• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    OVERWATCH: To zase ne. Profi fotky jsou trapný! :D
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    SIBILLE: Tak ta je slusna na profilovku. ;o) To abych se nechal znova nafotit od profi fotografa.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    JENDAZCB: Na profilovku ji nechvalej. Neni videt oblicej. Ale pouziju.
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    OVERWATCH: Tahle je základ. Pak jedna, kde je vidět postava (léto), pak jedna, co vystihne životní styl (sport, práce..) a třeba jedna vtipná. Ale, to je jen můj názor :))

    JENDAZCB
    JENDAZCB --- ---
    OVERWATCH: Tohle by ušlo jako profilovka. Ne jak ty ženský duck face a kdejaký praporky přes fotku jako ťuťuňuňu držim s Francií a jiný kokotiny.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    SIBILLE: Prave jako Amor jak psal AMANT: ;o) To by se mohlo chytit.
    JENDAZCB
    JENDAZCB --- ---
    OVERWATCH: A hlavně v tomhle foru. Tady není žádná regulace. Majitel toho fora sem už ani nechodí a práva evidentně nikdo nemá. Takže zde velmi upřímně a natvrdo.
    AMANT
    AMANT --- ---
    ne ta je super, jako Amor..
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    ZUULUU: Nevim, prisel jsem z diskusniho serveru, kde byli lidi fakt mimo. Takze jsem porovnaval. ;o)
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    OVERWATCH: Radim ti, tahle je naprd
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    SIBILLE: To dava smysl, ja jsem prave za posledni rok pribral, ale uz jsem zase shodil. Ale dam tuhle. Ta mi prijde docela vtipna a vystizna. ;o)

    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    OVERWATCH: Já dávala max rok staré.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    SIBILLE: Jo, to je pravda, adrenalinovy sporty neprovozuju, mel jsme jednu behaci, jednu z letiste a jednu z Moskvy (to je ta se smutnym vyrazem) a to je vse. Kazdopadne jestli si budu zas davat inzerat, tak jsem tu z Moskvy uz smazal, ze ji nahradim ji nejakou veselejsi. ;o) Nevim jestli ma smysl davat starsi fotky? Precejen uz vypadam trochu usedleji... Tak mozna je dat s datem, nebo vubec?
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    ZUULUU: No furt mne to tu prijde celkem v pohode. Ja jsem optimista, vim. ;o)
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    TEKKANNE:
    TEKKANNE:
    REBORNA:

    Tvoje logika je fakt mimo. MNĚ SES PTALA, na základě čeho jsi získala dojem, že jsi byla milá partnerka ...

    Byl popsanej rozdíl už předtim, proč na jednoho mladšího partnera před ním pak ne, ale na bývalýho snoubence JO! 90 % času doma idyla a láska jako trám.

    Zatímco sousedka od ulici řvala jak tur a házela talířema jednou měsíčně A PŘÍMO ÚTOČILA NA TOHO SVÝHO, NO A, BYL TO JEJÍ BYT, ASI NĚCO DĚLAL BLBĚ, NEVIM..., kousek od pidi-garsonky býv. snoubence, tak já jen asi 5 X ZA CELEJ VZTAH CHVÍLI PLAKALA A PŘETÍŽENĚ SE VZTEKALA KVŮLI PRÁCI...

    ...měli jsme to lepší než ostatní a víc doma klid a měli se rádi a byli víc se k sobě hodící a sehraný, než ostatní, 90 % času doma klid, ÚŽASNÝ, TO SE JEN TAK NEVIDÍ...velký šance na to vydržet s trochou snahy spolu do konce života...ruku bych za to dala do ohně...

    Ty nemáš PENIS, NEJSI MUŽ, NEBYDLELA JSI SE MNOU a 15 let mě neviděla, tak jak ty můžeš mi podávat na soužití se mnou (a jak jsem milá na chlapa a zda 90 % času v soužití doma, což je fáákt dost dobrý oproti ostatním ženštinám), KDYŽ JSI SE MNOU NESPALA A NEJSI MUŽ, SE KTERÝM JSEM ŽILA... je to blbost.

    Tys jen kdysi mluvila s nějakou verzí mě, když mi bylo sotva 23 a párkrát ve škole. Byla jsi hezká a nevím, proč bys mi záviděla A DOKAZOVALA, JAK JSEM ÚŽASNÁ TÍM, ŽE BYS NA MĚ DÁVALA ŠPATNÝ FEEDBACK...

    ..protože to je často opak toho, co by řekl MUŽ. Že ženy, co muž by hodnotil kladně, by žena mohla hodnotit záporně, ze závisti naopak, nebo z konkurence, TO JSEM TI NEPSALA... jen jsem se ptala, proč bys měla potřebu mi sem dávat feedback jako žena, když mě ani neznáš a mluvila jsi s jednou z podob mě před víc jak 15 lety, kdy jsem byla jiná.


    JAKO JESTLI JSEM TŘEBA 90 % VE VZTAHU S MUŽEM BYLA PŘI SOUŽITÍ S NÍM NA NĚJ MILÁ. A já tvrdím že ano.

    A sama jsem napsala, proč jsem na jinýho byla milá míň...

    V příspěvku, na který jsi odkázala, že by dokazoval opak, bylo jen, jak JSME JÁ A MÁMA NADÁVALY DO TELEFONU NA TÁTU, že prodal můj byt... že to tedy milé nebylo a společně s jiným mi to zkazilo před svatbou a plánovaným miminem život...když jsme řešili s ním předtím částky, nic nenasvědčovalo tomu, že by TÁTA posuzoval, zda jsem byla na něj MILÁ nebo ne...řešili jsme částky...a jak on může vědět, jaká jsem byla partnerka, když je to muj otec, NE PARTNER A OD 10 LET SE MNOU NEŽIL.

    A předtím s mnou nemluvil...

    ,,REBORNA: "A i tak jednou řekl, že si mě nikdy nevezme. Protože se projevilo, jak můžu být jednou za rok týden z práce nasraná a nadávat."

    Moje chyba."

    No a tento výrok jen potvrzuje, že se jen zopakovalo to, co se dělo KVŮLI JINÝ PRÁCI UŽ PÁR LET PŘEDTÍM, ALE JEN CHVÍLI, pak byl půl roku klid, pracovala jsem dál a pak jsem měla práci jinou.

    A je možný, že řekl, že si mě nevezme tehdy, že jsme spolu začínali, byli spolu teprve rok, pak se vyskytl ten problém s mym kolegou no a pak třeba bývalý snoubenec to řekl třeba jen proto, že váhal, zda se nevrátí NA TU MORAVU, já nevim, my přijeli z práce, já si k němu lehla, ANI SE HO NA NIC NEPTALA, JEN jsem se ptala, jestli je můj a on na základě mých nervů o nějakým problému s kolegou, na kterej jsem přišla, pak doma chvíli brečela a nadávala, docela závažná věc to byla, pak asi za několik dní, když už byl klid, z ničeho nic tohle..

    ,,jak za krach Tvýho 4-letýho vztahu může pouhých 2x20 minut řevu, nakonec přesvědčila i sama sebe, že to tak bylo?
    Co feedback absolutně všech zde? " ... no to byl zločinec, co ani neznám... a nějakej, co mi psal už kdysi věci a navážel se do mě na každej muj příspěvek...

    A SUB. a cesta z Ovy, že jsem byla zabraná do potřeb, no ale koho? Bývalý snoubenec byl na tý akci v poho, měl víc volna, tak byl vyspalej a nic ode mě nepotřeboval, tak jsem řešila jen svůj spánkovej deficit po pracovním týdnu a jak v noci vydržet vzhůru a kdy hraje a jak se nalíčím a aby nenateklo do stanu, to pak plíseň a mě vlhkost nedělá dobře na vlasy...

    MÁM PAK AFRO...

    ...a co jako...pak už byl klid a párty a já vesele plkala se známým a snoubenec pařil...pak jsem vesele pařila...

    ...a jen po cestě domů nějak něco komentovala...

    Feedback paní, kterou neznám - to je těžký..nevim motivaci.

    Já neprudila, asi to tak vnímala.

    No a ojíždět mozek??

    Tak když tady nade mnou promluví Slovák nebo Ruska v tramvaji a musim si hned odsednout, protože některý se nedaj poslouchat, člověku se z toho ježej jen to slyší vlasy na hlavě... TAK MOŽNÁ NEŠLO O MOU MILOST, já jí nic nedělala, ALE O NĚCO PODOBNÝHO...

    ..že se vzájemně iritujeme, tak nezvu lidi, který irituju, NA NÁVŠTĚVU... jasně, abych je neiritovala tim, že u mě budou na návštěvě a uslyší, jak mluvim....doma, v kanclu, venku, všude.


    Bylo by dobrý aby šeptali, abych je neslyšela nebo mlčeli no a já je zase na oplátku nebudu zvát na návštěvu, aby je neiritovalo, jak mluvim.

    Neni to útok, je to fakt.


    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    OVERWATCH: Fotky jsou základ. Hlavně různorodost, ne všech 5 z výtahu nebo v bundě. A taky jsem byla už totálně alergická na všechny ty přehlídky Thajska a adrenalinových sportů. Žádnej nápad, žádnej nadhled, brrr..
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    ZUULUU: No ja tam mel mimo jine i tu jak jsem nechal tady hodnotit ;o)) Takze uz chapu.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    Spis by to chtelo nejaky historky ze seznamek, ja ted bohuzel zadnou nemam. Prestal jsem tato mista navstevovat. O inzeratu ani nemluve. Uz ale vim v cem byl problem, mel jsem spatnou fotku. ;o) Takze priste se nejak polepsim a dam nejakou vysmatou. A kamosky uz na seznamky taky kaslou, pry se tam setkavaly (na rande) jen se samejma podivinama... Asi spatnej predvyber.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    SIBILLE: uz se tesim na tu historku jak se zase lisala k nejakymu cizinci, ale ten na ni zase poslal ochranku aby ji zase nastrikala peprak do obliceje a zase ji vyvedla ven, misto aby nabidl byt, semeno, financni plan a dedickou smlouvu.
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    REBORNA: Co se mi tak doneslo, tak snad na ty mejdany už ani nechoď. Je na tebe opravdu žalostný pohled a nikdo nemůže pochybovat o tom, že už jsi dávno překročila pomyslnou čáru. Bez léčby nebude nejen mimís, ale ani práce. Skončíš v blázinci.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    REBORNA: bla bla bla RELAPS bla bla...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam