• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    TEKKANNE:
    TEKKANNE:
    REBORNA:

    Tvoje logika je fakt mimo. MNĚ SES PTALA, na základě čeho jsi získala dojem, že jsi byla milá partnerka ...

    Byl popsanej rozdíl už předtim, proč na jednoho mladšího partnera před ním pak ne, ale na bývalýho snoubence JO! 90 % času doma idyla a láska jako trám.

    Zatímco sousedka od ulici řvala jak tur a házela talířema jednou měsíčně A PŘÍMO ÚTOČILA NA TOHO SVÝHO, NO A, BYL TO JEJÍ BYT, ASI NĚCO DĚLAL BLBĚ, NEVIM..., kousek od pidi-garsonky býv. snoubence, tak já jen asi 5 X ZA CELEJ VZTAH CHVÍLI PLAKALA A PŘETÍŽENĚ SE VZTEKALA KVŮLI PRÁCI...

    ...měli jsme to lepší než ostatní a víc doma klid a měli se rádi a byli víc se k sobě hodící a sehraný, než ostatní, 90 % času doma klid, ÚŽASNÝ, TO SE JEN TAK NEVIDÍ...velký šance na to vydržet s trochou snahy spolu do konce života...ruku bych za to dala do ohně...

    Ty nemáš PENIS, NEJSI MUŽ, NEBYDLELA JSI SE MNOU a 15 let mě neviděla, tak jak ty můžeš mi podávat na soužití se mnou (a jak jsem milá na chlapa a zda 90 % času v soužití doma, což je fáákt dost dobrý oproti ostatním ženštinám), KDYŽ JSI SE MNOU NESPALA A NEJSI MUŽ, SE KTERÝM JSEM ŽILA... je to blbost.

    Tys jen kdysi mluvila s nějakou verzí mě, když mi bylo sotva 23 a párkrát ve škole. Byla jsi hezká a nevím, proč bys mi záviděla A DOKAZOVALA, JAK JSEM ÚŽASNÁ TÍM, ŽE BYS NA MĚ DÁVALA ŠPATNÝ FEEDBACK...

    ..protože to je často opak toho, co by řekl MUŽ. Že ženy, co muž by hodnotil kladně, by žena mohla hodnotit záporně, ze závisti naopak, nebo z konkurence, TO JSEM TI NEPSALA... jen jsem se ptala, proč bys měla potřebu mi sem dávat feedback jako žena, když mě ani neznáš a mluvila jsi s jednou z podob mě před víc jak 15 lety, kdy jsem byla jiná.


    JAKO JESTLI JSEM TŘEBA 90 % VE VZTAHU S MUŽEM BYLA PŘI SOUŽITÍ S NÍM NA NĚJ MILÁ. A já tvrdím že ano.

    A sama jsem napsala, proč jsem na jinýho byla milá míň...

    V příspěvku, na který jsi odkázala, že by dokazoval opak, bylo jen, jak JSME JÁ A MÁMA NADÁVALY DO TELEFONU NA TÁTU, že prodal můj byt... že to tedy milé nebylo a společně s jiným mi to zkazilo před svatbou a plánovaným miminem život...když jsme řešili s ním předtím částky, nic nenasvědčovalo tomu, že by TÁTA posuzoval, zda jsem byla na něj MILÁ nebo ne...řešili jsme částky...a jak on může vědět, jaká jsem byla partnerka, když je to muj otec, NE PARTNER A OD 10 LET SE MNOU NEŽIL.

    A předtím s mnou nemluvil...

    ,,REBORNA: "A i tak jednou řekl, že si mě nikdy nevezme. Protože se projevilo, jak můžu být jednou za rok týden z práce nasraná a nadávat."

    Moje chyba."

    No a tento výrok jen potvrzuje, že se jen zopakovalo to, co se dělo KVŮLI JINÝ PRÁCI UŽ PÁR LET PŘEDTÍM, ALE JEN CHVÍLI, pak byl půl roku klid, pracovala jsem dál a pak jsem měla práci jinou.

    A je možný, že řekl, že si mě nevezme tehdy, že jsme spolu začínali, byli spolu teprve rok, pak se vyskytl ten problém s mym kolegou no a pak třeba bývalý snoubenec to řekl třeba jen proto, že váhal, zda se nevrátí NA TU MORAVU, já nevim, my přijeli z práce, já si k němu lehla, ANI SE HO NA NIC NEPTALA, JEN jsem se ptala, jestli je můj a on na základě mých nervů o nějakým problému s kolegou, na kterej jsem přišla, pak doma chvíli brečela a nadávala, docela závažná věc to byla, pak asi za několik dní, když už byl klid, z ničeho nic tohle..

    ,,jak za krach Tvýho 4-letýho vztahu může pouhých 2x20 minut řevu, nakonec přesvědčila i sama sebe, že to tak bylo?
    Co feedback absolutně všech zde? " ... no to byl zločinec, co ani neznám... a nějakej, co mi psal už kdysi věci a navážel se do mě na každej muj příspěvek...

    A SUB. a cesta z Ovy, že jsem byla zabraná do potřeb, no ale koho? Bývalý snoubenec byl na tý akci v poho, měl víc volna, tak byl vyspalej a nic ode mě nepotřeboval, tak jsem řešila jen svůj spánkovej deficit po pracovním týdnu a jak v noci vydržet vzhůru a kdy hraje a jak se nalíčím a aby nenateklo do stanu, to pak plíseň a mě vlhkost nedělá dobře na vlasy...

    MÁM PAK AFRO...

    ...a co jako...pak už byl klid a párty a já vesele plkala se známým a snoubenec pařil...pak jsem vesele pařila...

    ...a jen po cestě domů nějak něco komentovala...

    Feedback paní, kterou neznám - to je těžký..nevim motivaci.

    Já neprudila, asi to tak vnímala.

    No a ojíždět mozek??

    Tak když tady nade mnou promluví Slovák nebo Ruska v tramvaji a musim si hned odsednout, protože některý se nedaj poslouchat, člověku se z toho ježej jen to slyší vlasy na hlavě... TAK MOŽNÁ NEŠLO O MOU MILOST, já jí nic nedělala, ALE O NĚCO PODOBNÝHO...

    ..že se vzájemně iritujeme, tak nezvu lidi, který irituju, NA NÁVŠTĚVU... jasně, abych je neiritovala tim, že u mě budou na návštěvě a uslyší, jak mluvim....doma, v kanclu, venku, všude.


    Bylo by dobrý aby šeptali, abych je neslyšela nebo mlčeli no a já je zase na oplátku nebudu zvát na návštěvu, aby je neiritovalo, jak mluvim.

    Neni to útok, je to fakt.


    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    OVERWATCH: Fotky jsou základ. Hlavně různorodost, ne všech 5 z výtahu nebo v bundě. A taky jsem byla už totálně alergická na všechny ty přehlídky Thajska a adrenalinových sportů. Žádnej nápad, žádnej nadhled, brrr..
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    ZUULUU: No ja tam mel mimo jine i tu jak jsem nechal tady hodnotit ;o)) Takze uz chapu.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    Spis by to chtelo nejaky historky ze seznamek, ja ted bohuzel zadnou nemam. Prestal jsem tato mista navstevovat. O inzeratu ani nemluve. Uz ale vim v cem byl problem, mel jsem spatnou fotku. ;o) Takze priste se nejak polepsim a dam nejakou vysmatou. A kamosky uz na seznamky taky kaslou, pry se tam setkavaly (na rande) jen se samejma podivinama... Asi spatnej predvyber.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    SIBILLE: uz se tesim na tu historku jak se zase lisala k nejakymu cizinci, ale ten na ni zase poslal ochranku aby ji zase nastrikala peprak do obliceje a zase ji vyvedla ven, misto aby nabidl byt, semeno, financni plan a dedickou smlouvu.
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    REBORNA: Co se mi tak doneslo, tak snad na ty mejdany už ani nechoď. Je na tebe opravdu žalostný pohled a nikdo nemůže pochybovat o tom, že už jsi dávno překročila pomyslnou čáru. Bez léčby nebude nejen mimís, ale ani práce. Skončíš v blázinci.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    REBORNA: bla bla bla RELAPS bla bla...
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    To je doba tohle, než se dostaneme na to virtuální dvoření:

    ÓÓÓ má lásko, milovaná, platonická, tolik tě léta miluji a nemůžu tě mít a ani si to už nepřečteš. Kvůli těm dementům určitě ne...Jak se ti líbily na akci 2013 moje kozy v plavkách? Louka byla krásná a příroda voněla.

    a k tomu santusovi od Vás?? ZNAJÍ VŮBEC PŘISTĚHOVALCI PŘÍSLOVÍ, CO SE ŠKÁDLÍVÁ, TO SE RÁDO MÍVÁ? Já na emoce po netu nejsem, ale když mi někdo pošle fotky a píše, mohu si to špatně vyložit......TO JE JAK ,,MÁ MĚ RÁD, NEMÁ MĚ RÁD" ve školce...

    Máme prej před volbami. Já pudu radši na kolo...ale:

    Tak miláčkové, na tom, že BYCHOM CHTĚLI ZELEŇ A NE BETONOVÝ ŠEDÝ MĚSTO SE ASI SHODNEME , OBĚ PARTAJE...(VÝROK A1.). Že chcem radši než auta, smrad, hluk a rakovinu a Blanku metro zadáčo taky.
    Bez ohledu na Lucku z Moravy a jiný přistěhovalce z Jablonce...

    Nejsem politik, ekonomie prej taky nic moc, že poptávka a počet lidí zvyšuje cenu bytů - tam to je o bytu a mimísovi a možnosti mít dítě ve svym městě a penězích - povrchní problémy. Ale co taková ekologie?

    Čím víc bytů, tím míň zeleně a tím víc aut a víc silnic a míň zeleně = postulát (viz B2.)

    No a co matematika. Výroková algebra. Nejsem politik, ale NA MATIKU JSEM BYLA KDYSI NA VŠ LEPŠÍ BEDNA NEŽ NA GYMPLU...

    VÝROK:

    Čím víc proužků, tím víc Adidas.

    Nebo A. ČÍM VÍC LIDÍ, TÍM VÍC VE MĚSTĚ POTŘEBOVANÝCH BYTŮ = postulát

    B. Čím víc potřebovaných bytů, tím víc stavěných bytů, zločinných developerských rejdů = postulát, variabilní ovšem

    B 2. Čím víc bytů, tím víc šedi a míň zeleně a víc aut, rakoviny a topících se medvědů.


    + výrok: C. Přistěhovalci jsou taky lidi = postulát +výrok: D. Tahle země není a nemůže být pro všechny


    spojíme: ČÍM VÍC PŘISTĚHOVALCŮ (což jsou dle C. taky lidi), tím VÍC BYTŮ (dle A.)

    a dále:

    ČÍM VÍC PŘISTĚHOVALCŮ (což jsou dle C. taky lidi), tím VÍC BYTŮ (dle A.), VÍC AUT a tím míň ZELENĚ A PROSTORU (dle B2.)

    a dále:

    ČÍM VÍC PŘISTĚHOVALCŮ, TÍM VÍC TOHO, CO TU (dle A1.) nechceme a míň toho, co tu (dle A1.) chceme.

    TO NENÍ POLITIKA.

    TO JE MATEMATIKA A VÝROKOVÁ ALGEBRA.

    TO NENÍ NÁZOR! TO NENÍ POLITIKA - TÝ JÁ PŘECI NEROZUMIM.

    TO JE MATEMATIKA A VÝROKOVÁ ALGEBRA.

    TO NENÍ NÁZOR! To je PRAVDA.


    Výroková jednička a PRAVDA HOLEJ FAKT.

    kdby se ti na tom VÝPOČTU NĚCO NEZDÁLO, OVĚŘ SI TO NA ÚSTAVU MATEMATIKY.

    Žádnej rasismus. To máš za to! A ať na mě nějaká kedra už NIKDY NESAHÁ. A oplátky se nepečou.



    a že do tý politiky nemaj tahat drogy, že si jenom škoděj, jsem psala už před 12 lety asi?? A aby na mě ještě těma KEDRAMA ÚTOČILI?!

    Hnus! Ať se jde BODNOUT! Bylo by lepší, kdyby jste ho odpravili sami, než to udělaj co já vim, náckové, mohli preventivně, ale VY JSTE JIM V TOM ZABRÁNILI, TAK UŽ VÁS NEMAM RÁDA!

    A mysli si co chceš.

    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    MOODYCAT: A tak to ja bych si jedno z dovolenim vzal :D jk
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    NAVARA: Vim. Je to zacarovanej kruh. Nevim proc se lidi boji terapeutu, nic na nich neni, jen teda ti dobri jsou docela drahy. 700,- za sezeni. Ale investice je to rozhodne dobra.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    OVERWATCH: zkoušeli jsme roky, je ve fázi popírání, odmítá
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    NAVARA: Jen zakladni, ja bych byt REB zasel si popovidat spis s terapeutem, nez s normalnim lekarem, vyzpovidat se ze vseho co ji trapi, a terapeut by pak jednal na zaklade praxe... ;o) Tady to co ji trapi nevyresi.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    OVERWATCH: No a základní balení může předepsat kterýkoli doktor, aby se postižená zvládla dostat k specialistům - psychiatrovi na pravidelnou léčbu a od něj k terapeutovi ;)
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    NAVARA: Presne. Jestli se nasadi leky rozhoduje psychiatr, ne terapeut.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    MRAKY: Jj, nema ten pocit temer nikdy. Prasky uz jsou dneska skoro na vsechno, a jsou i kvalitni, takze se z problemu za pomoci leku da rychle dostat, bez vetsich vedlejsich ucinku. Nekdy i staci jenom se 2x mesicne vyzpovidat u dobryho terapeuta, ale ti jsou placeni. Ti dobri.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    OVERWATCH: Chemie stabilizuje pacienta pro smysluplnou práci s terapeutem
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    OVERWATCH: to jo. Ale nejdrive si to musi uvedomit. Psychicky problemy jsou svinstvo. Clovek asi nema v te situaci pocit, ze pomoc potrebuje... Pro rodinu je to predpekli.

    Znamy ( cizinec, jina zeme/asie) mel manzelku co musela brat prasky aby mohla fungovat. Jednu dobu ji to daval bez jejiho vedomi.... Po dobu tehotenstvi vysadila prasky a to byl zazitek ( taky me jsem si sliznul svoji davku "pozornosti" :/ )

    Je s ni doted a ma muj neskonaly obdiv za vydrz.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    REBORNA:

    To je doba tohle, než se dostaneme na to virtuální dvoření:

    ,,Co to zase je? O tom jsem nepsala! To ne! Já těch akcí navštívila tolik, ani nepamatuju! Aha, vidim, nějakej příspěvek starej?? "kraviny o mym údajnym rasismu" replied: ,,Se v tom nějak ztrácím…"


    TAKŽE, SUB. JSEM NA AKCI POTKALA, V KLUBU POPELNÍKY NEJSOU, když mi on psal, že mě turisti daj po palici popelníkem a já to zopakovala a shrnula tu jen do vět Vaše vlastní příspěvky, NEMOHLA BYCH JI PŘECI TAKY FLÁKNOUT, ANI KDYBYCH CHTĚLA, COŽ NECHTĚLA....A PROTOŽE JE TO OXYMORON, V KLUBECH POPELNÍKY PŘECI NEJSOU...

    NAVÍC RIBJONKŮ TU JE!! Vždyť nejen její dítě, ale spousta jiných dětí jsou taky ribjonci.

    Navíc, až by byl ribjon/ka SUB. dospělá, tak REZIDENCE ZAHÁLKA, kvůli který a KVŮLI BYTOVKÁM PRO PŘISTĚHOVALCE A SPOL., KVŮLKI KTERÝ DEVELOPEŘI ZBOURALI TEN NÁŠ OBLÍBENEJ KLUB, TA REZIDENCE ZAHÁLKA, AŽ MIMÍS SUB. vyroste, UŽ BUDE DÁVNO ROZPRODANÁ !!

    Ani Ind ani ribjon SUB. si tam byt nekoupí, tak jak bychom je až bychom s CLOWNZEPPOU, KDYBY SI DAL ZÚŽIT NOS, MĚLI DÍTĚ, MOHLI T CYKLOSTEZKY SRAZIT JÍ A VYHODIT Z BYTU, KDYŽ SAMI BYT NEMÁME OBA, JE NEBO JEJÍ DÍTĚ??!! Kravina. Jich se to vůbec netýkalo...ti byly jen v úvodu opis toho, CO JSTE TU PSALI VY!

    SUB. si může leda tak pustit track: ,,NEZBYLO ŽÁDNÉ PROSTRANSTVO."

    Ale do našeho virtuálního dvoření by se moc už montovat neměla a otázka je, jak moc do debat o NAKLÁDÁNÍ S NAŠÍM VEŘEJNÝM PROSTOREM, KTEREJ MÁME JÁ A TŘEBA CLOWNZEPPA SPOLEČNEJ.

    ZNÁ VŮBEC SUB. PŘÍSLOVÍ, CO SE ŠKÁDLÍVÁ, TO SE RÁDO MÍVÁ? Já na emoce po netu nejsem, ale když mi někdo pošle fotky a píše, mohu si to špatně vyložit...TO JE JAK ,,MÁ MĚ RÁD, NEMÁ MĚ RÁD" ve školce...


    MEZI JINÝ RIBJONKY, ribjonků SUB. se to tedy PŘÍMO NETÝKALO!! ...tam je třeba být důsledný ve čtení, než mi tu bude někdo předhazovat a znovu mi zasílat starý příspěvky a VYTRHÁVAT Z KONTEXTU...

    Její kámošku jsem zdravila...teď na akci venku popelníky BYLY, KOUŘIT SE TAM SMĚLO A BYLY...SUB. JSEM VIDĚLA, NIČÍM NEFLÁKLA A BAVILA SE S JINÝM ČLOVĚKEM..

    ..srazila jsem sluneční brejle bývalýmu snoubenci, co se tam přímo proti mně na cestě vynořil, když jsem měla dopoledne fakt blbou náladu a to z více důvodů, ale SUB. jsem nedělala nic a nevšímala si jí.

    A proč??

    Její kámošku jsem zdravila totiž už o den dříve, tak nebyl důvod ji zdravit vedle osoby, co tu na mě útočila a to PRVNÍ...

    AŤ UŽ NA POPUD KOHOKOLI. Nebo jen muj, co jsem ještě tehdy psala anonymně a moc lidí to netankovalo... a nebyl důvod na mě útočit, protože část jejího příspěvku útok na mě byl, zkreslování a znevažování a naštval mě a zkazil mi úplně jinou PÁRTY, DOST DRAHOU. A nejen to.


    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    MOODYCAT: Ja si spis myslim, ze si REBORNA potrebuje s nekym dobre pokecat. Tim myslim klidne s terapeutem, klasicky, lehne si na lehatko a vyzpovida se. ;o) Coz se deje tady. Nyx je vlastne takovy pro REB nedobry lehatko.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam