• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    REBORNA: jeste ti tam prebyva ten negr s pipinou a milion dalsich veci
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    _BENNY:
    REBORNA: *


    Dobře, dobře, žádný invektivy.. beru zpět tu ,,pologramotnou".

    *,,pologramotnou" beru zpět..

    no a už je to v pořádku.

    _BENNY
    _BENNY --- ---
    OVERWATCH: ja bych si na par takovych jedincu kteri si nedali rict a ve finale sem museli lozit pod novyma IDs vzpomnel...
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    _BENNY: Uz tady na nyxu nekdy k takovymu banu doslo?
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    REBORNA: pochybuje jeste nekdo o tom ze by pricezna Reborna potrebovala tak na 2-3 mesice vynuceny nyx detox?
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    INSEQUI:
    REBORNA:
    REBORNA:

    Ist es endlich klar / clear ??!!

    :)

    ,,---Možná nějaký cizinci a přistěhovalci, asi tak 300 tis. z celkovýho milionu obyvatel, že skoro 300 tis. cizinců a přistěhovalců v Praze jsou v bytech, kde nejsou tudíž Češi a Pražáci...

    ale já jsem psala, že toho mýho bytu se to netýká, jen momentální ceny jinýho, ten kulantně řečeno ,,zájem" .. A ŽE V TOM MYM BYTĚ NEJSOU CIZINCI a přistěhovalci, ŽE jsou ,,jen" v celym zbytku baráku a na zbytku sídliště, celkově od Anděla až po Zličín, a v jiných čtvrtích taky..

    Na klar??

    :)

    Sieg ,,negr" na ljošadu jede po Venceslas plošadu.

    :) :D :D

    Ti dam rasistku! Ty drzá pologramotná pipino s kámoškama v tom Red Lightu, co se posmíváš rozchodům, že jsem přišla o bydlení a znásilnění ! ...a ještě mě votravuješ s tim, co dělám nebo nedělám na našich párty, kam lezeš ..(to tedy není na tebe)

    REBORNA
    REBORNA --- ---
    INSEQUI:
    REBORNA:

    ,,Jenže cizinci nemůžou za tvůj posranej život, za to si holčičko můžeš sama."

    ...takže viz níže...bytu se tento příspěvek týkat neměl.

    No a co se týče toho, jsem se po VŠ a pak 10 letech práce, ať už brigádně v krizi nebo na HPP, prostě po 10 letech práce, se měla vdávat, pořídit si pak mimino a jít na mateřskou a být pár let v domácnosti a pak part time, pak zase HPP, a to vše v tom mym bytě..

    ---Možná nějaký cizinci a přistěhovalci, asi tak 300 tis. z celkovýho milionu obyvatel, že skoro 300 tis. cizinců a přistěhovalců v Praze jsou v bytech, kde nejsou tudíž Češi a Pražáci...

    ale já jsem psala, že toho mýho bytu se to netýká, jen momentální ceny jinýho, ten kulantně řečeno ,,zájem" .. A ŽE V TOM MYM BYTĚ NEJSOU CIZINCI a přistěhovalci, ŽE jsou ,,jen" v celym zbytku baráku a na zbytku sídliště, celkově od Anděla až po Zličín, a v jiných čtvrtích taky..

    ..ale že v tom mym bytě ne, pravda, že se neprodal cizincům ani přistěhovalcům, výjimečně...

    ...já sama psala, že konkrétně v mym případě ne cizinci, ale táta a bývalý snoubenec, co s ním byl na schůzce o bytě, na nějž jsem měla za léta vydělaný peníze byt tátovi do toho milionu doplatit, si spíš myslim, že za to můžou, jako že prakticky...ale pak tu byla debata o tom, proč si nemůžu koupit za ten necelej milion jinej nebo prostě simply v mym městě zažádat a když mě bývalý snoubenec vystěhoval, asi týden po tom, co táta muj byt dědicky po máminých rodičích, už převedl a nechal si s jeho přítelkyní ty peníze, PTALI SE MĚ JAKÝ SI MYSLIM ŽE JSOU VINÍCI NEBO SPÍŠ DŮVODY, že jsem nemohla jednoduš někam jít, že jsem se měla vdávat, chci dítě a že chci prostě v mym městě do bytu jinýho, že to snad nebude takovej problém smět bydlet ve svym městě a mít tam dítě...

    REBORNA
    REBORNA --- ---
    INSEQUI:

    Ale to není muj výrok s tím ,,NALEZLI SEM..".. to je výrok údajně fobických xenofobních bláznů = některých našich babiček a dědečků, co tu pro NÁS a naše děti a ne pro přistěhovalce, stavěli ty byty nebo našich rodičů, co zažili invazi Němců, pak invazi Rusů, pak zase revoluci, pak příliv přistěhovalců odevšad...

    N. mi tu podsouval nějakej starej příspěvek, tak já na něj reagovala, i když bych neměla, tak tady to čte víc lidí a mysleli by si, že jsem rasistka, CO NABÁDÁ K RASOVĚ MOTIVOVANÝM ÚTOKŮM tedy TRESTNÝM ČINŮM a tak dělá něco nelegálního...a to není pravda..bylo za mě podle mě nutno se vyjádřit.

    Protože to lze brát taky jako pomluvu...i kdyby od ženštiny s jazykovou bariérou, na kterou jsem naštvaná a co příspěvek nepochopila, ani že jsem jím reagovala na konstatování, že mě prej nechtěl ,,ANI NEGR" - což je taky blbost...

    ...co by si pomysleli lidi, se kterými jsem byla kdysi na demošce proti rasismu - to jako ale za mě v tom smyslu, že bych ty ,,pronárody" hned nazmlátila a nevykopala a ,,nevypráskala" (jak to někdo kdysi říkal).

    Ale nechci jich tu tolik..to je rozdíl... zachovat 1-5 %, ale 20 % je moc, prostě je, nevešli bychom se do Prahy, aniž by bylo moje městečko, Praha, totálně zastavěný a zdevastovaný, no ono už celkem je, když porovnám, co jsem tu viděla kde zeleně před 30 lety jako malinká...

    Takže: Tresným činem by bylo nabádání k rasově motivovaným útokům, ale já psala popěvek ,,Bij turistu do hlavy!" ...jako že se kvůli nim nedá v klubu hnout ani seznamovat,...a že bych radši obnovila Pokojíček, což bylo v tom příspěvku, co mi tu znovu podsouvá.


    ŽE NEjsem RASISTKA v tomto slova smyslu, jako nabádíní k fyzickým útokům na nějaký, jak tu oni psali, ,,negry", VÍ KAŽDEJ, co mě zná, z dřívějška.

    Bylo to o tancování v klubu to o tom ,,Bij turistu do hlavy!" ....a pojem turista je tak širokej pojem, že VYVRÁTIT, ŽE JSEM TÍM NEMYSLELA TŘEBA JEN NĚJAKÝHO OŽRALÝHO ANGLÁNA S POHLAVNÍ NEMOCÍ zvanou kondylomata, by byl problém.. když v UK je prej incidence 70 %, vyvrátit, že jsem tím nemyslela třeba jen někoho, kdo mě s jeho kamarádem sexuálně obtěžoval a urážel nabídkou na sex za peníze a odchod z akce na akci mých známých, jen proto, že jsem měla šaty s výsřihem a sluneční brýle,

    ŽE NEJSEM RASISTKA v tomto slova smyslu VÍ KAŽDEJ, co mě zná, z dřívějška.

    Jak bych mohla tři roky kdysi dávno chodit s DJem, co byl kromě ČESKOSLOVENSKÝHO PŮVODU, TEDY SPÍŠ SLOVENSKOČESKÝHO, ano , v tý době bylo ještě Československo, když se jeho rodiče brali..

    ....ALE Z ČÁSTI BYL I PŮVODU SYRSKÝHO, ze Sýrie??!!

    Ví to víc lidí a dokonce i kámoška SUB. chodí s člověkem, co znal lidi, co znali nás z roku 2003 A DÁLE...

    Ale musim říct, že by mě nebavilo místo jízdy na kole doma u PC s nim řešit uprchlickou krizi a válečnej stav a když bych mu řekla, že nelze, že už tu je tolik přistěhovalců, že by se uprchlíci nevešli, měli bychom zkažený manželství a hádali se..

    S moravským mužem mi bylo asi líp.

    Nevim jestli to ví SUB. nebo N., každopádně všichni ví, že to, že já bych byla rasistka nabádající k rasově motivovaným činům veřejně na netu, JE ABSURDNÍ PÍČOVINA.

    Navíc v tom příspěvku bylo, že by bylo dobrý poslat DO PLYNU (cigaretovýho) kedry, TO JAKO muže, co by naháněli soukmenovkyně a spolubojovnice po párty injekcí ketaminu a znásilňovali další holky z nyxu nebo i jiný ženy!!


    To by totiž udělal leda Rus Němce v rámci válečnýho stavu v roce devatenáctset-x - fotografii mrtvý znásilěný Němky, jak leží mrtvá polonahá znásilněná Rusy ve válce v příkopu si najdi..


    To by mohl někdo udělat leda nepříteli.. A BYLA JSEM SNAD JÁ NĚČÍ NEPŘÍTEL NEBO PATŘILA MEZI NEPŘÍTELE??!! NE! Byla jsem slečna, co se měla vdávat, ale odešel jí budoucí manžel, přišla o bydlení a když s trochu vzpamatovala, jen jela do kempu na párty... ne něčí nepřítel.

    Nebylo tam, že bych do plynu poslala toho Inda, protože s ním jsem údajně tančila, což nevím, ale fakt na nikoho neútočím.

    Ale že bych dítě chtěla radši s CLOWNZEPPOU, pokud bych mu dala zúžit nos, A než abychom byli na ulici, když ani jeden nemáme byt, že bych radši zabrala byt Indovi než mít dítě na ulici, je MŮJ POHLED A PREFERENCE.

    A aby bylo jasný, že proti černochům nic nemám, že těch je tu na prstech jedný ruky, tak jsem do tý věty spojovacím způsobem dosadila Rusy...

    Jestli proto, že jsem naštvaná na SUB. nebo z důvodu mý averze nebo averze některýho z mých předků, třeba jednoho z rodičů, TO JE MOJE VĚC, soukromá věc.

    Nic špatnýho na tom neshledávám, vtipně jsem parafrázovala principy nacismu - vyhnat nežádoucí..

    A hlavně, mělo to vyjadřovat, že developeři zbourali Pokojíček a já si myslím, že kvůli bytům, kde budou bydlet převážně pak různí přistěhovalci... třeba i Rusové..

    ..a TO SI MYSLÍM.. pak to kdyžtak dokážu..až ty byty rozprodaj..


    ...bylo to od něj na téma NABÁDÁNÍ K RASOVĚ MOTIVOVANÝM ÚTOKŮM, což by byl trestný čin, což jsem fakt NEdělala - jen jsem psala odpověď na to, proč jsem na párty nesouložila s nějakým Indem nebo černochem, že nesouložila a že bych ho spíš než soulož s ním raději vyhodila z bytu a šla tam s CLOWNZEPPOU a měla dítě s ním - což je fakt!!

    To je SKUTEČNĚ MUJ NÁZOR, že než abych v jeho bytě souložila s tamtím a měla dítě v jeho bytě, že to bych ho radši flákla, z bytu vyhodila a měla tam dítě s CLOWNZEPPOU, což je fakt a pravda a klidně se pod to podepíšu.

    vs. xenofobie, což vlastně v tomto případě taky ne, jen jsem napsala, že místo aby mi tu psali, že mi dá turista popelníkem, že bych spíš dala popelníkem SUB., za některý její výroky, který tu o mně psala, KAZIŠUKYNĚ!! Konkrétně ona..a aby to bylo zcela jasný, tak jsem dolu připsala, že její hodnou kámošku co má za manžela známýho mýho bývalýho snoubence a mých kamarádů z roku 2003, že tu tu chci, že ta se pohodlně vejde do 1 % nebo tak max 5 % přistěhovalců, co tu schvaluju a neměla bych při tomto počtu s nimi žádný problém, že bych měla pocit, že je jich tu víc než nás Pražáků a rodilých Čechů se generacemi z Prahy po staletí a to v mý čtvrti fakt je, a nejen v ní..

    Ale to není muj výrok .. to je výrok údajně fobických xenofobních bláznů = některých našich rodičů a babiček a dědečků, co zažili invazi Němců, pak invazi Rusů, pak zase revoluci, pak příliv přistěhovalců odevšad...

    Já reagovala na proncip xenofobie vs. pojmu trestný čin, což by bylo nabádání k rasově motivovanýmu útoku, ale o ničem takovym v mym příspěvku nebylo!!

    Bylo tam o Indovi, kterýho nazvali negrem a proč prej jsme spolu nešukali (a já bych dodala nepočali mimino) ... tak jsem se k tomu jen vyjídřila a ani tam nebylo proč bych ho nechtěla, jen že bych už tedy radši CLOWNZEPPOVI DALA PŘEOPEROVAT NOS a šla s ním, ale mimís by měl nos široký a to se mně nelíbí..skončil by do doby možný plastiky asi v baby boxu.


    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    INSEQUI: Ortel hrali asi pred dvema lety kousek ode me. Ty fanousci byli fakt divny. Takovy ti skinheads z vesnice z devadesatych let.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    SIBILLE: To je fakt a pivní panďera a tlustý nosy :( tak pak už nevím, když ani ortel není řešení. Je neseznámitelná.
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    INSEQUI: U fanoušků Ortelu zase dost hrozej ty Prdelákovice.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    OMNIHASH: Verim ze se tam vyskytuje hodně divnejch lidi, ale reborna by měla zkusit spis koncerty Ortelu, tam by se seznamila celkem rychle.
    NYX
    NYX --- ---
    REBORNA: Opravdu prosim o zklidneni. Dekuji
    AMANT
    AMANT --- ---
    OMNIHASH: podpultovky! tak je to pravda, na psicku funguje skutecny komunismus!:))
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    AMANT: pro případy jako si ty tam maj podpultový omalovánky mandal!
    AMANT
    AMANT --- ---
    OMNIHASH: barevne pastelky je to prvni, co musim dostat do ruky, kdyz se potrebuju uklidnit...:)
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    AMANT: I to je možné, vyhledem k tomu, že ten stan přes den funguje jako školka, tak vyfasuješ I barevný pastelky, pokud se jich budeš dožadovat... rozhodně bys nebyl první, kdo tam vypotil za párnonoc novej komunistickej manifest.
    AMANT
    AMANT --- ---
    OMNIHASH: sem cet "misto na psani slohu":))

    SUBVERSION: jsi velkorysa, snad si tvoji vstricnost nevylozi jako slabost.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    PSYCHO: to je přesně on. Dostaneš v něm vodu, vlídného slova, deku a místo na spaní v rohu.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    OMNIHASH: To je ten s tim cervenym krizem? ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam