já vim, pak může zase hodnotit návštěvnost a její názor na spolu-štamgasty a nápadníky jejích ruských kámošek v Moskvě pro změnu v klubu v jejím městě...

    ...jak se její kámošky v Moskvě by stavěly ke sňatkům s Turky nebo Číňany nebo Anglány nebo Američany v klubech v Moskvě, co by její kámošky tam zvali na drink, pařili s nimi, zvali do hotelu a chtěli osouložit nebo jim udělat mimíse...třeba i v dobrym, to je jedno.

    ...pak to může dát do ruskýho blogu hodnocení klubů návštěvnicemi a štamgastkami, co si jako o klubech u nich doma myslí a co jí na těch kterejch vadí podle toho, kdo tam nejvíc chodí a nechodí a šlape na nohy holkám ruským, nahání je s drogama po openairech a třeba znásilňuje...co já vim.

    Minule na rapu tam zase nějak týpci na dvorku komentovali, že jsou tam prej samý ,,cikáni" a já nevim co, asi bychom to měli hlásit, co to povidali...

    A co ona komentovala?? Rusáci jsou snad dokonce skoro stejná rasa jako my, ne? Tak jak někdo, kdo jim tu odpovídá něco, může být rasista? Tedy nevim, ale tak co je to za ptákovinu!

    Jinak neviděla jsem zatím tvou fotku bez bundy a stav břicha a ty bys zjišťoval, jaký jsem znamení, nebo by mě tam tajně nějakej psychopat fotil jako slečnu Lucii z Tinderu, pak to dal zase na nyx a komentovali by třeba mě jako ji stylem: ,,No to je jak před a po, ale obráceně, tak to ani nemělo smysl, aby ji hledal na tý akci a napadal, takovou, ta by ani za ten kriminál nestála tedy...podivej, ještě má divně strnulej obličej a ani si na rande nezaplatila tofu, ani náznak toho, že by si než si ji ten, jako měl její bejvalej, s postavou jak latinář, než by si ji dal do vlastní nemovitosti a tam sbouchnul a pak by tam přišla s porodnice a kojila mu dítě, ani náznak toho, ŽE BY SI SAMA zaplatila budoucímu životnímu partnerovi, co se jí dvořil přes net, místo něj NA RANDE TO SVOJE TOFU ZA KILO, KURVA JEDNA ZIŠTNÁ ZLATOKOPECKÁ, normálně večeři v restauraci na rande od chlapa zaplatit chtěla, ta píča zlodějská! " / v mym případě asi koktejl, nebo od nějakýho co bych chtěla fakt za muže pak na druhym rande krevety o dům dál, takže ne, asi radši nikam nejdu, leda tak tam sama.

    Jinak útoky tady na mě? Že snad já na někoho útočila?

    Ani nevim, minule jsme se bavili s jedním Indem, co zná jednoho mýho kámoše resp. spíš známýho z akcí, co si myslí o muzice...docela fajn rozhovor...ani nevim, zda tu ten člověk bydlí, ten druhej a co tak vim jsem jen minule s někým od něj pařila a s ním se jen nebavila, pak vedle něj tancovala, neměl to být útok...pokud by to tak bral, asi by mohl alespoň říkat, jak jsou ty Češi divnej náladovej národ, když se v klubíku trochu cvaknou...

    A třeba SUB. jsem si teď na akci nevšímala vůbec - asi podobný jako před mým vstupem do týhle diskuze... stejnej stav....nevšímala jsem si jí, zatímco ona mě tu v neutrálu i ve zlym kontaktovala už několikrát...

    A jinak někdo se širokým nosem, co mi posílal fotky do pošty, vůůbec nebyl jiná rasa, ale Čech jako poleno, tak co bych na něj útočila rasisticky??

    To vůbec, leda kdyby jel v tom, co mi provedli a komentovala jsem ho tu proto, že se mi vysmíval a posílal mi celkem nechutný věci a absolutně nemístný obrázkový komentáře.

    Ale bohužel - JE STEJNÁ RASA JAKO JÁ! Takže smůla - já na něj útočila leda tak jako na MUŽE, CO BY SE MĚL MOŽNÁ STYDĚT JAKO OSTATNÍ TI, co mi něco provedli, úplně nevinný ženský, ŽE BY SE MĚL MOŽNÁ TAKY STYDĚT A HODIT SI V RÁMCI CTI TAKY MAŠLI, možná nenesl za útok na mě zodpovědnost, ale i tak by se měl za svoje komentáře STYDĚT. Slušnej muž by se toho tady vůbec nezúčastnil.

    Měli jsme včera dojem, jen domnívaje se, o co jako jde, že to byl mě popotahovat jen trapnej pokus nějakýho zločince dělat, že jsem něco udělala já, což ví všichni odborníci, že je zcela typický... to už jsem psala.

    Máma kdysi když před důchodem přišla o práci, ale ještě neměla dost let na důchod nárok, dělala v klenotnictví...

    Když jí tam cigoška ukradla nějakej drahej náhrdelník a ona ji hrdině zachytila, tak jí ta cigoška nadala do kurev.


    Další story byla, jak jednomu maníkovi, co byl uživatel marihuany, vlezli cigáni do bytu a ohrožovali, chtěli po něm taky něco - nebyl dealer a měl to jen pro sebe a nic jim nedal...

    Tak se oni ještě víc nasrali, ohrožovali ho, pak to ale vzdali...on je pak udal za porušování domovní svobody...

    Když je zahaftli, tak oni ,,v obraně" si tupci mysleli, že si jako pomůžou, když budou hlásat, že je dealer.

    Zatímco on jen za užívání vyvázl s podmínkou, i když nic špatnýho nedělal, tak jednoho toho cigoše policie prověřila víc a ten si šel sednout.

    Tak to si nepomohli.

    Už to byly 3 případy, ale je dost pozdě, tak těch dalších pět nemá cenu nahledávat a vypisovat.

    Pak by ,,odborníci" asi dokázali uvést další. Klasika.

    Někdo řekne nebo napíše, že danej člověk něco udělal, že vše dokazuje, že to udělal, tak on sice nemůže říct: ,,Jsem nic neudělal!", když to evidentně udělal, tak radši řekne: ,,No a, to on taky něco udělal, tak co, že já jsem udělal, on něco horšího udělal, řešte naopak jeho a mě nechte být."

    Je to starý.

    Tak nevim, zatím jen dojem.

    Ale do toho klubu se někdy taky kouknu...snad si nebudou ¨časem stěžovat, cos jim to tam poslal.

    ,,Neseznamuje se to, souložit to nechce, jen se to opíjí, občas prudí, občas směje, občas nereaguje, občas zpívá na záchodě, občas ,,otravuje kuřáky" - asi nemoc z nějakýho povolání a o dodržování nějakých pravidel nebo těhotenství nebo snaha o znovu-návrat nějakýho nekuřáka? Nebo záliba v čistých hadrech a voňavých vlasech do druhýho dne?? Nebo snaha o seznámení se s nekuřákem, co nebude dítě pak učit kouřit?? Dohaduje se sekuriťákama kvůli píčovinám, no co to jako je??!!
    Ať to jde jinam!

    My chcem sjetý povololný pubertální anorektičky s evidentní demencí v očích a ne tohle."

    Tak to pak zas bude chtít jinej klub...





    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam