• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    REBORNA: Tak mela potrebu Ti tohle napsat, co uz s tim? Nenadelas s tim uz nic a na tom ted nestoji svet ne? Zkus se zamyslet nad tim do budoucna pozitivnim. Zalozil bych si byt Tebou znova profil na nejaky seznamce a zkusil chodit na nejaky rande. Kdyz uz nic jinyho, urcite budes mit dobry prihody z randeni sem do auditu. ;o) Fanousek Kabatu co prijel na babete me pobavil.

    Jo, 2018, ok, ja se v tom jak pises tech udalosti tak moc, jeste uplne neorientuju. Ale ono to uz opravdu neni tak podstatny. Co bylo bylo. Dulezity je co bude.

    Ja osobne Ti preju jenom pozitiva.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    OVERWATCH:

    ,,Ty jsi pozitiva v roce 2016(?) ztratila" - ne, měla jsem se vdávat 2018...byli jsme spolu od jara 2014/2015 4 roky (2015, 2016, 2017 a 2018) do 2018,
    a žili spolu ve společný domácnosti necelý 4 roky a měli se brát 2018

    ,,Je to jen jeji subjektivni nazor. " - tak po cestě na tu akci 2016, kde se mnou jedinkrát a asi jen dvě věty a naposled mluvila, jsem byla na ně milá, cestou zpět jen řešiola myslím, jak on doma vysuší stan a pak spala...ale to nebyl její názor s tím, že by mi něco bylo, ona mě někde viděla střízlivou a úplně v pohodě, kde mě mohla vidět bylo, jak jsem opilá na záchodě na párty v listopadu asi chvíli nadávala o něčem a pak plakaka kvůli tátovým mailům o tom bytě a bydlení a tam snad ani nebyla, kámoš mě utěšoval, a já pak šla domů... a ona moc dobře ví, že mi nic není....

    ,,Osobne bych si rekl, ze to je blbost a dal to nijak neresil a na ni nereagoval." - no myslím, že bys k tomu něco dodal, protože ona vytvořila dojem, že mě zná, i když nezná, protože se mnou mluvila jen po cestě na párty asi dvě věty, jinak jsem se bavila s ním a pak s toui její kámoškou...a nic jsem jim neudělala ani neřekla špatnýho...


    ,,Je fakt, ze jsi sem ted nedavno nepsala zrovna pozitivne. " - ALE TOHLE BYLO V DOBĚ, KDY JSEM POZITIVNĚ JEMU NĚCO NAPSALA jako odpověď , byla pozitivní, i když měla starosti, ale psala o seznamce, v tématu.. já odpovídala jemu..A ona DO TOHO NAPSALA TOHLE!

    A zdržela mě na odchodu na velkou akci, na kterou ona snad ani nechodí a musim říct, že z části i tímto mi ji ona úplně zkazila! A nejen to...Co to sem psala??!!


    ,,Ty jsi pozitiva v roce 2016(?) ztratila" - ALE NE!! Ta akce, kam nás vezla s kámoškou, byla 2015 nebo 2016.. od tý doby jsme spolu nemluvili, ale podle mě mě někde na akcích zahlídla a musela vidět, že jsem byla veselá a úplně v pohodě...

    Vdávat jsem se měla 2018. Na festivalu v Německu ok, ale tam ona nebyla..no a pak to plánování vdavků, ale během týdne obrat o 180 stupňů po tý mý ztrátě práce... a on fakt zmizel jen kvůli 2x 20 min mýho nadávání a pláče v tom týdnu, zmizel do rodiště..

    A já předtím přišla o byt a pak navíc mě vystěhoval i on...

    Ale oni rozjížděli zase něco proti mně kvůli tomu mýmu výroku po tá párty...viz příspěvky z pátku...

    A do budoucnosti bylo pozitiv dost, ale nevim, proč měl někdo potřebu na mě útočit, ať už slovně nebo jinak a ještě SUB., ženská, který jsem nic špatnýho neudělala, mi tu veřejně psát tohle...

    Buď v tom jela s nima, nebo je to pěkná svině a píča nebo jí vadilo, že jsem o něm něco napsala, ale to bylo O MNĚ, jeho jsem pak už zmiňobvala jen v kontextu,...nebo tobylo kvůli párty, kde jsem na mě na opilou padlo něco v práci a v tátových mailech, kdy bylo jasný, že peníze jen tak neuvidím...tak jsem byla naštvaná a pak brečela...

    Ale stejně to nebyl důvod, aby mi tohle psala mezi lidi, co pak budu vídat... nebo i někoho, s kým bych se pak mohla seznámit, co to mohl číst..

    I když na mym znemožnění tady nenesla podíl jen ona, to je fakt.


    _BENNY
    _BENNY --- ---
    REBORNA: I když na mym znemožnění tady nenesla podíl jen ona, to je fakt.

    zhruba tak 99,999999% podil na svym znemozneni mas ty sama. a kazdym dnem to cislo limitne smerujes ke 100%. nemuzes treba chvili proste nebyt?
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    PSYCHO: Jezis ja tak nesnasim tu mobilni klavesnici, ale prepisovat to nebudu. Preklepla pismenka si prosim domyslete.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    REBORNA: Narozdil od tebe to napsala celmi slusne a nijak utocbe. To, ze ty si vztahovacna a sebestredna, to uz si tu vsimli vsichni. K doktorovi te tu taky posilal uplne kazdej, driv nez tohle cybec bylo napsane. Jsi rozbity clovek a uspesne marnis posledni cas na zachranu alespon neceho, co by pri trose vule mohlo pripominat psychicky v pohode lidskiu bytost. A i u toho se bojim, ze si ten cas propasla.

    Jestli ti da Nyx docasnej nebo perma ban, tak to bude jedna z nejlepsich veci, co se ti muze stat. Budes totiz mit dost casu na to si zkusit nejakou pomoc najit, misto denniho psani nekolika desitek normostran textu sem.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    REBORNA: Je to jen jeji subjektivni nazor. Osobne bych si rekl, ze to je blbost a dal to nijak neresil a na ni nereagoval. Je fakt, ze jsi sem ted nedavno nepsala zrovna pozitivne. Chce to psat pozitivne a zkusit myslet pozitivne. Ty jsi pozitiva v roce 2016(?) ztratila, ale z toho se da dostat zase na pozitivni naladu. Nerozjizdel bych dalsi kolo nepozitiv a neresil to co se uz stalo, ale podival bych se zas trochu do budoucnosti. To ze tam ted nevidis zadny pozitiva neni dobry, ale stane se. Nebo jestli nejaky vidis tak mi je napis. Kolo, behani, prace, akce - chystas se nekam? Cokoliv. Napada Te neco pozitivniho do budoucnosti? ;o)
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    OVERWATCH:

    Ty bys srovnával něco a ještě někdy promluvil, s takovou osobou??!

    Co ženě, co se měla vdávat, pak uplynulo 14 dní a přišla o práci a v tom týdnu (po PMS a po SMSkách od táty, na základě kterých jsme přišli v katastru na to, že už muj byt prodal), JSEM (kvůli mýmu pláči a nadávání o ztrátě práce a to v PMS pár dní předtím asi jen 2x 20 min ), pak DRUHÝ DEN PŘIŠLA O MUŽE.. a o bydlení,

    ...napsala ONA to v dolní polovině tohoto příspěvku??!!...

    ...a ještě to psala možná při vědomí, že jsem byla napadená...NAPÍŠE JAKO ŽENA TOHLE??!! Veřejně sem? Když mě znala jen z jedný cesty z párty, kde nějak pršelo a byla jsem jen nevyspalá a po cestě tam na holky byla milá?! A nic jsem jí nedělala? A pak už jsem s ní nemluvila vůbec??

    Ale co by člověk čekal od osoby, jejíž národ sem vjel tankama...prej pro ně neměl tehdy lidskej život smysl, že maj jiný uvažování, ale stejně:

    Od mýho zasílání na terapie, pak do Bohnic jedním ID (což jsem pak zjistila bylo jen kvůli tomu, že byl spolupachatel domluvení mýho napadení) a jednou až půl roku poté IDs,
    ...co by asi doporučili/y, aby než aby mi dal otec, co prodal byt, peníze (, abych si mohla koupit jinej a bydlet a mít DÍTĚ třeba s kámošem OD ID CLOWNZEPPA, CO MÁ ÚZKEJ NOS A NEMÁ NA ROZDÍL OD TOHO S NEJUŽŠÍM NOSEM HOLKU), že by bylo asi lepší mě udělat hysterektomii, poslat NA TERAPII, A ABY PENÍZE Z PRODEJE BYTU SI NECHAL TÁTA, koupil jako kdysi loď a s jeho přítelkyní, se kterou ani nemaj děti a ona má byt a táta měl pak dědit byt po jeho 93 letý mamince, ŽE NEŽ ABY MI DAL, KDYŽ PRODAL MUJ BYT PO MÁMINĚ MAMINCE PENÍZE NA JINEJ BYT..

    ..že než aby mi dal ty peníze na náhradní byt za tamty a ty mnou našetřený, když tamten prodal, že bych měla jít radši na terapii nebo se nechat vykuchat, nadopovat práškama a bydlet v Bohnicích, což je věru zadarmo, což tu nikdo zatím do tý doby takto nepsal.

    PAK ALE UŽ BYLO TÉMA O TERAPIÍCH ZAŽEHNÁNO A ÚSPĚŠNĚ JSME ŘEŠILI SEZNAMKY, nikdo už o terapiích nepsal nic a vrátili jsme se k tématu.

    Já psala odpověď CLOWNZEPPOVI, něco o sexuáolních loudilech na seznamce.

    Ale SUB. na to z části věcně mě na něco upozornila, ale to mohla do pošty..

    Ale ten zbytek JEJÍHO příspěvku?? A PŘIPOMÍNÁM, ŽE ONA MÁ MUŽE A DÍTĚ...

    Tak by mě zajímal krom tý věcný poznámky, což bylo upozornění na diskusi, že si ze mě dělal známej kluka, se kterým jsem kdysi chtěla chodit, pak legraci a urážela mě sprostě jeho holka, část bylo i z legrace od dalších..

    Nicméně ten zbytek příspěvku...

    PROČ TO PSALA ŽENSKÝ, kterou už tu v danym týdnu nikdo z anonymních ID kvůli mým příspěvkům ani mýmu napadení předtím,

    ŽENSKÝ, kterou nikdo v v tý době ani v danym týdnu tady na nyxu na žádný terapie neposílal A S CLOWNZEPPOU jsme si po jedný technopárty psali tamto, tak proč ona na to reagovala takhle??:


    SUBVERSION --- --- 13:15:22 15.12.2019
    REBORNA: ,,milá Reborno, kdybych neměla šanci s Tebou a tvým zřejmě bývalým přítelem strávit 5 hodin v autě Ostrava-Praha tak bych myslela že si tu z nás děláš srandu. Byla to velice nepříjemná cesta po které jsme si s kámoškou říkaly že tvůj chlap je fakt borec že to s Tebou dává a že musí snad být mistrem Zen buddhismu. Z tvého projevu (osobního + internet) můžu říct že jsi tak moc zasekla na sobě / svých potřebách a plánech že nemáš tušení o tom co se děje kolem a jak se mají / cítí lidi kolem tebe.
    Co vím já, tak chlapům se většinou líbí ženy něžné, vnimavé, chapavé; nejchytřejší chlapi si hledají psychicky vyrovnanou ženu protože vědí že život bývá někdy složitý a chtějí mít jistotu že to spolu dají i kdyby bylo nejhůř.
    Mít dítě je náročný sport, znám lidi co mají deprese nebo jiné psychické poruchy a řekli si že děti vědomě nechtějí, protože by z nich vyrostli ještě větší psychopati než jsou oni. Prvních pár let jde dost o to že na prvním místě je bezpodmínečně to dítě a jeho potřeby, jinak řečeno často nemáš čas ani na sprchu, natož si dát pohodičku. Nesmíme být v tom egoisti, zkus se zamyslet co to vše obnáší a jaká je to zodpovědnost a jestli bys nevychovala spíš nějakého Charlie Mansona.
    Ty jsi zřejmě taky zažila něco nepříjemného někdy v dětství. Nejsem doktor, ale tvůj současný stav mi hodně připomíná Manický syndrom. Netahej do toho dítě, než se vyléčíš, bude z toho akorát průser.
    Když se tu ptáš lidi na jejich názory (jinak nevím proč bys svůj příběh tu tolikrat psala), zkus se zamyslet co ti na to rádi 100% lidí: zařídit si odbornou pomoc. Pokud tě furt trápí že platíš za bydlení, zkus si třeba Bohnice, tam to budeš mít zadarmo. Třeba se z toho fakt dostaneš, moc Ti to přeji!,,

    A PAK JSEM ZJISITLA, ŽE OD MINULÝHO ROKU MĚ TU POSLÍLALI DO BOHNIC JE KVŮLI TOMU, ŽE DOMLUVILI MOJE NAPADENÍ...

    ..tak to by pak vypadalo, jako by v tom jela s nima..ASI NE...

    A pokud ne, proč TO PSALA??! Tu část o manii, když já jen na nějaký akci v listopadu nadávala na záchodě a pak jen plakala, kámoš se ptal, zda mě může odvést a já říkala ,,že nemám domu", že ten byt je rok prodanej...

    ..a u toho možná ani nebyla, nevim!! Ale stejně se jí nikdo neprosil, aby tohle SEM PSALA NEBO NĚCO VŮBEC...


    Když ona muže a mimino má, bývalý snoubenec na nyxu 2 roky nebyl a je stejně na Moravě,...

    Tak proč měla potřebu se po mně vozit a psát její dojmy z jedný cesty 2016 a pak lži a pomluvy!!

    A ještě mně sem veřejně přede všemi??!!



    REBORNA
    REBORNA --- ---
    REBORNA:
    REBORNA:
    REBORNA:

    *lyošadu na **pluoščadu

    Jsme tedy občas hráli s bývalým snoubencem přes lichess.org šachy a když jsem náhodou hned první nevyhrála klasicky já, ale náhodou, že se fakt stále zlepšoval, vyhrál on, tak jsme museli hrát další hru do půlnoci a když jsem vyhrála já nějakým promyšleným způsobem, tak jsme museli hrát dál, aby mi to mohl vrátit a když jsem vyhrála znovu, tak pak další hra, než vyhrál on, dost trvala a tak jsme takhle jednou museli hrát až do 5 do rána, než to bylo stejně na počet....

    Ale tohle je už hodně dlouhý a přibývá zbytečně hodně nepřátel...


    A zbytečně i lidi, který vedle mě po léta pařili, vzájemně jsme si sebe nevšímaly ani si nevadily, tak je blbý, že to vzniklo tady, přes internet...

    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    REBORNA: To se da srovnat, ale je to na Tobe. ;o)
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    Tak ja si myslim, ze pomalu muzeme Reborne zamavat.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    REBORNA: a hlavne to tady uplne vsechny zajima, zejo
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    _BENNY: Jo. To si taky myslim. ;o)
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    _BENNY:

    ,,Negr" JE V UVOZOVKÁCH, protože to jsem jen citovala někoho jinýho, že!

    A je v uvozovkách taky, že ,,NEGŘI" přeci nemaj ljošady na plošadech.


    _BENNY:
    REBORNA:

    Tady to má vývoj.

    Jste mě totiž znechutili cpaním krávovin do hlavy tak a na nějaký akci jsem se naštvala tak, že jste mě skoro přemluvili PROTI TOMU ,,rasismu", ŽE JSEM SI na začátku léta CHTĚLA ZAŠUKAT S TIM 22 LETÝM KRÁSNÝM ČECHO-TALIÁNEM...

    Byl fakt krásnej.

    _BENNY
    _BENNY --- ---
    OVERWATCH: samozrejme ze Reborne nepomuze ani dvacet novych IDs, protoze ji poznas uz po prvni vete. ta zenska je jak delo.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    _BENNY: Ok. Dik. Je vlastne dobre, ze to tady tak funguje.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    REBORNA: jeste ti tam prebyva ten negr s pipinou a milion dalsich veci
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    _BENNY:
    REBORNA: *


    Dobře, dobře, žádný invektivy.. beru zpět tu ,,pologramotnou".

    *,,pologramotnou" beru zpět..

    no a už je to v pořádku.

    _BENNY
    _BENNY --- ---
    OVERWATCH: ja bych si na par takovych jedincu kteri si nedali rict a ve finale sem museli lozit pod novyma IDs vzpomnel...
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    _BENNY: Uz tady na nyxu nekdy k takovymu banu doslo?
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    REBORNA: pochybuje jeste nekdo o tom ze by pricezna Reborna potrebovala tak na 2-3 mesice vynuceny nyx detox?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam