• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    SOLVE23
    SOLVE23 --- ---
    SOLVE23:
    SOLVE23: Místo tapet a vysvětlení, nějakou normální argumentaci škarohlídům a cucákům přivandrovalejm z nějaký prdele na východnim konci republiky, co tu nemaj v bytě ani vlastní kolíček na prádlo, natož pak byt , který dali rebornu jestli to chápu napadnout a ani by reborně nepřáli chápavého kolouška, tak tu do ní šijou skoro celej rok společně s nějakými Ukrajinkami a Ruskami, pomocnými silami z pracovní agentury nebo společně s odloženými maminami.

    Třeba taková herečka Eva Mendes (46) má už druhý dítě s hercem Ryanem Goslingem (39).
    Když se brali, bylo Evě Mendes jako je teď reborně a Ryanovi necelých 30 (úzkej nos má, vlasy se daj ztmavit).

    Reborna navíc není na rozdíl OD EVY MENDES ,,NEGR", tak by v to neměl být problém. Lucii latináře, reborně kolouška, oběma nějaký rodilý Pražáky, co tu maj nebo zdědí vlastní nemovitost, třeba budou mít víc štěstí a nápomocnosti vlastního otce než reborna. Ale u zděděný nemovitosti leda pak ten přepis, aby holky po případném rozvodu, co je z 50 % čeká, neskončily pak s mimísem na ulici.

    https://cs.wikipedia.org/wiki/Eva_Mendes and https://en.wikipedia.org/wiki/Ryan_Gosling


    SOLVE23
    SOLVE23 --- ---
    SOLVE23:

    + pro exaktnost, že na tom asi něco bude: Takový 40/43 letý, jak psal RAINBOF a ta 22/25 letá ,,čubička", jak nazval slečnu nižší generace, jsou od sebe o 18 let = je to O GENERACI STARŠÍ MUŽ. Tak dost věcí nasvědčuje tomu, že by to pak do budoucna neklapalo.

    Kdežto jestli to dobře chápu, 36 letá reborna a nějaký ten její koloušek z dramce, techna nebo psích trenclí 28-30 letej, jsou od sebe 8 nebo 6 let, takže jsou generace stejná. reborna, jak to tak vypadá, se bude v bahně válet a nadávat na SUB. a úchyláky z nyxu do beden a jezdit na in-lajnech a kole a lyžích ještě za 20 let v 55 nebo za 25 let do 60, tak by s tím neměl být problém.

    Ale rozhodně by reborna neměla jít do o generaci mladších mužů = 18 - 20 letých. Dokonce ani 22 letých - existují i 14/15 leté matky, takže i to je o generaci mladších. A ti by ji opravdu jen chtěli využít, měli ji jako tu Stifflerku.

    Dokonce asi ani do toho nějakého 24 letého Avatara (off nyx), i když rozdíl je 11 nebo 12 let jen, ale v Africe ženy rodí i ve 12 letech a někdo by tak mohl poukazovat na to, že by si 24 letý vzal o generaci starší rebornu a nebude to možná klapat. Jen tu asi někdo nepochopil, že reborna z jejího úhlu pohledu těmi ,,koloušky k sežrání" myslela 26-33 leté muže.

    Rozmezí tedy od minimálně 26 let do 43 let asi (jako byl ten její bývalý snoubenec, co ještě nebyl o generaci starší, ale jen o 6 nebo 7 let, ale stejně ten reborní výlev v opilosti nějak nezvládal, i když se s ní tedy rozešel až před svatbou o rok poté, kvůli její ztrátě práce a bytu a PMS, jestli to správně chápu). Když už si tak hezky radíte.
    SOLVE23
    SOLVE23 --- ---
    RAINBOF:
    REBORNA:
    REBORNA:

    Reborna ať si nechá kecy a tapety na koledu a podivá se, jak vypadá stručná a relevantní odpověď...asi měla na mysli něco podobného, jako je v tomto článku:

    ,,...Manžel zpohodlněl – a mě to s ním už nebaví... Když chci s dětmi podnikat něco zajímavého, musím to vymyslet sama. Pavel se k ničemu nemá. Nebaví ho jezdit ani na kole, ani na bruslích. Nejraději se rýpe ve svém autě v garáži. A co se týká našeho intimního života, tak musím říct, že si připadám jako jeptiška. Místo hezkého milování dá Pavel přednost sledování televizní detektivky.

    Kdybych tušila, že se z něho stane tak pohodlný člověk, nevím, jestli bych do vztahu s ním investovala vůbec nějaký čas. PŘEMÝŠLÍM, ŽE HO OPUSTÍM. Jsem opravdu ještě hodně mladá na to, abych žila takovým nudným životem."

    ZDROJ:

    Veronika (34): Vzala jsem si o generaci staršího muže. Nyní vidím, že to byla chyba - SpokojenéŽeny.cz
    https://spokojenezeny.cz/...op_req_id=3Hvdku6QXry-202009250850&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box





    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    SOLVE23: Vítej zpět!
    SOLVE23
    SOLVE23 --- ---
    FORTRESS: Tomu, aby si ještě intenzivněji hledala práci, o kterou přišla i kvůli nějakým hajzlům z nyxu a aby si konečně našla nějakého tapetáře místo tapetování na nyxu.. aby tu byly jen stručnější odpovědi, viz výše.

    Sice tu byla reborna jedna z mála singles, co by se tu pak třeba, když jí to nevyšlo na seznamce, chtěla s nějakým ID z nyxu seznámit, ale co, rady od těch všech ostatních zadaných žen s dětmi tady byly alespoň stručnější a tady si máme radit.

    A taky SUB., i když je evidentně zadaná stejně jako SNOWWHITE, by se tu mohla konečně zavěnovat tématu, jak funguje její profil na seznamce nebo jak přes seznamku pase prozměnu tu její dceru/syna, jinak by si taky mohla dát radši, než tu nadávat reborně do magorů a provokovat jí k odezvě, pokoj a projevovat se jinde.
    HOUH
    HOUH --- ---
    Neserte mě, tolik práce mi dalo ty její blitky přečíst, teď bez možného pokračování to byla jen jedna velká ztráta času...
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    GIOMIKY: porad ma jeste svoje psicko, kam se muze dojit vyvalet v blate a zanadavat si do beden
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    No tak mistni komunite je lepe. Ale jeji posledni utociste je v hajzlu. Reakce bude hledat jine. A tady to bylo relativne neskodny. Az na ty utocny chytraky. Nic proti. Ale je mi ji lito.
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    FORTRESS: myslim že to prospělo hlavně ji
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Čemu se tim jako prospělo že dostala ban?
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    JENDAZCB: Farare ne, jsem ateista. I kdyz tak nejak doufam, ze kazdej clovek ma v sobe neco dobryho. Njn, tady v tom bode muj optimismus ale obcas narazi...
    JENDAZCB: Dik, na to se podivam.
    JENDAZCB
    JENDAZCB --- ---
    Dneska večer je něco takovýho k tématu, i když to není zcela k seznamování. Online to ještě není. Až po odvysílání. Na ČT2 od 23:45 "Tři dívky z Facebooku" - Příběhy žen, které se nedožily věku 21 let a staly se hrdinkami internetu. Britský dokument

    Snímek zkoumá problematiku propojení pravdy a fikce, upřímnosti na internetu i mimo něj a touhy uchovat naše milované naživu, i když pouze ve virtuálním světě. Jak truchlit, když se informace o smrti vašeho blízkého začne šířit po internetu?
    JENDAZCB
    JENDAZCB --- ---
    OVERWATCH: Ty jsi hroznej optimista. Nechtěl by jsi dělat třeba faráře na stáří? V psychologii teda nejsi moc zběhlej. A až taky v tom tlačítku práva uvidíš někoho napsanýho, tak řekni. Kolikrát to funguje, až když tam někdo je, ale může jistěže i jinak.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    NAVARA: Cetl jsem Facial domination a v kontextu poslednich prispevku to davalo smysl :)
    RIMSAK
    RIMSAK --- ---
    OVERWATCH: aby nakonec chudák neskončila s chlápkem s levým nosem.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    TRAILER: Aha, jo, uz vidim prava vpravo nahore... To teda dopadla. No snad se ji ted povede lip, kdyz ted bude mit celej den na hledani prace a napadnika s tim pravym nosem...
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    REBORNA poslední přihlášení: 20:15:22 23.9.2020, jsem zvedav jestli je ban na celej nyx, nebo jen na tohle auditko.
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    TEKKANNE: Ráno v práci na mě koukaj dost divně, že chodim včas..
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    co já teď budu s tím vším volným časem dělat? :-D
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KULA: hledej na seznamkách pod tímhle názvem :)

    Financial domination - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/Financial_domination
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    KULA: Pockej, ale placnout pres kapsu se musis jen kvuli ni, beda, kdyby sis chtel neco koupit sam. A myslim, ze ti tam vypadla v parametrech "hrozne mila xenofobka" :)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    KULA: A nos, NOS na to máš?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam