SNOWWHITE:
Aha, nájem jsi platila i během studií, že jsi asi taky z Prahy a nedali ti taky kolej možná.. tak jestli důvodem, že jsi včas nedokončila VŠ do 26/27 , abys ji pak nemusela další roky draze doplácet (a makat ne na úspory na vlastní byt a mimino, jako jsem se snažila já a teď to probenďuju na ten šílenej nájem, že otec prodal ten byt a bývalý snoubenec odešel), ale vydělávat na studium, cos nestihla normálně do těch 25/26....
Nevim.
Vy to tam máte jiný trochu..
Já to měla jinak. Dostudovala a pak hledala v krizi práci...pak i našla, pak o ní přišla a pak měla problém najít když se krize po 2011 ještě prohloubila, další, tak jsem pak po brigádách a marnym hledání odešla z oboru, dělala asistentku, pak 3 roky koordinátora blíže oboru, že se ho to trochu týkalo, ale plat nic moc, a pak se do do toho oboru za vtahu s bývalým snoubencem teprve vrátila, no a pak jsme se měli po 4 letech brát (takže to máme každá jinak) a zmizel, neměla jsem kam jít a to mě vyřadilo z provozu na několik měsíců,...pak jsem vloni pracovala ve dvou pracech po sobě skoro celej rok, pak zas tohle na nyxu,,,moje napadení a zjistit to znásilnění a co se tu celou dobu dělo, mi na jaře nepomohlo...takže jinak..A psala jsem Sharkie.
Ne tobě.
A chtěla jsem ve 34 dítě a to není ostuda!! A plánovala po dítěti chvíli part time a to není ostuda taky. A celej život v domácnosti FAKT BEJT NECHCI, mám VŠ a měla jsem i docela kariéru, několik let, i pak konečně zase po letech vedoucí kontrolní pozici, i kdyby jen na pár měsíců, tak už i to by bylo kdysi považováno za emancipaci...doplň si vzdělání v ZSV a načti si ty knihy o tom, co to byly sufražetky, POKUD JSI NEMATUROVALA ZE ZSV jako já, že jsem chtěla ten exaktní předmět muj, ale i jeden humanitní, takže ZSV, což jsi asi myslim z něj nematurovala.
Tohle bude asi docela prapodivná poznámka...
ale možná to ,,Makám, makám, pořád makám, platím nájem, dítě nemám a makám, je mi 34, nájem, makám, nikdo mě neubytuje a mimino nemám...a nájem platím jak blbec, já ženská..."
Může bejt způsobený TŘEBA V PŘPADĚ NĚKTERÝCH ŽEN I TIM, ŽE MAJ DOMA PANKÁČE NE JAKO TY, ALE LÍNÝHO A NESCHOPNÝHO SI NAJÍT SMYSLUPLNOU PRÁCI, VYDĚLAT, ŽENĚ ZAJISIT BYDLENÍ A NA ČAS SE PRO ZMĚNU NE ABY ONA SAMA, ALE O NI POSTARAT A UDĚLT JÍ DÍTĚ...
PAK JI NECHAT AŤ SE ZASE VYŽIVÍ ONA SAMA A NĚCO KOLEM BYDLENÍ SI PŘIPLATÍ,..
..NO A JAKO MUŽ PANKÁČ ZAJISTIT JEN BYDLENÍ A JÍDLO PRO SEBE A TO JEHO DÍTĚ...
Takže co píšeš výše, i když tebe by pracovat celej život třeba bavilo, MĚ NE, možná taky proto, že jsme jeden čas nedělala, to co vloni, tu supr kontrolní pozici, ale předtím jeden čas kdysi i práci administrativní, monotónní, úmornou, ještě plnou stresu A CHTĚLA JSEM SI OD TOOH DÁT KVŮLI PLÁNOVANÝMU MIMINU NA 4 ROKY PAUZU A PAK CHVÍLI PART TIME, A PRÁCE ZASE AŽ PAK...TO JE MOJE VĚC.
Takže to co píšeš, že musej makat non-stop a nemohou si dovolit být 4 roky s dítětem doma a práci přerušit, pak chvíli part time a pak zase práce na full time až do důchodu...
,,,,Může bejt způsobený TŘEBA V PŘPADĚ NĚKTERÝCH ŽEN I TIM, ŽE MAJ DOMA PANKÁČE NE JAKO TY, ALE LÍNÝHO A NESCHOPNÝHO SI NAJÍT SMYSLUPLNOU PRÁCI, VYDĚLAT, ŽENĚ ZAJISIT BYDLENÍ A NA ČAS SE PRO ZMĚNU NE ABY ONA SAMA, ALE O NI POSTARAT A UDĚLT JÍ DÍTĚ...
PAK JI NECHAT AŤ SE ZASE VYŽIVÍ ONA SAMA A NĚCO KOLEM BYDLENÍ SI PŘIPLATÍ,..
..NO A JAKO MUŽ PANKÁČ ZAJISTIT JEN BYDLENÍ A JÍDLO PRO SEBE A TO JEHO DÍTĚ...
Ale to já NĚMĚLA...
ZALÍBIL SE MI JEDEN DJ, SBALILA JSEM HO ...
...NO A VYPADLO Z TOHO, ŽE JSEM MĚLA:
PROGRAMÁTORA S VLŮASTNÍM BYTEČKEM, CO JEŠTĚ MYL PO MYM VAŘENÍ NÁDOBÍ..
A u něčeho podobnýho bych ráda zůstala...
Programátor NĚČEHO SMYSLUPLNÝHO A NEŠKODLIÝHO a PANKÁČ A DJ v jedný osobě TO může BÝT SAMOZŘEJMĚ TAKY.
A nějaký ID tu psalo, že mam problém asi proto, že mě na muži zajímají jen peníze... TO ALE VŮBEC NE!!
Jen se mi nelíbil jeho NOS!
NOS!
Snad je to už jasný..
:)
A nic proti...